forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FC Barcelona - Mes Que Un Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 362

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/01/2012 : 16:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
znam, ali je bio lijepo za napisati :))
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 19/01/2012 : 16:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Jebote, sawitcu, ti si toliko opterecen Mesijem kao da ti pobio pola porodice. Decko je tri puta zaredom najbolji fudbaler na svetu, pomiri se s tim.

Mesi se valjao posle "sportskog tapsanja po ramenu", ali nisam primetio da (za razliku od 99.99% fudbalera) pada i folira da bi iznudio faul. Ako se i desi to je tako retko, za razliku od drugih igraca kojima je to zastitni znak (i to igraca na koje se lozis). Imas milion klipova poput ovog: http://www.youtube.com/watch?v=5tpqTEdQAKU To sigurno nesto znaci, posto ne verujem u teorije zavere. Meni je foliranje zapravo ono sto rade recimo Stiven Dzerard i Kristijano Ronaldo. Dakle, padanje od navodnog starta da bi dobili prekrsaj i stekli prednost.

Naravno, ti nikad neces da kazes da je Ronaldo smrad. A lik je u poredjenju s Mesijem smrad na kub. Ej, to je toliko ljigav karakter da je folirajuci se izdejstvovao da mu saigrac iz kluba bude iskljucen iz utakmice. Smesno je sta se sve spocitava Mesiju sto se drugima gleda kroz prste. A lik je fudbaler kao i svi drugi, samo bolji.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 19/01/2012 16:50:34
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 19/01/2012 : 16:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by johnhartson

Znaci, Mesi imao nameru da prevari sudiju u 92. minutu kako bi lakse pobedio. Koma

A da li se možda igra i uzvratna utakmica u kojoj ne bi mogao igrati Coentrao.
A da li je možda Real u tih minutu dvije mogao izjednačiti.
A znate li što je najgore, ma da dođu igrati protiv Cibalije, ako ne bi zabili gol u prvih pola sata počeli bi se bacati na svaki krivi pogled

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 19/01/2012 : 17:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Ej, pa iskreno, njegovo neigranje moze doneti samo dobra Realu, s obzirom na prikazano
Jos kad bi i Pepea suspendovali, mozda bi i zaigrali neki fudbal

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 19/01/2012 : 17:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Evo da i ja probam Sawitchu objasniti korak po korak...

1. Da li je Pepe zasluzio zuti ili crveni karton za svoj nesportski potez?

Po meni je zasluzio direktni crveni...

2. Da li je dobio crveni karton ili bar zuti za svoj nesportski potez?

Nije, prosao je nekaznjeno...

3. Da li je ovo sudacka nepravda prema Messiju ?

Naravno da je...

4.Da li je Coentrao zasluzio da dobije zuti karton za odgurivanje Messija?

Po meni jeste za zuti...

5.Da li je dobio zuti karton za svoj nesportski potez ?

Nije,prosao je nekaznjeno...

6.Da li je i ovo sudacka nepravda prema Messiju?

Sigurno da jeste...

Ja utakmice gledam da bih uzivao u dobrim potezima poput Messijeve asistencije sinoc i Abidalovog gola nakon nje, te Ronaldovog bijega Barcelonoj odbrani i gola, a ne radi Pepea i njegovih mesarskih uklizavanja...
Ako Messi i drugi igraci trebaju glumiti i valjati se da bi iz igre izbacili sto vise igraca koji svjesno idu da ih povrijede ja sam za to da glume jos i vise ako ce tako igrati slobodnije i pruziti meni priliku da jos vise uzivam u njihovim potezima
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/01/2012 : 17:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Gledam na b92 ,sportski pregled ..Prikazali sva Pepeova sranja...Ljudi ja ne verujem da takav igrac ima pravo da igra..Ovo sto je uradio mesiju, je smesno sta je radio i kakva je sranja pravio.. ,,,,Auu kakva dzukela ..ovo je strasno...Kako bih mu rado usao u duel ,,,auuu kakva majmuncina...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 19/01/2012 17:48:47
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/01/2012 : 18:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Kako bih mu rado usao u duel ,,,

...pa bi te skupljali spaklom po Pevcu... :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/01/2012 : 18:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch
Ja ne pravdam nikog, rekao sam da je Pepe zasluzio crveni.. Ali Mesi se valja jer folira.. Jer je smrad..

da,ali ne u tolikoj mjeri da bi mu se ti napio krvi na slamku...osim toga,čovjek je najbolji igrač svijeta,sa 24 godine može u penziju,
aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 19/01/2012 : 18:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:

quote:

Znaci, Mesi imao nameru da prevari sudiju u 92. minutu kako bi lakse pobedio. Koma

A znate li što je najgore, ma da dođu igrati protiv Cibalije, ako ne bi zabili gol u prvih pola sata počeli bi se bacati na svaki krivi pogled

Je, ubija bi ih nedostatak Coentraa u uzvratu.
Izjednačit??? Pa nisu mogli prismrdit golu.Ovo me sitilo na raspravu sa prijateljevin didon, starin vojnin licen i vatrenin navijačen Partizana nakon prikinutoga finala 1989., koji je tvrdija da je Partzan moga stić 5 razlike 26 sekundi prije kraja. Kaže da je video u americi da koš može da se da i sa vlastite polovine. Dva put tako, i eto ti. Jel misliš da san dalje s njin raspravlja?
Da dođu igrat kod Cibaloje stvarno bi i dobili batine kakve nikad nisu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/01/2012 : 18:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Nisi svestan,,,

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 19/01/2012 18:22:42
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 19/01/2012 : 18:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

Evo da i ja probam Sawitchu objasniti korak po korak...

1. Da li je Pepe zasluzio zuti ili crveni karton za svoj nesportski potez?

Po meni je zasluzio direktni crveni...

2. Da li je dobio crveni karton ili bar zuti za svoj nesportski potez?

Ovako je čak i bolje. Ako se ne varan, budući da ga sudac nije kaznija(nije vidija), savez ima pravo kaznit igrača. Da je recimo da žuti, igraču se u kaznu ne bi smija mišat savez, a zato bi sudac dobija kaznu i bija suspendiran neko vrime.
Znan sigurno da je ovako kod nas, a kako smo svi pod UEFA-on vjerovatno važe ista pravila.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/01/2012 : 18:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Nisi svestan,,,

Oprosti sto prednost dajem proverenom mesaru u izrazitoj takmicarskoj formi :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 19/01/2012 : 19:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jebote, sawitcu, ti si toliko opterecen Mesijem kao da ti pobio pola porodice. Decko je tri puta zaredom najbolji fudbaler na svetu, pomiri se s tim.

Mesi se valjao posle "sportskog tapsanja po ramenu", ali nisam primetio da (za razliku od 99.99% fudbalera) pada i folira da bi iznudio faul. Ako se i desi to je tako retko, za razliku od drugih igraca kojima je to zastitni znak (i to igraca na koje se lozis). Imas milion klipova poput ovog: http://www.youtube.com/watch?v=5tpqTEdQAKU To sigurno nesto znaci, posto ne verujem u teorije zavere. Meni je foliranje zapravo ono sto rade recimo Stiven Dzerard i Kristijano Ronaldo. Dakle, padanje od navodnog starta da bi dobili prekrsaj i stekli prednost.

Naravno, ti nikad neces da kazes da je Ronaldo smrad. A lik je u poredjenju s Mesijem smrad na kub. Ej, to je toliko ljigav karakter da je folirajuci se izdejstvovao da mu saigrac iz kluba bude iskljucen iz utakmice. Smesno je sta se sve spocitava Mesiju sto se drugima gleda kroz prste. A lik je fudbaler kao i svi drugi, samo bolji.

Zato ste ti i kompanija objektivni
Vrijeđate igrače Real Madrida i pravite se objektivnim.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/01/2012 : 19:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
kako ti gledas na utakmicu sinoc, leonida?
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 19/01/2012 : 19:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid
Zato ste ti i kompanija objektivni
Vrijeđate igrače Real Madrida i pravite se objektivnim.

Jedini koje vrijeđamo jesu ljudi koji se bave mesarskim zanatom tako da bismo mogli malo manje da ih poredimo sa Realovim govnarima, da ne fasujemo tužbu.

Potpis.
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 19/01/2012 : 19:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Pa da. Ja sam recimo Pepea nazvao dzukelom, Murinja smecem od coveka, a Ronalda ljigom, padavicarem i igracem bez srca. Ostale igrace nisam karakterisao sem sto bih neki potez okarakterisao kao kvaran (a nije da ih nije bilo).

I to nema veze s tim sto mi je Barselona simpaticna. Recimo Globinjo i Heyoka nisu navijaci Barselone pa su maltene isto konstatovali, jer su to prosto vrlo ocigledne stvari.

Dovoditi u istu ravan likove kao sto su Pepe i Murinjo sa Mesijem, za koje je taj Mesi i bukvalno svetac je totalna smejurija.

Edited by - johnhartson on 19/01/2012 19:30:08
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/01/2012 : 19:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 19/01/2012 : 19:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

quote:

Je, ubija bi ih nedostatak Coentraa u uzvratu.
Izjednačit??? Pa nisu mogli prismrdit golu.Ovo me sitilo na raspravu sa prijateljevin didon, starin vojnin licen i vatrenin navijačen Partizana nakon prikinutoga finala 1989., koji je tvrdija da je Partzan moga stić 5 razlike 26 sekundi prije kraja. Kaže da je video u americi da koš može da se da i sa vlastite polovine. Dva put tako, i eto ti. Jel misliš da san dalje s njin raspravlja?
Da dođu igrat kod Cibaloje stvarno bi i dobili batine kakve nikad nisu.

U sportu se svašta dešava pa valjda to znaš. Bilo je svakakvih ludih preokreta, a nisam siguran do koje godine je bilo čak ono pravilo da ako prvo bacanje fališ nema drugog. Imaš ludi preokret 1986 SSSR Jugoslavija. Minut prije kraja bilo je 9 razlike za Jugoslaviju, a na kraju SSSR dobija sa 1 razlike.

Iako govoriš da si objektivan vidi se da i ti više preferiraš Barcu.

Svi mi koji nismo fanovi Barce pa čak i Sawich smo rekli da je Pepe trebao dobiti crveni i da je običan mesar, ali zanimljivo je da svi fanovi Barce brane glumu Barcinih igrača jer kao tako će se spriječiti grubi startovi.
"Ako Messi i drugi igraci trebaju glumiti i valjati se da bi iz igre izbacili sto vise igraca koji svjesno idu da ih povrijede ja sam za to da glume jos i vise ako ce tako igrati slobodnije i pruziti meni priliku da jos vise uzivam u njihovim potezima" Odavno nisam čuo zanimljiviju tezu.
Znači Pepe je grub igrač i čim se približi nekom igraču Barce ovaj treba odglumiti da ga je Pepe udario i da odmah dobije crveni jer će kasnije sigurno startati grubo i nekome slomiti nogu. Pa eto bolje onda malo odglumiti i spriječiti tako nešto.
Jebote sad tek shvaćam da je ustvari ono što rade Messi i ekipa plemenito i za dobrobit nogometa.
A ako u prvih 15 min sudija odmah isključi barem 3 igrača Reala Barcelona će sigurno igrati još slobodnije i još više ćemo uživati u njihovim potezima.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/01/2012 : 19:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Recimo Globinjo i Heyoka nisu navijaci Barselone pa s

poslije hajduka,barca...oko 25 godina...ispravak,napoli,pa barca...
heyoka je jebivjetar,ni on ne zna za koga navija

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 19/01/2012 : 19:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk&feature=related

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 19/01/2012 : 19:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Pepe uopste nije igrac. Pepe je dzukac koga treba zatvoriti pa da mu neko u zatvoru napuni bulju simikama. Sto se mene tice, apsolutno pristajem na sve sto ce za posledicu imati da se likovi poput njega, De Jonga i Gatuza sklone sa terena. Kad ne bude takvih likova, onda moze da se raspravlja kako da se kazni gluma. Recimo, ako se na snimku dokaze da je neko glumio, 5 utakmica zabrane. Ali TEK posto se likovi poput Pepea za onakve stvari kazne sa bar godinu dana.

Mesarenje >>>>>>>> glumatanje.

Kome je to jednako, nemamo o cemu da pricamo.

Edited by - johnhartson on 19/01/2012 19:45:54
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 19/01/2012 : 19:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svi mi koji nismo fanovi Barce pa čak i Sawich smo rekli da je Pepe trebao dobiti crveni i da je običan mesar, ali zanimljivo je da svi fanovi Barce brane glumu Barcinih igrača jer kao tako će se spriječiti grubi startovi.
"Ako Messi i drugi igraci trebaju glumiti i valjati se da bi iz igre izbacili sto vise igraca koji svjesno idu da ih povrijede ja sam za to da glume jos i vise ako ce tako igrati slobodnije i pruziti meni priliku da jos vise uzivam u njihovim potezima" Odavno nisam čuo zanimljiviju tezu.
Znači Pepe je grub igrač i čim se približi nekom igraču Barce ovaj treba odglumiti da ga je Pepe udario i da odmah dobije crveni jer će kasnije sigurno startati grubo i nekome slomiti nogu. Pa eto bolje onda malo odglumiti i spriječiti tako nešto.
Jebote sad tek shvaćam da je ustvari ono što rade Messi i ekipa plemenito i za dobrobit nogometa.
A ako u prvih 15 min sudija odmah isključi barem 3 igrača Reala Barcelona će sigurno igrati još slobodnije i još više ćemo uživati u njihovim potezima.

Moja teza
Kad si je sad ti napisao i meni malo smijesno zvuci,ali sam siguran da Supermark ne bi imao nista protiv da svi protiv Barce igraju sa tri igraca manje
mada sam siguran da shvatas poentu i da ne branis igrace poput Pepea,Martina Taylora,Flaminija...

P.S. ja nisam fan ni Barce ni Reala vec Valensije
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 19/01/2012 : 19:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Ljudi u nedelju je pravi nogomet:
Man City - Tottenham
Man Utd - Arsenal

Da mi je netko prije 5-6 godina rekao da ću se više veseliti ovim utakmicama nego el clasicu rekao bih mu da je lud.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 19/01/2012 : 19:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

kako ti gledas na utakmicu sinoc, leonida?

Što hoćeš da ti kažem,osjećam se usrano.
Mourinho ima sve manju podršku među navijačima,ne znam,najveći klub svih vremena srozao se na takav nivo.
Hebiga,Mourinho je s Interom razljutio Barcelonu,a Real plaća.
Čim ga vide Iniesta i kompanija polete i žele ga ponizit.

Najgore od svega je ta njegova taktika,to ubija igrače,prisiljeni su 90 minuta izgarati ne bi li se obranili.
Moglo mu je to uspjet s hladnim tipovima poput Zannetija,Cambiassa,Samuela,Maicona i ostalih,no Ramos,Alonso i ostali nisu tako mirni.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 19/01/2012 : 19:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:

Moja teza
Kad si je sad ti napisao i meni malo smijesno zvuci,ali sam siguran da Supermark ne bi imao nista protiv da svi protiv Barce igraju sa tri igraca manje
mada sam siguran da shvatas poentu i da ne branis igrace poput Pepea,Martina Taylora,Flaminija...

P.S. ja nisam fan ni Barce ni Reala vec Valensije

Nisam lud da ih branim, luđačke startove treba najoštrije kažnjavati i s odgovarajućom suspenzijom, a oni koji naprave opet nešto slično dupla kazna.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page
Page: of 362 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.51 seconds. Snitz Forums 2000