forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FC Barcelona - Mes Que Un Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 362

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 27/03/2012 : 12:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

Hehe. To je ta tipicna Murinjova fora. Pokusava da sve gurne u svoje blato jer se tu najbolje oseca.

Ja sam duboko uveren da u 21. veku nisu svi ostali na civilizacijskom nivou gde je Murinjo. Odbijam da poverujem da je svaki covek pritajeni licemer, da svaki drugi trener zeli da protivnickom treneru kurvinski s ledja zabija prste u oci, da svaki drugi trener svoje igrace hrabri da fizicki povrede protivnika. Mozda imam pogresan dojam zbog citanja stripova, ali za mene je Murinjo tesko smece.

Samo naglas priča ono isto o čemu drugi treneri šute ili nisu dovoljno hrabri da progovore.
Mourinho zna katkad pretjerati,to i ja priznajem pa nije on Svemogući ali djelomično to radi kako bi otklonio pritisak sa igrača i prenio ga na sebe a djelomično jer je takav,egocentrik koji voli pozornost.
Međutim,nema nijednog čovjeka koji je radio s njim a da je ostao ravnodušan,definitivno je najkarizmatičniji trener ikada sviđalo se to nekom ili ne.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 27/03/2012 : 13:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Ma ok bi bilo da on samo prica. Problem su ispadi fizicke prirode.

Naravno, ne sporim mu strucnost. Takodje, neverovatno je koliko uspe da motivise igrace da izgaraju na terenu. Jos da ih nauci pravilima igre

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 27/03/2012 : 13:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:

Hehe. To je ta tipicna Murinjova fora. Pokusava da sve gurne u svoje blato jer se tu najbolje oseca.

Ja sam duboko uveren da u 21. veku nisu svi ostali na civilizacijskom nivou gde je Murinjo. Odbijam da poverujem da je svaki covek pritajeni licemer, da svaki drugi trener zeli da protivnickom treneru kurvinski s ledja zabija prste u oci, da svaki drugi trener svoje igrace hrabri da fizicki povrede protivnika. Mozda imam pogresan dojam zbog citanja stripova, ali za mene je Murinjo tesko smece.

Naravno da nisu svi licemjeri, ali Guardiola jeste i to čistokrvni.

Sigurno imas neku potvrdu toga sto pricas, zar ne?

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2012 : 13:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Naravno da nisu svi licemjeri, ali Guardiola jeste i to čistokrvni.

Sigurno imas neku potvrdu toga sto pricas, zar ne?

Naravno, evo samo dva primjera.
1.Kad su prošle godine igrali s Realom u polufinalu LP koristio je Mourinhove metode i naredio igračima(moja pretpostavka, ali sve činjenice upućuju na to) da vrše konstantan pritisak na sudca i da odglume sve što se može odglumiti. Dakle taktiku je zasnovao na podlostima i ne birajući sredstva da bi ostvario cilj (zvuči poznato? ) i naravno uz pomoć UEFE to je i ostvario
2. O njegovim manirima pravog gospodina na svojoj koži je osjetio Sanchez kad se ozljedio.
Da izgubi prvenstvo,lp i da općenito zaredaju porazi i pritisak na njega pokazao bi on svoje pravo lice još više. Ovako kad mu sve ide od ruke malo se lakše pretvarati. Mourinho jeste seronja, ali seronja sa stilom

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/03/2012 : 13:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/03/2012 : 14:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:
Originally posted by petar.pan

nešto mi ovdje nije jasno.
najbolji strijelac u povijesti barcelone je dao 234 gola, a frane matošić je za hajduka dao preko 700, jesu li u barceloni svi igrali po 5-6 godina, pa išli u drugi klub ili se broje samo prvenstvene utakmice ili je nešto drugo posrijedi?

a možda je igrao u malkice slabijoj ligi?
i koliko je Frane dao službenih golova? oko 200...

jaka ti je bila španjolska liga dok je frane zabijao
200,kažeš?
brojao si ih ili

Francek je najvise rasturao 40ih i 50ih
a kad je ono Real osvojio 5 LP za redom?
mozda u to neko vrijeme?

krivo...vidi se da ne poznaješ neprijatelja...frane je završio karijeru 1956,imao je 38 godina...real je prvu kantu osvojio iste godine...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 27/03/2012 : 14:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
O boze... Stvarno smesni pokusaji diskreditacije.

1. Ovo si lupio samo tako. Znaci, Spanci i Latinoamerikanci inace nisu poznati po tome sto vole da simuliraju, sabanisu se i vrse pritisak na sudiju nego mora jedan Gvardiola da ih tome uci? Mislim, stvarno je totalna glupost da ne vredi ni komentarisati. Svojom taktikom (posebno u prvoj utakmici) je totalno iznenadio Murinja koji je valjda ocekivao da ce opet napasti a ovaj im prakticno prepustio loptu.
2. Zamisli, opsovao? Ma kako ga nije sramota.

Taj Gvardiola je ranije bio i fudbaler pa uprkos poziciji na kojoj je igrao, nikad nije vazio za mesara.

Ali dobro, na supermarkove i moje cinjenice sta rade igraci Reala, a narocito Murinjo (iako su ubedljivo prvi na tabeli), ti mi navodis hipoteticke situacije "sta-bi-bilo-kad-bi-bilo". Prosle godine su izgubili Kup kralja, pretprosle su izgubili LP, ove godine ce izgubiti titulu skoro pa sigurno. Gde je to pravo lice? Kako ga to nije pokazao?

Sto se tice stila, nadam se da tako ne mislis. Nema niceg stilizovanog u zabijanju prstiju u oci kolegi treneru. S ledja! Ako si citao makar jedan strip u zivotu, jasno ti je da to moze da uradi samo tesko, tesko djubre. Ako ti vidis stil u tome, postujem. Ne delimo svi iste vrednosti.

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2012 : 14:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Ovo si lupio samo tako. Znaci, Spanci i Latinoamerikanci inace nisu poznati po tome sto vole da simuliraju, sabanisu se i vrse pritisak na sudiju nego mora jedan Gvardiola da ih tome uci? Mislim, stvarno je totalna glupost da ne vredi ni komentarisati. Svojom taktikom (posebno u prvoj utakmici) je totalno iznenadio Murinja koji je valjda ocekivao da ce opet napasti a ovaj im prakticno prepustio loptu.

Taj Gvardiola je ranije bio i fudbaler pa uprkos poziciji na kojoj je igrao, nikad nije vazio za mesara.

Ali dobro, na supermarkove i moje cinjenice sta rade igraci Reala, a narocito Murinjo (iako su ubedljivo prvi na tabeli), ti mi navodis hipoteticke situacije "sta-bi-bilo-kad-bi-bilo". Prosle godine su izgubili Kup kralja, pretprosle su izgubili LP, ove godine ce izgubiti titulu skoro pa sigurno. Gde je to pravo lice? Kako ga to nije pokazao?

Sto se tice stila, nadam se da tako ne mislis. Nema niceg stilizovanog u zabijanju prstiju u oci kolegi treneru. S ledja! Ako si citao makar jedan strip u zivotu, jasno ti je da to moze da uradi samo tesko, tesko djubre. Ako ti vidis stil u tome, postujem. Ne delimo svi iste vrednosti.

Ma što god ja rekao ništa neće promjeniti vaše mišljenje. Ali... vrijeme će pokazati. Sve one glume i prevare nisu dovoljne, naklonost UEFE, ona sramota s prskalicama, pa ono kad su dignuli gadne pare u čini mi se Maleziji pa došli s rezervnom postavom i nadrkanim Messijem, pa kad su rekli da im neće biti nikakva reklama na dresovima i sl. Ja sam prošle godine prognozirao da će Real osvojiti španjolsko prvenstvo, a Barca neće osvojiti ni ligu prvaka. Pa hipotetički vidjet ćemo jesam li u pravu.
Ništa od toga nabrojanog nije ono što ne rade i neki drugi, ali nije isto kad neki npr. čovjek koristi usluge prostitutke ili kad uslugu koristi političar koji je taj dan gorljivo na bini urlao da prostitucija ne smije biti legalizirana ili svećenik koji je taj dan na misi govorio da je prostitucija smrtni grijeh.
Nadam se da shvaćaš poantu.
PS. "Seronja sa stilom " pa ne bih rekao da sam ovdje dao Mourinhu pohvalu s kojom bi se ponosio ili da ičim opravdavam njegov primitivizam.

www.vangogh.hr

Edited by - hello on 27/03/2012 14:45:47
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/03/2012 : 14:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by petar.pan

nešto mi ovdje nije jasno.
najbolji strijelac u povijesti barcelone je dao 234 gola, a frane matošić je za hajduka dao preko 700, jesu li u barceloni svi igrali po 5-6 godina, pa išli u drugi klub ili se broje samo prvenstvene utakmice ili je nešto drugo posrijedi?

a možda je igrao u malkice slabijoj ligi?
i koliko je Frane dao službenih golova? oko 200...

jaka ti je bila španjolska liga dok je frane zabijao
200,kažeš?
brojao si ih ili

Francek je najvise rasturao 40ih i 50ih
a kad je ono Real osvojio 5 LP za redom?
mozda u to neko vrijeme?

krivo...vidi se da ne poznaješ neprijatelja...frane je završio karijeru 1956,imao je 38 godina...real je prvu kantu osvojio iste godine...

da, to je to
do 56. je jugo liga bila najjaca na svijetu, a onda kad je te godine otisao mate u penziju, spanjolska je "izbila na prvo mjesto" i osvojila 5 LP-a za redom
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/03/2012 : 14:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma što god ja rekao ništa neće promjeniti vaše mišljenje. Ali... vrijeme će pokazati. Sve one glume i prevare nisu dovoljne, naklonost UEFE, ona sramota s prskalicama, pa ono kad su dignuli gadne pare u čini mi se Maleziji pa došli s rezervnom postavom i nadrkanim Messijem, pa kad su rekli da im neće biti nikakva reklama na dresovima i sl. Ja sam prošle godine prognozirao da će Real osvojiti španjolsko prvenstvo, a Barca neće osvojiti ni ligu prvaka. Pa hipotetički vidjet ćemo jesam li u pravu.
Ništa od toga nabrojanog nije ono što ne rade i neki drugi, ali nije isto kad neki npr. čovjek koristi usluge prostitutke ili kad uslugu koristi političar koji je taj dan gorljivo na bini urlao da prostitucija ne smije biti legalizirana ili svećenik koji je taj dan na misi govorio da je prostitucija smrtni grijeh.

PS. "Seronja sa stilom " pa ne bih rekao da sam ovdje dao Mourinhu pohvalu s kojom bi se ponosio ili da ičim opravdavam njegov primitivizam.

1. kad koristis argumente na razini djeteta

"naredio igračima da vrše konstantan pritisak na sudca i da odglume sve što se može odglumiti"
-ovo sto si rekao koriste svi, neki manje, neki vise, a barca manje
-jel ti poznato da je mourinho htio kapetansku vrpcu oduzeti cassilasu i dati nekomu na terenu? tako bi mogao vise vrsiti pritisak na suce
-osim sto ti je argument nikakav jos si i sam rekao da je "tvoja pretpostavka"! zar je to argument?!

2. kakva naklonost UEFE?
molim "zaobiđi vlastite pretpostavke"

3. ?
kakve veze ovo ima?
ako ne osvoje LP znaci da je guardiola licemjer? wtf?

4. znaci gori je onaj koji mozda potiče licemjerje (Guardiola) nego onaj koji otvoreno potiče licemjerje (Mourinho)?
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 27/03/2012 : 15:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako ti ne vidis da Gvardiola nije isto sto i Murinjo ja tu ne mogu da ti pomognem. Ali pre toga, odluci se sta napadas. Barselonu ili Gvardiolu? Nalazis razne zamerke Barseloni kao klubu, ali koja od njih je konkretno vezana za Gvardiolu? To sto je opsovao?

Pa covek se nije juce pojavio pored aut-linije kao Murinjo. Covek je igrao fudbal 15 godina. Nikad ga niko nije stedeo ili protezirao. U Italiji su ga optuzili za doping, odlezao je suspenziju, da bi se onda kasnije ispostavilo da je posredi greska. Mislim, daj da se ne zezamo.

Otkad je trener Barse nikad nije dizao buku kao Murinjo i uvek, UVEK bi postovao protivnika. Ako je licemerje govoriti da ne sme biti opustanja protiv recimo Granade jer oni nisu naivni, onda je licemer. Supermark je vec napisao brojne stvari koje je Murinjo radio a koje su mu oprostene (ti to nazivas stilom, doduse). S druge strane, dodacu da je Gvardiola pretprosle sezone posle jedne utakmice (ne secam se koje) optuzen od strane cetvrtog sudije da mu je nesto dobacivao i pretio, pa je to uslo u sudijski izvestaj. Naravno, Pep je tvrdio da je to laz, pa je morao da presudi tv snimak koji je pokazao da je sudija lagao (namerno ili ne). Mislim, covek je trener Barselone 3 i po godine, osvojio dosta trofeja, dobijao i gubio utakmice, ali uvek se ponasao civilizovano. I ti mi sad na osnovu svog "huncha" motivisanog mrznjom prema Barseloni tvrdis da je pitanje trenutka kad cemo videti njegovo pravo lice. Oprosti, ali to je stvarno besmisleno.

Sto se taj Murinjo nije zalio kad je Porto prosao Mancester a sudija pre toga ponistio Skolsu cist gol? Mislim, on je POSLEDNJI koji ima pravo da se zali na sudjenje. Da se ja pitam, nijedan veci klub ne bi imao pravo da se zali na sudjenje jer kako god okrenes, manji su ti koji ce zavrsiti osteceni. Protiv Reala ove godine nije sudjen nijedan penal (iako je bilo vise nego ociglednih situacija) i onda se Murinjo zali na sudije. Pa to je toliko pokvareno i bezobrazno da nemam reci.

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2012 : 15:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote

[/quote]

Ako ti ne vidis da Gvardiola nije isto sto i Murinjo ja tu ne mogu da ti pomognem. Ali pre toga, odluci se sta napadas. Barselonu ili Gvardiolu? Nalazis razne zamerke Barseloni kao klubu, ali koja od njih je konkretno vezana za Gvardiolu? To sto je opsovao?

Pa covek se nije juce pojavio pored aut-linije kao Murinjo. Covek je igrao fudbal 15 godina. Nikad ga niko nije stedeo ili protezirao. U Italiji su ga optuzili za doping, odlezao je suspenziju, da bi se onda kasnije ispostavilo da je posredi greska. Mislim, daj da se ne zezamo.

[/quote] Prvo ja nikad nisam rekao da su oni isti. Ako se vratimo na početak bilo je riječi o tome da je Guardiola gospodin i da se nikad ne koristi metodama pritiska na sudce. Ja sam na to rekao da je licemjer jer gospodin nikad ne psuje u javnosti i također je vršio pritisak na sudca samo malo drukčijim metodama. Ključna riječ je NIKAD. Ja sam svoje dokazao!
Ma ne bih se ja vama priključivao ovdje u veličanju Barce ali me neka vaša pretjerivanja stvarno iznenade.
Primjeri:
1. nije dovoljno reći da je Barca jedna od najjačih ekipa u povijesti nego se kaže uvjerljivo najjača ekipa u povijesti koja igra i najljepši nogomet u povijesti
2.nije dovoljno reći da je Messi trenutno najbolji igrač već se kaže da je najbolji igrač svih vremena, da mu Maradona nije ni do koljena, da nikad ne glumi i sl.
3.nije dovoljno za Guardiolu reći da je veliki trener, već je on najbolji trener svih vremena, pravi gospodin i moralna vertikala.

S druge strane ona foliranja i prevare su nebitne jer puno je gore kad netko napravi malo grublji start.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 27/03/2012 : 15:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Pa zašto bi se on žalio na dosuđen gol koji je njemu u korist,to je trebao činiti SAF.
Mourinho uvijek igra igru,može se i izvan terena voditi bitka,zato svako malo bocne Guardiolu ne bi li ga uhvatio na krivoj nozi.
Mene osobno boli uho za Pepa Kariolu,nemam ništa protiv njega dapače ne mogu mu se naći neke prevelike mrlje u trenerskoj karijeri.

Međutim,Mourinha vole svi i jednom kad Guardiola ode iz Barce pokazat će se koliko je Mourinho bolji stručnjak.
Mourinha mrze jedino Barcini navijači(prirodno) i određeni tipovi koji se prave sveci a zapravo bi isto radili na njegovom mjestu.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2012 : 15:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. kad koristis argumente na razini djeteta

"naredio igračima da vrše konstantan pritisak na sudca i da odglume sve što se može odglumiti"
-jel ti poznato da je mourinho htio kapetansku vrpcu oduzeti cassilasu i dati nekomu na terenu? tako bi mogao vise vrsiti pritisak na suce
-osim sto ti je argument nikakav jos si i sam rekao da je "tvoja pretpostavka"! zar je to argument?!

Jesi li ikad čuo za pojam "zapovjedna odgovornost". Ako četa upadne u selo i pobije stanovništvo da li će zapovjednik snositi odgovornost? Moja pretpostavka je da je zapovjednik to naredio, kao što je moja pretpostavka da je Guardiola naredio svojima da vrše pritisak na sudca i glume ozljedu pri svakom kontaktu.

2. kakva naklonost UEFE?

na ovo ne trebam ni odgovarati, ali činjenica je da nakon one sramotne utakmice niti jedan od Barcinih igrača nije kažnjen utakmicom zabrane. PS. Sjećaš li se SP kad je Rivaldo ono odglumio protiv Turske. E pa čini mi se da ga je FIFA kaznila. (e Rivaldo je Barcina škola )

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 27/03/2012 : 15:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Evo, sto se mene tice ocigledno da ne citas sta pisem

Ostalo:

1. Ja to nikad nisam rekao. Mislim da je jedna od najjacih ekipa u povesti, a nadam se da ce i trofejima to potvrditi (jer su nazalost oni to kljucno merilo).
2. To pa tek nikad nisam rekao. Vrlo je moguce da ce imati najbolju klupsku karijeru u povesti (ili bar u rangu sa Di Stefanom). Mene jedino nervira kad ga se naziva pacovom, kepecom i sl. pri cemu to zaista nije zasluzio. Kao i u slucaju Gvardiole, njegovo ponasanje na terenu je za postovanje i stvarno ne znam kako to nekima ovde promice (a sa takvom kolicinom neosnovane mrznje sam se sreo samo na Balkanu i u Portugalu, nigde vise).
3. Evo, ja mislim da su fudbaleri obicno balvani bez mnogo mozga. O die-hard navijacima mislim jos gore. U poredjenju s drugim fudbalerima, Gvardiola je i vise od gospodina. U poredjenju s trenerima takodje, mada se treneri vremenom izblaziraju. U poredjenju s Murinjom svakako, ali to bar nije tesko. Da li je strucniji od Murinja, ne znam. Gvardiola je produkt Barselonine skole i samim tim mu odgovara da bude trener Barselone i nastavlja ono sto je Krojf otpoceo. Ide mu sasvim dobro.

I jos jednom, foliranja i prevare nisu "trademark" Barselone. Nazalost, danas svi to rade, pocevsi od engleskih klubova. O klubovima koje vodi Murinjo da ne pricamo. Ali da, ako bih mogao da biram, mnogo su mi gori grubi startovi nego foliranje. Grub start moze da povredi nekog. Foliranje ne moze. Tu je ta razlika. Da nema grubih startova, ne bi bilo ni foliranja. Kao sto je Murinju (nazalost) legitimno oruzje da grubim startovima pobedi Barselonu (i uopste svakog ko ima bolji tim od njegovog), tako je Barseloni (nazalost) legitimno oruzje da se foliranjima brani i trazi sudijsku zastitu od toga. Nisam primetio da se Barselona folira protiv timova koje ne vodi Murinjo. Takodje, nisam primetio da je Serhio Ramos onako grubo startovao na protivnike pri nepovoljnom razultatu pre dolaska Murinja.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/03/2012 : 15:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

2. kakva naklonost UEFE?

na ovo ne trebam ni odgovarati, ali činjenica je da nakon one sramotne utakmice niti jedan od Barcinih igrača nije kažnjen utakmicom zabrane. PS. Sjećaš li se SP kad je Rivaldo ono odglumio protiv Turske. E pa čini mi se da ga je FIFA kaznila. (e Rivaldo je Barcina škola )

pa sta?
nije kaznjen ni pepe nakon skakutanja po prstima
kaznu bi se moglo očekivati tek u slučaju da je Messi teže ozljeđen, citiram don Alfreda (član disciplinske komisije): „...da su mu prsti amputirani.“

a ako to nije za kaznu onda ne vidim da su barcini igrači napravili

p.s. ono pod 1 necu ni komentirati
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2012 : 15:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

2. kakva naklonost UEFE?

pa sta?
nije kaznjen ni pepe nakon skakutanja po prstima
kaznu bi se moglo očekivati tek u slučaju da je Messi teže ozljeđen, citiram don Alfreda (član disciplinske komisije): „...da su mu prsti amputirani.“

a ako to nije za kaznu onda ne vidim da su barcini igrači napravili

p.s. ono pod 1 necu ni komentirati

Ono pod 1 nemaš šta ni komentirati jer je nepobitno. Pod 2 si opet u krivu jer bi da se radi o sudu svaki odvjetnik oslobodio Pepea optužbe budući se ne može dokazati njegova namjera. Osobno mislim da je to namjerno napravio ali disciplinska komisija mora igrati po pravilima. U slučaju Barce snimke dokazuju njihov pokušaj prevare.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2012 : 15:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo, sto se mene tice ocigledno da ne citas sta pisem

Ma čitam što piše, za te tri poredbe sam upotrijebio množinu, dakle sve što sam pročitao na ovom forumu.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8961 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 27/03/2012 : 16:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
>"naredio igračima da vrše konstantan pritisak na sudca i da odglume sve što se može odglumiti"

jel ti opet treba zalijepiti onaj intervju s Čorlukom pa da prestaneš pisati gluposti.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/03/2012 : 16:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono pod 1 nemaš šta ni komentirati jer je nepobitno. Pod 2 si opet u krivu jer bi da se radi o sudu svaki odvjetnik oslobodio Pepea optužbe budući se ne može dokazati njegova namjera. Osobno mislim da je to namjerno napravio ali disciplinska komisija mora igrati po pravilima. U slučaju Barce snimke dokazuju njihov pokušaj prevare.

1. što je nepobitno?
da ti mislis da je on tako "naredio"?
jel ti shvacas da to nije argument?!

2. na sudu se ne mora dokazati namjera, vidi se da mu je stao na prste, namjera nije toliko bitna, ali je svjedeno ocita (vidi se da sekundu ranije gleda gdje su mu prsti)
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 27/03/2012 : 16:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Pepe je stao namjerno na prste Messiju ali to je takav lik,kad izađe na teren povampiri se,Mourinho s tim nema veze.
Jedino što znam je da Mourinho teži ka grubljoj igri jedino ako je se prislijen braniti no grublja igra ne podrazumijeva ubijanja.
U dosadašnjim ogledima Madrid nijednom nije prešao granicu osim u ovom slučaju s Pepeom i Messijem.

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2012 : 16:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

1. što je nepobitno?
da ti mislis da je on tako "naredio"?
jel ti shvacas da to nije argument?!

2. na sudu se ne mora dokazati namjera, vidi se da mu je stao na prste, namjera nije toliko bitna, ali je svjedeno ocita (vidi se da sekundu ranije gleda gdje su mu prsti)

Opet ću ponoviti:
"Jesi li ikad čuo za pojam "zapovjedna odgovornost". Ako četa upadne u selo i pobije stanovništvo da li će zapovjednik snositi odgovornost? Moja pretpostavka je da je zapovjednik to naredio, kao što je moja pretpostavka da je Guardiola naredio svojima da vrše pritisak na sudca i glume ozljedu pri svakom kontaktu"
Već vidim na sudu kako zapovjednik objašnjava sucu da su to sve pretpostavke i da on nije ništa naredio, a bio skupa s njima u selu.
Ajde supermark barem jednu stvar priznaj, bilo što izaberi i ja do kraja lige prvaka neću ništa napisati u vezi Barce na ovom topicu.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/03/2012 : 22:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde supermark barem jednu stvar priznaj, bilo što izaberi i ja do kraja lige prvaka neću ništa napisati u vezi Barce na ovom topicu.

pa nisam lud da ostanem bez tvojih pretpostavki
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2012 : 22:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pa nisam lud da ostanem bez tvojih pretpostavki

Pošteno

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 28/03/2012 : 21:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
UEFA protekcija Barse se nastavlja

Go to Top of Page
Page: of 362 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000