Author |
Topic  |
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 03/04/2012 : 21:44:06
|
quote: Originally posted by manhunter
Ako Milan ispadne, sam je kriv. Igraju klasičan bunker sa nekim polukontrama.
Predlazes da se otvore i prime jos par komada ? :P Koji kreten ide na Camp Nou da se nadigrava sa ovima, leba ti ? |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 03/04/2012 : 21:44:40
|
quote: Originally posted by solar
Ne samo da ga je povlačio, nego ga je držao najmanje 2-3 sekunde dok je pokušavao doći do lopte.
Je li drzao tu jos neko nekoga? Je li lopta u igri ili ne?
Odgovori na kraju  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/04/2012 : 21:45:16
|
quote: Originally posted by Jasko
Sramota je i Milan koji centar prelazi kada Nesta ispucava loptu. Sacekajte kraj, pa cemo komentarisati.
Ali moraš priznati da je sudija ispravno postupio prilikom dosuđivanja jedanaesteraca, ili? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 03/04/2012 : 21:46:40
|
Koja komedija Najbolji mi je komentator Vela kad je puknuo od smijeha kad je rekao "izgleda da Barcelonini igrači traže i treći penal" za onu napucanu loptu u ruku. Drugi penal će ući u one antologijske. Potpuno nezaslužen i smiješan penal. Potezanja je bilo od strane Nesre ali prije nego je korner izveden, a kad je Messi korner izveo Puyol je ušao tijelom u Nestu i napravio prekršaj tako da je ovo možda i jedan od najsmješnije suđenih penala u povijesti lige prvaka. Ali ja stvarno ne shvaćam kako netko može voljeti ove igrače Barcelone. Prvi penal je bio to svakako stoji, ali par igrača odmah vrši pritisak na suca da pokaže i crveni karton, pa onda traže i treći penal. Pa gdje je tu sport? |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 03/04/2012 : 21:47:38
|
quote: Originally posted by srdjandj
Sramota je i Milan koji centar prelazi kada Nesta ispucava loptu. Sacekajte kraj, pa cemo komentarisati.
Ali moraš priznati da je sudija ispravno postupio prilikom dosuđivanja jedanaesteraca, ili?
Na kraju cu da napisem Jer ekipa koja hoce u polufinale, mora da pokaze karakter. Navijam za Milan da postigne drugi pogodak
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 03/04/2012 : 21:48:51
|
Drugi penal je bio, ako je fudbal igra za pičkice koje padaju čim ih takneš. Doduše, pošto je ovo Barsa, onda je logično što je svirao.
Gamad. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29662 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 03/04/2012 : 21:49:01
|
quote: Originally posted by hello
Koja komedija Najbolji mi je komentator Vela kad je puknuo od smijeha kad je rekao "izgleda da Barcelonini igrači traže i treći penal" za onu napucanu loptu u ruku. Drugi penal će ući u one antologijske. Potpuno nezaslužen i smiješan penal. Potezanja je bilo od strane Nesre ali prije nego je korner izveden, a kad je Messi korner izveo Puyol je ušao tijelom u Nestu i napravio prekršaj tako da je ovo možda i jedan od najsmješnije suđenih penala u povijesti lige prvaka. Ali ja stvarno ne shvaćam kako netko može voljeti ove igrače Barcelone. Prvi penal je bio to svakako stoji, ali par igrača odmah vrši pritisak na suca da pokaže i crveni karton, pa onda traže i treći penal. Pa gdje je tu sport?
umjesto da pitas gdje je sport kad milan igra tako da sudac mora suditi dva penala protiv njih, ti pitas di je sport kad igraci barce traže penale???  |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/04/2012 : 21:49:14
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by manhunter
Ako Milan ispadne, sam je kriv. Igraju klasičan bunker sa nekim polukontrama.
Predlazes da se otvore i prime jos par komada ? :P Koji kreten ide na Camp Nou da se nadigrava sa ovima, leba ti ?
Pa mislim da Milan ima kvalitet da im se suprotstavi. Ne mislim da treba da jurnu napred, ali malčice da pokažu zube... Ovako im je djavo kriv za penale. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/04/2012 : 21:50:15
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ali moraš priznati da je sudija ispravno postupio prilikom dosuđivanja jedanaesteraca, ili?
Na kraju cu da napisem Jer ekipa koja hoce u polufinale, mora da pokaze karakter. Navijam za Milan da postigne drugi pogodak
Ne radi se o tome za koga ko navija. Ja ne navijam ni za jednu od ove dve ekipe, nego me baš zanima tvoje stručno mišljenje za drugi penal, za prvi sam 100% siguran da je bio. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 03/04/2012 : 21:50:17
|
quote: Originally posted by supermark
Koja komedija Najbolji mi je komentator Vela kad je puknuo od smijeha kad je rekao "izgleda da Barcelonini igrači traže i treći penal" za onu napucanu loptu u ruku. Drugi penal će ući u one antologijske. Potpuno nezaslužen i smiješan penal. Potezanja je bilo od strane Nesre ali prije nego je korner izveden, a kad je Messi korner izveo Puyol je ušao tijelom u Nestu i napravio prekršaj tako da je ovo možda i jedan od najsmješnije suđenih penala u povijesti lige prvaka. Ali ja stvarno ne shvaćam kako netko može voljeti ove igrače Barcelone. Prvi penal je bio to svakako stoji, ali par igrača odmah vrši pritisak na suca da pokaže i crveni karton, pa onda traže i treći penal. Pa gdje je tu sport?
umjesto da pitas gdje je sport kad milan igra tako da sudac mora suditi dva penala protiv njih, ti pitas di je sport kad igraci barce traže penale??? 
pa ne igra milan tako, nego je barsa u pitanju |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 03/04/2012 : 22:00:02
|
Oba penala čista da čistija ne mogu biti. Kad kažu da se vidi iz aviona onda se to valjda misli na ovakve situacije. Valjda su im opet trebali oprostiti dva čista penala da bi neki bili sretni  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 03/04/2012 : 22:01:36
|
quote: Originally posted by Imrahil
Katalonska gamad, nek im lepo sviraju jedno 5 penala po meču, pa da se ne mučimo da gledamo.
skuliraj malo |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 03/04/2012 : 22:05:15
|
Bem li ga. Kad sam ja citao pravila stajalo je ovako nekako: Povlacenje za dres=faul; U 16 = penal.
1998. na SP je Jugoslaviji dosudjen penal za mnoooogo manje povlacenje. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 03/04/2012 : 22:06:39
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by dr strangelove
Oba penala čista da čistija ne mogu biti. Kad kažu da se vidi iz aviona onda se to valjda misli na ovakve situacije. Valjda su im opet trebali oprostiti dva čista penala da bi neki bili sretni 
ma šta iz aviona...sa mjeseca
Onda su i svi Dinamovi penali u zadnjih 10 godina čisti ko suza. Kako se priča mijenja kad se sudi za klub za koji se navija. (govorim samo o drugom penalu, prvi je čist ko suza) |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 03/04/2012 : 22:07:35
|
Oba penala čista da čistija ne mogu biti. Kad kažu da se vidi iz aviona onda se to valjda misli na ovakve situacije. Valjda su im opet trebali oprostiti dva čista penala da bi neki bili sretni 
 |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 03/04/2012 : 22:10:02
|
quote: Originally posted by globinjo
ma šta iz aviona...sa mjeseca
Onda su i svi Dinamovi penali u zadnjih 10 godina čisti ko suza. Kako se priča mijenja kad se sudi za klub za koji se navija. (govorim samo o drugom penalu, prvi je čist ko suza)
a je ga i ti lupneš...ja ne navijam za barcu,ja navijam samo za hajduka...drugi penal je čisto pridržavanje pravila...možda prestrogo,ali je dosljedno...usporedivo s penalom kojeg je bebek dosudio krstanovicu...to se ne bi trebalo suditi,ali jebi ga,nitko mu ništa ne može reći...ne mogu vjerovat s koliko mržnje pišete,ti i ostali...mržnja i ništa drugo... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 03/04/2012 : 22:11:58
|
quote: Originally posted by johnhartson
Bem li ga. Kad sam ja citao pravila stajalo je ovako nekako: Povlacenje za dres=faul; U 16 = penal.
1998. na SP je Jugoslaviji dosudjen penal za mnoooogo manje povlacenje.
2002. je Nial Quinn dobio takav penal protiv Spanije i svi su dizali dreku, a penal k'o gorske oci cis'. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 03/04/2012 : 22:15:49
|
Meni se čini da ovdje ljudi miješaju fudbal i američki fudbal (od jezičkih eksperata davno prozvan jajoruk) po pitanju pravila. Defanzivni faul u 16 metara = penal. Je li ga povukao, pljunuo ili na drugi način faulirao - nebitno. |
Potpis. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 03/04/2012 : 22:16:27
|
Zašto Mascherano nije dobio crveni? |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/04/2012 : 22:17:52
|
quote: Originally posted by Leonid
Zašto Mascherano nije dobio crveni?
Zato što nije trebalo da dobije ni žuti? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 03/04/2012 22:18:10 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Topic  |
|