forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FC Barcelona - Mes Que Un Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 362

Markos
Webmaster

Croatia
29728 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/04/2012 : 23:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Daj, hello, smiješan si. Ja nisam neki posebno veliki navijač, ali draga mi je Barca i da, taj penal se nije trebao suditi. Međutim, suđen je i što sad? Mislim da ukupno gledajući ove dvije utakmice Milan nije oštećen. Ako ćemo se složiti da je u prvoj utakmici bar jedan penal trebao biti suđen, onda se ta pogreška poništava s ovom i kvit smo. A čak i da se ne složimo oko prve utakmice, tu je i treći Barcin gol koji čini raspravu oko drugog penala bitno nebitnijom:) Osim toga, to što si navijač Reala, plus još gore - Mourinhov pobornik, te čini u najmanju ruku nedovoljno kvalificiranim za rasprave o Barci:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 03/04/2012 : 23:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

gledano u 180 minuta,zaslužen prolaz barse...bili su bolji,imali puno više prilika,udaraca na gol i sad se čeka samo potvrda da li će čelzi biti taj protiv koga se igra u polufinalu.

A zašto bi uopće igrali protiv Chelsea. Zašto ne bi ušli direktno u finale? Ionako se već zna da su bolji od Chelsea, da će imat veći posjed lopte, više prilika i udaraca na gol. Koji je uopće smisao odigravanja te polufinalne utakmice?

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 03/04/2012 : 23:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Daj, hello, smiješan si. Ja nisam neki posebno veliki navijač, ali draga mi je Barca i da, taj penal se nije trebao suditi. Međutim, suđen je i što sad? Mislim da ukupno gledajući ove dvije utakmice Milan nije oštećen. Ako ćemo se složiti da je u prvoj utakmici bar jedan penal trebao biti suđen, onda se ta pogreška poništava s ovom i kvit smo. A čak i da se ne složimo oko prve utakmice, tu je i treći Barcin gol koji čini raspravu oko drugog penala bitno nebitnijom:) Osim toga, to što si navijač Reala, plus još gore - Mourinhov pobornik, te čini u najmanju ruku nedovoljno kvalificiranim za rasprave o Barci:)

Čini mi se da si tek sad uletio u ovaj topic budući da si sve pogrešno napisao. Prvo ja nisam navijač Reala, ja samo volim gledati nogomet i uglavnom navijam ili za slabije ili za neku ekipu koja mi se u tom trenutku sviđa ili za onoga koga stavim na kladionici a za Mourinha mislim da je najbolji trener na svijetu ali mu je ponašanje ravno nuli. Nije samo stvar ove utakmice, a sad da objašnjavam morao bih se ponavljati po 100-ti put, a to mi je već malo dosadilo.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29728 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/04/2012 : 23:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne pratim ove topice, ali takav sam dojam stekao bio. Svejedno, bio navijač Reala ili ne, u svakom slučaju stoji da Milan ukupno gledajući nije oštećen.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 04/04/2012 : 00:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:
Originally posted by zlatan bihac

gledano u 180 minuta,zaslužen prolaz barse...bili su bolji,imali puno više prilika,udaraca na gol i sad se čeka samo potvrda da li će čelzi biti taj protiv koga se igra u polufinalu.

A zašto bi uopće igrali protiv Chelsea. Zašto ne bi ušli direktno u finale? Ionako se već zna da su bolji od Chelsea, da će imat veći posjed lopte, više prilika i udaraca na gol. Koji je uopće smisao odigravanja te polufinalne utakmice?

pa normalno da su bolji od čelzija,i da će imati 65-70% loptu u posjedu,i da će imati u prosjeku 15-20 šuteva naspram 3-5 čelzija i da su favoriti...
i protiv intera su 2010 bili favoriti pa nisu uspjeli proći...naravno da se nadam prolasku barse,a kad bih mogao birati,onda bih rađe da benfika prođe,jer ima bolji i veći teren a to barsi paše...
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8970 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 01:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Zaslužen prolaz Barcelone, bili su bolja ekipa. Što se tiče suđenja sve na nuli. Barca je u milanu oštećena za penal na Puyolu, prvi (onaj na sanchezu) je pokušaj iznuđivanja, a onaj treći spominje samo supermark što je već njegov opsesivno halucinacijski poremečaj. Prvi penal u barceloni čist, drugi je pizdarija, po tome bi na utakmici trebalo biti 30-tak penala, ali je savršen primjer penala koji se sudi zaštičenijim momčadima, penal koji se sudi dinamu,ali ne hajduku, penal koji se sudi barceloni ali ne svima ostalima kad igraju prtiv njih... ali isto takvi penali su se sudili u korist milana prije nekoliko godina i zato oni znaju da trebaju mučati. Nedorečenost u sudačkim pravilima i kriterijima je tu zato da štiti močnije i bogatije i to možete primjeniti na sve u ovom kapitalistčkom svijetu. Zato mi se nogomet gleda sve manje i manje.
Čestitke Barci.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/04/2012 : 02:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Samo si ti vidio tri penala.

quote:
Originally posted by Tonto

... onaj treći spominje samo supermark što je već njegov opsesivno halucinacijski poremečaj

3:40

nisam nasao bolji video od ovoga, ali meni se cini kao prekrsaj
messi gura loptu glavom, a ovaj bliži igrač gura messija ramenom (bez
namjere za loptom) u drugog igrača, te ga obojica u sendviču ruše
obratite pozornost na messijev pogled
vidi se da on gleda samo u loptu, bez pokušaja iznuđivanja prekršaja na silu
Go to Top of Page

petrozza
New Member

USA
157 Posts

Member since 26/11/2004

Posted - 04/04/2012 : 06:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send petrozza a Private Message  Reply with Quote
barca zasluzeno ide dalje nema price, poslije dvije utakmice milan je premalo pokazo da se moze rec da ih je neko pokro. cak u prvoj utakmici nije sviro cist penal kad je abiati oborio sanceza. finale bi trebalo bit real i barca realno

mmda
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/04/2012 : 09:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Barcelona je bolja, ali poslije onnog drugog penala sve mi je bilo jasno, nisam više ni gledao utakmicu. nadajmo se da če se Čelsi osvetiti za onaj orebrov masakr.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/04/2012 : 09:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Nesta: "Povukao sam kako bi ga maknuo s puta jer me blokirao."

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33654 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/04/2012 : 09:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Prvo treba Chelsea danas proći Benficu, a onda baš bi volio da Overbro sudi Chelsea-Barca , očekivano finale jest Real-Barca, ali Bayern ima i više nego odlične adute za prolazak dalje! Ja bi volio finale Chelsea-Real, mislim sve 4 ekipe su moćne, ali volio bi da osvoji Chelsea, zaslužio je to proteklih sezona, a kao što kaže pjesma, "sve se vraća, sve se plaća", iako se bojim kako će ih Barca razbiti, ali možda dođe neki novi Overbro

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/04/2012 : 09:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kažem ja da treba 5 penala da im se sudi, čisto da budemo sigurni.
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 04/04/2012 : 10:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Zašto Mascherano nije dobio crveni?

Ako smijem komentirati , napisao bih wtf??
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/04/2012 : 10:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Penal Kao i uvek.. Kada je utakmica Barselone "moze i da ne prodje" eto sudija... pu... Mrzim ih...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 04/04/2012 : 10:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
Dobro jutro mrzitelji Barcelone.
Mes Que Un Club!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 10:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Penal Kao i uvek.. Kada je utakmica Barselone "moze i da ne prodje" eto sudija... pu... Mrzim ih...

To dosta govori o tebi
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/04/2012 : 11:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
A je l su bili penali? Po meni cista oba, ma koliko ne voleo Barsu, treba biti realan.

PS: Nisam citao poruke, pa zato pitam. Mozda ste vec i odgovorili.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 04/04/2012 11:30:53
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 04/04/2012 : 11:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Posle derbija u kupu si za mnogo manji kontakt nad Babovicem rekao da je penal cist kao suza

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 11:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

A je l su bili penali? Po meni cista oba, ma koliko ne voleo Barsu, treba biti realan.

Prvi da, drugi ne. Tom drugom je prethodilo medjusobno povlacenje (a pritom je prekrsaj poceo pre ulaska lopte u igru). Pogresna odluka nije u tome sto je sviran kazneni, nego sto nije preventivno delovano. A i sudija u takvim duelima prvo stiti odbrambenu stranu.

Edited by - Jasko on 04/04/2012 11:36:35
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 11:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson
Posle derbija u kupu si za mnogo manji kontakt nad Babovicem rekao da je penal cist kao suza

Ma on se razume ko Marica u onu stvar

Edited by - Jasko on 04/04/2012 11:35:35
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/04/2012 : 11:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Prvi da, drugi ne. Tom drugom je prethodilo medjusobno povlacenje (a pritom je prekrsaj poceo pre ulaska lopte u igru). Pogresna odluka nije u tome sto je sviran kazneni, nego sto nije preventivno delovano. A i sudija u takvim duelima prvo stiti odbrambenu stranu.

Аха, нисам то видео. Ок.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 04/04/2012 : 11:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Prvi je prilicno cist, ali valjda kad igra Barselona svaki penal koji im se dosudi je problematican, dok ako se ne dosudi (kao recimo u Milanu), onda je sve u redu. Drugi penal bi recimo Kolina dosudio bez problema (i sudio je). Ipak sudija je mogao drugacije da odreaguje i da opomene Nestu pre izvodjenja kornera. Posto nije, u trenutku kad je korner izveden Buskets i Pujol su izveli kosarkasku akciju gde je Pujol bukvalno stao u blok Nesti da Buskets prodje (slicno su jednom izveli Vidic i Berbatov), ali ga je Nesta sve vreme drzao za dres i ovaj je pao.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 04/04/2012 11:44:45
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/04/2012 : 12:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Prvi penal je cist ali se drugi nigde na svetu ne svira... Mozda nisam profesionalni sudija ali sam se nagledao utakmica i utakmica pa znam nesto.. Ono se zaustavi izvodjenje kornera i opomenu se igraci ili im rebnes zuti ako bas divljaju pa onda korner a ne ovako nastelis pistaljku na "cekam penal za Barsu"... Nabijem ga na q....

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 12:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prvi penal je cist ali se drugi nigde na svetu ne svira... Mozda nisam profesionalni sudija ali sam se nagledao utakmica i utakmica pa znam nesto.. Ono se zaustavi izvodjenje kornera i opomenu se igraci ili im rebnes zuti ako bas divljaju pa onda korner a ne ovako nastelis pistaljku na "cekam penal za Barsu"... Nabijem ga na q....

A pa onda si strucno potkovan i mozes da komentarises

Neverovatno, ali istinito, za ovo drugo si u pravu. Osim, naravno, te poslednje recenice koja bas lici na tebe

Edited by - Jasko on 04/04/2012 12:42:09
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/04/2012 : 13:04:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
nije mi jasno kako se itko moze zaliti na sudjenje
ako bi se netko trebao zaliti, onda je to barca

u prvoj utakmici su svi strucnjaci rekli da nisu sudjena dva penala za barcu
u drugoj tekmi je prvi penal morao biti sudjen, a drugi je mora/ne mora iako svi znamo sto znaci faul u 16m

po nekim genijalnim komentarima ovdje (hello, imrahil...) ispada da milanu nisu sudjena 3 penala, a da je barci sudjen penal koji je bio na na barcinoj polovici!
Go to Top of Page
Page: of 362 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000