Author |
Topic  |
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 03/05/2012 : 18:30:02
|
Da nije tad Kruno Jurčić bio trener Želje?  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
marko15532
New Member

United Kingdom
139 Posts
Member since 18/12/2011 |
Posted - 04/05/2012 : 00:38:46
|
Kad smo vec kod Bosne, u epizodi "Gospodari Rata" pojavljuje se Sarajevo u kadru dok Nussen/Neumann prica o pokusaju Gavrila Principa da ubije Franza Ferdinanda. Kasnije se prikazuje napad Austro-Ugarske vojske na Srbiju.
PS Dzems Bond je prosao kroz Jugoslaviju Orijent Ekspresom. No imao je druga posla. |
Edited by - marko15532 on 04/05/2012 00:41:34 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 08/05/2012 : 15:23:29
|
Knjižica od devedesetak strana koju je izdata povodom Napoli Comicona, i posvećena je BVZA (Dobrom Starom Stricu Alfredu ) Ipak je tridesetogodišnjica izlaženja MM-a. Uh, volio bih ovo imati!
"Alfredo Castelli - Priče i tajne velikog pripovjedača" (Alfredo Castelli - Storie e Mysteri di un grande narratore)

http://www.postcardcult.com/articolo.asp?id=4292&sezione=47 |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4907 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 13/05/2012 : 15:50:12
|
quote: Originally posted by Combatrock
poslednja dva martija u izdanju vc su vrlo dobri stripovi... i toplo ih preporucujem svima...
Kako je Grimaldi odradio posao u Užasu s druge strane praga? |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
 |
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4907 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 14/05/2012 : 16:33:36
|
zna li tko, crtaju li u ITA novi MM Gigant? ____________________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR Super Klasik 19 na kioscima Minuette-extra 60 na kioscima (tko želi) |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 14/05/2012 : 16:58:12
|
Navodno postoji Recagnov scenarij za novi gigant, i uslikan je na fejsu (sliku možeš vidjeti koju stranicu prije na ovom topicu), a zvao bih se "I Figli del tuono" aka Sinovi groma... Crta li ga tko, e to ne bih znao. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 14/05/2012 : 23:56:47
|
Zadnjih dana previše vremena uzaludno gubim na drugim topicima...
Anyway, bilo bi lijepo kad bi netko (recimo LL) izdao ovu knjižicu o Castelliju, onako za ljubitelje i kolekcionare, može i kao limited edition. Što je to 90-ak stranica! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 16/05/2012 : 16:50:18
|
Po tvom bi se postu reklo da tek otkrivaš Martina, na čemu ti ozbiljno zavidim! 
Volio bih da mogu opet po prvi put ući u sve to, pa polako od početka. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 16/05/2012 : 17:09:51
|
quote: Originally posted by PijaniPatak prica mi je nedorecena, sa mnogo zjapecih rupa u fabuli izmedju Martijevih enciklopedijskih monologa. Mozda ce se br.2 nadovezati na ovaj, ali za sada ostaje samo to da sam strip sklopio i pomislio "i to je to?"
Pa barem će se 200 brojeva nadovezati na nekoliko tema koje su tek začete u prvoj epizodi... Atlantida (gdje se samo nije pojavljivala ), Ljudi u crnom (cijeli gigant posvećen je povijesti Ljudi u crnom i njihovoj ideologiji), Egipat, otac Castron iz Kalambake (cijeli jedan gigant G7 "Broj zvijeri" i broj 219/220 "Nevjerojatno, ali istinito!" posvetit će se nastavku te teme i povezati s drugim dugim narativnim plotom serijala). Čitajući samo redovnu seriju na tom stupnju (bez ostalih edicija) ostavljat će samo mnoga pitanja.
drunky, zar još nisi uopće čitao MM od prvog broja? |
Edited by - DeeCay on 16/05/2012 17:13:01 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 16/05/2012 : 17:43:15
|
Sve što sam čitao od Martina su vanredni broj u Dnevniku "Atlantida" (ona gde se spominje Šekspir), "Avgustovski sneg" od one ugašene srbijanske kuće i nedavno "Vučji ratnici/Odinovo oko" Martija kao klinac uopšte nisam uzimao (ZG,DD,LL,AF,i neki superheroji) kad sam se pre dve-tri godine vratio stripu, trebalo mi je vremena da te koje sam ranije citao ponovo skupim i iščitam. Do Martija sam dolazio uglavnom pukim slučajem, ali po onome što sam video i čuo, siguran sam da je odličan, pa se pre stotke ne nameravam zaustavljati. Javljaću utiske |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 16/05/2012 : 18:03:46
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
procitao br1 "Ljudi u crnom" od Agarthija

ocena je jedva 7/10 prica mi je nedorecena, sa mnogo zjapecih rupa u fabuli izmedju Martijevih enciklopedijskih monologa. Mozda ce se br.2 nadovezati na ovaj, ali za sada ostaje samo to da sam strip sklopio i pomislio "i to je to?" ali svestan sam da je broj 1 najtezi, pa nastavljam dalje
Samo opusteno, tolika vika da su prvi brojevi najbolji nema veze s vezom. Prave poslastice te cekaju u Macu kralja Artura i Tajni prozirnih sijenki, sve do tada Marti je na vaganju izmedju dobrog i odlicnog stripa. |
 |
|
djukak
Senior Member

2980 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 16/05/2012 : 18:12:02
|
Sve što sam čitao od Martina su vanredni broj u Dnevniku "Atlantida" (ona gde se spominje Šekspir), "Avgustovski sneg" od one ugašene srbijanske kuće i nedavno "Vučji ratnici/Odinovo oko" Martija kao klinac uopšte nisam uzimao (ZG,DD,LL,AF,i neki superheroji) kad sam se pre dve-tri godine vratio stripu, trebalo mi je vremena da te koje sam ranije citao ponovo skupim i iščitam. Do Martija sam dolazio uglavnom pukim slučajem, ali po onome što sam video i čuo, siguran sam da je odličan, pa se pre stotke ne nameravam zaustavljati. Javljaću utiske
I veruj mi druže, nikada se nećeš pokajati    |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 16/05/2012 : 18:38:20
|
quote: Originally posted by djukak
Sve što sam čitao od Martina su vanredni broj u Dnevniku "Atlantida" (ona gde se spominje Šekspir), "Avgustovski sneg" od one ugašene srbijanske kuće i nedavno "Vučji ratnici/Odinovo oko" Martija kao klinac uopšte nisam uzimao (ZG,DD,LL,AF,i neki superheroji) kad sam se pre dve-tri godine vratio stripu, trebalo mi je vremena da te koje sam ranije citao ponovo skupim i iščitam. Do Martija sam dolazio uglavnom pukim slučajem, ali po onome što sam video i čuo, siguran sam da je odličan, pa se pre stotke ne nameravam zaustavljati. Javljaću utiske
I veruj mi druže, nikada se nećeš pokajati   
u to sam uveren, brate |
|
 |
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 16/05/2012 : 19:09:04
|
..
ocena je jedva 7/10 prica mi je nedorecena, sa mnogo zjapecih rupa u fabuli izmedju Martijevih enciklopedijskih monologa. Mozda ce se br.2 nadovezati na ovaj, ali za sada ostaje samo to da sam strip sklopio i pomislio "i to je to?" ali svestan sam da je broj 1 najtezi, pa nastavljam dalje
Pripremi se na još dosta monologa i prepričavanja povijesnih događaja, ako izdržiš naučićeš puno toga i možda se zainteresirat za malo dublje informiranje. |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
Edited by - dnevni boravak on 16/05/2012 19:09:49 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts
Member since 10/08/2010 |
Posted - 17/05/2012 : 23:56:21
|

Čekaj brate, na prethodnoj strani si istoj epizodi dao 10/10, ko je ovde lud ? |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 17/05/2012 : 23:59:39
|
procitao br1 "Ljudi u crnom" od Agarthija ocena je jedva 7/10 prica mi je nedorecena, sa mnogo zjapecih rupa u fabuli izmedju Martijevih enciklopedijskih monologa. Mozda ce se br.2 nadovezati na ovaj, ali za sada ostaje samo to da sam strip sklopio i pomislio "i to je to?" ali svestan sam da je broj 1 najtezi, pa nastavljam dalje
VC broj 1 se nastavlja na ovu pricu. Nedostaju i Misterijine Misterije. MM ne ide samo sa stripom. Sto ne uzmes i VC paralelno?  |
Edited by - Jasko on 18/05/2012 00:01:37 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 18/05/2012 : 03:54:05
|
quote: Originally posted by Bat Baterton

Čekaj brate, na prethodnoj strani si istoj epizodi dao 10/10, ko je ovde lud ?
Nije niko lud...nego sam prvi put citao sa scanlation izdanja u nekoliko navrata, na orig.jeziku, tako da je tesko proceniti da li je zamor od citanja sa ekrana ili je od price...sad sam ga procitao iz ruke i pala je ta 7 |
|
 |
|
marko15532
New Member

United Kingdom
139 Posts
Member since 18/12/2011 |
Posted - 22/05/2012 : 13:26:22
|
Kakve su ovo jeresi u odnosu na prvi broj?! Takve stvari moraju se *cenzurisati*, inace bi ljudi mogli poceti da postavljaju *pitanja*, a to bi za one koji sa milinom gledaju na ostavstinu svog detinjstva bilo *neudobno*. Tacno, mozda smo samo horda ljudi na ivici cetrdesetih koja se svom silom drzi mladosti, ali neke stvari se jednostavno ne *preispituju* jer moraju ostati upravo onakve kao sto ih znamo iz skole. |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5576 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 23/05/2012 : 12:42:41
|
quote: Originally posted by marko15532
Kakve su ovo jeresi u odnosu na prvi broj?! Takve stvari moraju se *cenzurisati*, inace bi ljudi mogli poceti da postavljaju *pitanja*, a to bi za one koji sa milinom gledaju na ostavstinu svog detinjstva bilo *neudobno*. Tacno, mozda smo samo horda ljudi na ivici cetrdesetih koja se svom silom drzi mladosti, ali neke stvari se jednostavno ne *preispituju* jer moraju ostati upravo onakve kao sto ih znamo iz skole.
Kako...sta...   |
 |
|
Topic  |
|