Author |
Topic  |
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 24/07/2013 : 19:55:18
|
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by cerichus
Meni samo nije jasno kako neko ko čita bilo šta, uključujući i stripove, bez obzira imao ili ne imao neke formalne naobrazbe, ne može da nauči da se negacija piše odvojeno. Rahazlam, da si malo pažljivije čitao MM ili stripove u kojima ima akcije i koje preferiraš, naučio bi da se ne piše "neuzimam" i "nezanima". Haj ba prvo se opismeni pa dođi na forum da raspravljaš. Evo neke koristi za tebe - držim da si sada naučio ovo pravopisno pravilo. Nemoj samo gledati slike u stripu, čitaj malo...
Bas sam znao da ce mi neko prigovorit za pravopisne greske,inace nije me briga kako pisem dali je malo veliko slovo tocka zarez i sl gluposti bitno da skontas ono sta sam napiso
Meni se ovo čini nemogućim... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 25/07/2013 : 01:39:22
|
quote: Originally posted by Zagor12
Meni samo nije jasno kako neko ko čita bilo šta, uključujući i stripove, bez obzira imao ili ne imao neke formalne naobrazbe, ne može da nauči da se negacija piše odvojeno. Rahazlam, da si malo pažljivije čitao MM ili stripove u kojima ima akcije i koje preferiraš, naučio bi da se ne piše "neuzimam" i "nezanima". Haj ba prvo se opismeni pa dođi na forum da raspravljaš. Evo neke koristi za tebe - držim da si sada naučio ovo pravopisno pravilo. Nemoj samo gledati slike u stripu, čitaj malo...
Bas sam znao da ce mi neko prigovorit za pravopisne greske,inace nije me briga kako pisem dali je malo veliko slovo tocka zarez i sl gluposti bitno da skontas ono sta sam napiso
Meni se ovo čini nemogućim...
Imeni se cini da me ne kontate pa citam i ja mm |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 25/07/2013 : 01:46:41
|
Ne kontaš ti nas... A ni sebe baš, koliko vidim...
Ja kontam samo da sam ja reko da je mm glupost i da ste vi odma digli paniku!!! |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 25/07/2013 : 01:49:12
|
Ja kontam samo da sam ja reko da je mm glupost i da ste vi odma digli paniku!!!
Nismo uopće digli paniku, nego smo ti lijepo pokušali objasniti u čemu je svrha MM-a i kakva je sveukupna poanta stripa a ti si i dalje zasipao topic jednim te istim postovima u kojima se redala riječ "glupost"... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 25/07/2013 : 01:51:48
|
Ja kontam samo da sam ja reko da je mm glupost i da ste vi odma digli paniku!!!
Nismo uopće digli paniku, nego smo ti lijepo pokušali objasniti u čemu je svrha MM-a i kakva je sveukupna poanta stripa a ti si i dalje zasipao topic jednim te istim postovima u kojima se redala riječ "glupost"...
Znam ja u cem je poanta mm i zato mi se ni nesvidda!! |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
|
big joco
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1713 Posts
Member since 27/05/2003 |
|
Tommy.H
New Member

.jpg)
Croatia
212 Posts
Member since 13/06/2013 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 25/07/2013 : 14:54:58
|
Šta se bre raspravljate i obraćate pažnju kada neko namerno troluje? A ti Rahalatralala, jedno je da kažeš da ti se neki strip ne sviđa, a drugo je kada kažeš da je neki serijal u celini glupost. Ako ne želiš da neko tebe vređa, nemoj ni ti vređati šta neko čita i voli. |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts
Member since 11/11/2008 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 25/07/2013 : 15:00:31
|
quote: Originally posted by Škrky
Ljudi, nakon što sam navratio danas na ovaj topic, meni je All non-archived Topics that contain posts by Rahazlam s ovog foruma postalo omiljeno ljetno štivo!
And I was like:
 |
|
 |
|
Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts
Member since 11/11/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 25/07/2013 : 15:20:04
|
Oh man, ne bacim neko vrijeme pogled na topic, i propustih vrlo intelektualne rasprave....
Ljudi, mislim da uskoro možete očekivati MM recenzije od Rahazlama, samo da usuglasimo tehniku pisanja i dostavljanja istih. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1692 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 25/07/2013 : 16:05:03
|
quote: Originally posted by DeeCay
Oh man, ne bacim neko vrijeme pogled na topic, i propustih vrlo intelektualne rasprave....
Ljudi, mislim da uskoro možete očekivati MM recenzije od Rahazlama, samo da usuglasimo tehniku pisanja i dostavljanja istih.
Pa ko bi to lektorisao |
Elvis has just left the building! |
 |
|
Tommy.H
New Member

.jpg)
Croatia
212 Posts
Member since 13/06/2013 |
Posted - 25/07/2013 : 16:44:06
|
Ljudi, mislim da uskoro možete očekivati MM recenzije od Rahazlama, samo da usuglasimo tehniku pisanja i dostavljanja istih.
Pa ko bi to lektorisao
     |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 25/07/2013 : 18:11:43
|
quote: Originally posted by karven
Šta se bre raspravljate i obraćate pažnju kada neko namerno troluje? A ti Rahalatralala, jedno je da kažeš da ti se neki strip ne sviđa, a drugo je kada kažeš da je neki serijal u celini glupost. Ako ne želiš da neko tebe vređa, nemoj ni ti vređati šta neko čita i voli.
Ja kad sam reko da je mm glupost mislio sam da je meni glupost(normalno da nisam htio nikog vrijeđat ni nista slicno pa svako ima pravo na svoje misljenje)!! |
 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 25/07/2013 : 19:27:02
|
Zanimljiva stvar, ti ukusi... Primijetio sam da u gradskoj knjižnici postoje zasebne kategorije ljudi ovisno o tome koje junake čitaju. Pitanje je, u koju kategoriju spada Rahazlam? 
Texa uglavnom posuđuju starci 60+, i pod "uglavnom" mislim na "uvijek" jer to je jedina Texova publika koju sam imao prilike vidjeti Kod Zagora je totalna suprotnost, jer njega samo čitaju djeca do 12 godina! Eventualno neki cca. u 20-ima. Martina većinom čitaju sredovječni ljudi koji nerijetko liče na samog Castellija. Alana Forda čitaju ljudi u 30-ima. Dylana i Nevera nikad nisam vidio da ih netko čita.   |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 25/07/2013 : 19:47:52
|
Opti, ti si to tek sad otkrio knjižnicu i Libellusove Bonelli stripove, vidio da si čak i počeo čitati stripove! AF ne računam, tu si autoritet. Koliko si uopće Misterija pročitao, Dylana vidiš baš i ne poznaješ? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 25/07/2013 : 21:56:32
|
Opti, ti si to tek sad otkrio knjižnicu i Libellusove Bonelli stripove, vidio da si čak i počeo čitati stripove! AF ne računam, tu si autoritet. Koliko si uopće Misterija pročitao, Dylana vidiš baš i ne poznaješ?
Jasno da nisam, Tajne Velike Knjižnice bile su mi povjerene već prije 5-6 godina, baš sam napredan . Misterija sam pročitao: 5-6 Strip Agenta (uključujući vanredne brojeve), oko 40 Libellus biblioteke, 4 Priče iz Baze Drugdje, desetak almanaha, Mister No crossover, DD crossover, nekoliko kratkih Superbook priča, 10 giganta. Dakle, malo u usporedbi s nekim od fanova ovdje. DD sam prije bio čitao par epizoda tu i tamo, ali sada tek čitam naveliko da vidim u čemu je štos i... Još ga ne vidim.  |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 26/07/2013 : 14:31:50
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Ajde ako ništa drugo barem je topic živnuo. btw. Ima li kakvih zanimljivosti iz Italije vezane uz MM?
Ima gasi se serijal |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 26/07/2013 : 14:56:09
|
quote: Originally posted by Rahazlam Ima gasi se serijal