forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 387

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/07/2012 : 14:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ne kapiram Sale što se uopšte raspravljaš s njim?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2012 : 14:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Hahaha, evo stizu advokati na celu sa drvenim bratom ibrahimom!

Ustvari i ne moze biti derbi Crvena zvezda - rajfajzen ili Crvena zvezda - mts, tu ste u pravu!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/07/2012 : 14:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

To sto si napisao nema veze sa mozgom.. Vas klub u vaterpolu je ugasen a nas ima samo sponzore...

Eno i Napoli nije Napoli, verovatno.
Ili Glazgov Rendzers.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/07/2012 : 15:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Ustvari i ne moze biti derbi Crvena zvezda - rajfajzen ili Crvena zvezda - mts, tu ste u pravu!

vidim da klimaks drma, pa ne prestaje
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2012 : 15:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

vidim da klimaks drma, pa ne prestaje

Tako je "gene"...

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5571 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 25/07/2012 : 15:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Vet je ustvari veterani.Posle gasenja kluba neki bivsi igraci Zvezde su osnovali novi klub i nazvali ga Crvena Zvezda Vet jer nije mogao da ima isto ime kao ugaseni klub.E sad novi klub je primljen u sportsko drustvo Crvena Zvezda za razliku od kosarkaskog kluba.
Raifaizen je ime sponzora kao i igokea,kao i mts

E to je ljubav prema voljenom klubu,ono sto vi nikad necete imati...zato se kaze Zvezda se voli, za Pacu se navija
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 25/07/2012 : 15:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

Vet je ustvari veterani.Posle gasenja kluba neki bivsi igraci Zvezde su osnovali novi klub i nazvali ga Crvena Zvezda Vet jer nije mogao da ima isto ime kao ugaseni klub.E sad novi klub je primljen u sportsko drustvo Crvena Zvezda za razliku od kosarkaskog kluba.

E to je ljubav prema voljenom klubu,ono sto vi nikad necete imati...zato se kaze Zvezda se voli, za Pacu se navija

Sta je ljubav?Ugasiti klub pa formirati novi?I od kad vi to uopste pratite vaterpolo?Zar niste govorili da se samo grobari loze na taj sport?

Elem,opste odusevljenje medju grobarima.Milan Gurovic dolazi u Zvezdu Beograd na mesto prvog pomocnika trenera koji ce biti Lazic.
To Milaneeee

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2012 : 15:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5571 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 25/07/2012 : 15:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sta je ljubav?Ugasiti klub pa formirati novi?I od kad vi to uopste pratite vaterpolo?Zar niste govorili da se samo grobari loze na taj sport?

Elem,opste odusevljenje medju grobarima.Milan Gurovic dolazi u Zvezdu Beograd na mesto prvog pomocnika trenera koji ce biti Lazic.
To Milaneeee

Ma tebi bi od svih indijanaca najvise odgovarao avatar Zalosne Sove
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5571 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 25/07/2012 : 16:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Od sad i mi Cigani pratimo vaterpolo
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2012 : 16:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od sad i mi Cigani pratimo vaterpolo

Mi kad hocemo da budemo sampioni u nekom nebitnom sportu, kupimo ekipu, pokazemo da mozemo i ostavimo grobljancima da se loze godinama...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2012 : 16:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma tebi bi od svih indijanaca najvise odgovarao avatar Zalosne Sove

Sakem "Zalosna sova"...

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 25/07/2012 : 16:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/07/2012 : 16:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne kaže se džabe da Ciganima ne treba sat i da je za njih vreme stalo
Neka, samo vi sebe ubeđujte da ste šampioni sveta i dalje. Ne znam samo u kom univerzumu
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/07/2012 : 16:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne kaže se džabe da Ciganima ne treba sat i da je za njih vreme stalo
Neka, samo vi sebe ubeđujte da ste šampioni sveta i dalje. Ne znam samo u kom univerzumu

Nema sta "mi" da ubedjujemo nekog, to je jednostavno tako, cinjenica.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2012 : 16:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

...a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/07/2012 : 16:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Svako veruje u ono što želi da veruje. Činjenica je ipak sledeća:

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/index.html
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/07/2012 : 16:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

...a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…

Za šta, za PES?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2012 : 17:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad smo mi osvojili "klempavi pehar", veciti grobarski san, Celsi nije ni znao sta je fudbal!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/07/2012 : 17:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kad smo mi osvojili "klempavi pehar", veciti grobarski san, Celsi nije ni znao sta je fudbal!

Zato sad igra Ligu šampiona redovno, a vi razmišljate kad ćete već jednom da dočekate septembar u Evropi
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2012 : 17:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zato sad igra Ligu šampiona redovno, a vi razmišljate kad ćete već jednom da dočekate septembar u Evropi

Nije bitno, bitno je da smo mi to mnooogggooo ranije od njih osvojili!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/07/2012 : 17:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kažem ja da je za vas vreme stalo, stalno živite u prošlosti.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2012 : 17:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ako ti hoces sebi da olaksas bol u dusi zbog "klempavog" pehara, onda veruj u to da zivimo u proslosti.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/07/2012 : 17:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ovde se periodicno vrti ista tema.

Ziveti u nekadasnjoj i sadasnjoj drzavi je ko nebo i zemlja.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/07/2012 : 17:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa ako ti hoces sebi da olaksas bol u dusi zbog "klempavog" pehara, onda veruj u to da zivimo u proslosti.

Pa i živite, nema potrebe da ja sebe ubeđujem
I Notingem je bio, pa su prošle sezone molili boga da ne ispadnu u treću ligu i sanjali kako su nekada bili prvaci Evrope. Naglašavam ovo - sanjali.
Go to Top of Page
Page: of 387 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.29 seconds. Snitz Forums 2000