Author |
Topic  |
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 27/07/2012 : 01:24:34
|
Cutite ljudi.Ja moram priznati da sam se uplasio i bas sam navijao da Zvezda pobedi.Kad su poceli da skandiraju da Lule ode ceo svet je poceo da mi se rusi.Da su ne daj boze ispali pa oterali bi ga jos veceras.Pu,Pu daleko bilo.Sreca izvuce Vesovic malo stvari.Da su barem uvaljali jos jedan opet bi bilo Bari,Tokio,briljiramo,najbolji tim u regionu a Robi najveci trener u univerzumu...Ovako frka je velika.Nadam se da ce Zvezda proci Omoniju jer izgleda Luleta samo to moze da spase. Lule ne daj se grobari su uz tebe! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 27/07/2012 : 01:54:36
|
quote: Originally posted by okiboki
Cutite ljudi.Ja moram priznati da sam se uplasio i bas sam navijao da Zvezda pobedi.Kad su poceli da skandiraju da Lule ode ceo svet je poceo da mi se rusi.Da su ne daj boze ispali pa oterali bi ga jos veceras.Pu,Pu daleko bilo.Sreca izvuce Vesovic malo stvari.Da su barem uvaljali jos jedan opet bi bilo Bari,Tokio,briljiramo,najbolji tim u regionu a Robi najveci trener u univerzumu...Ovako frka je velika.Nadam se da ce Zvezda proci Omoniju jer izgleda Luleta samo to moze da spase. Lule ne daj se grobari su uz tebe!
Ccccc... Moze referat jedan o tome, posto ih nisi pisao kada je trebalo? Da te mine zelja. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 27/07/2012 : 06:42:48
|
Cutite ljudi.Ja moram priznati da sam se uplasio i bas sam navijao da Zvezda pobedi.Kad su poceli da skandiraju da Lule ode ceo svet je poceo da mi se rusi.Da su ne daj boze ispali pa oterali bi ga jos veceras.Pu,Pu daleko bilo.Sreca izvuce Vesovic malo stvari.Da su barem uvaljali jos jedan opet bi bilo Bari,Tokio,briljiramo,najbolji tim u regionu a Robi najveci trener u univerzumu...Ovako frka je velika.Nadam se da ce Zvezda proci Omoniju jer izgleda Luleta samo to moze da spase. Lule ne daj se grobari su uz tebe!
Ehhh, nije ni tebi lako... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 27/07/2012 07:03:11 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5574 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 27/07/2012 : 10:02:03
|
Uzas...bez energije,ideje,volje,znanja...prvi put mislim da je i Robi pogresio...kasno je uradio izmene a i te su bile pogresne...Evandro vani Kadu na teren.Kasalica jedini zasluzio prelaznu ocenu.Nasa igra je SPORA i to je izgleda HRONICAN PROBLEM ove Zvezde.O Lukicu i sadasnjoj upravi, SAMO OTIDJITE STO PRE SVE VAM JE OPROSTENO  |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5574 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41104 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 27/07/2012 : 11:19:37
|
quote: Originally posted by Imrahil
Jao bre Oki, ko da čitam partizan.net i njihove zavere. 
Sto zavere,pa vidis da su se namerili da oteraju Luleta,najuspesnijeg predsednika Zvezde u istoriji Partizana |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 27/07/2012 : 11:57:06
|
Oteraće ga pre ili kasnije, tu nema dileme 
Sto kasnije to bolje |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 27/07/2012 : 12:54:04
|
Oteraće ga pre ili kasnije, tu nema dileme 
Sto kasnije to bolje
to se nikad ne zna  |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 27/07/2012 : 15:17:16
|
Тужно. Партизановци се смеју Звездашима, Звездаши се смеју Партизановцима. А у ствари се смејемо сами себи. Колико смо ми ситне и јадне душе. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 27/07/2012 : 16:18:11
|
quote: Originally posted by Caleb
Тужно. Партизановци се смеју Звездашима, Звездаши се смеју Партизановцима. А у ствари се смејемо сами себи. Колико смо ми ситне и јадне душе.
Opusteno Calebe,sve je ovo zajebancija.Pa fudbal nam je toliko nismo pao da se ne vredi ni nervirati.Ja kad sam pricao da je kiparski fudbal za koplje ispred srpskog svi su me napali.Ljudi ulazu pare a kod nas se samo uzima.Pa sta vise da pricamo kad ni Partizan ni Zvezda ovog leta nisu uspeli nikog da prodaju.Ej nikog.Nikome ne trebaju nasi igraci pa ti sad vidi gde smo.I nemoj da mislimo kako nisu hteli.Prodali bi pola tima da su mogli ali niko ih nece.Videcemo za nedelju dana ko vozi traktor a ko otvara kapiju.Razbice nas kiprani i jedne i druge. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 27/07/2012 : 19:04:09
|
U Zvezdi prezadovoljni ''maestralno'' obavljenim poslom
Dolazak Eltona Brauna mnoge je iznenadio, obzirom da se danima najavljivao kao potencijalno pojačanje Partizana.
''Njemu se najviše dopao naš koncept i vrlo smo zadovoljni što smo uspeli da ga dovedemo. Reč je o veoma kvalitetnom centru. Uz to, njegova cena je značajno manja od one koja se pominjala u pojedinim medijima. Mislim da smo maestralno odradili pregovore o čemu svedoči podatak da je vrlo malo informacija procurelo u javnost dok posao nije sklopljen'', zadovoljan je Ristović. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5574 Posts
Posted - 27/07/2012 : 20:56:17
|
Deb(i)eli je izjavio:
"Ili diktator ili maoluman čovek ne shvata ozbiljno povike koji su se sinoć čuli. Nismo diktatori, a nismo ni maloumni. Sa druge strane, shvatamo i frustraciju ljudi koji dolaze na stadion. Ne može za sve probleme u životu i društvu da bude odgovorna Crvena zvezda. Sigurno da postoji doza odgovornosti i do nas, iako lično mislimo da smo uradili sve što je bilo do Uprave da imamo dobru i spremnu ekipu za takmičenje u Evropi", dodao je i potom nabrojao taksativno sve što su čelnici uradili uoči meča sa Naftanom u kojem je Zvezda vodila 3:0 u prvoj, 2:0 u drugoj i umalo ispala - 7:6 ukupno, a možda i 7:7.
Ma mars bre u PM pa tamo prodavaj maglu idiote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5574 Posts
Posted - 27/07/2012 : 20:57:45
|
quote: Originally posted by srdjandj
U Zvezdi prezadovoljni ''maestralno'' obavljenim poslom
Dolazak Eltona Brauna mnoge je iznenadio, obzirom da se danima najavljivao kao potencijalno pojačanje Partizana.
''Njemu se najviše dopao naš koncept i vrlo smo zadovoljni što smo uspeli da ga dovedemo. Reč je o veoma kvalitetnom centru. Uz to, njegova cena je značajno manja od one koja se pominjala u pojedinim medijima. Mislim da smo maestralno odradili pregovore o čemu svedoči podatak da je vrlo malo informacija procurelo u javnost dok posao nije sklopljen'', zadovoljan je Ristović.
Covicu majstore, pokazao si kako se radi  Ova sezona je sve blize  |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5574 Posts
Posted - 27/07/2012 : 20:59:18
|
quote: Originally posted by Caleb
Тужно. Партизановци се смеју Звездашима, Звездаши се смеју Партизановцима. А у ствари се смејемо сами себи. Колико смо ми ситне и јадне душе.
Opusteno Calebe,sve je ovo zajebancija.Pa fudbal nam je toliko nismo pao da se ne vredi ni nervirati.Ja kad sam pricao da je kiparski fudbal za koplje ispred srpskog svi su me napali.Ljudi ulazu pare a kod nas se samo uzima.Pa sta vise da pricamo kad ni Partizan ni Zvezda ovog leta nisu uspeli nikog da prodaju.Ej nikog.Nikome ne trebaju nasi igraci pa ti sad vidi gde smo.I nemoj da mislimo kako nisu hteli.Prodali bi pola tima da su mogli ali niko ih nece.Videcemo za nedelju dana ko vozi traktor a ko otvara kapiju.Razbice nas kiprani i jedne i druge.
Konacno i iz tebe neki glas razuma.HAUG  |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5574 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 28/07/2012 : 17:34:08
|
Pa nego na sta da misle nego na to.Svi po 20-22 godine,poznati,imaju para,fudbaleri,mogu da navataju sta hoce normalno je da im je samo to u glavi.Druga stvar sto ne znaju bolje.Mozes da im radis sta hoces oni jednostavno ne znaju. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41104 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 28/07/2012 : 20:05:33
|
Stvar kucnog vaspitanja.. Da su ih tata i mama naucili o prioritetima u zivotu, znali bi sta treba.. I da zene nisu picke i objekti.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Topic  |
|