forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 387

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/08/2012 : 21:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

Noge im seci do kolena..

СА СЕВЕРА ВЕТАР ДУВА, НАШУ МРЕЖУ БАЈКО ЧУВА !

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/08/2012 : 21:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Najbolja stvar u ovoj pobedi je sto cemo (valjda) jos jednom napuniti stadion, pa ce ovi ljudi sto rade u Zvezdi dobiti neku platu!
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 09/08/2012 : 21:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by nemanja93

Noge im seci do kolena..

СА СЕВЕРА ВЕТАР ДУВА, НАШУ МРЕЖУ БАЈКО ЧУВА !

Наш је Бајко, наш је Бајко, бољи од Буфона, бољи од Буфона

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/08/2012 : 21:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cercil

Najbolja stvar u ovoj pobedi je sto cemo (valjda) jos jednom napuniti stadion, pa ce ovi ljudi sto rade u Zvezdi dobiti neku platu!

И да извучемо најјачег могућег противника и испаднемо са стилом, а не да губимо од неких пацера!

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/08/2012 : 21:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Daj boze Liverpul!
Bio bi pun stadion, ne bi nas nesto previse napunili a od njih nije sramota ispasti!
quote:

quote:

И да извучемо најјачег могућег противника и испаднемо са стилом, а не да губимо од неких пацера!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/08/2012 : 21:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Daj boze Liverpul!
Bio bi pun stadion, ne bi nas nesto previse napunili a od njih nije sramota ispasti!

Волео бих више него ишта да то буде Ливерпул!

Edited by - srdjandj on 09/08/2012 21:46:39
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/08/2012 : 22:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Čemu li se radujete, da mi je znati? Da udjemo u tu LE, pa da pričamo posle...

I kakav crni najjači rival? Zanosite se ko muda u kosidbi.:D

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/08/2012 : 22:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter
Ja sam ih gledao kad smo popušili od Xamaxa.
I ja, naravno.
U busu za Beograd glavna tema je bila koliko cemo da im damo.
Niko u prognozi nije davao sanse svajcarcima da ce dati pocasni gol, prognoze su se kretale od 3:0, 4:0, 5:0

I oni nam ga zavalise u 85. minutu i odose kuci pevajuci.

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/08/2012 : 22:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Niko se ne raduje, meni je normalno da prođemo boraniju sa Kipra, ništa drugo.
A bolje da ispadnemo od nekog jakog rivala, napunimo stadion i to je to, nego da kojim slučajem uđemo u tu nebitnu LE i posle se blamiramo kao komšije!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/08/2012 : 22:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Niko se ne raduje, meni je normalno da prođemo boraniju sa Kipra, ništa drugo.
A bolje da ispadnemo od nekog jakog rivala, napunimo stadion i to je to, nego da kojim slučajem uđemo u tu nebitnu LE i posle se blamiramo kao komšije!

Sad ozbiljno.Uopste nije isto a evo i zasto.Ako ove godine ne udjete u LE od sledece sezone necete biti nosioci ni u trecem kolu jer se brise sezona kad ste igrali LE a racuna se poslednja.Posle ce svake godine biti sve teze i teze doci do grupne faze jer igrate dva kola protiv favorita.Bplje je uci u LE i ne osvojiti ni bod nego ne uci.Druga stvar je sto nisu male pare u igri a treca sto bez Evrope nema ni prodaje igraca sto je dokaz i Zvezde i Partizana ovog leta.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/08/2012 : 22:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Briga me da li će da uđu u LE, ja sam, iskreno ti kažem, voleo da ispadnemo u prvom kolu!

Ovo brate više nije fudbal koji može da raduje i koji može da se gleda.
Večeras gledamo najmlađi sin Delija, koji ide na utakmice i ja i dečko sam kaže da ga Marakana više neće videti, to ti je realnost!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/08/2012 : 22:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Briga me da li će da uđu u LE, ja sam, iskreno ti kažem, voleo da ispadnemo u prvom kolu!

Večeras gledamo najmlađi sin Delija, koji ide na utakmice i ja i dečko sam kaže da ga Marakana više neće videti, to ti je realnost!

Pa jeste.Ja sam to i govorio cim smo dobili protivnike.I AEL i Omonija su go kurac od ekipa ali da se igralo jos 200 minuta mi njima gol ne bi dali.To je nazalost nasa realnost ali opet treba uci u tu LE da se ne bi palo skroz na dno.Zvezdinim igracima se nema sta zameriti,bar su se borili i ginuli na terenu.Nisu ih potcenili vec su igrali koliko mogu pa cak i vise od sopstvenih mogucnosti i moram reci da su zasluzili prolaz.Ako nista zbog borbenosti.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/08/2012 : 22:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Opa. Dvoje su se tako i smuvali.

Nastavite, odoh ja da vam ne smetam.

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/08/2012 : 22:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Koja borbenost, Omonija igra bunker i kod kuće, a ovi slepci ne mogu da stvore neku izglednu priliku za gol u dve utakmice, kakva borbenost, prošli su na penale, a penali su lutrija, ali, jebiga, opet su prošli, mada me to ne zadovoljava.

I pričam sinu kakve sam sve utakmice gledao i kakvu Zvezdu i kakvu igru i sve ostalo, a ovo večeras mi je bilo muka da gledam.

Realno, pomislio sam na tebe, odmah posle penala, jedino tad sam se nasmejao, jer imam temu za zajebanciju!

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5575 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/08/2012 : 22:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ja sam to hiljadu puta rekao pa nista...uslo u krv, jebi ga...nego reci ti njemu da mi se javi kad bude dolazio da odemo na predigru (pivo i cevapi uz brdo pomfrita) pa onda pravac Marakana ...jebo fudbal
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5575 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/08/2012 : 22:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Koliko bolja utakmica Rapid - Vosa...Svidja mi se Vojvodina kako igra, u odnosu na nas igraju u petoj brzini
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/08/2012 : 22:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

Ma ja sam to hiljadu puta rekao pa nista...uslo u krv, jebi ga...nego reci ti njemu da mi se javi kad bude dolazio da odemo na predigru (pivo i cevapi uz brdo pomfrita) pa onda pravac Marakana ...jebo fudbal

Najesen počinje da studira, živeće u Beogradu, a sad, verovatno će pogledati koju utakmicu, ušlo u krv, kao što kažeš.
Nema pića, dečko je sportista, mada...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/08/2012 : 22:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koja borbenost, Omonija igra bunker i kod kuće, a ovi slepci ne mogu da stvore neku izglednu priliku za gol u dve utakmice, kakva borbenost, prošli su na penale, a penali su lutrija, ali, jebiga, opet su prošli, mada me to ne zadovoljava.

I pričam sinu kakve sam sve utakmice gledao i kakvu Zvezdu i kakvu igru i sve ostalo, a ovo večeras mi je bilo muka da gledam.

Realno, pomislio sam na tebe, odmah posle penala, jedino tad sam se nasmejao, jer imam temu za zajebanciju!

Ne moze im se osporiti borbenost.Ni tamo ni u Beogradu.Da ne znaju ne znaju ali barem ginu.Kad gines i zelis onda te i sreca pogleda.Da su ovi nasi ginuli pa ispali ja im nista ne bi zamerio.I ovako sve me vise zabole za fudbal.Nikad se manje nisam nervirao nego juce.Sto kaze Radulovic reprezentaciju sam batalio odavno a polako cu i Partizan.Kad se nesto na bolje promeni opet cu se nervirati,ovako nema smisla.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5575 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/08/2012 : 22:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Najesen počinje da studira, živeće u Beogradu, a sad, verovatno će pogledati koju utakmicu, ušlo u krv, kao što kažeš.

Pa i ja sam sportista
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5575 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/08/2012 : 22:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Svi smo mi sportasi
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/08/2012 : 22:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Свака част Звездо!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5575 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/08/2012 : 22:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Свака част Звездо!

I ti da dodjes na pivo i krompirice
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/08/2012 : 22:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Kako su pokrali Vojvodinu!

Sramota!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5575 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/08/2012 : 22:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Kakva kradja,penal za Rapid u zadnjem minutu...sudija pederu
Ma Hajduk vodio 0:2 protiv Intera u Milanu...Bravo tovari
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/08/2012 : 23:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Strasno.Strasno koja kradja.

Go to Top of Page
Page: of 387 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000