Author |
Topic  |
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 09/08/2012 : 21:08:16
|
quote: Originally posted by nemanja93
Noge im seci do kolena..
СА СЕВЕРА ВЕТАР ДУВА, НАШУ МРЕЖУ БАЈКО ЧУВА ! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
cercil
Junior Member

406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 09/08/2012 : 21:36:37
|
Najbolja stvar u ovoj pobedi je sto cemo (valjda) jos jednom napuniti stadion, pa ce ovi ljudi sto rade u Zvezdi dobiti neku platu! |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 09/08/2012 : 21:38:30
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by nemanja93
Noge im seci do kolena..
СА СЕВЕРА ВЕТАР ДУВА, НАШУ МРЕЖУ БАЈКО ЧУВА !
Наш је Бајко, наш је Бајко, бољи од Буфона, бољи од Буфона |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 09/08/2012 : 21:42:16
|
quote: Originally posted by cercil
Najbolja stvar u ovoj pobedi je sto cemo (valjda) jos jednom napuniti stadion, pa ce ovi ljudi sto rade u Zvezdi dobiti neku platu!
И да извучемо најјачег могућег противника и испаднемо са стилом, а не да губимо од неких пацера! |
 |
|
cercil
Junior Member

406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 09/08/2012 : 21:45:18
|
Daj boze Liverpul! Bio bi pun stadion, ne bi nas nesto previse napunili a od njih nije sramota ispasti!quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by cercil
Najbolja stvar u ovoj pobedi je sto cemo (valjda) jos jednom napuniti stadion, pa ce ovi ljudi sto rade u Zvezdi dobiti neku platu!
И да извучемо најјачег могућег противника и испаднемо са стилом, а не да губимо од неких пацера!
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 09/08/2012 : 21:46:21
|
quote: Originally posted by cercil Daj boze Liverpul! Bio bi pun stadion, ne bi nas nesto previse napunili a od njih nije sramota ispasti!
Волео бих више него ишта да то буде Ливерпул! |
Edited by - srdjandj on 09/08/2012 21:46:39 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 09/08/2012 : 22:00:55
|
Čemu li se radujete, da mi je znati? Da udjemo u tu LE, pa da pričamo posle...
I kakav crni najjači rival? Zanosite se ko muda u kosidbi.:D |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 09/08/2012 : 22:08:30
|
quote: Originally posted by manhunter Ja sam ih gledao kad smo popušili od Xamaxa.
I ja, naravno. U busu za Beograd glavna tema je bila koliko cemo da im damo. Niko u prognozi nije davao sanse svajcarcima da ce dati pocasni gol, prognoze su se kretale od 3:0, 4:0, 5:0
I oni nam ga zavalise u 85. minutu i odose kuci pevajuci.
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:10:16
|
Niko se ne raduje, meni je normalno da prođemo boraniju sa Kipra, ništa drugo. A bolje da ispadnemo od nekog jakog rivala, napunimo stadion i to je to, nego da kojim slučajem uđemo u tu nebitnu LE i posle se blamiramo kao komšije! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 09/08/2012 : 22:16:44
|
Niko se ne raduje, meni je normalno da prođemo boraniju sa Kipra, ništa drugo. A bolje da ispadnemo od nekog jakog rivala, napunimo stadion i to je to, nego da kojim slučajem uđemo u tu nebitnu LE i posle se blamiramo kao komšije!
Sad ozbiljno.Uopste nije isto a evo i zasto.Ako ove godine ne udjete u LE od sledece sezone necete biti nosioci ni u trecem kolu jer se brise sezona kad ste igrali LE a racuna se poslednja.Posle ce svake godine biti sve teze i teze doci do grupne faze jer igrate dva kola protiv favorita.Bplje je uci u LE i ne osvojiti ni bod nego ne uci.Druga stvar je sto nisu male pare u igri a treca sto bez Evrope nema ni prodaje igraca sto je dokaz i Zvezde i Partizana ovog leta. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:19:43
|
Briga me da li će da uđu u LE, ja sam, iskreno ti kažem, voleo da ispadnemo u prvom kolu!
Ovo brate više nije fudbal koji može da raduje i koji može da se gleda. Večeras gledamo najmlađi sin Delija, koji ide na utakmice i ja i dečko sam kaže da ga Marakana više neće videti, to ti je realnost! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:27:10
|
Briga me da li će da uđu u LE, ja sam, iskreno ti kažem, voleo da ispadnemo u prvom kolu!
Ovo brate više nije fudbal koji može da raduje i koji može da se gleda. Večeras gledamo najmlađi sin Delija, koji ide na utakmice i ja i dečko sam kaže da ga Marakana više neće videti, to ti je realnost!
Pa jeste.Ja sam to i govorio cim smo dobili protivnike.I AEL i Omonija su go kurac od ekipa ali da se igralo jos 200 minuta mi njima gol ne bi dali.To je nazalost nasa realnost ali opet treba uci u tu LE da se ne bi palo skroz na dno.Zvezdinim igracima se nema sta zameriti,bar su se borili i ginuli na terenu.Nisu ih potcenili vec su igrali koliko mogu pa cak i vise od sopstvenih mogucnosti i moram reci da su zasluzili prolaz.Ako nista zbog borbenosti. |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:31:41
|
Koja borbenost, Omonija igra bunker i kod kuće, a ovi slepci ne mogu da stvore neku izglednu priliku za gol u dve utakmice, kakva borbenost, prošli su na penale, a penali su lutrija, ali, jebiga, opet su prošli, mada me to ne zadovoljava.
I pričam sinu kakve sam sve utakmice gledao i kakvu Zvezdu i kakvu igru i sve ostalo, a ovo večeras mi je bilo muka da gledam.
Realno, pomislio sam na tebe, odmah posle penala, jedino tad sam se nasmejao, jer imam temu za zajebanciju! |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5575 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 09/08/2012 : 22:32:09
|
Ovo brate više nije fudbal koji može da raduje i koji može da se gleda. Večeras gledamo najmlađi sin Delija, koji ide na utakmice i ja i dečko sam kaže da ga Marakana više neće videti, to ti je realnost!
Ma ja sam to hiljadu puta rekao pa nista...uslo u krv, jebi ga...nego reci ti njemu da mi se javi kad bude dolazio da odemo na predigru (pivo i cevapi uz brdo pomfrita) pa onda pravac Marakana ...jebo fudbal |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5575 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:35:10
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Ma ja sam to hiljadu puta rekao pa nista...uslo u krv, jebi ga...nego reci ti njemu da mi se javi kad bude dolazio da odemo na predigru (pivo i cevapi uz brdo pomfrita) pa onda pravac Marakana ...jebo fudbal
Najesen počinje da studira, živeće u Beogradu, a sad, verovatno će pogledati koju utakmicu, ušlo u krv, kao što kažeš. Nema pića, dečko je sportista, mada... |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:39:02
|
Koja borbenost, Omonija igra bunker i kod kuće, a ovi slepci ne mogu da stvore neku izglednu priliku za gol u dve utakmice, kakva borbenost, prošli su na penale, a penali su lutrija, ali, jebiga, opet su prošli, mada me to ne zadovoljava.
I pričam sinu kakve sam sve utakmice gledao i kakvu Zvezdu i kakvu igru i sve ostalo, a ovo večeras mi je bilo muka da gledam.
Realno, pomislio sam na tebe, odmah posle penala, jedino tad sam se nasmejao, jer imam temu za zajebanciju!
Ne moze im se osporiti borbenost.Ni tamo ni u Beogradu.Da ne znaju ne znaju ali barem ginu.Kad gines i zelis onda te i sreca pogleda.Da su ovi nasi ginuli pa ispali ja im nista ne bi zamerio.I ovako sve me vise zabole za fudbal.Nikad se manje nisam nervirao nego juce.Sto kaze Radulovic reprezentaciju sam batalio odavno a polako cu i Partizan.Kad se nesto na bolje promeni opet cu se nervirati,ovako nema smisla. |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5575 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:39:33
|
Ma ja sam to hiljadu puta rekao pa nista...uslo u krv, jebi ga...nego reci ti njemu da mi se javi kad bude dolazio da odemo na predigru (pivo i cevapi uz brdo pomfrita) pa onda pravac Marakana ...jebo fudbal
Najesen počinje da studira, živeće u Beogradu, a sad, verovatno će pogledati koju utakmicu, ušlo u krv, kao što kažeš. Nema pića, dečko je sportista, mada...
Pa i ja sam sportista  |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5575 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:40:44
|
Najesen počinje da studira, živeće u Beogradu, a sad, verovatno će pogledati koju utakmicu, ušlo u krv, kao što kažeš. Nema pića, dečko je sportista, mada...
Svi smo mi sportasi  |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member