forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 387

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/08/2012 : 09:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Mairosu

Sranje, imam 32 god, zenu, dete, posao i visim po ovom forumu, neki stereotip sam faktualno omasio.

Nisi.Omasio bi da nemas sve to a i dalje visis po forumu
Ako je zena zadovolj(e)na nemas zbog cega da brines

Boki, pa ti to hoćeš da kažeš kako si ti dobar jebač, pa sve postigneš! Bravo, evo ja u mojim godinama više ni ne mislim na sex, samo visim po internet forumima!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/08/2012 : 10:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko
Kad bi me video, mislim da bi se iz momenta sakrio u misju rupu.

BOZEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/08/2012 : 11:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Jasko
Kad bi me video, mislim da bi se iz momenta sakrio u misju rupu.

BOZEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Falu ti pola recenice, veseljace.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/08/2012 : 11:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Sve izvesniji Milijašev povratak na "Marakanu"

Crvena zvezda dočekala je svojih "pet minuta" kada je pozicija Nenada Milijaša u Vulverhemptonu u pitanju. "Vukovi" stavili Srbina na transfer listu a bivši klub otpočeo pregovore za otkupljivanje Milijaševog ugovora.

Portal "mondo.rs" prenosi saznanja da su u toku pregovori između Vulverhemptona i Crvene zvezde oko transfera Nenada Milijaša u beogradski klub.

Bivši kapiten crveno-belih nalazi se na listi igrača kojih će Vulverhempton pokušati da se "otarasi" da bi smanjio troškove nakon ispadanja u Čempionšip.

Nenad Milijaš ima ugovor sa "Vukovima" na još godinu dana ali bi njegov klub mogao da pristane da ga ustupi Crvenoj zvezdi bez novčane nadoknade samo da bi Milijaša skinuo sa platnog spiska ili izbegao nepotrebne troškove prevremenog raskida ugovora.

Srbin nije bio često na terenu u prethodnoj sezoni pa se očekuje da bi Crvena zvezda mogla vrlo lako da obezbedi njegov povratak u klub do prvog meča sa Bordoom.

Milijaš ima 29 godina a za Crvenu zvezdu je igrao u periodu od 2006. do 2009. godine kada se preselio na Ostrvo.

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 15/08/2012 : 11:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Ovo može biti dobro, jer ovim klincima treba čvrsta kapitenska ruka, a s druge strane, to je Milijaš

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/08/2012 : 11:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Sranje, imam 32 god, zenu, dete, posao i visim po ovom forumu, neki stereotip sam faktualno omasio.

Nisi.Omasio bi da nemas sve to a i dalje visis po forumu
Ako je zena zadovolj(e)na nemas zbog cega da brines

Boki, pa ti to hoćeš da kažeš kako si ti dobar jebač, pa sve postigneš! Bravo, evo ja u mojim godinama više ni ne mislim na sex, samo visim po internet forumima!

Nisam ja to rekao ali prvo bracne duznosti pa moze sve ostalo.
Ovo drugo ne verujem.Jos si ti mlad da ne bi mislio na te stvari

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/08/2012 : 11:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bivši kapiten crveno-belih nalazi se na listi igrača kojih će Vulverhempton pokušati da se "otarasi" da bi smanjio troškove nakon ispadanja u Čempionšip.

A juce citam da nece da prodaju najbolje igrace jer imaju para i hoce da se vrate ekspresno... Ko je tu sad lud..

Kao Grobar, ne bih voleo da se Milijas vrati u Zvezdu.. Naravno.. Nije on jos za baciti..

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/08/2012 : 11:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A juce citam da nece da prodaju najbolje igrace jer imaju para i hoce da se vrate ekspresno... Ko je tu sad lud..

Kao Grobar, ne bih voleo da se Milijas vrati u Zvezdu.. Naravno.. Nije on jos za baciti..

Ja bih voleo.Pa sta mislis da ce on da igra dzabe?Bez pola milke po sezoni taj nece dolaziti a realno ne vredi toliko.Da ce pomoci puno i nece a u jos vece dugove ce upasti.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/08/2012 : 11:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Šta se ložite na Zvezdine dugove, kad je naš Partizan u ko zna kakvim.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/08/2012 : 12:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Šta se ložite na Zvezdine dugove, kad je naš Partizan u ko zna kakvim.

Боки се ложи на сваку вест о Звезди коју поставим на форум!

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 15/08/2012 : 14:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Црвена звезда ће у другом колу Јелен суперлиге забележити јубилеј вредан пажње. Наиме, то ће бити двехиљадита утакмица коју ће ФК Црвена звезда одиграти у домаћем првенству! Наравно, у то су урачуната сва национална првенства од оснивања клуба, а у досадашњих 1999 утакмица, црвено-бели су забележили 1179 победа, 453 ремија и 367 пораза, уз гол-разлику 3960:1602.

Прву првенствену утакмицу Црвена звезда је одиграла на гостовању суботичком Спартаку. 25. августа 1946. године. Тим из Суботице побеђен је резултатом 3-1, а сва три гола постигао је Коста Томашевић. Осим убојитог стрелца, на терен су тада изашли и: Ловрић, Станковић, Петровић, Ђајић, Кашанин, Спајић, Митић, Језеркић, Печенчић и Дреновац.

Ваља напоменути и да су пре почетка прве фудбалске сезоне у послератној Југославији игране и квалификације за исту, а наш тим је прво био најбољи у квалификацијама на територији града Београда, које су игране од 17. марта до 5. маја, а затим и у квалификацијама на територији Србије, када су црвено-бели поново завршили на првом месту са четири победе и једним изгубљеним мечом, тиме се пласиравши у прву послератну заједничку лигу бивше СФРЈ.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/08/2012 : 15:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
2000, isto kao i mi, pravi smo blizanci
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/08/2012 : 15:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Који скор имамо, је л знаш можда?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/08/2012 : 15:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ako nađem, okačiću
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/08/2012 : 15:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Sad jos samo nedostaje jubilarni 45. povratak Koromana i da skocimo s mosta i zvanicno :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 15/08/2012 : 15:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Ćuti, bolje Koroman nego Duško Karleuša

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/08/2012 : 11:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Mržnja, očigledno, poslednja umire

Poštovani košarkaški uposlenici i svi ljubitelji igre pod obručima,

već više meseci traje medijska hajka na Košarkaški klub Crvena zvezda koja je „skuvana u jednom loncu“, a javni eksponenti su različiti. U poslednje vreme, tačnije od finalne serije domaćeg plej-ofa za sezonu 2011/12, posebno u medijskom egzibicionizmu ističe se sportski direktor KK Partizan, Dragan Todorić. Dotični, za koga mi vaspitanje ne dozvoljava da ga oslovim sa „gospodinom“, ciklično, svojim izjavama truje sportsku javnost navodnom ugroženošću njegovog kluba. Siptomatično je da taj klub gotovo punu deceniju, dok je osvajao sve što se moglo osvojiti kako u srpskoj, tako i u regionalnoj košarci nikada ni od koga nije bio ugnjetavan. Sa druge strane, da podsetim, crveno-beli košarkaški kolektiv bio je ispod ivice egzistencije. Tokom tog neslavnog perioda svima je bilo važno da taj klub u rezultatskom smislu ne može ugroziti nikoga, a istovremeno izuzev usmenih obećanja, niko nije ni prstom mrdnuo kako bi pomogao košarkaškom gigantu sa Malog Kalemegdana, istom onom kolektivu bez kojega srpska košarka danas ne bi ni postojala. Ipak, radi objektivne informisanosti javnosti mora se priznati da je početkom HH veka pokušan spas Crvene zvezde, ali je želja, sada pokojnog premijera Zorana Đinđića, vrlo brzo pala u vodu usled nekompetentnosti menadžerskog kadra.

Poslednji u nizu medijskih ekscesa dogodio se upravo juče, kada je gore navedeni u razgovoru za dnevni list „Sport“ izjavio, citiram:

- Mi gledamo svoja posla i pojačavamo se u domenu svojih mogućnosti. Kada neko poput KK Crvena zvezda za godinu dana vrati dug od 16 miliona evra, onda to samo govori o krajnjoj ozbiljnosti u toj sredini. Predpostavljam da je država, između ostalih, prepoznala tu ozbiljnost i energiju, pa je odlučila da ih „pogura“. Zato su crveno-beli uspeli da dovedu respektabilne igrače za isto takav tim.

Kraj citata.

Uši bride od naleta ironije u rečima „velikog sportskog radnika“. Više puta smo na našim stranicama pokušavali da dotičnom odgovorimo na sve navedene klevete. Iako se zna da pomno prate naš rad, mora se istaći da nekima ne vredi govoriti. Svi koji su želeli da čuju odgovore na slična pitanja imali su prilike da to učine i tokom nekolicine konferencija za medije koje je predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović održao u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, kao i u emisijama Vladana Tegeltije na SOS kanalu, kada je „tet a tet“ dotičnom novinaru i pored konstantnih nipodaštavanja slikovito objašnjavao o načinu na koji KK Crvena zvezda izlazi iz višegodišnje krize. Namerno ovom prilikom ističem da KK Crvena zvezda izlazi iz krize, jer je naš klub tek napravio prve korake ka stabilizaciji opšte situacije.

Međutim, da se vratimo na suštinu. Niko ne može, niti želi da ospori višemilionski dug našeg kluba koji je godinama stvaran. Ali treb biti iskren u javnosti i zapitati se zašto je baš dug KK Crvena zvezda toliko medijski eksponiran. I drugi srpski košarkaški kolektivi imaju po prilična dugovanja, a posebno klub pomenutog Todorića, ali se to nigde javno ne može izreći. Međutim, ono što se mora istaći je činjenica da mogućnost saniranja svih dospelih potraživanja zavisi samo i isključivo od sposobnosti menadžmenta, menadžmenta koji je KK Crvena zvezda dobila dolaskom gospodina Čovića i ekipe. Treba takođe istaći da je Nebojša Čović javno i transparentno istakao koliki je novac KK Crvena zvezda dobila od države i državnih firmi tako da bilo kakvim nagađanjima i spletkarenjima nema mesta.

Određenom delu (ne)sportske javnosti izuzetno smeta i igrački kadar koji je prethodnih dana pristigao u crveno-beli tabor. Jasno jeda Crvena zvezda formira respektabilan tim, što do duše ironično potvrđuje i Todorić. Dotičnog je mnogo zabolelo što su pojedini igrači ovoga leta odlučili da obuku crveno-beli dres, što prethodnih godina često i nije bio slučaj. Posebno treba napomenuti da KK Crvena zvezda pored formiranja jakog igračkog kolektiva pri prvom timu, veliku brigu vodi i o mladim igračima. Vodi se jedino moguća i ispravna politika, pa će tako nekolicina mladih igrača već u predstojećoj sezoni imati prilike da okuse i seniorski staž kroz mečeve u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS) nastupajući za filijalu Radnički FMP.

Za kraj, bilo bi krajnje korektno kada bi Todorić i njegovi saborci jednom izašli u javnost i konačno izrekli kako su i na koji način tokom prethodne decenije stigli do, kako oni zovu dominacije. A bilo bi korektno i objasniti kako isti oni koji sebe nazivaju „čuvarima srpske košarke“ to čine razigravajući raznorazne Maltežane, Argentince, Meksikance, Letonce, dok srpska košarkaška mladost, koje svakako ima i u njihovom klubu, ne može doći do izražaja.

Ovom prilikom vrhovni demagog srpske košarke, Duško Vujošević nije ni pomenut, ali jasno je svima da njegove monodrame tek možemo očekivati. Kako se start sezone bliži, jasno je da će i njihova nervoza rasti, a samim tim i novinski stupci će biti puni Duleta Vujoševića.

O autoru - Vladimir

Rođen onog januara `78 pred početak sezone 1978/79 u kojoj "dragi nam" Partizan jedva opstade u fudbalskoj eliti. Nakon toga učih malo školu, doživeh da moja Crvena zvezda bude šampion Evrope i sveta, završih i faks, pa se i oženih i sada kada se okrenem iza sebe shvatam jednu stvar... Od rođenja mog nije proš`o bez imena tvog ni dan ni godina Zvezdo Crvena.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/08/2012 : 11:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad jos samo nedostaje jubilarni 45. povratak Koromana i da skocimo s mosta i zvanicno :D

Ja sam se uvek Koromana bojao kada smo igrali protiv vas.. Majke mi.. Meni je on zajeban igrac... Pogotovo za nase prvenstvo.. A prgav, divlji..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/08/2012 : 00:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=17&nav_id=635609

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/08/2012 : 14:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Prlainović zvanično u Zvezdi

Kao što se prethodnih nedelja najavljivalo, vaterpolo reprezentativac Srbije Andrija Prlainović pojačao je Crvenu zvezdu, saznaje B92.

Srpski reprezentativac je sa Zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor, ali sa opcijom da već nakon prve sezone može da napusti "crveno-bele".

Prlainović je prošle sezone igrao za italijanski Pro Reko sa kojim je osvojio Evroligu, ali je napustio okrug Đenove pošto je italijanski tim u finansijskim problemima.

"Drago mi je što se vraćam kući u Beograd. Poklopile su se moje i ambicije kluba. Želja nam je da naredne sezone napadnemo domaće trofeje i da uradimo što više u Evropi", potvrdio je Prlainović Tanjugu.

Momak iz Herceg Novog karijeru je počeo u Jadranu, dok je kao član Partizana postao jedan od najboljih vaterpolista sveta. Sa "crno-belima" je osvojio Evroligu 2011. godine.

Prlainović je u petak izjavio da je Zvezda ozbiljan klub, a spekuliše se da bi mu se mogli pridružiti još Nikola Rađen, Slobodan Nikić i Denis Šefik, želja je i Duško Pijetlović, a moguće je da u klub stigne i Boris Zloković.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/08/2012 : 17:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dobro, vi ne gledate vaterpolo..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/08/2012 : 18:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro, vi ne gledate vaterpolo..

Jedan zanimljiv komentar!

Alo bre pa ceo Herceg Novi zna da Andrija navija za ZVEZDU,uporedjujete fudbal i vaterpolo koji svi mi pratimo jednom u dve godine kad je neko veliko takmicenje,nije on ostavljao razne poruke i molio da mu oprostimo ruznu proslost,a i sami igraci partizana su isticali da su bili ucenjivani da ako ne igraju za partizan nece igrati za reprezentaciju,a to je rekao i vas Filipovic.Dok je vama drzava pomagala mi smo cutali i trpeli a vi kukate na sva vrata u svim sportovima,e pa vreme je i da vi osetite gnev samoizdrzavanja i da vidite kako to izgleda.

I jos jedan!

Vidim gomilu likova koji se pitaju otkuda Zvezdi sad odjednom toliko para u vaterpolu ?? Ljudi morate znati da su ugovori u vaterpolu manji čak i od onih u rukometu -cifra negde oko 20k za top igrača !! Zatim, italijanski savez je doneo odluku da se ograniči broj stranaca u ekipama i zato ljudi se vraćaju u zemlju ili idu u Tursku! Znači, bolje ne lupetajte gluposti nego se malo informišite !

Edited by - srdjandj on 18/08/2012 18:33:48
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/08/2012 : 18:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
ko da imaš 3 godine
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/08/2012 : 19:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja ne gledam vaterpolo, al ne znam sta je sporno ako se neko odjednom angazovao i pljunuo gomilu para da bi napravio Zvezdu u vaterpolu. Bogatuni su se vazda sigrali.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2012 : 19:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

ko da imaš 3 godine

pusti dijete nek se veseli..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 387  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page