forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor od prvog broja- LIBELLUS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 150

DOMI
Advanced Member

Croatia
5268 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 25/06/2012 : 09:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
vidi se da su kaiševi potpuno identični, to i je najbitnije - da strip nije smanjen... Za bijeli obrub okolo manje-više, nebitno je...

bolje da netko pouzdano napiše kada će br. 5, 6, 7 & 8 , heh
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR Super Klasik 20 već na kioscima Otok mračnjaka samo što nije Minuette-extra br.61 već u SNK (tko želi)

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/06/2012 : 15:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:
Originally posted by Curunir

i slijepac vidi da su kaisevi jednake velicine.
nemam vremena za debilne rasprave 13-godisnjaka o tome da je crno bijelo i obrnuto te da se vanjski svijet moze spoznati samo introspekcijskim poniranjem u vlastitu dusu, po mogucnosti uz 10 kila janjetine s raznja.

Uvijek me razvesele tvoji postovi.

a ja mislio janjetina

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/06/2012 : 15:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

vidi se da su kaiševi potpuno identični, to i je najbitnije - da strip nije smanjen... Za bijeli obrub okolo manje-više, nebitno je...

pa rekli su srpanj svakako.
e sad datum, tesko da ga znaju i sami.
Dado A. ljeti gotovo ne spava niti diše.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/06/2012 : 15:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by Curunir

ovdje se lijepo vidi ocajna debljina tal. papira.
zbilja su pretjerali s ustedom, sve se talasa.

Tocno,ja mislio da je bio vlazan papir,sav je zbigan tj.valo-talasovit....

iskreno, meni je drazi tanji... papir
ali ovdje su ga bas pretjerali.
toliko je tanak da ga ne mozes ni osjetiti kad ga držiš...

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 25/06/2012 : 16:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uh,tatanku vec zabolilo ispod skalpa kad je procitao ovo...
Jos jednom oko 60-tak eura za stripove...ufff!!!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 25/06/2012 : 19:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nece valjda za sledeci MAFEST!?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 03/07/2012 : 00:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Kupio sam prve četiri knjige i moram priznati da imaju veliku moć privlačenja kojim natjeraju čovjeka da ih pročita... Pročitao sam prvu i polovicu druge knjige i zanimljivo je to koliko mi je radnja ovih Zagora naivna, primitivna i zastarjela,epizode su totalno bezveze,ali ipak, iz nekog razloga,ja jednostavno uživam u čitanju ovih epizoda i to je to...uživao sam ih čitati kao dijete,uživam ih čitati i sada.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/07/2012 : 00:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Kupio sam prve četiri knjige i moram priznati da imaju veliku moć privlačenja kojim natjeraju čovjeka da ih pročita... Pročitao sam prvu i polovicu druge knjige i zanimljivo je to koliko mi je radnja ovih Zagora naivna, primitivna i zastarjela,epizode su totalno bezveze,ali ipak, iz nekog razloga,ja jednostavno uživam u čitanju ovih epizoda i to je to...uživao sam ih čitati kao dijete,uživam ih čitati i sada.

Slazem se. Sto se mene tice, bez obzira koliko su ove stare Zagijeve epizode naivne, ipak su sto puta bolje nego ove nove redovne koje trenutno izlaze od VC i Ludensa.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 03/07/2012 : 12:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by Oki

Slazem se. Sto se mene tice, bez obzira koliko su ove stare Zagijeve epizode naivne, ipak su sto puta bolje nego ove nove redovne koje trenutno izlaze od VC i Ludensa.

Nostalgija je gadna stvar, znam to po sebi... Ali ne slažem se da je taj "Miki Zagor" bolji od sadašnjeg, nikako...
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/07/2012 : 13:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ima mali milion stvari u kojima je prvih 50 bolje od ovih poslednjih pedeset

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 03/07/2012 : 14:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:
Originally posted by Oki

Nostalgija je gadna stvar, znam to po sebi... Ali ne slažem se da je taj "Miki Zagor" bolji od sadašnjeg, nikako...

Definitivno. Kad se samo sjetim kako sam s nestrpljivo čekao da u extra izdanju izađu "legendarne" epizode o kojima se pisalo ovdje po forumu... I kad su se konačno pojavile i kad sam ih po prvi put u životu počeo čitati, reakcija je bila nešto između i .
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 03/07/2012 : 19:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Oki

Definitivno. Kad se samo sjetim kako sam s nestrpljivo čekao da u extra izdanju izađu "legendarne" epizode o kojima se pisalo ovdje po forumu... I kad su se konačno pojavile i kad sam ih po prvi put u životu počeo čitati, reakcija je bila nešto između i .

Treba uzeti u obzir da su to stripovi nastali prije 50 godina i da su bili namijenjeni baš za onu malu malu djecu... Mi smo sada malo veća djeca, pa je logično da nam je to
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/07/2012 : 22:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/07/2012 : 20:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Sta ovaj cita "Covjek glup ili loup" loup fr.vuk..

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/12/2012 : 16:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ima li kakvih vijesti od Libellusa u vezi koloraca 7 i 8? Ne idem cesto na Libellus forum, tako da uopste nisam informiran.
Ako neko zna, neka se javi ovdje.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/12/2012 : 16:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
pa odi ondazar je teško?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/12/2012 : 16:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

pa odi ondazar je teško?

Pa da nije, mislis da bi podizao ovaj stari topic?

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 10/12/2012 : 17:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ne sekiraj se, kada bude novosti ljudi ce se trkati u tome ko ce prvi da ih postavi ovde

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 10/12/2012 : 17:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
hmm, zar ne bese najavljeno vise od 1 knjige mesecno ?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/12/2012 : 19:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Meni ovaj ritam taman, bez žurbe :)
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
619 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 10/12/2012 : 22:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
kasne, trebale su izać pršli mjesec za interliber a 9 ovaj mjesec...

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/12/2012 : 12:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni ovaj ritam taman, bez žurbe :)

I meni! Evo tek sam sad kupio 5 i 6 knjigu i pri kraju sam sa citanjem petice.

A jos i DD Libellus moram da pokupujem i Magicnog tako da se meni uopste ne zuri, ovako je taman
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 11/12/2012 : 16:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

hmm, zar ne bese najavljeno vise od 1 knjige mesecno ?

Malo kasne, ali 7 i 8 ce izaci do kraja mjeseca, i sto znaci da ce opet biti vise od 1 mjesecno, posto su prve izasle krajem 5 mjeseca (24.05)

http://www.mostrip.ba/

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19607 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/12/2012 : 11:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
tiskare su u nekoj tajnoj vezi sa našim boljim polovicama....to sam siguran....
kao,... samo vi usporite tiskanje više če mužu/dečku ostati na računu za HM,Dm,Mass,York,Nes,Daitchman,Peko,..........

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1942 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 03/01/2013 : 15:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Tja, pukla i ova euforija! "Izlazit ce 15, mozda i 20 knjiga godisnje"
Ahh-haa! Razumijem da se ima manje novca, ali ovo propade. Jedino sto
me nagovorilo da kupujem ovo izdanje(iako mi se od samog pocetka nije dopadao format i boja), bila je cinjenica da je Libellus najpouzdaniji
izdavac i da ce to gurati. A sta imamo: 6 knjiga od svibnja/maja 2012, a sad je vec 2013-a. A topic na Libellusovom sajtu drijema li drijema.
Uprkos svemu, hvala na prvim knjigama,bilo je lijepo imati ih u rukama.
Cim mi stignu knjige 5 i 6 od poznanika, stavljam svih 6 na aukcije.
Jedino se nadam da ce KIZ VC istrajati, za sada karte dobro stoje.
Go to Top of Page
Page: of 150 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000