forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Manchester United Football Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 92

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/01/2022 : 20:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
A jebiga sad…Ok, barem sam pokušao.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/01/2022 : 20:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
King,

ti od drveta ne vidis sumu, tj. svugde vidis rivalstvo M vs R, pa stalno masis balun.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/01/2022 : 20:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nije druze, vec bas obrnuto rekao bih. Ja vidim drvo, vidim sumu, vidim svaki list na grani. 😄
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/01/2022 : 20:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
United je prosle sezone izgledao kao da je na dobrom putu. Cak je i tex, mislim, napisao kako su se vratili u vrh eng. nogometa kad su pobijedili city. Sad opet ne lice na nista, ali raspad sistema je poceo i prije ronaldovog dolaska tako da krivit njega je iz moje perspektive bezveze. Da je budala svoje vrste to je jasno, ali ne vjerujem da bi to izgledalo ista bolje bez ronalda. Iskreno, mislim da su lani imali vise srece nego pameti i da je nekolicina igraca odigrala daleko iznad svojih mogucnosti... poput bruna za kojeg smatram da je jako precijenjen igrac koji na jednu vrhunsku loptu bar 15 baci u bunar. Nestanak njegove forme mi je potpuno ocekivan i vjerujem da nema nikakve veze s ronaldom vec je realan odraz njegovih stvarnih mogucnosti.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33512 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/01/2022 : 20:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Puno precijenjenih Engleza u ekipi, vjerujem i da ne žive sportski, Sancho totalni promašaj!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26006 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/01/2022 : 21:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

United je prosle sezone izgledao kao da je na dobrom putu. Cak je i tex, mislim, napisao kako su se vratili u vrh eng. nogometa kad su pobijedili city. Sad opet ne lice na nista, ali raspad sistema je poceo i prije ronaldovog dolaska tako da krivit njega je iz moje perspektive bezveze. Da je budala svoje vrste to je jasno, ali ne vjerujem da bi to izgledalo ista bolje bez ronalda. Iskreno, mislim da su lani imali vise srece nego pameti i da je nekolicina igraca odigrala daleko iznad svojih mogucnosti... poput bruna za kojeg smatram da je jako precijenjen igrac koji na jednu vrhunsku loptu bar 15 baci u bunar. Nestanak njegove forme mi je potpuno ocekivan i vjerujem da nema nikakve veze s ronaldom vec je realan odraz njegovih stvarnih mogucnosti.

Bili su treći, drugi, igrali finale LE. Malo li je u konkurenciji PL? Prizivati samo sreću za te rezultate nije baš realno.

Bruno je došao na pola sezone i oživeo i igru i ekipu. Trebalo je oko njega graditi ekipu, pošto je odličan kreativac. Nestanak njegove (a i drugih) forme najverovatnije nema veze samo sa dolaskom Ronalda, ali to nikada nećemo saznati.
Ali kao što sam već sto puta napisao, njegov dolazak je usporio napredak ekipe, dugoročno gledajući. Uigravati ekipu i orjentisati je na igrača od 37 godina, ma kako da se on zvao, nije dugoročno planiranje, nego ishitren i impulsivan potez. Vidimo rezultate toga. Možda se i srede i uigraju sledećih meseci, ali ova sezona je bačena u vetar. A onda sledi dovođenje novih, ponovno uigravanje, tako da bi neka iole uigrana ekipa trebalo da se pojavi tek od sezone 23/24. I to pričam celo vreme.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/01/2022 : 21:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
S obzirom na sposobnost koju pokazuje uprava sumnjam u oporavak do 30/31.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26006 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/01/2022 : 21:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
I to što kažeš...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/01/2022 : 23:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jbt jos cete rehabilitovati Solskjera koji je bio sve samo ne na dobrom putu. Potpuno neglediva igra, uzas od postava, katastrofalni porazi, ali bas nista nije valjalo..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4638 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 05/01/2022 : 23:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Unitedova uprava je ocito u krizi identiteta i jos od Moyesovog zaposljavanja ne zeli si priznati da rade lose.
United je daleko od lose ekipe, ali oni u tom vrhu su zivotarili, lovili u mutnom dok su Chelsea, Arsenal i Tottenham se zabavljali svojim problemima. Sada kad se Londonci vracaju nakon par godina lutanja, cini se da su kompetentniji i ujedinjeniji.
Evo citam da United sprema dati 120M za Declana Ricea. Dobar igrac, ali daleko precijenjen. No, posto je Englez dobit ce minutazu (za razliku od nekih), ali tolike novci se daju za nositelja igre, a on mislim da to nije.
Klub ne moze dugorocno zivjeti s tim stavom "ako prode, prode". Zanemarimo i Ronalda i Fernandesa, ovdje je hrpa igraca koji su u svojim glavama sebi bitni i igraju privatne utakmice.
Isto i ovo s trenerom, dovode direktora na klupu (neodoljivo podsjeca na jedan zagrebacki klub), zahvalili se Carricku koji je solidno mogao drzati ekipu do kraja sezone i sada su opet u potrazi za trenerom. Conte im se nudio, ali su ga odbili, a trenutno je jasnije kome ide bolje.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29658 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/01/2022 : 23:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
[/url]
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/01/2022 : 13:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Iz uniteda zeli otici 17 igraca... ostace ronaldo i juniori.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17303 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/01/2022 : 13:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Evo citam da United sprema dati 120M za Declana Ricea. Dobar igrac, ali daleko precijenjen. No, posto je Englez dobit ce minutazu (za razliku od nekih), ali tolike novci se daju za nositelja igre, a on mislim da to nije.

Vrhunski igrač. Ako se to realizira United će napokon dobiti jednog vrhunskog igrača. Zadnji vrhunski igrač je bio Tommy ili netko iz doba Fergija.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33512 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/01/2022 : 14:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Bit će to još jedan preplaćeni Englez u ekipi.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/01/2022 : 14:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Rice je, po meni odlican i ima potencijala da bude lider. Nadam se da Klop prati situaciju.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33512 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/01/2022 : 14:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Teško će Klopp izdvojiti 120 milijuna, a treba još Salahu za novi ugovor para. West Ham nije lud da ne proda Ricea za taj novac!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/01/2022 : 14:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Mozda ce Salah otici na leto.
quote:
Originally posted by tex2

Teško će Klopp izdvojiti 120 milijuna, a treba još Salahu za novi ugovor para. West Ham nije lud da ne proda Ricea za taj novac!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33512 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/01/2022 : 14:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da, po aktualnim informacijama Uprava mu ne želi dati koliko traži, iako ju je i Klopp probao smekšati. Ali bumo vidjeli što će se dogoditi?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/01/2022 : 16:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Jedino me zanima odakle vam ideja da bi Rice odlazio u slabiji klib od onog u kojem je sada.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 06/01/2022 16:09:37
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/01/2022 : 16:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Jedino me zanima odakle vam ideja da bi Rice odlazio u slabiji klib od onog u kojem je sada.

Mozda zbog vece place. Znam da je rijetkost, ali nekima je bitan i novac.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/01/2022 : 16:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Po meni je Sancho razočarenje godine u Unitedu. Pa ne bi taj podigao pogled s lopte i pogledao ima li slobodnog suigrača, a gubi lopte ko ćorava baba šljive na tržnici.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/01/2022 : 16:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/01/2022 : 17:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Istina, no ako će odlaziti zbog novaca, mislim da ima par klubova koji su tu ipak u prednosti pred Unitedom iz Manchestera.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/01/2022 : 19:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Po meni je Sancho razočarenje godine u Unitedu. Pa ne bi taj podigao pogled s lopte i pogledao ima li slobodnog suigrača, a gubi lopte ko ćorava baba šljive na tržnici.

Takodje.
Pratio sam ga u Borusiji, navijao da dodje u Liverpul.
Utopio se u sivilo ekipe, ali nije ni bio standardan.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4638 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 06/01/2022 : 19:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Uvijek se rado sjetim finala Eura 2021 kad su Sancho i Rashford usli da "iskusno" dignu ekipu i pomognu kod penala pa su tu ulogu i opravdali, jel

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page
Page: of 92 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000