forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Manchester United Football Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 91

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/10/2022 : 12:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Bez Henrya i Giggsa u top 3 ne moze.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 13/10/2022 12:12:01
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/10/2022 : 12:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Samo umjesto Cantone, Scholes ili Henry, Bergkamp... težak izbor. Shearer mi je svakako No.1, a Le Godu se nema što zamjeriti na izboru. Mislim da su ga navijači izabrali za najboiljeg igrača ikada u povijesti PL!

quote:
Originally posted by Tonto

Nabolja trojica premier lige: le tissier, cantona, shearer

i scholes i henry i bergkamp su mi bili u glavi, ali presudan mi je bio onaj kriterij u cijem sam nogometu i cijim potezima najvise uzivao.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33482 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/10/2022 : 16:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
To je to, zato bi ja uvijek birao dva izbora: najbolji i najomiljeniji.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14533 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/10/2022 : 19:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Jedan intervju uoči večerašnje Omonie:

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 13/10/2022 : 21:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Nego, što vi mislite, oće biti što od ovog Antonija? Meni on smrdi na prevaru, jest da je rano govoriti, ali ne kontam u čemu je fora, što je točno to u čemu je on klasa od igrača?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/10/2022 : 15:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prop_ovednik

Nego, što vi mislite, oće biti što od ovog Antonija? Meni on smrdi na prevaru, jest da je rano govoriti, ali ne kontam u čemu je fora, što je točno to u čemu je on klasa od igrača?

Meni izgleda kao fantastican fudbaler. Ima brzinu, tehniku, energiju, pravi borac. Kompletan paket.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 17/10/2022 : 10:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Mršavih 0-0 protiv Newcastlea.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/10/2022 : 22:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Bruno prodisao opet, Casemiro se uklopio. Za sada ovo izgleda više nego dobro protiv Tottenhama, bez obzira kako će se završiti.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/10/2022 : 23:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Odlican united veceras. 28 udaraca

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4633 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 20/10/2022 : 00:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Conte bas junacki postavi Spurse protiv iole jacih protivnika
United je pak za derbije ocito nabrusen, ali mislim da ce ih frustrirati ove ekipe sa sredine tablice protiv kojih se ocekuju "laksi" bodovi

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/10/2022 : 07:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
https://sportklub.rs/fudbal/premier-league/ronaldo-napustio-stadion-pre-kraja-ten-hag-spusta-loptu/

Legenda.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/10/2022 : 09:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Inače, ovo je bila najbolja utakmica Uniteda godinama unazad. Na momente su izgledali kao "ona" generacija. Naravno da će biti padova i gubljenja bodova i protiv jačih i slabijih, ali mi se sviđa u kom se pravcu kreće sve ovo.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 20/10/2022 : 09:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Je, odličan Manchester sinoć mora se kazati.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/10/2022 : 09:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nikakva Ten Hag legenda nije, ponasa se neprofesionalno. Ocigledno je da sa Ronaldom tjera inat. Sinoc je imao u spicu Sancha i Rashforda.
Sancho je igrao 87 minuta, imao dva kontakta sa loptom koje je odmah izgubio. Rashford se barem trudio, igrao je kao i Ronaldo proslu utakmicu, sa istim ucinkom, nije postigao gol. I da, odigrao je cijelu utakmicu.
Normalan trener nikad ne bi izveo Ronalda kao sto je on uradio proslu utakmicu, u 72 minuti pri rezultatu 0:0, znamo koliko je puta odlucio utakmicu u zadnjim momentima.
Da kojim slucajem United trenutno ima odlicne i raspolozene napadace na raspolaganju, niko nista ne bi rekao, ali ovako je sve to jedan veliki vic. Sinoc je United odlicno odigrao - bez napadaca, koji su tek bili prisutni na terenu!

Ali ok, situacija je takva kakva jeste, Ronaldo u Unitedu nema buducnost, ova trenerska provociranja nece prestati. Dace mu odredjenu minutazu i moliti Boga da ne postigne gol, samo da bi imao dokaz da postupa ispravno. Tako se jedan profesionalac ne ponasa. Necemo se lagati, neke stvari su i vise nego jasne. Situacije u kojima vidimo izrevoltiranog Ronalda, bice sve cesce.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/10/2022 : 09:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja nisam ni mislio da je Ten Hag legenda, nego Cristiano.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/10/2022 : 09:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Fin tekst, pogotovo naslov:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/i-dalje-se-pitate-zasto-ga-letos-niko-nije-hteo/433845

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/10/2022 : 09:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
"Poslao ga je na zagrevanja i kraj aut-linije ga držao do samog kraja, samo da bi umesto njega uveo Kristijana Eriksena i Antonija Elangu."

Ovo je ocigledno siljenje q na Ronaldu. I ja bih popizdeo. Iako se ja slazem da se on ne podredjuje bilo kome, on je jednostavno superstar sto realno sto sam u svojoj glavi pati od egocentricnosti. To se sa njim ne radi, pogotovo ne u Junajtedu. Dok ti je na terenu, nece sigurno biti ekipa gora nego sa Rasfordom ili Elangom. Pusti ga da izgura sta ima i onda nemoj produziti ugovor a ne ovo da radis.. Po meni kretenizam. Nisi ti Ferguson pa da se tako ponsas. Ja sam uvek na strani trenera ali moraju se nekad znati i velicine i zasluge nekog igraca da bi se to vodilo kako valja.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 20/10/2022 : 09:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Ne pretjeruj, sawitchu. Da ga je uveo zadnjih 5 minuta bio bi on opet ljut. Ronaldo je gotov, samo si to još beće prizna.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/10/2022 : 09:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Imaš igrača koji odbija da se priprema sa ekipom, koji se javno nudi bilo kome, samo da ode iz kluba, koji odlazi sa stadiona pre kraja utakmice i onda treba da ga poštuješ? Pa nije mu trener njegova kurva da radi ono što ovaj hoće kad mu se digne... Da ne pričam o stvarima koje se dešavaju van stadiona, između igrača, a ima ih sigurno.

Nije lepo ovako ponašanje od strane trenera, ali je veoma profesionalno I sigurno sasvim zasluženo.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/10/2022 : 09:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne pretjeruj, sawitchu. Da ga je uveo zadnjih 5 minuta bio bi on opet ljut. Ronaldo je gotov, samo si to još beće prizna.

Upravo tako. Da ga je uveo u poslednjih par minuta bi bilo još veće poniženje. Moje mišljenje.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/10/2022 : 09:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gotov je sa Unitedom. Sto se tice njega, siguran sam da je u stanju da odigra jos dvije sezone na vrhunskom nivou. Ne kao nekad, ali jos uvijek dovoljno dobro da samo mozda Haaland i Mbappe od svih napadaca bolje izgledaju od trenutnog njega.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33482 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/10/2022 : 09:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kakav je bio Casemiro jučer, gledao sam United samo uvodnih petnaestak minuta (na poluvremenu Liverpoola).

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/10/2022 : 10:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
I da, Rashford I Sancho su bili očajni. Zato pričam odavno da treba dovesti jednog dobrog napadača.
I opet, iako su njih dvojica odigrali užasno, United je imao 28 udaraca ka golu, od toga 10 u okvir gola. Da nije bilo genijalnog Llorisa, moglo je lako da bude 4-5:0

Edited by - manhunter on 20/10/2022 10:03:32
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/10/2022 : 10:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Kakav je bio Casemiro jučer, gledao sam United samo uvodnih petnaestak minuta (na poluvremenu Liverpoola).

Više nego dobar. Na momente odličan.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33482 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/10/2022 : 10:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Svidio mi se u tih petnaestak minuta Antony

Go to Top of Page
Page: of 91 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000