Author |
Topic  |
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 23/08/2014 : 23:22:04
|
quote: Originally posted by dosada
ima, prije pohoda je vec bil spreman vojni plan napada...onaj koji je proveden nakon kaj ruski car podvinuta repa šuti. Nema tu šralantastva kao kod tebe i tvojih izjava!
šta si sad ovo smrosmudio neznalico
naravno da će biti plan napravljen pre pohoda pa neće ga valjda u hodu pravit
zanima me kad je data naredba a kad je poslana mirovna ponuda...
ak znaš reci ak ne sikter ili ti ga marš od mene |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 23/08/2014 : 23:22:25
|
quote: Originally posted by KRAS
ima, prije pohoda je vec bil spreman vojni plan napada...onaj koji je proveden nakon kaj ruski car podvinuta repa šuti. Nema tu šralantastva kao kod tebe i tvojih izjava!
a kad to, de pogledaj na vikiju...
znači prvo je naredio da se napravi plan napada a posle poslao mirovnu ponudu...
a taj čin govori samo jedno, da bi napao rusiju bez obzira kakav bio ruski odgovor
a sad se tornjaj od mene
Kao i svaki organizirani osvajač! Ne bi napal Rusiju jer mirovnim ugovorm ona postaje dio carstva i prihvaća Građanski zakonik koji vrijedi za sve Napoleonove zemlje.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:23:21
|
Kao i svaki organizirani osvajač! Ne bi napal Rusiju jer mirovnim ugovorm ona postaje dio carstva i prihvaća Građanski zakonik koji vrijedi za sve Napoleonove zemlje....
i |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 23/08/2014 : 23:25:36
|
Gle ovu dvojicu, već deset stranica ne odustaju 
Kras, ti zaista u silnoj opsesiji Rusima zaboravljaš ili zanemaruješ brojne činjenice. Prije svega, što je prevagnulo u završnim bitkama Rusa vs Njemačke? Brojnost i način borbe samih Rusa. Na sličan način kako su se borili za Staljingrad tako su jurišali i na Berlin. Na njih 10-15 jedna puška, okvir metaka i ajmo naprijed. Kad onaj što puca pogine slijedeći ga mijenja. Tko neće slijedi mu metak u glavu od zapovjednika u pozadini. Doduše, do '45 vojna moć Rusa se znatnio popravila. Takav način borbe nisu prakticirali ni Nijemci ni zapadni saveznici. Usput, kad već spominjemo zapadnjake, nevjerojatno je koliko ih želiš omalovažiti, pa skoro i negirati njigov jednako presudan udio u porazu nacista koliko i udio Rusa. Već '43 porazom Mussolinija i njegovih fašista Ameri nagovještavaju da se spremaju za konačni obračun. A misliš da im je, nakon iskrcavanja, kasnije sve išlo kao po loju? Pa koliko ih je izginulo po Nizozemskoj i Belgiji (u onoj propaloj operaciji Market garden), onda po Ardenskim šumama (pogotovo u Bastogni), a da ne govorimo o ogromnom broju žrtava u stalnim raketiranjima Antwerpena V-2 raketama, te općenito prostora koje su saveznici oslobađali.
Činjenice su vrlo jasne - niti bi zapadna alijansa bez Rusa ikad pokorila Njemačku, niti bi Rusi do danas uspjeli isto bez zapadne kooperacije. Samo slijepcima ili onima koji su manijakalno opsjednuti Rusima to nije jasno. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:25:50
|
quote: Originally posted by KRAS zanima me kad je data naredba a kad je poslana mirovna ponuda...
mirovna ponuda je poslana par tjedan ranije i nakon kaj nema odgovora kreče s planom vojnog pohoda...
quote: Originally posted by KRAS ak znaš reci ak ne sikter ili ti ga marš od mene
laki je malo nervozan Evo znam jel to znači da ne moram bježat. Inače nisam ja Rus tj. onaj koji bježi kad zagusti, budi bez brige  |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:27:10
|
viš tvoj viki tvrdi jedno a engleski il nemački nešto drugo..viš nije dobro mudrost sabirat sa vikija
a potvrđuje onu moju tezu kako je sabro evropske horde
Duchy of Warsaw Napoleonic Italy Naples Confederation of the Rhine Baden Bavaria Bavaria Berg Saxony Westphalia Spain Napoleonic Spain Switzerland Swiss Confederation
Allies: Austria Prussia
vs Russian Empire |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:28:00
|
quote: Originally posted by wolf
Gle ovu dvojicu, već deset stranica ne odustaju 
Kras, ti zaista u silnoj opsesiji Rusima zaboravljaš ili zanemaruješ brojne činjenice. Prije svega, što je prevagnulo u završnim bitkama Rusa vs Njemačke? Brojnost i način borbe samih Rusa. Na sličan način kako su se borili za Staljingrad tako su jurišali i na Berlin. Na njih 10-15 jedna puška, okvir metaka i ajmo naprijed. Kad onaj što puca pogine slijedeći ga mijenja. Tko neće slijedi mu metak u glavu od zapovjednika u pozadini. Doduše, do '45 vojna moć Rusa se znatnio popravila. Takav način borbe nisu prakticirali ni Nijemci ni zapadni saveznici. Usput, kad već spominjemo zapadnjake, nevjerojatno je koliko ih želiš omalovažiti, pa skoro i negirati njigov jednako presudan udio u porazu nacista koliko i udio Rusa. Već '43 porazom Mussolinija i njegovih fašista Ameri nagovještavaju da se spremaju za konačni obračun. A misliš da im je, nakon iskrcavanja, kasnije sve išlo kao po loju? Pa koliko ih je izginulo po Nizozemskoj i Belgiji (u onoj propaloj operaciji Market garden), onda po Ardenskim šumama (pogotovo u Bastogni), a da ne govorimo o ogromnom broju žrtava u stalnim raketiranjima Antwerpena V-2 raketama, te općenito prostora koje su saveznici oslobađali.
Činjenice su vrlo jasne - niti bi zapadna alijansa bez Rusa ikad pokorila Njemačku, niti bi Rusi do danas uspjeli isto bez zapadne kooperacije. Samo slijepcima ili onima koji su manijakalno opsjednuti Rusima to nije jasno.
Misliš da Kras zna kaj o tome? Mišljenja sam da nema pojma pa nisam ni potezal ta pitanja... |
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:29:24
|
mirovna ponuda je poslana par tjedan ranije i nakon kaj nema odgovora kreče s planom vojnog pohoda...
[
znači mirovna ponuda je poslana dva tjedna prije nego je naredio vojnom kabinetu neka mu pripreme napad na rusiju..
bravo..znači nepiše na vikiju pa tako i neznaš
a koliko misliš da su trajle pripreme |
Edited by - KRAS on 23/08/2014 23:29:52 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:29:45
|
quote: Originally posted by KRAS dakle kad je data naredba vojnom štabu za napad na rusiju
nakon kaj nema nikakvog odgovora ruskog cara
quote: Originally posted by KRASa kad je poslan ultimatum
misliš zahtjev ruskom caru!? Ako na to misliš onda je odgovor nekoliko tjedana ranije.
quote: Originally posted by KRASjel tak teško odgovorit
nije na konkretno pitanje, ali moraš ti onda odgovoriti na pokoje pitanje koje ti se postavi...evo ovo:
viš tvoj viki tvrdi jedno a engleski il nemački nešto drugo...
ne vidim, daj mi objasni kaj to drugo tvrdi od onog kaj ja navodim? |
|
Edited by - dosada on 23/08/2014 23:42:26 |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:31:18
|
ne vidim, daj mi objasni kaj to drugo tvrdi?
dva tjedna prije veliš a   |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:33:04
|
[
znači mirovna ponuda je poslana dva tjedna prije nego je naredio vojnom kabinetu neka mu pripreme napad na rusiju..
bravo..znači nepiše na vikiju pa tako i neznaš
a koliko misliš da su trajle pripreme
ne, pročitaj još jednom kaj sam napisal...nemoj da ti sad padne koncentracija i počneš još galamiti. Mirovna ponuda je poslana a pripremljeni vojni plan čeka (isto vec spreman). Nakon kaj ruski car podvinuta repa ne odgovara, aktivira se plan vojnog pohoda na Rusiju. |
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:33:21
|
tvrdi da si neviđena budaletina koja nezna ni kad je ultiamtum poslan ni kad je naređnje o napadu na rusiju..u razmaku dva tjedna veliš a...i to prvo je poslo mirovnu ponudu pa tek onda napra vio plan...jes tako reko |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:34:03
|
dva tjedna prije veliš a  
kakva dva tjedan o čemu ti...jesi još na liniji ili se gubi signal pa ideš s ovim djetinjastim upadicama? |
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:34:38
|
ne, pročitaj još jednom kaj sam napisal...nemoj da ti sad padne koncentracija i počneš još galamiti. Mirovna ponuda je poslana a pripremljeni vojni plan čeka (isto vec spreman). Nakon kaj ruski car podvinuta repa ne odgovara, aktivira se plan vojnog pohoda na Rusiju.
u razmaku dva tjedna a |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:35:14
|
tvrdi da si neviđena budaletina koja nezna ni kad je ultiamtum poslan ni kad je naređnje o napadu na rusiju..u razmaku dva tjedna veliš a...i to prvo je poslo mirovnu ponudu pa tek onda napra vio plan...jes tako reko
ni blizu tak nekaj ja nisam rekel, a ni napisal... |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:36:41
|
kakva dva tjedan o čemu ti...jesi još na liniji ili se gubi signal pa ideš s ovim djetinjastim upadicama?
pa što onda ne odgovoriš konkretno..zasad samo nešto vrdaš te reko si ovo reko si ono...
dakle kad je data naredba vojnom štabu za napad na rusiju
a kad je poslan ultimatum
jel tak teško odgovorit
mislim ti da mi kažeš ne viki |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:36:43
|
ne, pročitaj još jednom kaj sam napisal...nemoj da ti sad padne koncentracija i počneš još galamiti. Mirovna ponuda je poslana a pripremljeni vojni plan čeka (isto vec spreman). Nakon kaj ruski car podvinuta repa ne odgovara, aktivira se plan vojnog pohoda na Rusiju.
u razmaku dva tjedna a
opet ti nekakva dva tjedna, potpuno si izgubil kompas izgleda  |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 23/08/2014 : 23:39:01
|
Idem van, ak kad se vrnem bu bilo 20 novih strana, ključam topic dok se ne smirite :D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:40:52
|
u razmaku dva tjedna a
opet ti nekakva dva tjedna, potpuno si izgubil kompas izgleda 
zanima me kad je data naredba a kad je poslana mirovna ponuda...
[/quote]
evo
kaj ti ovo znači |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/08/2014 : 23:41:03
|
sorry gledan film pa nisan aktivan . @ krasni u kojem dijelu 2. svj rata misliš da su sovjeti mogli sami pobjedit hitlera? bez pada italije i iskrcavanja u normandiji to je gotovo nemoguče. šta smo več konstatirali klali bi se do danas ili dok se neko ne bi dokopa atomke |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:44:46
|
quote: Originally posted by mladjo
Joj kak vam se daaaaaa....
Imam nekog posla na kompu kod kojeg moram biti gotovo konstatno u kontroli jel komp radi ono kaj treba, a onda pisanjem kratim vreme. Počinje nastava treba neke papire sređivati i tak, akaj Kras dela to ne znam  |
|
Edited by - dosada on 23/08/2014 23:47:20 |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 23/08/2014 : 23:45:38
|
quote: Originally posted by lwood
sorry gledan film pa nisan aktivan . @ krasni u kojem dijelu 2. svj rata misliš da su sovjeti mogli sami pobjedit hitlera? bez pada italije i iskrcavanja u normandiji to je gotovo nemoguče. šta smo več konstatirali klali bi se do danas ili dok se neko ne bi dokopa atomke
to ste vi konstatirali ali niste uzeli u obzir snagu sssr
ja tvrdim, da se švaba niččim nije mogo odbranit naletu od šest miliona rusa sa svom pratećom logistikom koja je brojala deset iljada tenkova i druge samohodne artiljerije, plus još desetak iljada što topova, haubica i više cevnih raketnih bacača..a u pozadini je bilo još tri put toliko
ni bog švabu nije više mogo spasit |
 |
|
Topic  |
|