forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/02/2015 : 21:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

koji govor.
šta ne napraviš miting?

pa i ocu

lickom U petrovom selu

za pocetak
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/02/2015 : 21:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

koji govor.
šta ne napraviš miting?

pa i ocu

lickom U petrovom selu

za pocetak

možda bude i 5 ljudi. (ovce ne računam )

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/02/2015 : 22:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

quote:

quote:

quote:

Tri studenta iz sj.Caroline nisu interesantni?

O tempora,o mores!

nema (još) dokaza da su ubijeni zbog religije.

Marama zbunjuje malo, sigurno nije bila hinduistkinja ,razlika je ipak izmedju parija i samije..
Kazu zbog parkinga je razlog..
Uglavnom lik koji je pucao bio svadjalica sa susjedima i bio naoruzan kao Charles Bronson u "Death Wish"-u...

e.aj mani nas tih muhamedovih sranja.ko brata te molim
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/02/2015 : 22:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

quote:

koji govor.
šta ne napraviš miting?

pa i ocu

lickom U petrovom selu

za pocetak

možda bude i 5 ljudi. (ovce ne računam )

ja upravo covekolike.majmune pod.ovce racunam

sto misli da sam coban
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13077 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 14/02/2015 : 22:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Kras je garant malo zvizno, ma šta malo, biće da je ko sikira

Have mercy
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/02/2015 : 22:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Usput, koga zanima u Tiskovom kiosku na zagrebačkom autobusnom kolodvoru, gore odmah prije čekaonica za perone, može se kupiti ovaj broj Charlie Hebdoa otisnut u šest milijuna primjeraka.

Cijena je paprena, okruglih 50 kn, ali ipak nisam odolio.

Ima i na trgu na Tisku.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/02/2015 : 22:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Za Krasa..
Evo ovih dana razgovarao sa nekim ljudima u Njemackoj i u razgovoru me pitaju da li sam ja Rus?
Mislim si..ne nisam Rus,ja dolazim iz Hrvatske,sta sam po nacionalnosti nije ni bitno i ne zanima ih to, ali uglavnom cim sam spomenuo neku drugu zemlju mimo Rusije oni su onako neprimjetno odahnuli, jer stvarno covjek dobije osjecaj da postoji neka fobija od Rusa.
Osnove za to postoje.
BTW vratili su mi Russia Today jer su privremeno iskljucili program zbog sankcija.
Cudne igre....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/02/2015 : 22:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
emire

tako se prica.samo nastavi

di je oktobar tu su muda

di je muhamef tu je pedifilija i terorizam
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/02/2015 : 22:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Usput, koga zanima u Tiskovom kiosku na zagrebačkom autobusnom kolodvoru, gore odmah prije čekaonica za perone, može se kupiti ovaj broj Charlie Hebdoa otisnut u šest milijuna primjeraka.

Ima i na trgu na Tisku.

jos si samo ti falio

ajde tornjaj se sa tim muhamedom

ovo je komunisticki topic
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/02/2015 : 22:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Kras je garant malo zvizno, ma šta malo, biće da je ko sikira

ko tutta
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/02/2015 : 22:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ima i na trgu na Tisku.

jos si samo ti falio

Da ti kupim i pošaljem broj?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/02/2015 : 22:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Za Krasa..
Evo ovih dana razgovarao sa nekim ljudima u Njemackoj i u razgovoru me pitaju da li sam ja Rus?
Mislim si..ne nisam Rus,ja dolazim iz Hrvatske,sta sam po nacionalnosti nije ni bitno i ne zanima ih to, ali uglavnom cim sam spomenuo neku drugu zemlju mimo Rusije oni su onako neprimjetno odahnuli, jer stvarno covjek dobije osjecaj da postoji neka fobija od Rusa.
Osnove za to postoje.
BTW vratili su mi Russia Today jer su privremeno iskljucili program zbog sankcija.
Cudne igre....

trebas rec da si brat rusa i to najmladji...nek zaziru zapadni barbari
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/02/2015 : 22:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:

emire

tako se prica.samo nastavi

di je oktobar tu su muda

Dobro necemo pretjerivati sada,i dalje drzim se dva Bajrama,veselim se Bozicu i gledam humoristicke serije iz radionice zidovskih rezisera i subotom nista ne radim.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/02/2015 : 22:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ima i na trgu na Tisku.

jos si samo ti falio

Da ti kupim i pošaljem broj?

predpodtavljam

ili ti ga konstruisem

da papir ni za supka nije - da pomenem i druga bagica- cim ga svi masovno kupujtete

uglavnom

dobri stari KRAS

ne pada ni na slobodu govora ni na muhamedov pedofilski nauk

stari Koba uklesan je ume kano klisurina iznad Drine
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/02/2015 : 22:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:

quote:

Za Krasa..
Osnove za to postoje.
Cudne igre....

trebas rec da si brat rusa i to najmladji...nek zaziru zapadni barbari

Pa ovaj tjedan su me vec triput pitali,onom trecem sam rekao,jer mi zazvizdilo, na pitanje jesam li Rus "Njet!" ovaj zinuo..ok salio se rekoh...al oci mu kao tanjurici...

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/02/2015 : 22:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Svaka čast KRASU na dobroj zajebanciji, zapravo na toku svijesti u kojem ne štedi nikoga.

Otprilike nešto ovakvo:

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/02/2015 : 23:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
emire

samo da znas.cenim to.sto svjedocis kako je u stvarnom zivotu

cenim to sto puta vise nego sto jebenih linkova...

zaista

a ti mladjo uci kako se moderira i navodi uranijum na moj reaktor

a ne to tvoje prvo.poslednje.i predposlednje upozorenje

dodji slobodno na casove
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/02/2015 : 23:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

fala milostiva

znas

ja sam se mislio povuci nakon sto bi mi bila i ova tema zatvorena

no mladjo je reko.unatoc tome sto se spominje artiljerija

daj da vidimo

i sad cemo gledat ovu temu sve dok rusi ne izbiju na elbu

ma kakvo povlačenje!? Da su rusi mislili na povlačenje ne bi nikad pobijedili Austro-Ugarsku u Galiciji. Da ti nije na pamet palo povlačenje.. sve do elbe.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/02/2015 : 23:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
ma nema povlacenja...

brine me samo ona juznosrbijanska vucibatina

mnogo se osilila zadnje vreme

iako ti je simpa

poserem mu se u po Curiga

Edited by - KRAS on 14/02/2015 23:55:44
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/02/2015 : 01:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
islamisti zauzeli Sirt,Italija razmišlja o intervenciji.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/02/2015 : 02:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
edit jer je lwood uletija u sredinu :
@Krasnowsky

trebalo mi je prilično da ovo prevedem jer se nisam mogla sjetiti tko mi je simpa jer ne čitam po forumu sama sebe, onda sam skužila tko mi je simpa i što je "skrivio", za to mi je trebalo 2 klika da vidim tko je i tek onda se zabrinem, ali onda sam i s tvog ugla malo pogledala i shvatila, onda i sama zaključila kako smo mi jedna sjebana nacija, ne i jedina na svijetu jer svi su - i lako se na sado-mazo igrice navuku.
ljudi se vole samo-kažnjavati, bilo je valentinovo, u kinima film shades of grey..pusti narod neka se veseli, to nam je u krvi. Netko voli biti gore, netko dole, a netko u svemu tome mora biti među jednakima prvi.

No, da se vratim na pravu temu, nakon ovog spamanja:

Jebenti Putina!

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 15/02/2015 02:03:56
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/02/2015 : 08:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Evo ovdje kaže šta su podpisivali u Minsku

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/02/2015 : 10:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Da li se uopce nakon ovih 300 stranica ustanovilo tko je osovina,tko poluosovina zla,tko je provodnik dobra i na ciju stranu stati?
Hocemo li ove godine na more starom lickom magistralom da izbjegnemo autoputeve,stati na janjetinu ili cemo slusati vijesti iz podruma?
Gledam na TV sirenje panike i histerije...k'o da je Orson Welles u studiju..Mars napada,Rus napada...uvijek strah od drugog...c-c-c-c!

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 15/02/2015 : 10:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
naravno da se ustanovilo

osovina zla je

vasington d.c. glavni grad placenicke vojske

londonsiti- glavni grad bankarije

telaviv- glavni grad pedera

a poluosovina zla.nazalost je na potezu zg-sa-bg

i samo se u u zvezdu danicu jos nadamo

centar slobodnog sveta

MOSKVA
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/02/2015 : 11:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dajak, ako se netko izvlači i gubi ( kako si ti naveo za mene ) onda si to ti. Možda ti to ne primjećuješ ali ponekad znaš pisati dosta nervozno a tad uglavnom raspravljaš sa proruskim argumentima i stajalištima koja su uglavnom plod ratno- huškačke mašinerije.
Vidim izbjegao si ono što sam izvukao iz Blica ( čiji si tekst ti sam stavio ) i skrenuo temu u neke druge vode.

“ Veruje se da su pripadnici "Desnog sektora" odgovorni za masakr u maju prošle godine u Odesi, kada su ubijene desetine ljudi na skupu protiv politike novih vlasti u Kijevu. “

Mogu ja sad biti naporan pa i dosadan, pitati se zašto Blic do kraja nije objasnio tko su i odakle ti “ ... desetine ljudi na skupu protiv politike novih vlasti u Kijevu. “ jer masakr se nije dogodio na skupu nego u zapaljenoj zgradi, ti aktivisti su došli iz proruske moldavske republike, ali manje bitno, ni hrvatski mediji nisu bolji po pisanju i iznošenja nekih detalja, dakle djelomično informirani i površni. Dakle, Blic je iznio jednu vijest ali ne do kraja istraživački, a opet nikog nisu optužili jer nema dokaza tko je za to odgovoran, ono što sam ja cijelo vrijeme tvrdio, a ti si me optužio kako pišem gluposti, a evo na neki način si nesvjesno potvrdio moje tvrdnje. Možda se ja po pitanju Odese nisam na pravi način izjasnio, a ti si neke stvari krivo protumačio. U oblasti Odese živi određena skupina prorusa, u to vrijeme kad su proruski aktivisti htjeli pobuniti prorusko stanovništvo protiv Ukrajinske vlasti nekako su ti prorusi utihnuli nakon toga masakra, ja taj masakr sasvim sigurno ne odobravam, ali smirivanje napetosti da, kako je to riješeno u ostalim gradovima gdje su prorusi pokušali pobuniti prorusko stanovništvo, vjerojatno bi se napetosti smirile s vremenom i u Odesi da se nije dogodio ovaj strašan i ružan masakr proruskih aktivista.

"Desni sektor" je federacija radikalnih ukrajinskih nacionalista formirana 2013. godine i regrutovana iz redova fudbalskih navijača poznatih u Ukrajini kao "ultras".

Evo opet ne do kraja istraživački,ali opet tvrde ono što ja cijelo vrijeme pokušavam objasniti, da je Desni sektor savez ( ne znam od kud Blicu pojam federacija, to se više veže za države, ali dobro poanta je shvaćena ). Doduše savez ne samo nogometnih navijača i krajnje desnih ( kojih je malo, a u ovoj ratnoj situaciji se ne bira tko je tko ), nego domoljubno desnih, alternativnih i poganskih skupina ( iako ovo poganski dosta ružno zvuči, bolje reći udruga pred kršćanskih tradicija ). U zastavi pukovnije Azov se nalazi simbolika pred kršćanske tradicije. A kad smo kod zastava, na onoj prvoj slici što si onda stavio ( koju sam ja namjerno komentirao onako površno ), koju je Poli poslije šaljivo prokomentirao, na njoj je ona ekipa razvila tri zastave: Nato pakta, nacističku i pukovnije Azov. Desni sektor je protiv bilo kakvih europskih integracija i Nato pakta, što su oni htjeli iskazati upitno je?, nacistička zastava bi trebala biti u službi podrške neonacista koji su nakraju ipak podržali prorusku stranu i Ruse, dobro Nato pakt jest podržao Ukrajinu. Različito su obučeni što znači kako su najvjerojatnije stranci.

Stalno spominješ ovaj pokolj koji se dogodio na proruskoj strani gdje je djelovala ukrajinska vojska, moram priznati da sam tu vijest površno pogledao, smatrao sam kako je to sastavni dio rata pa nisam ulazio u detalje. Kako me ne bi opet optužio, ne smatram to normalnim i dobrim, ali eto na žalost takve stvari se događaju u ratu. Nadam se da će krivci odgovarati.

Što se tiče onog linka srpskog medija, to sam stavio da se vidi kako izgleda propaganda ne samo zbog propagandnog ubacivanja Hrvata u tekst nego i zbog ostalog dijela teksta. Ovi tekstovi Blica mi ne djeluju propagandno, te vijesti su dosta kratke i informacijske, nego nekakva analiza situacije, ako se ne varam Blic je tiskovina koja se više bavi šouom i sportom nego politikom.
Hrvatski dobrovoljci su izazvali dosta medijskog prostora, pa čak i manji diplomatski incident. Nisu prvi koji su otišli, a priprema se još jedna skupina ( no pitanje da li će otići nakon ovoga ). Naša hrvatska diplomacija je dosta nevješto i zbunjeno obavijestila javnost o tome, pa je Putin zatražio od Hrvatske da povuku te hrvatske građane iz Ukrajine, na neki način je upravu jer su naši diplomati tako to izveli kao da Hrvatska stoji iza odlaska tih dobrovoljaca. Pretpostavljam kako će i Hrvatska uvesti zakon o zabrani odlaska hrvatskih građana na ratna područja kao dobrovoljci.

Što se tiče tiska i rasprava na tim portalima, ne samo vezano za odlaske hrvatskih dobrovoljaca, ne samo rasprava vezano uz ratna zbivanja u Ukrajine, nego općenito ta facebook grupa ljudi, mene šokira ( dobro, možda samo znatno iznenađuje ) kako se u te rasprave uključuju osobe/ljudi koji gotovo ništa ne znaju o tim temama, ajde da se uključuju osobe koji površno znaju o tim raznim temama, to bi razumio, ali kad ponekad pogledam te neke raznorazne komentare zgrozim se.

Gledam/čitam tvoje rasprave s nekim drugim forumašima, vidi se da o nekima temama imaš jako dobro znanje i da dobro barataš gradivom, no nekako znaš postati nervozan i razdražljiv kad se suočiš s mišljenjem koje ti ne odgovara. Ja bih čak rekao da si preozbiljan, moraš se malo opustiti.

Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.63 seconds. Snitz Forums 2000