Sram te bilo pokazujes avoju ljudskost boli mene kurac za tvoju jugonostalgicnost izvoli mici to odavde...tolerantan sam ali na takve provokatore podivljam koji k to je to trebalo?
Tonka, lakše malo. Ne poznaješ Krasa. On ima neki smisao za humor
Sram te bilo pokazujes avoju ljudskost boli mene kurac za tvoju jugonostalgicnost izvoli mici to odavde...tolerantan sam ali na takve provokatore podivljam koji k to je to trebalo?
Tonka, lakše malo. Ne poznaješ Krasa. On ima neki smisao za humor
Shvacam i pihvacama...ali sala ta zastava jos na danasnji dan...kako da to shvatim? Molim te objasni mi.
Jooj da mi se docepat šaka ovog tulipana gore s propalom zastavom i zvezdacom na celu na fejsu... jeo bi i zvezdacu i zastavu...jeo bi dok se ne zadavi...
šta si ti .domaća vrsta isilovcA..naduvenko SMIRI SE da te nebi izbušio iglom
Dodi izbusi me iglom gdje i kad hoces...sramota te bilo da stavljas tu propalu zastavu...dodi s tom zastavom pa budi mudonja...gdje ti je dostojanstvo koji kurac provociras...
Ajde napuhanko.reci gde da dođem..samo da znas da cu te zausi izvuc iz teretane...vidis da si odlepio od steroida.idi bre pa se leci..delikventu
jedna slika iz Ankare "Here is a restaurant called Samanpazarı in a tourist area in Ankara: What's wrong with the Turks?!"
PHOTO: Armored vehicle made by the YPG. Has no windows, uses cameras to navigate.
decko je u napadima IS u Bejrutu izgubio oba roditelja (i sam je bio ranjen), a jedina zelja mu je upoznati Ronalda koji je navodno vec potvrdio da ce se naci s njim
Ne mogu vjerovati ovo. Sudeci po kutu snimanja fotografije, nije li neki ukucan provirio da snimi dobar kadar kad je postalo sigurno? Prvo to pa onda provjera je li bas mrtva? Muka mi je.