forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 131

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/07/2015 : 17:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Lampion je sletio i lik je replika Iwooda, samo ima 15 kg mozda vise.
Ne mogu vjerovati, kad mi je prilazio, glava i faca pljunuti Iwood.
Svasta.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/07/2015 : 18:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
A jadnik :P
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/07/2015 : 18:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
A, ne! Nedam da preko mog lampiona vrijeđaš lwooda.
Ni preko ničeg. Nema zajebancije s lampionom.

Sad ću vam ga uslikati da vidite kakav je i da shvatim gdje što ide.

edit: evo mog lampiona.
Samo..na njemu nešto piše, ne znam što. Saznala sam da je to lampion želja. Zaželi se želja kad ga se pusti u nebo.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 29/07/2015 18:32:11
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 29/07/2015 : 20:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Ukrao danas... ovaj pojeo sladoled u carsiji!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/07/2015 : 07:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Lampion je sletio i lik je replika Iwooda, samo ima 15 kg mozda vise.
Ne mogu vjerovati, kad mi je prilazio, glava i faca pljunuti Iwood.
Svasta.

hm.moguče da je neki od desetak klonova koji su mi utekli iz tajnog laboratorija u okolici ličkog lešča.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/07/2015 : 19:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam se vratio od majstora kojemu sam odnio svoju Stihl pilu da vidi u čemu je problem. Neki dan sam je jako teško upalio a nakon 5 minuta rada se ugasila vruća kao peć a dim je počeo izlaziti iz nje. Svi moji pokušaji da je osposobim nisu urodili plodom pa sam je bio prisiljen odnijeti nekome stručnijem.
Čovjek ju je danas rastavio pred mojim očima jer je htio odmah to riješiti ako se može. Ali ništa od toga, ispostavilo se da je otišao cilindar i klip pa mi je savjetovao da je najbolje to zamijeniti novim dijelovima ako hoću dugoročno rješenje. Mogao je to nekako srediti brušenjem cilindra i stavljanjem nekog starog klipa ali ne bi bilo garancije koliko će raditi (jedino je sigurno da bi to bilo nešto kratko). Zato sam se odlučio na nove dijelove ali je problem u tome što oni koštaju 1300 kn.
Kvragu, baš sam od zadnje plaće sa strane ostavio neke novce i sada će ih progutati motorka, majku joj njenu...

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua

Edited by - DODSFERD on 30/07/2015 19:28:25
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/07/2015 : 19:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
šta joj nisi pružio prvu pomoć,

imaš diplomu

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/07/2015 : 19:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Prva pomoć bi bila suvišna, ionako je povukla previše zraka i upravo zbog toga je sada sjebana.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/07/2015 : 01:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Moj prvi lov na tartufe na obroncima oko sela Vrh iznad rijeke Mirne.
Makar smo se složili da su nas navukli i sve nam namjestili, svejedno je bilo izvrsno.
Čovjek s OPG-a Kurilić koje sjajno živi i razvija se upravo zahvaljujući tartufarstvu ide naprijed s četiri mlada i navodno odlično uvježbana psa, kojima je međutim od lova na tartufe puno važnije da ih mi mazimo i igramo se s njima.
Spuštamo se vrlo strmim obronkom pa kroz šumu, a sve je jako sklisko od kiše koja je to jutro pala. Sve dok tip s psima odjednom malo ne odmakne, pa zaviče "evo ih, našli su ih".
Mi dotrčimo, a on u ruci drži dva crna tartufa veličine malo većih oraha, pa kaže da su psi dva već pojeli, jer ako ih se na vrijeme ne zaustavi mogu sve pronađene tartufe i pojesti.
Psi i dalje kopaju, što vodič objašnjava time da ih zavarava miris pa vjeruju da u zemlji ima još tartufa, a mi se pogledavamo i komentiramo "pa nije vrag da baš izgledamo kao tolike budale".
Ali svejedno, lov na tartufe u društvu Jerzyja Skolimowskog, palestinskog redatelja Elije Suleimana, Tihane Lazović, Mire Fornay(ové), indijske pjesnikinje i aktivistice Salme Rajathi, Karpa Godine, češko-nizozemskog dokumentarista Petra Loma, njegove supruge i suradnice Corinne i ostalih nešto je što ću pamtiti dok sam živ.
S tartufima ili bez njih.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 31/07/2015 : 21:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Danas je trebalo srezati veću količinu drva a kako je moja motorka na popravku donio je rođak svoju. Uspjeli smo to riješiti od 13 do 17 h ali nije sve teklo tako glatko; kako njegova Stihlovka nije oridžidži kao moja već made in Čajna, znala se s vremena na vrijeme gasiti iako je nedavno također bila na servisu.
Dan kao stvoren za rad jer nije bilo pretoplo, možda je istoga mišljenja bila i roda koja je s krova obližnje kuće učila letjeti svoje mladunce.
Idućih dana će već biti manje ugodno jer će trebati iscijepati svu tu hrpetinu koja se stvorila.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/07/2015 : 21:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Posljednje večernje druženje u jednom motovunskom vrtu, toliko zelenom, sjenovitom i uvijek ugodno svježem da bih u njemu mogao provesti ljeto.
Društvo samo takvo, a najljepše i najugodnije iznenađenje je podrijetlom švedska a karijerom britanska glumica MyAnna Buring koju gledatelji serije Ripper Street znaju kao vlasnicu bordela Long Susan, Downton Abbeya kao Ednu Braithwaite a Sumrak sage kao Tanyju Denali. Izuzetno srdačna, druželjubiva i ugodna osoba koja u stvarnosti izgleda znatno mlađe od likova koje glumi, koja ima čaroban osmijeh a pred njenim savršenim britanskim naglaskom padam ničice.
Svakako, tu su i s obzirom na njenu gadnu životnu priču nevjerojatno blaga i uvijek nasmijana Indijka Salma Rajathi, Rajko Grlić, Karpo Godina, Jerzy Skolimowski, Elia Suleiman, kosovski redatelj Isa Qosja, Petr Lom i Corinne van Egeraat, Mira Fornay, Tihana Lazović, Chintis Lundgren, Igor Mirković i Silvana Menđušić, Nevio Marasović, Danilo Šerbedžija, Jurica Pavičić i još hrpa dragih i dobrih ljudi... ali MyAnna je jednostavno neodoljiva.
Piju se Matoševićeva, Kozlovićeva, Krauthakerova i Enjingijeva vina, lokalne rakije i neizbježna biska, a blaguju paštete od fazana, njoki i fuži sa srnetinom i veprovinom, kanapei sa svakakvim namazima, pršut i kojekakve delicije.
Pa lagano s čašom i tanjurom kliziš od osobe do osobe, pa se zafrkajemo i smijemo, pa padaju ideje za poslovne projekte i privatne aranžmane, a priča se i o filmovima, svakako.
I neizbježna sjeta što se sve bliži kraju i što se sutra (tj. jučer) rastajemo.
Ali i obećanje da se što prije ponovo vidimo u istom sastavu i ako ne na istom a ono barem na sličnom mjestu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

melkajk
Average Member

509 Posts

Member since 07/10/2011

Posted - 14/08/2015 : 20:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send melkajk a Private Message  Reply with Quote
Pronađoh pravo blago na tastovom tavanu, između ostalog par starih brojeva Vikenda
npr 08.01.1987. sa slikom Nade Bolić, bioenergetičarke
Sad ih čitam od korice do korice
To je bio časopis moje mladosti...sad se čudim, kako loš papir, kako loš tisak, mutne fotke...ali koje super stvari unutra
Pročitao priču o Johnny Appleseedu, di ćeš to danas nać ..?

“Yesterday is but a dream,
Tomorrow is only a vision.
But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 14/08/2015 : 20:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
spušio sam vutru
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/08/2015 : 21:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergej773

spušio sam vutru

Vidljivo je iz novog/starog avatara.

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 14/08/2015 : 22:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by sergej773

spušio sam vutru

Vidljivo je iz novog/starog avatara.

axaxaaxxaxaaxxaaxa
kako si me pročito e e e
a sad spušio sam vutru drugi deo

Edited by - sergej773 on 14/08/2015 22:31:22
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 17/08/2015 : 14:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Bio u Neumu, mater mu jebem!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/08/2015 : 15:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Zbog čega te je toliko naživcirao.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 17/08/2015 : 15:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by melkajk
Pročitao priču o Johnny Appleseedu, di ćeš to danas nać ..?

Prepričao ju je Marti Misterija u jednom broju kojeg je Strip-agent objavio.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/08/2015 : 17:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Vidio juser Krunoslava Borovca u voznji biciklom kroz Sutivan.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/08/2015 : 17:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nakon tko zna koliko godina danas sam pojeo pizzu u pizzeriji, naručio veliku i jedva je pojeo ali ne zato što mi je to previše već mi jednostavno nije sjela kako spada.
U blizini nije bilo ničega gdje bi se mogli naručiti ćevapi pa sam izabrao ovu lošiju varijantu, uz to sam još popio i Budweiser koji uopće nije bio hladan.
Jebo ti to, pizza i pivo skupa skoro 50 kn a užitak nikakav.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/08/2015 : 07:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
bio prije neki dan u šopingu u bos.gradiški,

kupio versacijeve gumene kaljače za po polju guskenaganjat,kompletić

hugo boss plavog radnog kombinezona za po štali

i calvin klein bokserice,naravno

tamnije boje.

i sve mi to fino upakirali ko da je sam sultan od bruneja došo u šoping

ostavio napojnicu od 10ka-ema a osoblje mi crveni tepih rasprostrlo i još mi vrata otvaraju.

rekoh sam sebi,kakav milano,paris,london,new york,

koliko me avion do tamo dođe,rađe maznem čavape na tržnici

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

melkajk
Average Member

509 Posts

Member since 07/10/2011

Posted - 22/08/2015 : 17:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send melkajk a Private Message  Reply with Quote
Cijela je kuća na nogama, jer je punica, koja je u poodmaklom stadiju demencije, zaboravila gdje je spremila (I zadnje) rezervne ključeve od kuće...
da nije tužno plakao bih od smijeha...

“Yesterday is but a dream,
Tomorrow is only a vision.
But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/08/2015 : 18:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Bio jucer s klincom, zenom i kolegom, preporuke.

http://parkvojaskezgodovine.si/

mali osvrt (na slovenskom): http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=6&t=2790&p=109515#p109515

slike iz Googla: https://www.google.si/search?q=park+voja%C5%A1ke+zgodovine&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI87-f4cq_xwIVgu0UCh1gFw-f#tbm=isch&q=park+voja%C5%A1ke+zgodovine+Pivka

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 23/08/2015 : 18:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Evo ujela me neka buba, nateklo mi i jos pece na dodir. Ubio kasnije svaku bubu na koju sam naletio...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 23/08/2015 : 18:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Bio jucer s klincom, zenom i kolegom, preporuke.

http://parkvojaskezgodovine.si/

mali osvrt (na slovenskom): http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=6&t=2790&p=109515#p109515

slike iz Googla: https://www.google.si/search?q=park+voja%C5%A1ke+zgodovine&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI87-f4cq_xwIVgu0UCh1gFw-f#tbm=isch&q=park+voja%C5%A1ke+zgodovine+Pivka

Ti si muško?svasta.sto sam ja mislio da si žemsko
Go to Top of Page
Page: of 131 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000