forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 131

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/02/2017 : 08:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Ne vjerujem.
Iako je bio jedan sat u noći kad sam ga čitala, vidim značajnu količinu ironije u njemu i sada kad ga čitam ponovno.

Naravno, čak i da nije bio ironičan, to je njegova stvar koliko će trošiti na takozvane pacipele ili cipatike i u kakvim će vestama i kaputima ići u šetnju. Sumnjam da bi se naljutio na mene što sam krivo shvatila post.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/02/2017 : 08:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

Ne vjerujem.
Iako je bio jedan sat u noći kad sam ga čitala, vidim značajnu količinu ironije u njemu i sada kad ga čitam ponovno.

Naravno, čak i da nije bio ironičan, to je njegova stvar koliko će trošiti na takozvane pacipele ili cipatike i u kakvim će vestama i kaputima ići u šetnju. Sumnjam da bi se naljutio na mene što sam krivo shvatila post.

barem tjedan dana ti ne gine
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 17/02/2017 : 10:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Nije danas, ali jučer smo bili drugi na kvizu. Opet. Drugi.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/02/2017 : 10:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

4 para odjednom!? Kako to?

Ja u životu nisam kupio više od jednog para na godinu.

Ja sam jednom kupio dva para istih (ne sjecam se vise da li odjednom ili sam se nedugo toga vratio jos po jedan par) posto su mi se bas svidile, dobro su sjele na nogu, dobra cijena ... Ali sam ih do danas vec oboje iznosio, a kupio sam ih prije par godina.

Drukcije ne dam 200 € za sportske cipele (tenisice), radije kupim nesto za 25 € i da drze dok drze, onda nove, pri cemu nisu za sport nego izmedju sportskih i "obicnih" cipela, ajmo rec za setnju ako ne za trekking.

Vise para dajem samo za "gojzare", znaci za cipele za u planine. Ili mozda za malo bolje cipele za "kisna vremena".

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/02/2017 : 10:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne vjerujem.

Za ovaj dio da si u nevolji se zezam, a da je Mladjo bio ozbiljan, bio je. Eventualno ti može biti neugodno :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/02/2017 : 11:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
A ja bio siguran da Mrkva namjerno bocka Mlađu
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/02/2017 : 12:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

A ja bio siguran da Mrkva namjerno bocka Mlađu

Nevah ;)
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 17/02/2017 : 12:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
@mrkva
Sliku te "kolekcije" ti ne postavljam ovdje. :D
Možda nekom prilikom na PM. ;)

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/02/2017 : 13:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
@ Dule
Ma dobro, nemoj krivo shvatiti moju navalentnost (samo me znatizelja svladala) :)
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/02/2017 : 13:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjusticeforall

Nije danas, ali jučer smo bili drugi na kvizu. Opet. Drugi.

Koji kviz?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/02/2017 : 13:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Treba cipele kupovati što više Ja sam nedavno kupio dva para u Zari (650 kn svaki) i U Bilbau jedne (1300 kn.) Za prave cipele mi nije bed dati puno para. Inače, tenisice slabo nosim (imam jedan par Adidaski i Puma tenisica, stere su oko godinu dana). Nosim fine lakirane cipele ili one khm, ne - lakirane cipele :D Onak sportivo cipele. Inače dok radim, uvijek sam u uredu u tom paru cipela-tenisica, a kada sam van ureda onda se zbigecam. Jbga, ove su udobnije a i nitko me ne vidi :D Nedavno sam kupio u Ari te sportivo cipele i odlične su. Idealne za šetnju. jako se puno šećem ali nisam pristaša trenirki i tenisica. današnja šetnja - Ara cipele, Zara hlače, Paul & Shark vesta i Hugo Boss kaput I novi album Mikea Oldfielda u slušalicama

Hahahaha, ovo je predobro. Mladjo, podcijenila sam tvoj smisao za humor. Kako si dobro skinuo malograđanski snobizam takvih likova, to je da ne povjeruješ!
I još si lijepo napravio razliku između Duletove sakupljačke "strasti" i ovog kupovanja marki poradi marke navođenjem cijena pojedinih artikala (btw Dule, ti si odlučio bitio vope i njegova zena zajedno - i cipele i stripovi :)). Svaka čast!

Uf mrkvo,il stvarno ne poznaješ đomlu,il se dobro foliraš !!!
srećom pa je mlađo pre svega džentlmen,pa će ovo tvoje ...(šta li već) prihvatiti sa smeškom.

Inače,kad se dodirujemo kupovine cipela - meni jedino što je bitno od odeće su košarkaške patike i kupaće gaće,i to gledam da uzmem kvalitetno,a onda ih nosim dok god mogu.Sve druge odevne predmete,retko kupujem - jednostavno me mrzi,a dosta toga dobijam na poklon + sam brdo odeće i obuće nasledio pre neku godinu od pokojnog oca koji je bio opsednut sa ovim kao ja sa stripovima.

A uvek kad treba da kupim nove cipele,pretvorim tu cifru u stripove i odložim kupovinu (cipela) za neki drugi put.I tako recimo jedno 7-8 godina.

Odbrojavanje: još 30 dana

Edited by - anto on 17/02/2017 13:33:32
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 17/02/2017 : 14:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Inače, tenisice slabo nosim (imam jedan par Adidaski i Puma tenisica, stere su oko godinu dana).
Nosim fine lakirane cipele ili one khm, ne - lakirane cipele :D Onak sportivo cipele.

Eto što imaš 150 kila

...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/02/2017 : 14:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ja se vec par godina peglam sa ovima. Za kosarku, tek treba da nabavim za ovo leto (vec sam bacio oko na neke Adidaske, na popustu). Kao i anto, samo sto su meni bitni i sortsevi :)

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/02/2017 : 14:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Ja sam imao sreću odrastati s četiri sestre pa su one obavljale šoping umjesto mene, kad one procijene da je nužno jer po meni nikad nije bilo :)

Sad me žena tu i tamo natjera kad procijeni da mi treba nešto novo, da je do mene ne bih nikad ništa mijenjao :)

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/02/2017 : 14:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Ne vjerujem.

Za ovaj dio da si u nevolji se zezam, a da je Mladjo bio ozbiljan, bio je. Eventualno ti može biti neugodno :)

Stvar je perspektive.
Ja mislin da bi mladji tribalo bit neuodno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/02/2017 : 14:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad me žena tu i tamo natjera kad procijeni da mi treba nešto novo, da je do mene ne bih nikad ništa mijenjao :)

Hvala ti bože na ženi.
Od svih muških stereotipa 100% upadan samo u onaj o šopingu.
Mrzin šoping a oblačin se jako jednostavno tako da već dobrih 10 godina žena obavlja šoping za mene.
Jedno cipele kupujen sam.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/02/2017 : 15:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Stvar je perspektive.

Neugodno što mu je pohvalila smisao za humor :)

quote:

Hvala ti bože na ženi.
Mrzin šoping a oblačin se jako jednostavno tako da već dobrih 10 godina žena obavlja šoping za mene.

Ja ni cipele. I što kažeš, uglavnom sam samo tu stereotipno muško. Od sporta me zanima samo košarka, nogomet ne mogu nikako, tehnika me ni najmanje ne zanima, imam sreće da je ženin brat automehaničar inače bi me levatili oko toga samo tako. Od auta znam prepoznati Golfa 2 i još par :)

Doduše, ne uklapam se ni u ostale stereotipe, od ovog Mlađinog sam čuo za Zaru i Hugo Boss, ali sam bio uvjeren da je Zara isključivo ženska marka :)

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/02/2017 : 15:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ja se vec par godina peglam sa ovima. Za kosarku, tek treba da nabavim za ovo leto (vec sam bacio oko na neke Adidaske, na popustu). Kao i anto, samo sto su meni bitni i sortsevi :)

imaš u Đaku sjajne patike na 40% (i više) sniženju - opasne najke za 7 soma.

a i meni su bitni šorcevi - ali oni spadaju u onaj deo "pokloni" - ne znam kako,ali košarkaške šortseve i majice,pa čak i fudbalske,konstantno dobijam od prijatelja - nešto novo,nešto polovno.
Evo,pre neki dan dobio sam od komšije,bivšeg košarkaša a sada zaposlenika Telekoma,košarkašku majicu koju je dobio od firme za sportske igre od pre neku godinu.
...

quote:

isti slučaj;ali potpuno!

Edited by - anto on 17/02/2017 15:13:08
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/02/2017 : 15:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Stvar je perspektive.

Neugodno što mu je pohvalila smisao za humor :)

quote:

Hvala ti bože na ženi.

Ja ni cipele. I što kažeš, uglavnom sam samo tu stereotipno muško. Od sporta me zanima samo košarka, nogomet ne mogu nikako, tehnika me ni najmanje ne zanima, imam sreće da je ženin brat automehaničar inače bi me levatili oko toga samo tako. Od auta znam prepoznati Golfa 2 i još par :)

Doduše, ne uklapam se ni u ostale stereotipe, od ovog Mlađinog sam čuo za Zaru i Hugo Boss, ali sam bio uvjeren da je Zara isključivo ženska marka :)

Cipele ne mogu kupit bez da ih provan, tako da to moran sam.
Jedina gora stvar od šopinga za sebe je kad bi mora ić sa ženon pa me pita "Kakvo ti je ovo" ili "Kako mi stoji".
Užas.
Sad smo skupa već skoro 20 godina, priču o šopingu smo zaključli prije 19.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/02/2017 : 15:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stvar je perspektive.

mladjo je političar - koliko ja znam,njima je to nepoznato.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/02/2017 : 15:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedina gora stvar od šopinga za sebe je kad bi mora ić sa ženon pa me pita "Kakvo ti je ovo" ili "Kako mi stoji".
Užas.

Ma ona samo meni kaže: 'Beva (stvarno me tako zove) sutra idemo da kupiš jaknu!' Ja samo: 'OK!' i nadam se da će sutra zaboraviti :)

Onda odemo, ako nađemo nešto u 10 minuta, nađemo, ako ne, jebiga, bit će jakni i dogodine :)

Ali većinom ona ode sama, zapikira nešto i onda povede mene da probam :)

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/02/2017 : 15:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Užas.

i ja i moja žena smo zajedno 20 godina (od čega u braku 12) - priču o šopingu smo zaključili pre 10-ak.
Svaki put kad smo išli u nedeljne nabavke u supermarket,ja sam bio pred srčanim udarima,i toliko smo se bili posvađali,da smo od tada zajedno bili u kupovini ne više od par puta.Verovali ili ne.

A šoping u kome ona kupuje nešto od odevnih predmeta smo zaključili još puno ranije.
Jedino ako nije reč o seksi vešu

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/02/2017 : 15:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

a i meni su bitni šorcevi - ali oni spadaju u onaj deo "pokloni" - ne znam kako,ali košarkaške šortseve i majice,pa čak i fudbalske,konstantno dobijam od prijatelja - nešto novo,nešto polovno.

Mnogo mi je to para. Preko pet, ne idem :)
Nasao u Planeti za, malo preko cetiri. Imao sam slicne, pa znam da su izdrzljive.

Sto se tice sortseva, isto. Brat radi u jednoj firmi koja se bavi prozivnodnjom dresova i sportske opreme, pa, poslednjih desetak godina samo dobijam. Ne pamtim kada sam kupio sorts za basket, iskreno, ni ne znam gde to ima da se kupi. :)

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/02/2017 : 15:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by anto

Mnogo mi je to para. Preko pet, ne idem :)
Nasao u Planeti za, malo preko cetiri. Imao sam slicne, pa znam da su izdrzljive.

Sto se tice sortseva, isto. Brat radi u jednoj firmi koja se bavi prozivnodnjom dresova i sportske opreme, pa, poslednjih desetak godina samo dobijam. Ne pamtim kada sam kupio sorts za basket, iskreno, ni ne znam gde to ima da se kupi. :)

meni su zglobovi slaba tačka,i bitno mi je da kupim što dublje patike;a trenutno se takve teško mogu naći za manje od 5 crvenih.

pre sadašnjih sam imao neke ribokove,koje sam platio 4 hiljade i nešto,i bile su sjajne.A bogami,i služile su mi 5,6 (ako ne i više) godina.Sad takvih nema,ove nove kvalitetnije(i dublje) su prilično skupe.

Edited by - anto on 17/02/2017 15:47:03
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/02/2017 : 15:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Stavljas bandazu? Jedno leto sam, u nedostatku dubokih, igrao u plitikim patikama. Koje je to mucenje bilo + ni jednog trenutka nisam smeto da se opustim do kraja, samo sam razmisljao da ne izvrnem zglob. Nemoguce je igrati normalno, barem za nas koji smo naviklu na duboke.

Ima jedne lepe Adidas, crveno-srne u Planeti. Baci pogled, na popustu su, oko 4200 (sa 7000). Mozda ti odgovaraju, ali nisu duboke kao one sto si pomenuo.

Go to Top of Page
Page: of 131 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000