Author |
Topic  |
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 26/01/2015 : 18:34:44
|
Imao sam osjećaj da će Poljska puknuti Švedsku jer se moglo pretpostaviti da je Šveđane psihički dotukla utakmica sa Francuzima, vjerujem da bi oni danas izgubili i od neke slabije momčadi. Ovo je dobar rasplet za Hrvatsku jer su nam Poljaci redovite mušterije na raznim prvenstvima, odgovara nam njihova igra iako se te pobjede kreću oko 3-4 razlike. U drugoj utakmici Egipat nije imao nikakvih šansi i Njemačka je već početkom 2. poluvremena napravila velikih +9. Do kraja je bila samo rutina to sačuvati a Egipat je ostao na mizernih 16 postignutih golova. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 26/01/2015 : 18:38:01
|
I tako, prođe utakmica između Švedske i Poljske.
Čestitke! Naša utakmica više nije najgora odigrana utakmica na ovom turniru.
Iskreno, navijao sam za Švedsku, iako, realno, niti jedna momčad nije zaslužila proći dalje jer je teško reći tko je bio gori.
Ako mi zadržimo onaj stil igre od jučer, a Poljaci ovo od danas, bit će super. Moći ćemo se natjecati tko će biti više negledljiv. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 26/01/2015 : 19:13:57
|
Slijedeće dvije utakmice na rasporedu; Francuska-Argentina, žao mi je to reći ali ovdje Argentina nema nikakve šanse, može se desiti da vodi na poluvremenu, može se čak desiti (iako vrlo teško) da ima prednost u 55. minuti ali će svejedno Francuzi stisnuti i ako ne prije onda u zadnjih 5 minuta osigurati prolaz. Ne bi oni osvojili sve ono što su već osvojili da im se može dogoditi da izgube od ovakvog protivnika iako treba priznati da je Argentina vrlo ozbiljna i vjerojatno najbolja neeuropska momčad. Ali jednostavno ne mogu pobijediti ni u snovima jer bi to bila najveća rukometna senzacija svih vremena. Danska-Island, ovdje nije tolika razlika među protivnicima kao u prethodnom slučaju ali treba priznati da bi sve osim pobjede Danske bilo iznenađenje. Danska nije u skupini odigrala baš kako se očekivalo ali je Island protiv Švedske i Češke doživio katastrofe što mi daje za vjerovati kako danas neće ništa napraviti. Prolaz Danske je jedino što se ovdje može dogoditi pa makar i u tijesnoj završnici. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17105 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 26/01/2015 : 19:46:13
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Slijedeće dvije utakmice na rasporedu; Francuska-Argentina, žao mi je to reći ali ovdje Argentina nema nikakve šanse, može se desiti da vodi na poluvremenu, može se čak desiti (iako vrlo teško) da ima prednost u 55. minuti ali će svejedno Francuzi stisnuti i ako ne prije onda u zadnjih 5 minuta osigurati prolaz. Ne bi oni osvojili sve ono što su već osvojili da im se može dogoditi da izgube od ovakvog protivnika iako treba priznati da je Argentina vrlo ozbiljna i vjerojatno najbolja neeuropska momčad. Ali jednostavno ne mogu pobijediti ni u snovima jer bi to bila najveća rukometna senzacija svih vremena. Danska-Island, ovdje nije tolika razlika među protivnicima kao u prethodnom slučaju ali treba priznati da bi sve osim pobjede Danske bilo iznenađenje. Danska nije u skupini odigrala baš kako se očekivalo ali je Island protiv Švedske i Češke doživio katastrofe što mi daje za vjerovati kako danas neće ništa napraviti. Prolaz Danske je jedino što se ovdje može dogoditi pa makar i u tijesnoj završnici.
Pun pogodak  |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 26/01/2015 : 19:47:07
|
Kao što sam i mislio, Francuska i Danska to rješavaju već do poluvremena a kod Argentine potpuni raspad sistema. Oni su baš promjenjljiva momčad, sjećam se prvenstva iz 2011. gdje su ispočetka igrali odlično, pa čak i pobijedili domaćina Švedsku a potom ih je u drugom krugu Hrvatska rasturila blizu 20 razlike a nekako slično će proći i danas. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 26/01/2015 : 19:49:47
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Sa poljacima ce bit jebada 
Bit će velika jebada tko će lošije odigrati.  |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 26/01/2015 : 20:04:04
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by mr murdoc
Sa poljacima ce bit jebada 
Bit će velika jebada tko će lošije odigrati. 
nek losiji pobjedi |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 26/01/2015 : 20:07:37
|
svi govore kako su nam musterije,ali bi nas mogli lako dobiti jer onakvom igrom nemoremo daleko,brine me Duvnjak , neigra kako je zna igrati na prijasnjim prvenstvima,ne razigrava u tolikoj mjeri,dosta grijesi... nadam se da ce u sridu poginuti na terenu jer ta pobjeda je ravna finalu i zlatu |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 26/01/2015 : 20:40:43
|
Taj Milković je tek bio katastrofa, kada se njega sjetim onda je i Goluža kao dobitak na lutriji. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17105 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/01/2015 : 01:01:36
|
quote: Originally posted by markotamara
http://sportske.jutarnji.hr/milkovic-razocaran-pristupom---glavni-igraci-pojavili-su--se-samo-na-reklamama-/1281752/ zalijepiti cu samo jedan komentar na ovo koji je neki lik stavija:
josip milkovic, jel to onaj strucnjak koji je kao izbornik Hrvatske 2001. na sp u osmini finala izgubio od mocne Ukrajine, a godinu dana kasnije na europskom uvjerljivo izgubio sve tri utakmice u skupini?! nakon njegovog odlaska, dosao je LINO CERVAR, i za godinu dana...osvojio naslov prvaka svijeta :D gospodine milkovicu, serem vam se na strucnost
Lik koji je osigurao da Hrvatska na EP 2002. završi na posljednjem mjestu se našao srat.
E, toga ima samo kod nas. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 27/01/2015 : 15:01:09
|
Trebalo bi biti lakše protiv Poljske jer ona ne igra duboku obranu poput Brazila, barem ja to još nisam vidio u njihovim utakmicama. Sve utakmice protiv njih u prošlosti su bile teške ali je uvijek Hrvatska dobivala i to čak bez velike neizvjesnosti u zadnjim minutama, jedino je ono polufinale iz 2009. bilo riješeno puno prije kraja. Ovdje Poljska igra slabije nego na prethodnim prvenstvima i ako se sada izgubi od njih to će biti znak da Goluža mora otići. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 27/01/2015 : 15:20:16
|
Danas se igraju 4 utakmice za poredak i dvije su već završile; za 21. mjesto Iran je dobio Saudijsku Arabiju 26:22 a za 23. Čile-Alžir 30:28 nakon produžetaka i nakon što su Alžirci imali 16:10 na poluvremenu. Ne znam što se na ovom prvenstvu dešavalo sa prvakom Afrike da su završili posljednji a sigurno nemaju najslabiju momčad. To dokazuje i prošlogodišnje afričko prvenstvo gdje su dosta sigurno osvojili naslov a u finalu pobijedili Tunis 25:21. Možda je tada domaći teren odigrao ključnu ulogu ali bez nekakve kvalitete teško bi to postigli, tako da je ovo SP sasvim sigurno veliko razočaranje za njih. |
Edited by - DODSFERD on 27/01/2015 15:21:38 |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Posted - 27/01/2015 : 16:21:46
|
triba dokazati na terenu da smo bolji zna i Goluža sam da mu je ovo biti ili nebiti,jedino ga finale more spasiti,drvene medalje vise ne pale ako dobije sutra Poljsku,moga bi "Slavko brončani" postati lako moguće "zlatni" napisa sam ovo namjerno jer i poljska i njemačka(osim ako Katar ne sjebe) nam pašu a uvjeren sam da ce ako Bog da da uđu u finale to i osvojiti |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 27/01/2015 : 16:50:24
|
Ja ne mislim da je finale sigurno ali ako sada ne iskoristimo ovu šansu onda se igrači mogu ići objesit skupa sa stružnim stožerom. Ovakav put da prije finala izbjegavaš i Francusku i Dansku i Španjolsku možda nećemo više nikada imati. Poljska a pogotovo Njemačka se ne smiju podcijeniti ali to su momčadi koje nisu na razini ovih koje sam ranije spomenuo, naša udarna postava je jača od njihove ali to ništa ne znači ako će odigrati traljavo i nezainteresirano kao protiv Brazila. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 28/01/2015 : 02:43:32
|
Vjerojatno cemmo proci u polufinale,tamo onda sigunrno Njemacka jel Katar nema nikakve sanse,onda ce bit sranje jer su Njemci ove godine jebeni imam los predosjecaj sto se tice te utakmice!! |
 |
|
Topic  |
|