forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 177

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/01/2021 : 19:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Ubijaju nas Argentinci
I to bez Messija

Simonet je bio prerušeni Messi

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/01/2021 : 19:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Ipak-Lino, hvala ti na svemu...

Ali došlo je vrijeme za nekog drugog.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13012 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 23/01/2021 : 19:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam početak, do vodstva Argentinaca 5-0. Onda nastavio gledati Gorica-Dinamo.
Ovakvu našu momčad, tromu, bezidejnu, neorganiziranu, neuigranu i loše vođenu dobile bi Norvežanke.

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/01/2021 : 20:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Norvežanke su nešto najbolje što može ponuditi ženski rukomet, igraju i napad i obranu, a imaju najbržu kontru koju sam ikad vidio. Červarovu momčad bi dobila ženska reprezentacija Hrvatske pod vodstvom Šoštarića.
Čovječe, pa imaš najlakši mogući put do četvrtfinala, konkurenciju 5 izvaneuropskih momčadi da ga izboriš i ti to sjebeš do maksimuma.
7 jebenih golova za jedno poluvrijeme je katastrofa i protiv najjačih reprezentacija. Morao sam se dobro zamisliti kad je Hrvatskoj ''uspjelo'' nešto takvo i sjetih se finala iz 2009. protiv Francuske koje je Červar uništio izmišljanjem tople vode u napadu.
Onaj Babić mi je bio antipatičan lik samom pojavom, ali je u njegovo vrijeme reprezentacija igrala puno bolje u napadu iako igrački nije bila ništa jača, kada izgubi utakmicu onda je to bilo 33:29 a ne 23:19.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 24/01/2021 : 09:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Znači, mi sinoć nismo imali skoro nijednu izrađenu akciju za vanjski šut...
Da se ne priča o igri koje opet nije bilo, zaslužan je Lino s ostavkom.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33472 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/01/2021 : 13:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Igrači bojkotirali Linu, mislim da su i sami bili svjesni da ovaj put ne mogu, pa onda išli protiv Line. Nažalost i poslije Line ne očekujem neko veliko trenerski ime, koštalo nas u povijesti, koštati će i u budućnosti.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 24/01/2021 : 14:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Bojkot?Hm...Možda znaš nešto što mi ne znamo...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/01/2021 : 14:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Utakmica s prvenstva od prije 10 godina, može svatko misliti što hoće o Goluži, ali njegova momčad nije gubila od nekih Južnoamerikanaca.
I ne, nije Argentina tada bila neka poluamaterska momčad jer je upravo na tom prvenstvu pobijedila domaćina Švedsku 27:22 u važnoj utakmici za prijenos bodova u 2. krug, a ta Švedska je na kraju prošla u polufinale.
Istina da Hrvatskoj to na kraju nije uspjelo jer su je koštali porazi od Danske i Švedske, ali nije isto izgubiti od njih ili od Argentine.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/01/2021 : 15:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče sljedećeg izbornika, najgora moguća opcija bi bila postavljanje trenutnog Červarovog pomoćnika Hrvoja Horvata, jer bi on forsirao istu ovakvu bezidejnu igru u napadu kao njegov ''učitelj''. Vori i Šola bi također bili loš odabir, oni su ''vrlo podobni'' i vjerojatno bi plesali kako gazda kaže.
Čujem da se opet spominje Goluža, iako nisam za vraćanje već ''potrošenih'' imena čak je i on bolja opcija od ove trojice navedenih. Treba mu priznati da je njegova momčad na OI 2012. i SP 2013. igrala najbolji i najuvjerljiviji rukomet do polufinala, ali ta stepenica je iz nekog nepoznatog razloga ostala neprelazna.
Problem je što nema kvalitetnih domaćih trenera i već dugo se niti jedan nije probio u nekom jačem europskom klubu i napravio zapaženi rezultat.
Zadnjih godina u svjetskom rukometu dominiraju španjolski i skandinavski treneri i svaka izvaneuropska reprezentacija koja želi napraviti iskorak uglavnom dovodi njih, samo je iluzorno očekivati da će u HRS-u posegnuti za takvim rješenjem.

Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 24/01/2021 : 15:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
Doći će nekakav beskičmenjak koji će plesati kako gazda Gobac bude diktirao. A rezultati kakvi budu. Nagledali smo se toga u nogometu
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33472 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/01/2021 : 15:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
A i u rukometu nažalost, a u rukometu smo mogli puno više.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 24/01/2021 : 18:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Najnoviji izvještaj:

Kažu, velika sraćka u našem taboru. Pa čime su ih to hranili u Egiptu? Skakavcima?

Isti problemi danas u našoj ekipi... uz dosta kvalitete imaju i sreču domačini.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 24/01/2021 : 19:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Fino igraju Slovenci, trenutno 15-11
Vidi se da je to ekipa koja ima i glavu i rep te trenera koji zna povući pravi potez u pravo vrijeme.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
925 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 24/01/2021 : 19:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Ova igra s igralcem manje, da golmana za mene s jednim igralcem je po meni totalno bez veze... Nikad do sada nismo znali igrati na ovaj sistem.... Bez veze. Toliko truda smo porokockali za jedan minut. I Evo, sami smo sebe za***ali. Koliko puta sam to več gledao, nije niti da pišem...

Invincible shield

Edited by - giant on 24/01/2021 19:07:27
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 24/01/2021 : 19:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Šteta za Sloveniju... Ali barem su ostavili srce na terenu, tako se bori!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/01/2021 : 19:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
U samo 3 minute Slovenija prokockala 5 razlike, a u ovako teškoj utakmici druga velika šansa će se teško ukazati. Ako večeras Rusija pobijedi Švedsku eto Egipta u polufinalu, jer bi s 1. mjesta u skupini izbjegao Dansku u četvrtfinalu.
Norveška pobijedila Island i sada čeka da joj Francuska pomogne, ako i prođe mora se zabrinuti zbog propusne obrane koja prima 33 gola od Islanda kojem ta utakmica ništa nije značila.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/01/2021 : 22:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ona dobra utakmica protiv Slovenije bila je samo slučajnost za Rusiju, neki dan protiv Egipta i danas protiv Švedske nije bilo ni gram šanse, a tako se ne može proći u četvrtfinale.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/01/2021 : 22:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kakav demagog, prije prvenstva nije govorio kako je manje važno.

https://telesport.telegram.hr/na-prvu/cervar-se-ipak-oglasio-uoci-danske-ovom-se-prvenstvu-pridaje-previse-vaznosti/

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/01/2021 : 00:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Što se tiče sljedećeg izbornika, najgora moguća opcija bi bila postavljanje trenutnog Červarovog pomoćnika Hrvoja Horvata, jer bi on forsirao istu ovakvu bezidejnu igru u napadu kao njegov ''učitelj''. Vori i Šola bi također bili loš odabir, oni su ''vrlo podobni'' i vjerojatno bi plesali kako gazda kaže.
Čujem da se opet spominje Goluža, iako nisam za vraćanje već ''potrošenih'' imena čak je i on bolja opcija od ove trojice navedenih. Treba mu priznati da je njegova momčad na OI 2012. i SP 2013. igrala najbolji i najuvjerljiviji rukomet do polufinala, ali ta stepenica je iz nekog nepoznatog razloga ostala neprelazna.
Problem je što nema kvalitetnih domaćih trenera i već dugo se niti jedan nije probio u nekom jačem europskom klubu i napravio zapaženi rezultat.
Zadnjih godina u svjetskom rukometu dominiraju španjolski i skandinavski treneri i svaka izvaneuropska reprezentacija koja želi napraviti iskorak uglavnom dovodi njih, samo je iluzorno očekivati da će u HRS-u posegnuti za takvim rješenjem.

Baš sam razmišljao tko bi mogao biti Červarov nasljednik, i odmah sam se sjetio Vorija.

Šola je već bio u reprezentaciji kao trener vratara. Pa ne bih isključio da bude opet.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 25/01/2021 00:25:04
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/01/2021 : 10:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Vori? Neka, hvala.
I ne samo zbog rezultata na klupi Zagreba.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33472 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/01/2021 : 10:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se! Ali sam siguran da bu opet došao neko podoban!

Nevjerojatno mi je da je mnogima (recimo Vujoviću) Vori naš najbolji pivot svih vremena???!

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/01/2021 : 11:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Da, čudno malo moram priznati.
Meni osobno nije ni među prva tri.
Ali možda je dobar čovjek, možda nije škrt, plati ručak, večeru, što li...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/01/2021 : 12:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Može li Katar proći ako dobije Argentinu, a mi ne pobijedimo Dance?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/01/2021 : 12:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2249231

E moj Veseline i ja bi te volia vidit na klupi, ali triba bi imati nekakvu iskaznicu da dokazes da si podoban..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 25/01/2021 : 12:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Može li Katar proći ako dobije Argentinu, a mi ne pobijedimo Dance?

Onda Katar prolazi, jedino ako mi remiziramo onda igra gol razlika. Al ne u našu korist. Mi sa remijem sigurno ispadamo
Go to Top of Page
Page: of 177 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000