Author |
Topic  |
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 22/09/2015 : 17:29:59
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by lwood
največa retardiranost je bila primit grčku u šengen.
ili Tursku u nato 
ovo je sigurno bio veliki zajeb ... ali sto se moralo ... jelda 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 22/09/2015 : 18:06:23
|
Geostrateska logika je dvosjekli mac..no, nekad i trosjekli  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 22/09/2015 : 18:11:06
|
Zasto, pa bolje je imati Tursku kao saveznika nego protivnika...
quote: Originally posted by Poli
največa retardiranost je bila primit grčku u šengen.
ili Tursku u nato 
ovo je sigurno bio veliki zajeb ... ali sto se moralo ... jelda 
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 22/09/2015 : 18:25:29
|
pod kontrolom yes, bez kontrole nikako
sta zapravo Nato ima od Turske? clanica Nata koja surađuje sa IS i ljepo ih propusta kroz granicu, salje naoruzanje, kupuje njihovu naftu ... zamalo da pomislis da je USA u pitanju :P
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 22/09/2015 : 18:31:14
|
quote: Originally posted by Poli
pod kontrolom yes, bez kontrole nikako
sta zapravo Nato ima od Turske? clanica Nata koja surađuje sa IS i ljepo ih propusta kroz granicu, salje naoruzanje, kupuje njihovu naftu ... zamalo da pomislis da je USA u pitanju :P
Od kad su to NATO i US razliciti pojmovi? |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 22/09/2015 : 19:48:07
|
quote: Originally posted by KRAS
pobuna kamiondžija na bajakovu...
vrhunski debilizam od strane hrvatske države.ljudi već pet dana stoje u koloni
Nova balvan revolucija na nasem tlu..no nije sve bas tako jednostavno i prosto..ovo ima impakt , ovo ima muda  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 22/09/2015 : 19:52:57
|
quote: Originally posted by KRAS
pobuna kamiondžija na bajakovu...
vrhunski debilizam od strane hrvatske države.ljudi već pet dana stoje u koloni
Nova balvan revolucija na nasem tlu..no nije sve bas tako jednostavno i prosto..ovo ima impakt , ovo ima muda 
suosjećam sa svojim koležinama...i mogu reći da su balaknski šoferi najbolji ljudi na svijetu..tu se negleda na nacionalnost..kolko puta sam se olešio sa bratstvo jedinstvenom ekipom... da oće krenit i silom izbrisat sve granice od vardara pa do triglava |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 22/09/2015 : 19:56:18
|
Ovdje se radi o brisanju puno sirih granica prijatelju..ovo je Exodus..jebenih biblijskih razmjera.. |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 22/09/2015 : 20:52:15
|
quote: Originally posted by Johnny Difool

+1.
EDIT: Premda je poruka onima koji "nisu njegovi" mogla biti poticajnija, u smislu da nikad nije kasno to postanu. Ovako taj prstohvat samohvale po meni malo previše strši, ali dobro sad... |
Edited by - Willer on 22/09/2015 21:01:35 |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 22/09/2015 : 21:17:41
|
quote: Originally posted by Willer

+1.
EDIT: Premda je poruka onima koji "nisu njegovi" mogla biti poticajnija, u smislu da nikad nije kasno to postanu. Ovako taj prstohvat samohvale po meni malo previše strši, ali dobro sad...
Vjerujem da je nakon nekoliko dana toliko intenzivno nabijenih emotivnim susretima i ljudskošću lako razumjeti i malo patetike, a i riječ je o curi pa mi povišena sentimentalnost ne smeta.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Posted - 22/09/2015 : 22:00:53
|
Vjerujem da je nakon nekoliko dana toliko intenzivno nabijenih emotivnim susretima i ljudskošću lako razumjeti i malo patetike, a i riječ je o curi pa mi povišena sentimentalnost ne smeta.
Ma jasno, meni ne smeta od koga god da jest. Ipak, ako bismo baš cjepidlačili, ispalo bi da smo svi "mi" sveci sveti oduvijek i zauvijek, a svi "oni" u najboljem slučaju kao Petra Laszlo, također oduvijek i također zauvijek. No ok, iz razloga koje si naveo, nemojmo ni cjepidlačiti. Članak pogađa tamo gdje treba i to je najbitnije. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 22/09/2015 : 22:02:19
|
jebate,pomažu pa jedva čekaju se kurčiti po netu kako su dobri i kako oni pomažu.a ovako pomoći im ,dati im jesti,odjenuti ih,liječiti ih i poslati odma u mađarsku i nije neki veliki humanitarni podvig jer smo brigu o njima odma uvalili drugima.neke ih odvedu sebi doma pa nek se staraju o njima onda im skidam kapu. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 22/09/2015 : 22:07:10
|
ma da,samo selfiji u članku fale.  al vidiš da se neki i na to pale. to šta je vozala do tovarnika mogla je podilit i botillerosima u st-u,zd-u,zg-u.  uglavnom članak je najobičnije sviranje q |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Posted - 22/09/2015 : 22:15:21
|
ma da,samo selfiji u članku fale.  al vidiš da se neki i na to pale. to šta je vozala do tovarnika mogla je podilit i botillerosima u st-u,zd-u,zg-u.  uglavnom članak je najobičnije sviranje q
Mislim da stvari ovako stoje. Kao što ona ne može znati što svi "oni koji nisu njezini" misle, rade ili bi radili (a postavlja se kao da može i zna), tako i vi ne možete znati što sve ona radi, je li npr. išta ikad išta učinila za potrebite iz svoga bližeg okruženja i sl. (a postavljate se kao da znate i možete znati).
U svakom slučaju, da, samohvala je najčešće kontraproduktivna. Ali ništa više od pitanja "a što si ti učinio/la?" upućena od strane onih koji jesu, onima koji nisu hejterski raspoloženi prema izbjeglicama/imigrantima. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 22/09/2015 : 22:19:48
|
ma da,samo selfiji u članku fale.  al vidiš da se neki i na to pale. to šta je vozala do tovarnika mogla je podilit i botillerosima u st-u,zd-u,zg-u.  uglavnom članak je najobičnije sviranje q
Mislim da stvari ovako stoje. Kao što ona ne može znati što svi "oni koji nisu njezini" misle, rade ili bi radili (a postavlja se kao da može i zna), tako i vi ne možete znati što sve ona radi, je li npr. išta ikad išta učinila za potrebite iz svoga bližeg okruženja i sl. (a postavljate se kao da znate i možete znati).
U svakom slučaju, da, samohvala je najčešće kontraproduktivna. Ali ništa više od pitanja "a što si ti učinio/la?" upućena od strane onih koji jesu, onima koji nisu hejterski raspoloženi prema izbjeglicama/imigrantima.
konstantno pametuješ a vrlo si naivan. reču ti ja šta ona radi;radi q.da radi bilo bi po člancima i selfijima. to je pačenje od samopromocije i ništa drugo.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 22/09/2015 : 22:35:32
|
U svakom slučaju, da, samohvala je najčešće kontraproduktivna. Ali ništa više od pitanja "a što si ti učinio/la?" upućena od strane onih koji jesu, onima koji nisu hejterski raspoloženi prema izbjeglicama/imigrantima.
konstantno pametuješ a vrlo si naivan. reču ti ja šta ona radi;radi q.da radi bilo bi po člancima i selfijima. to je pačenje od samopromocije i ništa drugo.
Pa čekaj. Jeste govorili da svi samo pričaju kao salonski ljevičari, a da ništa ne rade? Sad kad vam se pokaže da ljudi koji pričaju i rade, sad su samopromotori. Čovječe... |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 22/09/2015 : 22:39:01
|
o čemu ti lupetaš iruda ti? koliko mi je poznato ja nisan nigdi spominja nikakve salonske ljevičare. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 22/09/2015 : 22:43:25
|
Ona ortak ti Poncho. Ne mogu baš potpuno pohvatat tko šta piše. Svakako ste pričali da svi samo pričaju, a ništa ne poduzimaju. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Topic  |
|