Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/09/2015 : 12:29:30
|
zanimljivo,u srb,eu i dobrom dilu hr misle da je ispa šonjo a ti tvrdiš da nije.  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 26/09/2015 : 12:31:22
|
Alo, prepotentna čeljadi!? Kakvi planovi!? Ima li Njemačka plan? Mađarska ima, bodljikavu žicu i tenkove, krasan plan. Mala zemlja NE MOŽE imati kapacitete, a time ni plan, da se sama nosi s ovakvim izvanrednim događajem. To vi koji priželjkujete dolazak HDZ-a na vlast znate, ali morate srat. |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 26/09/2015 : 12:40:25
|
o blažena bila austrougarska,kad smo bili dvorski konjušari i nismo visoko glavu dizali i politikom se bavili
|
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 26/09/2015 : 12:50:41
|
quote: Originally posted by VALTER
Alo, prepotentna čeljadi!? Kakvi planovi!? Ima li Njemačka plan? Mađarska ima, bodljikavu žicu i tenkove, krasan plan. Mala zemlja NE MOŽE imati kapacitete, a time ni plan, da se sama nosi s ovakvim izvanrednim događajem. To vi koji priželjkujete dolazak HDZ-a na vlast znate, ali morate srat.

sve si duhovitiji i duhovitiji.  normalno da mala država ne može imat neke extra planove al se bar ne mora blamirat. šta se tiče adezeja zaboli me q za njih. to samo pokazuje koliko si zatrovan strančarenjem da ih moraš stalno spominjat |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13080 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 26/09/2015 : 12:53:04
|
quote: Originally posted by lwood
zanimljivo,u srb,eu i dobrom dilu hr misle da je ispa šonjo a ti tvrdiš da nije. 
Milanović je kapitulirao. Granice su otvorene nakon upozorenja Europske komisije. To su činjenice |
Have mercy |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 26/09/2015 : 12:53:55
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by lwood
zanimljivo,u srb,eu i dobrom dilu hr misle da je ispa šonjo a ti tvrdiš da nije. 
Milanović je kapitulirao. Granice su otvorene nakon upozorenja Europske komisije. To su činjenice
objasni to valteru  |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 26/09/2015 : 13:00:53
|
Zoki opet popušio. Šteta, jer se činilo da je skužio napokon neke stvari.
Evo ih sad na jugu srića pa ne živim od turizma. Al bit će gladi na jugu klekne li turizam. |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 26/09/2015 : 13:02:47
|
Pričate gluposti. Granice bi i onako bile otvorene, jer njihovo zatvaranje šteti našoj privredi. Ovo je bila samo demonstracija. Logično je da to Srbija tumači kao nekakvu svoju pobjedu, a hadezeovčad kao tobožnje poniženje Milanovića. |
 |
|
zovko
New Member

201 Posts
Member since 21/08/2012 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 26/09/2015 : 13:18:25
|
Pričate gluposti. Granice bi i onako bile otvorene, jer njihovo zatvaranje šteti našoj privredi. Ovo je bila samo demonstracija. Logično je da to Srbija tumači kao nekakvu svoju pobjedu, a hadezeovčad kao tobožnje poniženje Milanovića.
čoviče ti si opasno zatrovan strančarenjen kad ne vidiš očite činjenice.
|
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 26/09/2015 : 13:25:48
|
Ja nikad nisam bio, niti ću biti, članom neke stranke. SDP-u i njegovom šefu mogu naći tisuću zamjerki. Ali mi ne potpuno nevjerojatno da bilo tko tko nije zatrovam mržnjom i kleronacionalizmom ne vidi kakvo nam zlo prijeti, kao društvu i državi, ako ovi mračnjaci dođu na vlast. Zaista je glupo zabijati glavu u pijesak i tupavo ponavljati "svejedno je ko dođe, ništa ne može prominit". Ponavljam, Zoki i vlada ponijeli su se jako dobro u cijeloj situaciji. Sad vi to pokušavate zasjenit preuveličavajući privremeno zatvaranje granice. Ali vam ne ide. |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8231 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/09/2015 : 15:11:49
|
dakle, kroz hrvatsku još nije prošlo ljudi koliko je bilo na jednom koncertu U2 a neki se boje uništenja turizma i europskog načina života nije vama lako a što se tiče zokija, on ne da nije kapitulirao, nego je pokazao snagu i ja sam ponosan kako smo se kao država ponijeli o kojim planovima vi trabunjate zar je trebalo graditi naselja u ljeto i pozivati izbjeglice? ne, nemojte kroz mađarsku, dođite nama, pojačajte nam rekordnu sezonu ruku na srce, nitko nije sretan da je na ruti migracije i dok ti ne dođu na vrata, treba se pripremat u tišini a to su očito i radili |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
|
zovko
New Member

201 Posts
Posted - 26/09/2015 : 15:31:59
|
Lepo je što ste ponosni, samo ne znam čemu kritika druge struje onda? Snaga čega? Da li može iko razuman da objasni zbog čega se zatvarala granica prema Srbiji? Pustite spinovanja. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 26/09/2015 : 16:03:52
|
Alo, prepotentna čeljadi!? Kakvi planovi!? Ima li Njemačka plan? Mađarska ima, bodljikavu žicu i tenkove, krasan plan. Mala zemlja NE MOŽE imati kapacitete, a time ni plan, da se sama nosi s ovakvim izvanrednim događajem. To vi koji priželjkujete dolazak HDZ-a na vlast znate, ali morate srat.
Bodljikava žica koliko god grubo izgledala je plan. Kad i ako dođe stani pani Mađari će imati bodljikavu žicu a mi? |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8231 Posts
Posted - 26/09/2015 : 16:14:36
|
quote: Originally posted by zovko
Lepo je što ste ponosni, samo ne znam čemu kritika druge struje onda? Snaga čega? Da li može iko razuman da objasni zbog čega se zatvarala granica prema Srbiji? Pustite spinovanja.
ponosan sam na odnos prema tim ljudima, a ne na sukob sa srbijom ja bih volio da smo sa srbijom imali suradnju, ali tu je očito došlo do nekih drugih dogovora, pa međusobnih optužbi, kurčenja i eskalacije ovaj naš premijer je pokazao snagu utoliko što je prepoznao neke stvari i nastojalo se napraviti najbolje što se može da li su se srbija i mađarska dogovorili? ja mislim da jesu jer zašto onda mađarska prima te iste ljude kroz hrvatsku, a neće kroz srbiju? pa zbog tih glupih pravila o prvoj registraciji u eu zemljama - nadam se da će to pravilo, ako uopće postoji - ukinuti na ovaj način mađarska transferira ljude koji su već bili u nekoj zemlji EU, i to joj nije problem (za sada), a problem im je te ljude primiti iz zemlje izvan EU i onda se srbi prave englezi ma bogati, to naljuti čak i mene, a di neće kratkofitiljaša zokija i još ga vaši tabloidi proglašavaju idiotom i luđakom, a ništa nježniji nisu bili ni ozbiljni mediji čak su ga proglasili i ustašom!!!??? i to iz države kojoj je predsjednik šešeljeva desna ruka, a premijer šešeljev potrčko dobro ste i prošli, morali ste malo slušat njegove retoričke šamare, ali ste dobili priliku da pobijedite u ovom 'ratu' kojeg nije trebalo ni biti život ide dalje, bit će bolje ako ne bude gore
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
zovko
New Member

201 Posts
Posted - 26/09/2015 : 16:31:33
|
quote: Originally posted by ken2
ovaj naš premijer je pokazao snagu utoliko što je prepoznao neke stvari i nastojalo se napraviti najbolje što se može da li su se srbija i mađarska dogovorili? ja mislim da jesu jer zašto onda mađarska prima te iste ljude kroz hrvatsku, a neće kroz srbiju? pa zbog tih glupih pravila o prvoj registraciji u eu zemljama - nadam se da će to pravilo, ako uopće postoji - ukinuti na ovaj način mađarska transferira ljude koji su već bili u nekoj zemlji EU, i to joj nije problem (za sada), a problem im je te ljude primiti iz zemlje izvan EU i onda se srbi prave englezi ma bogati, to naljuti čak i mene, a di neće kratkofitiljaša zokija i još ga vaši tabloidi proglašavaju idiotom i luđakom, a ništa nježniji nisu bili ni ozbiljni mediji čak su ga proglasili i ustašom!!!??? i to iz države kojoj je predsjednik šešeljeva desna ruka, a premijer šešeljev potrčko dobro ste i prošli, morali ste malo slušat njegove retoričke šamare, ali ste dobili priliku da pobijedite u ovom 'ratu' kojeg nije trebalo ni biti život ide dalje, bit će bolje ako ne bude gore
Izvini, ali to je problem s Mađarskom, ne sa Srbijom. Ako smeta da idu preko Hvatske, onda Hrvatska može da uradi isto što i Mađarska.
To u Srbiji nisu mediji i o tome bi mogla duga rasprava da se povede na šta liči medijska situacija u Srbiji.
Prebacivanje lopte ko je čija ruka, kakva je čija retorika, kao i kome se prave spomenici, i kakve i čemu fešte se prave, može da bude do sudnjega dana.
Potpuno pogrešan način rešavanja problema. I možeš pitati bilo koga odavde, i intelektualce i levičare i neoliberale i radikalne desničare, svi će se složiti u jednom, a to je da niko ne može da veruje šta je uradio Milanović. I pući će na izborima, jer šuruje sa nacionalistima, koji njemu nikad neće dati svoj glas. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8231 Posts
Posted - 26/09/2015 : 16:54:24
|
ovaj naš premijer je pokazao snagu utoliko što je prepoznao neke stvari i nastojalo se napraviti najbolje što se može da li su se srbija i mađarska dogovorili? ja mislim da jesu jer zašto onda mađarska prima te iste ljude kroz hrvatsku, a neće kroz srbiju? pa zbog tih glupih pravila o prvoj registraciji u eu zemljama - nadam se da će to pravilo, ako uopće postoji - ukinuti na ovaj način mađarska transferira ljude koji su već bili u nekoj zemlji EU, i to joj nije problem (za sada), a problem im je te ljude primiti iz zemlje izvan EU i onda se srbi prave englezi ma bogati, to naljuti čak i mene, a di neće kratkofitiljaša zokija i još ga vaši tabloidi proglašavaju idiotom i luđakom, a ništa nježniji nisu bili ni ozbiljni mediji čak su ga proglasili i ustašom!!!??? i to iz države kojoj je predsjednik šešeljeva desna ruka, a premijer šešeljev potrčko dobro ste i prošli, morali ste malo slušat njegove retoričke šamare, ali ste dobili priliku da pobijedite u ovom 'ratu' kojeg nije trebalo ni biti život ide dalje, bit će bolje ako ne bude gore
Izvini, ali to je problem s Mađarskom, ne sa Srbijom. Ako smeta da idu preko Hvatske, onda Hrvatska može da uradi isto što i Mađarska.
To u Srbiji nisu mediji i o tome bi mogla duga rasprava da se povede na šta liči medijska situacija u Srbiji.
Prebacivanje lopte ko je čija ruka, kakva je čija retorika, kao i kome se prave spomenici, i kakve i čemu fešte se prave, može da bude do sudnjega dana.
Potpuno pogrešan način rešavanja problema. I možeš pitati bilo koga odavde, i intelektualce i levičare i neoliberale i radikalne desničare, svi će se složiti u jednom, a to je da niko ne može da veruje šta je uradio Milanović. I pući će na izborima, jer šuruje sa nacionalistima, koji njemu nikad neće dati svoj glas.
pa, ako srbija u dogovoru s mađarima (a logika govori u prilog tom dogovoru) dovodi ljude pred hrvatsku, onda je to problem i sa srbijom hrvatska, barem jedna polovina, ne želi bodljikavu žicu, ali ne želi niti da postane izbjeglički centar, niti da primi više od desetak tisuća ljudi - uostalom, tko je lud ovdje tražiti azil, šta će tu radit, di su im veze za bilo kakvo zaposlenje, čiji će to posao uzeti? bojat se mogu samo oni na socijali srpski mediji - ok, slažem se, uvrede su došle od strane medija na koje se ne treba osvrtati kao ni na vodeće ljude susjednih zemalja, svak bira svoje i međusobni odnosi ne bi trebali ovisiti o tome tko koga izabere, tipa dok je tadić bio predsjednik, onda je bilo cool susretati se, a kad je došao netko drugi, onda smo zahladili odnose (više s naše strane) što se tiče šansi na izborima, on, odnosno ovi trenutni, su najvjerojatnije budući bivši, ali trenutno malo manje vjerojatniji i to ne zbog ovih događaja ali pustimo to |
 |
|
zovko
New Member

201 Posts
Posted - 26/09/2015 : 17:01:09
|
pa, ako srbija u dogovoru s mađarima (a logika govori u prilog tom dogovoru) dovodi ljude pred hrvatsku, onda je to problem i sa srbijom
Ali čekaj, gde ti ljudi da idu? Išli su na mađarsku granicu pre nedelju dana, dočekala ih vojska, suzavci, vodeni topovi. Ne puštaju Tačka Ne razumem šta treba da radi Srbija u toj situaciji? Da li je trebala Srbija da kaže Makedoniji "E nema više kod nas, dajte to Albancima ili Bugarima, šarajte malo!". Koliko km prođu migranti pre nego li izađu iz Hrvatske? Kroz Srbiju od juga do severa oko 600 km. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13080 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 26/09/2015 : 17:03:28
|
Lepo je što ste ponosni, samo ne znam čemu kritika druge struje onda? Snaga čega? Da li može iko razuman da objasni zbog čega se zatvarala granica prema Srbiji? Pustite spinovanja.
Za mnoge njegove postupke, ne samo u ovom slučaju zatvaranja granica prema Srbiji, nema razumnog objašnjenja koliko god čovjek pokušavao to shvatiti i opravdati Na kraju se pokazalo da je srbijanska vlada bila u pravu
Jadna je država koju on vodi
|
Have mercy |
 |
|
Topic  |
|