forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 17/09/2015 : 14:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
@NESVRSTANI

Možemo se jedino složiti da se ne slažemo, meni osobno Orbanov potez ne odgovara jer to znači još veća sranja ovdje, tebi je to ok i to je to.

Ali granica je 355 km, trebat će im vremena da postave to što planiraju.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 17/09/2015 : 14:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
quote:
Originally posted by Poncho

Isuse sad su najebali azilanti od prije šta su stali u Dugavama

Koji show

Ovi pak sa bliskog istoka se bune, tek sad počinju kužit da ne idu u Njemačku Najjači smo

Da! Ala smo ih zajebali
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 17/09/2015 : 14:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Ja vam mogu reci kako ce se sve ovo jednog dana zavrsiti...samo u ovom trenutku to ce vam izgledati bolesno makar i od mene doslo..ali svremenom nece biti druge opcije..nego da nemacka preuzme EU pod diktatorstvo i da se udruzi sa rusijom.da se mobilise evropljane i ruse i da se krene dole na meku.pritom ravnajuci sa pjeskom od rijada do dubaia..unistit sve degenerisane kraljevske familije.uzet im naftu i žene a većini pustinjara uradit vazektomiju...to vam je jedini spas ja sto vam kazem
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/09/2015 : 14:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Na županijskom radiju ovih dana se objavljuju izjave gradonačelnika grada Kutine i župana sisačko-moslavačke županije. Gradonačelnik Kutine se nada kako će primiti žene i djecu, zbog prijašnjih incidenata sa azilantima ministarstvo je 2012. donijelo rješenje da će to biti prihvatni centar samo za žene i djecu kapaciteta oko 100 kreveta. Župan slično očekuje kao i gradonačelnik grada Kutine.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 17/09/2015 : 14:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Orban je fašist bio i fašist ostao, sve i da je u pravu ne mogu biti na njegovoj strani.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 17/09/2015 : 14:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

Ja vam mogu reci kako ce se sve ovo jednog dana zavrsiti...samo u ovom trenutku to ce vam izgledati bolesno makar i od mene doslo..ali svremenom nece biti druge opcije..nego da nemacka preuzme EU pod diktatorstvo i da se udruzi sa rusijom.da se mobilise evropljane i ruse i da se krene dole na meku.pritom ravnajuci sa pjeskom od rijada do dubaia..unistit sve degenerisane kraljevske familije.uzet im naftu i žene a većini pustinjara uradit vazektomiju...to vam je jedini spas ja sto vam kazem

J.be se Rusiji za Isil i arape, tj. da joj smetaju Isilovci bi davno nestali. Isto je i s Amerima, a svi Europljani su kronično nesposobni da bilo šta organiziraju
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 17/09/2015 : 14:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

Orban je fašist bio i fašist ostao, sve i da je u pravu ne mogu biti na njegovoj strani.

Jel i Merkelica fašist

Zamisli užasa, provodi zakone
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 17/09/2015 : 14:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

quote:

Jel i Merkelica fašist

Nisi vrijedan moga vremena.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 17/09/2015 : 14:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:

J.be se Rusiji za Isil i arape, tj. da joj smetaju Isilovci bi davno nestali. Isto je i s Amerima, a svi Europljani su kronično nesposobni da bilo šta organiziraju

Pa preteca danasnje islamske drzave rodila se u rusiji u ceceniji..rusi nisu zaboravili kako su islamisti sekli glave mladim ruskim vojnicima...
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 17/09/2015 : 14:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
blago ovima u big braderu i farmi,

nemaju pojma šta se vani dešava

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 17/09/2015 : 14:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:

Pa preteca danasnje islamske drzave rodila se u rusiji u ceceniji..rusi nisu zaboravili kako su islamisti sekli glave mladim ruskim vojnicima...

Gdje je Ruse svrbilo tamo su se i počešali, a za dalje...
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 17/09/2015 : 14:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
quote:

quote:

quote:

Jel i Merkelica fašist

Nisi vrijedan moga vremena.

Zasigurno si zauzet s primanjem izbjeglica
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 17/09/2015 : 14:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message
Najbolji su ti ovi ovdje zatucani rasisti koji hvale Madjare i njihove ograde i ostalo, a sad im je frka da Slovenci sve ne zaustave pa da svi koji su dosli i ostanu u HR.

Da vidis kako u bi onda bilo pljuvanja po Slovencima, ako blokiraju granicu, a kad su Madjari to radili, onda im je to bilo super i legitimno.

quote:

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 17/09/2015 : 14:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

blago ovima u big braderu i farmi,

nemaju pojma šta se vani dešava

Yup, da su vani, ti intelektualci bi baš znali
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/09/2015 : 14:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Komentar Helene Puljiz na tportalu:

http://www.tportal.hr/vijesti/komentari/396777/Tsunami-sovinizma-ne-smije-biti-odgovor-na-val-nemocnih-izbjeglica.html

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/09/2015 : 14:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

@NESVRSTANI

Možemo se jedino složiti da se ne slažemo, meni osobno Orbanov potez ne odgovara jer to znači još veća sranja ovdje, tebi je to ok i to je to.

Šta je najluđe u stvari se slažemo.
I meni je ovaj potez pizdunski i pomalo fašistčki, i ne odobravan mu metode.
I nije mi OK šta vama gori znači veća sranja. Dapače.
Meni se svidilo šta je uša u rat s bankama, i iako neznan puno o tome, čisto sumnjan da u Mađarskoj imaju udrugu franak.

Uostalon blesavo mi se zamarat sa Orbanon, ja se bojin naših.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 17/09/2015 : 14:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
ljudi moji zajebanciju na stranu.do jučer sam bio na đonijevoj strani,salonski ljevičar,al kad sam se jutros probudio,izvuko gaće koje su mi dobrano upale u guzni procijep i pročitao novine malo sam se zamislio.

jebote,izbjeglice su u ježevu.to je samo desetak kolometara od mene.dobro utreniran isilovac to pretrči za pol sata i to sa djetetom i ženom u naručju.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/09/2015 : 14:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Komentar Sanje Modrić u Novom listu:

http://www.novilist.hr/Komentari/Komentar-Sanje-Modric/Sto-ne-znamo-o-Siriji

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/09/2015 : 15:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Ježevo je dobro ograđeno, nema van.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/25221/Je%C5%BEevo-Migranti-nagurani-na-ogradu-urlaju-na-arapskom-i-ho%C4%87e-van.htm
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/09/2015 : 15:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

ljudi moji zajebanciju na stranu.do jučer sam bio na đonijevoj strani,salonski ljevičar,al kad sam se jutros probudio,izvuko gaće koje su mi dobrano upale u guzni procijep i pročitao novine malo sam se zamislio.

jebote,izbjeglice su u ježevu.to je samo desetak kolometara od mene.dobro utreniran isilovac to pretrči za pol sata i to sa djetetom i ženom u naručju.

Ako ga sretneš, ti vikni "muke mi Ježove!"

Inače, ne bi mi bilo mrsko biti salonski ljevičar, to bi značilo da boravim po salonima u kojima dokono raspredam o socijalnoj problematici i koječemu.

Ali ja vjerujem u ono što tvrdim, i hvala svevišnjem pa se ne divim diktatorima, ma kojeg predznaka bili.

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 17/09/2015 : 15:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by andjusticeforall

@NESVRSTANI

Šta je najluđe u stvari se slažemo.
I meni je ovaj potez pizdunski i pomalo fašistčki, i ne odobravan mu metode.
I nije mi OK šta vama gori znači veća sranja. Dapače.
Meni se svidilo šta je uša u rat s bankama, i iako neznan puno o tome, čisto sumnjan da u Mađarskoj imaju udrugu franak.

Uostalon blesavo mi se zamarat sa Orbanon, ja se bojin naših.

Pa to ti i kažem, sjebo nas je.

A što se tiče vlasti u RH, od njih očekujem samo najgore, tako da mi je i pomalo drago što će se sad sjebati...

Uglavnom lega što radi na OSTV-u je sad ošo do Čepina, pa javim što kaže (bio je već jednom i majmuna su skoro uhapsili jer je htio pričati s ovima u kampu, a danas nam je pub-kviz, branimo prvo mjesto, a rezervu za sport nemamo).

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/09/2015 : 15:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
JD kao neki ljevičar ne bi trebao prenositi režimske vijesti čiji poslušni novinari pišu po uputama Amerike.
Oko 200 tisuća ljudi je poginulo u tom ratu, broj ranjenih je sigurno tri puta veći, a ovi bježe, umjesto da brane svoju zemlju.
Još ako se Amerika i Rusija potuku otišli smo u pm.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/09/2015 : 15:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Sretan put

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/09/2015 : 15:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by surfer

Najbolji su ti ovi ovdje zatucani rasisti koji hvale Madjare i njihove ograde i ostalo, a sad im je frka da Slovenci sve ne zaustave pa da svi koji su dosli i ostanu u HR.

Da vidis kako u bi onda bilo pljuvanja po Slovencima, ako blokiraju granicu, a kad su Madjari to radili, onda im je to bilo super i legitimno.

quote:

koji su to ovde "zatucani rasisti"?
ljudi koji normalno misle i ne žele tuđe probleme u svojoj kuči?
uostalom jučer je austrija rekla da ne želi koridor od hr priko slo.
zanima me oš ti doč ranit ove migrante ako ostanu ovde?
ili češ i dalje seruckat i vriđat ljude po forumu?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 17/09/2015 : 15:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
Ne ne ne... Frau Merkel i njeni kvaziliberalni jurišnici ne mogu biti rasisti... Tako i ostali koji su zabrtvili granicu...

Tu privilegiju da budu rasisti, fašisti i valjda i kanibali imamo mi, mađari i slična bagra.

Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000