Author |
Topic  |
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 17/09/2015 : 14:32:33
|
quote: Originally posted by Poncho
Isuse sad su najebali azilanti od prije šta su stali u Dugavama 
Koji show 
Ovi pak sa bliskog istoka se bune, tek sad počinju kužit da ne idu u Njemačku Najjači smo
Da! Ala smo ih zajebali
 |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 17/09/2015 : 14:34:37
|
Ja vam mogu reci kako ce se sve ovo jednog dana zavrsiti...samo u ovom trenutku to ce vam izgledati bolesno makar i od mene doslo..ali svremenom nece biti druge opcije..nego da nemacka preuzme EU pod diktatorstvo i da se udruzi sa rusijom.da se mobilise evropljane i ruse i da se krene dole na meku.pritom ravnajuci sa pjeskom od rijada do dubaia..unistit sve degenerisane kraljevske familije.uzet im naftu i žene a većini pustinjara uradit vazektomiju...to vam je jedini spas ja sto vam kazem |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/09/2015 : 14:38:16
|
Na županijskom radiju ovih dana se objavljuju izjave gradonačelnika grada Kutine i župana sisačko-moslavačke županije. Gradonačelnik Kutine se nada kako će primiti žene i djecu, zbog prijašnjih incidenata sa azilantima ministarstvo je 2012. donijelo rješenje da će to biti prihvatni centar samo za žene i djecu kapaciteta oko 100 kreveta. Župan slično očekuje kao i gradonačelnik grada Kutine. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8955 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 17/09/2015 : 14:39:35
|
Orban je fašist bio i fašist ostao, sve i da je u pravu ne mogu biti na njegovoj strani. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Posted - 17/09/2015 : 14:43:03
|
quote: Originally posted by KRAS
Ja vam mogu reci kako ce se sve ovo jednog dana zavrsiti...samo u ovom trenutku to ce vam izgledati bolesno makar i od mene doslo..ali svremenom nece biti druge opcije..nego da nemacka preuzme EU pod diktatorstvo i da se udruzi sa rusijom.da se mobilise evropljane i ruse i da se krene dole na meku.pritom ravnajuci sa pjeskom od rijada do dubaia..unistit sve degenerisane kraljevske familije.uzet im naftu i žene a većini pustinjara uradit vazektomiju...to vam je jedini spas ja sto vam kazem
J.be se Rusiji za Isil i arape, tj. da joj smetaju Isilovci bi davno nestali. Isto je i s Amerima, a svi Europljani su kronično nesposobni da bilo šta organiziraju |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 17/09/2015 : 14:44:18
|
quote: Originally posted by Tonto
Orban je fašist bio i fašist ostao, sve i da je u pravu ne mogu biti na njegovoj strani.
Jel i Merkelica fašist 
Zamisli užasa, provodi zakone  |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8955 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 17/09/2015 : 14:46:01
|
Orban je fašist bio i fašist ostao, sve i da je u pravu ne mogu biti na njegovoj strani.
Jel i Merkelica fašist 
Zamisli užasa, provodi zakone 
Nisi vrijedan moga vremena. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 17/09/2015 : 14:46:27
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Ja vam mogu reci kako ce se sve ovo jednog dana zavrsiti...samo u ovom trenutku to ce vam izgledati bolesno makar i od mene doslo..ali svremenom nece biti druge opcije..nego da nemacka preuzme EU pod diktatorstvo i da se udruzi sa rusijom.da se mobilise evropljane i ruse i da se krene dole na meku.pritom ravnajuci sa pjeskom od rijada do dubaia..unistit sve degenerisane kraljevske familije.uzet im naftu i žene a većini pustinjara uradit vazektomiju...to vam je jedini spas ja sto vam kazem
J.be se Rusiji za Isil i arape, tj. da joj smetaju Isilovci bi davno nestali. Isto je i s Amerima, a svi Europljani su kronično nesposobni da bilo šta organiziraju
Pa preteca danasnje islamske drzave rodila se u rusiji u ceceniji..rusi nisu zaboravili kako su islamisti sekli glave mladim ruskim vojnicima... |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Posted - 17/09/2015 : 14:52:33
|
quote: Originally posted by IGMAN2
J.be se Rusiji za Isil i arape, tj. da joj smetaju Isilovci bi davno nestali. Isto je i s Amerima, a svi Europljani su kronično nesposobni da bilo šta organiziraju
Pa preteca danasnje islamske drzave rodila se u rusiji u ceceniji..rusi nisu zaboravili kako su islamisti sekli glave mladim ruskim vojnicima...
Gdje je Ruse svrbilo tamo su se i počešali, a za dalje... |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 17/09/2015 : 14:53:18
|
Jel i Merkelica fašist 
Zamisli užasa, provodi zakone 
Nisi vrijedan moga vremena.
Zasigurno si zauzet s primanjem izbjeglica  |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 17/09/2015 : 14:54:16
|
Najbolji su ti ovi ovdje zatucani rasisti koji hvale Madjare i njihove ograde i ostalo, a sad im je frka da Slovenci sve ne zaustave pa da svi koji su dosli i ostanu u HR.
Da vidis kako u bi onda bilo pljuvanja po Slovencima, ako blokiraju granicu, a kad su Madjari to radili, onda im je to bilo super i legitimno.
|
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Posted - 17/09/2015 : 14:55:31
|
quote: Originally posted by igor 12
blago ovima u big braderu i farmi,
nemaju pojma šta se vani dešava
Yup, da su vani, ti intelektualci bi baš znali |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/09/2015 : 14:56:05
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
@NESVRSTANI
Možemo se jedino složiti da se ne slažemo, meni osobno Orbanov potez ne odgovara jer to znači još veća sranja ovdje, tebi je to ok i to je to.
Ali granica je 355 km, trebat će im vremena da postave to što planiraju.
Šta je najluđe u stvari se slažemo. I meni je ovaj potez pizdunski i pomalo fašistčki, i ne odobravan mu metode. I nije mi OK šta vama gori znači veća sranja. Dapače. Meni se svidilo šta je uša u rat s bankama, i iako neznan puno o tome, čisto sumnjan da u Mađarskoj imaju udrugu franak.
Uostalon blesavo mi se zamarat sa Orbanon, ja se bojin naših.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 17/09/2015 : 14:56:11
|
ljudi moji zajebanciju na stranu.do jučer sam bio na đonijevoj strani,salonski ljevičar,al kad sam se jutros probudio,izvuko gaće koje su mi dobrano upale u guzni procijep i pročitao novine malo sam se zamislio.
jebote,izbjeglice su u ježevu.to je samo desetak kolometara od mene.dobro utreniran isilovac to pretrči za pol sata i to sa djetetom i ženom u naručju. |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 17/09/2015 : 15:01:19
|
quote: Originally posted by igor 12
ljudi moji zajebanciju na stranu.do jučer sam bio na đonijevoj strani,salonski ljevičar,al kad sam se jutros probudio,izvuko gaće koje su mi dobrano upale u guzni procijep i pročitao novine malo sam se zamislio.
jebote,izbjeglice su u ježevu.to je samo desetak kolometara od mene.dobro utreniran isilovac to pretrči za pol sata i to sa djetetom i ženom u naručju.
Ako ga sretneš, ti vikni "muke mi Ježove!" 
Inače, ne bi mi bilo mrsko biti salonski ljevičar, to bi značilo da boravim po salonima u kojima dokono raspredam o socijalnoj problematici i koječemu.
Ali ja vjerujem u ono što tvrdim, i hvala svevišnjem pa se ne divim diktatorima, ma kojeg predznaka bili.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 17/09/2015 : 15:02:35
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by andjusticeforall
@NESVRSTANI
Možemo se jedino složiti da se ne slažemo, meni osobno Orbanov potez ne odgovara jer to znači još veća sranja ovdje, tebi je to ok i to je to.
Ali granica je 355 km, trebat će im vremena da postave to što planiraju.
Šta je najluđe u stvari se slažemo. I meni je ovaj potez pizdunski i pomalo fašistčki, i ne odobravan mu metode. I nije mi OK šta vama gori znači veća sranja. Dapače. Meni se svidilo šta je uša u rat s bankama, i iako neznan puno o tome, čisto sumnjan da u Mađarskoj imaju udrugu franak.
Uostalon blesavo mi se zamarat sa Orbanon, ja se bojin naših.
Pa to ti i kažem, sjebo nas je.
A što se tiče vlasti u RH, od njih očekujem samo najgore, tako da mi je i pomalo drago što će se sad sjebati...
Uglavnom lega što radi na OSTV-u je sad ošo do Čepina, pa javim što kaže (bio je već jednom i majmuna su skoro uhapsili jer je htio pričati s ovima u kampu, a danas nam je pub-kviz, branimo prvo mjesto, a rezervu za sport nemamo). |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 17/09/2015 : 15:05:29
|
JD kao neki ljevičar ne bi trebao prenositi režimske vijesti čiji poslušni novinari pišu po uputama Amerike. Oko 200 tisuća ljudi je poginulo u tom ratu, broj ranjenih je sigurno tri puta veći, a ovi bježe, umjesto da brane svoju zemlju. Još ako se Amerika i Rusija potuku otišli smo u pm. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/09/2015 : 15:19:32
|
quote: Originally posted by surfer
Najbolji su ti ovi ovdje zatucani rasisti koji hvale Madjare i njihove ograde i ostalo, a sad im je frka da Slovenci sve ne zaustave pa da svi koji su dosli i ostanu u HR.
Da vidis kako u bi onda bilo pljuvanja po Slovencima, ako blokiraju granicu, a kad su Madjari to radili, onda im je to bilo super i legitimno.
koji su to ovde "zatucani rasisti"? ljudi koji normalno misle i ne žele tuđe probleme u svojoj kuči? uostalom jučer je austrija rekla da ne želi koridor od hr priko slo. zanima me oš ti doč ranit ove migrante ako ostanu ovde? ili češ i dalje seruckat i vriđat ljude po forumu?
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 17/09/2015 : 15:25:41
|
Ne ne ne... Frau Merkel i njeni kvaziliberalni jurišnici ne mogu biti rasisti... Tako i ostali koji su zabrtvili granicu...
Tu privilegiju da budu rasisti, fašisti i valjda i kanibali imamo mi, mađari i slična bagra.
|
 |
|
Topic  |
|