Author |
Topic  |
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 17/09/2015 : 19:43:38
|
Vi orbanisti malo ste pukli..po vama bi grcka trebala potapati brodove sa pustinjarima...nikakvi zidovi i nikakvi zakoni nemogu zaustaviti ove ljude..il se latite oruzja il prestanite da kenjate..orbanizam vam sprcim |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/09/2015 : 19:46:39
|
quote: Originally posted by Poncho
Ja ne izigravam humanitarca. Ne bi bio licemjer nego bi i radio u skladu s onim sto zagovaram.
Ova se kriza mogla rješiti najobičnijim provođenjem zakona. Nema ilegalnog prijelaza granice i mirna bosna.
Mirna bosna tebi. A ljude u nevolji 'ko šljivi, a?
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 17/09/2015 : 20:08:37
|
quote: Originally posted by tinton
Ja ne izigravam humanitarca. Ne bi bio licemjer nego bi i radio u skladu s onim sto zagovaram.
Ova se kriza mogla rješiti najobičnijim provođenjem zakona. Nema ilegalnog prijelaza granice i mirna bosna.
Mirna bosna tebi. A ljude u nevolji 'ko šljivi, a?
Ljudi u nevolji su svagdje oko nas. vojska nezaposlenih, ljudi koji prpaju po kontenjerima, ljudi koji rade a ne primaju plaću itd.
Desetke tisuća ljudi koji nadiru iz izbjegličkih kampova iz Turske il iz Afganistana mogu samo gledati ko nevolju per se.
Vas boli kurac za te ljude, pa i jasno ste se izjaasnili da ih ne bi primili kod kuće. Glavno da se možete dičiti virtualnim humanizmom i pričati o fašizmu (po slobodnoj upotrebi tog pojma vidi se da skoro niko nema pojma što je to fašizam) koji vam se priviđa ko bijeli miševi pijancu.
Što s tim ljudima kada slovenci začepe granicu? Gdje ih smjestiti? Kako ih nahraniti ? Kako ih finacirati?
Jebote ako mi ne dođe da odem tamo u napaćenu nesritnu slavoniju volontirati kad već nitko od internet humanista po običaju ništa ne poduzima.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/09/2015 : 20:10:10
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by andjusticeforall
@NESVRSTANI
Možemo se jedino složiti da se ne slažemo, meni osobno Orbanov potez ne odgovara jer to znači još veća sranja ovdje, tebi je to ok i to je to.
Ali granica je 355 km, trebat će im vremena da postave to što planiraju.
Šta je najluđe u stvari se slažemo. I meni je ovaj potez pizdunski i pomalo fašistčki, i ne odobravan mu metode. I nije mi OK šta vama gori znači veća sranja. Dapače. Meni se svidilo šta je uša u rat s bankama, i iako neznan puno o tome, čisto sumnjan da u Mađarskoj imaju udrugu franak.
Uostalon blesavo mi se zamarat sa Orbanon, ja se bojin naših.
Pa i Lalovac je ušao u rat s bankama. A i Sinčić bi. Značili to da Živi zid možemo smatrati nekakvom alternativom?
Najmanje 5 godina prekasno. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/09/2015 : 20:12:24
|
ma pusti . nikom od ovih humanista ne pada napamet da se bakče s ikakvom pomoči migrantima koji dolaze. da ih iole zanimaju več bi bili u iloči ili tovarniku. ili bi bar nekoga primili na hranu. obična gomila licemjera |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 17/09/2015 : 20:12:27
|
quote: Originally posted by KRAS
Vi orbanisti malo ste pukli..po vama bi grcka trebala potapati brodove sa pustinjarima...nikakvi zidovi i nikakvi zakoni nemogu zaustaviti ove ljude..il se latite oruzja il prestanite da kenjate..orbanizam vam sprcim
Il uistinu učini nešto humanitarno il prestani da kenjaš 
Sad je svatko ko ne puši bajku i ne sudjeluje u jednoumlju orbanist, više nije fašist  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 17/09/2015 : 20:13:37
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by surfer
Najbolji su ti ovi ovdje zatucani rasisti koji hvale Madjare i njihove ograde i ostalo, a sad im je frka da Slovenci sve ne zaustave pa da svi koji su dosli i ostanu u HR.
Da vidis kako u bi onda bilo pljuvanja po Slovencima, ako blokiraju granicu, a kad su Madjari to radili, onda im je to bilo super i legitimno.
quote: Originally posted by Tonto
Orban je fašist bio i fašist ostao, sve i da je u pravu ne mogu biti na njegovoj strani.
koji su to ovde "zatucani rasisti"? ljudi koji normalno misle i ne žele tuđe probleme u svojoj kuči? uostalom jučer je austrija rekla da ne želi koridor od hr priko slo. zanima me oš ti doč ranit ove migrante ako ostanu ovde? ili češ i dalje seruckat i vriđat ljude po forumu?
Ne želimo tuđe probleme u svojoj kući? Pa ušli smo u EU, EU je odlučila da će pomoći izbjeglicama. Ako primamo privilegije od EU moramo snositi i nekakvu odgovornost. Ti bi najrađe ljude prepustio svojoj sudbini jer, kao, nemaju ništa s tobom. A gdje će oni poslije, to te se ne tiče.
pa šta da smo ušli u eu? tribamo li zato bit dežurne budale? |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 17/09/2015 : 20:15:05
|
Ovo me podsjeća na dokoličare koji baljezgaju o radničkim pravima i radnickoj klasi. Al nikad nisu imali veze s radnicima, ne bi im ni ruku stisnuli jer smrde, nekulturni su, zadrti itd  |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 17/09/2015 : 20:17:37
|
I nakon sve one prepiske, na kraju se zalažeš za legalizam nekakav?
Pa to je neprocijenjivo  |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 17/09/2015 : 20:17:56
|
quote: Originally posted by Tonto
Orban je fašist bio i fašist ostao, sve i da je u pravu ne mogu biti na njegovoj strani.
 |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 17/09/2015 : 20:19:40
|
evo za sve dežurne humaniste;

paragvajski vojnik daje vodu ditetu na Haitiju. normalno,ovu sliku nisu ni prinili u smrdljivoj eu. jebga,valjda pošto nema love da se vuče po brodovima i kolodvorima nije nešto ni zanimljiv. a usput je i crn,pa se valjda ne uklapa ka nabildani arapi.  a naše humanitarce baš boli kita za dicu haitija .
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 17/09/2015 : 20:21:38
|
Pa to je neprocijenjivo 
Da baš urnebesno 
Bit će još zabavnije kad ova humanitarna katastrofa zapne u lijepoj našoj 
Lipo će nas Nijemci potapšati kako smo veliki humanitarci, a svi nas izigrali ko male majmune  |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 17/09/2015 : 20:23:38
|
Pa to je neprocijenjivo 
Da baš urnebesno 
Lipo će nas Nijemci potapšati kako smo veliki humanitarci, a svi nas izigrali ko male majmune 
pa več danas je evr. komisija rekla u stilu da smo se super i humano ponili al na pitanje o pomoči da se oni ne bave unutrašnjim pitanjima država  |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 17/09/2015 : 20:25:58
|
quote: Originally posted by KRAS
Vi orbanisti malo ste pukli..po vama bi grcka trebala potapati brodove sa pustinjarima...nikakvi zidovi i nikakvi zakoni nemogu zaustaviti ove ljude..il se latite oruzja il prestanite da kenjate..orbanizam vam sprcim
Bolje ni sam nebi srocio ..ipak.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 17/09/2015 : 20:26:14
|
Pa to je neprocijenjivo 
Da baš urnebesno 
Lipo će nas Nijemci potapšati kako smo veliki humanitarci, a svi nas izigrali ko male majmune 
pa več danas je evr. komisija rekla u stilu da smo se super i humano ponili al na pitanje o pomoči da se oni ne bave unutrašnjim pitanjima država 
Kako se šprdaju s nama 
Al mi smo veliki humanitarci, boli nas kurac  |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13067 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 17/09/2015 : 20:28:30
|
Ha ono vi biste kao željeli da se ovo nije odigralo ovako, jel?
Ono, i ja bih da imam 1,90 ali imam 1,89 m...
Tako je kako je...
ne,ja san zna da če se ovo ovako odigrat. jerbo su mi poznate organizacijske "sposobnosti"  |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 17/09/2015 : 20:31:34
|
http://baranja.24info.hr/uzivo-probijen-kordon-policije-u-batini/
nepropusna granica?  ka reklama za švicarski sir 
Da legalizam 
al pazi kako se probija kordon za kordonom. pandurija je dobila naredbu da upotrebljava minimalnu silu. a kad se sitin navijačkih nereda to je bija ultra fanatizam probijat kordon. al jebga, nismo arapi pa nam se ne dopušta svašta. |
 |
|
Topic  |
|