Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 18/09/2015 : 17:20:27
|
Srbi i Hrvati su se pokazali kao najveći ljudi.

Jednom da i ja budem ponosan da živim ovdje. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 18/09/2015 : 17:24:09
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Evo danas je kroz Beli Manastir (10 000 stranovnika) prošlo kažu nekih 10 000 Sirijaca na putu za negdje. Spavaju i logoruju u parkovima, na stanici, u centru. Pokupuju cijele pekare i trgovine. Ne idu na mjesta gdje su im predvidjeli da budu. Plaćaju sulude sume da ih se odveze u Osijek ili Zagreb. Trenutno ih Mađarska (5 km. odavde) još ne želi primiti. Na stanici gomile ljudi, policije, vatrogasaca, hitna, vozila ko blata. Ovoliko živo u najmrtvijem gradu u HR nije bilo još od prije rata...
Aj reci nam iz prve ruke..jel siluju.pale.žare.kradu |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 18/09/2015 : 18:23:30
|
evo još jedno gledište-političko te krize(prepastirao i preveo):
Tok migrata biče polako zaustavljen ili smanjen na minimum. Kako je do tog vala došlo več znamo. Došlo je, zato što su Njemčaka i još neke države bile spremne primati izbjeglice. Zato ih je bila Grčka (i ostale države na balkanskom putu) spremnna spustiti na svoju zemlju. Nije izključeno, da je sadašnja grčka vlada namjerno još dodatno otvorila vrata, da bi se sa slanjem bjegunaca osvjetila Njemačkoj, jer ji neče odpisati dugove. Stvar je djelovala, dok su bjegunci dolazili u obvladljivom broju. Kad su bjegunci iz taborišč u Turskoj i drugim okoliškim državama Sirije videli, da jim Njemačka i nudi puno bolji životni standard kao što su u bjegunskim taboriščima, izkoristili su priliku. Naravno zmogljivosti Njemačke nisu neograničene i kad su išli brojevi dolazečih preko sve granice, morali su početi zatvrati vrata. Dali su Sloveniji, koja je na šengenskoj granici, signal, neka bjegunaca ne pušta u državu. U utorak su se o tome dogovorili Merklova i Faymann, danas je to Faymann preneo Ceraru. Kad se za bjegunce zatvorio madžarski put, Slovenija nije dozvolila, da bi išli bjegunci preko njenog ozemlja, tako da je sada i Hrvatska zatvorila granicu. Sad kad je jasno, da su vrata na zapad zatvorena, budu i sve države vrlo brzo napravile isto, jer si nijedna ne želi bjegunca na svojoj zemlji. I kad budu bjegunci videli, da su granice za njih zatvorene, neče više iči na put. Tako da, Njemčka koja je napravila sadašnju krizu sa svojim širokosrčanim primanjem bjegunca, Njemčka če je i okončati sa tim kad (če im)im je zatvorila vrata. Ako bi bila Njemčka spremna još dalje primati bjegunce, onda nema dvoma, da Slovenija ne bi zatvarala granice i kriza bi se nastavljala.
Jadni ljudi-oni nedužni
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 18/09/2015 18:29:04 |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 18/09/2015 : 18:27:37
|
quote: Originally posted by KRAS
Koje sam ja kurate srece.u zemlji mi se dešava revolucija a ja zapeo u nekoj pripizdini gde je sve pomrlo.izumrlo..

Jebem ga ja,pa zar pušiš u makini... |
Wtf?
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 18/09/2015 : 18:31:46
|
Kao sto sam i predvidio, sad su isti oni koji su ovdje do prije 2 dana bili odusevljeni madjarskim "postivanjem zakona" i "cuvanjem sengenskih granica"
presretni sto su Madjari otvorili granicu i vise ne postuju iste te zakone koji su do prije 2 dana bilo tako jako bitni. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 18/09/2015 : 18:53:22
|
quote: Originally posted by igor 12
ovo je grcima sjelo ko kec na desetku
Nego nikako da te pitam...kad vec pratis bigbradere..jel gledas ovu farmu na pinku.divota.silkonske cetnikuse kako se kolju.neprocenljivo..mislim da su svi ostali rijalitiji za barem tri rihtera ispod farme |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 18/09/2015 : 18:55:40
|
Zašto bi netko zamjerio išta mađarima. Samo se ponašaju ko država. Nešto si pomješao surferu.
Mi smo pak, po ko zna koji put, ispali lakrdija od države.
Praktički ovisimo o dobroj volji mađara i slovenaca, malo će prevozit imigrante do austrije malo neće. A mi ćemo dobit tapšanje po ramenu kako smo veliki humanitarci a iza leđa nam se svi smiju jer smo naivne budale.
|
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 18/09/2015 : 18:59:43
|
Da, grci su lipo sjebali uniju. Nemam sućuti prema njihovoj gospodarskoj situaciji koja je uzrokovana istim sranjima kao i naša. Al moram im priznati da se lipo osvećuju nijemcima i ostatku unije. Oni se doslovno prave blesavi i sve propuštaju. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 18/09/2015 : 19:14:48
|
Dobro je ovo Zoki odradio. Jedino su na terenu podbacili. Premalo ljudi, sve spalo na srčane Slavonce. za te ljude gore. Golemo srce. Orbana respektiram, ali isto mi je drago što mu ga je Zoki uvalio do balčaka.  |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Posted - 18/09/2015 : 19:22:26
|
Kao kakva drzava se oni ponasaju?
Prije 3 dana su rastjerivali suzavcem i vodenim topovima ispred celicnog zida duzine 175 km kojeg su podigli protiv ulaska migranata, a sad iste te koje su tamo rastjerali pustaju unutra...
Nista ja nisam pomijesao...
quote: Originally posted by Poncho
Zašto bi netko zamjerio išta mađarima. Samo se ponašaju ko država. Nešto si pomješao surferu.
Mi smo pak, po ko zna koji put, ispali lakrdija od države.
Praktički ovisimo o dobroj volji mađara i slovenaca, malo će prevozit imigrante do austrije malo neće. A mi ćemo dobit tapšanje po ramenu kako smo veliki humanitarci a iza leđa nam se svi smiju jer smo naivne budale.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 18/09/2015 : 19:58:27
|
fućka se švabama,oni su kvotu ispunili i sad bi da im hrvatska glumi vojnu krajinu
trebaju se naši,slovenci,mađari dogovorit i sve ih finno propustit u trbuh europe |
Vamos a la playa tralalalala |
Edited by - igor 12 on 18/09/2015 20:01:10 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/09/2015 : 19:58:41
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by lwood
Neće Hrvatska imati sto hiljada izbeglica, a Evropa će birati koga će uzeti, koga ne", rekaoje premijer Hrvatske.

tako je zoki . šalji sve to na granice
A jučer je bio kreten, đubre, debil...
jučer je radija krive poteze. za razliku od tebe i gomile forumaša ja nisan otrovan strančarenjem |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Posted - 18/09/2015 : 20:03:33
|
Moraju preko Madjarske, naravno, HR ne granici s Austrijom....
Moguce su nove ograde, svakako.
I to je bit svega, svi su hvalili Madjare kako su beskopromisni i sebe stite, a sad se pokazalo da vrlo vjerojatno bas njima neko upravlja i kaze sta mogu raditi i kada, a sta ne mogu...
I za HR je sigurno bolja opcija suradjivati sa Njemackom...
Surferu idu direkt u Austriju, Mađarske neće ni viditi.
A i pitanje je koliko će i to trajati, moguće do nove ograde.
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 18/09/2015 : 20:04:05
|
Da, danas je Zoki bio baš nabrijan.
I lijepo je bilo vidjet da predsjednica i premijer govore isto. EU se mora aktivirat. |
Edited by - nagor on 18/09/2015 20:05:05 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/09/2015 : 20:04:20
|
quote: Originally posted by surfer
Kao sto sam i predvidio, sad su isti oni koji su ovdje do prije 2 dana bili odusevljeni madjarskim "postivanjem zakona" i "cuvanjem sengenskih granica"
presretni sto su Madjari otvorili granicu i vise ne postuju iste te zakone koji su do prije 2 dana bilo tako jako bitni.
nisi ti baš ništa predvidija |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/09/2015 : 20:07:02
|
Da, grci su lipo sjebali uniju. Nemam sućuti prema njihovoj gospodarskoj situaciji koja je uzrokovana istim sranjima kao i naša. Al moram im priznati da se lipo osvećuju nijemcima i ostatku unije. Oni se doslovno prave blesavi i sve propuštaju.

jedni drugima su došli glave  |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Posted - 18/09/2015 : 20:09:56
|
hahaha odlicno...
presretni sto su Madjari otvorili granicu i vise ne postuju iste te zakone koji su do prije 2 dana bilo tako jako bitni.
nisi ti baš ništa predvidija
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/09/2015 : 20:15:12
|
Moraju preko Madjarske, naravno, HR ne granici s Austrijom....
Moguce su nove ograde, svakako.
I to je bit svega, svi su hvalili Madjare kako su beskopromisni i sebe stite, a sad se pokazalo da vrlo vjerojatno bas njima neko upravlja i kaze sta mogu raditi i kada, a sta ne mogu...
I za HR je sigurno bolja opcija suradjivati sa Njemackom...
Surferu idu direkt u Austriju, Mađarske neće ni viditi.
A i pitanje je koliko će i to trajati, moguće do nove ograde.
mađarska gradi ogradu i na granici sa hr. danas su pustili migrante nakon uru vrimena natezanja i pred tv kamerama jerbo izbora nisu ni imali osim pucat u njih. šta ti misliš zašto je mađ. ministar vanjskih poslova ozjavia da su odnosi sa hr na najnižoj razini u povijesti? možda da bi se kurčija?  šta misliš zašto su pozvali hr ambasadora na razgovor? da bi popili kavicu?  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/09/2015 : 20:16:01
|
hahaha odlicno...
nisi ti baš ništa predvidija
je,smiješan si . ili slabo svačaš neke postove. ti odluči ,meni je svejedno. |
 |
|
Topic  |
|