forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 09:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.24ur.com/novice/slovenija/policija-solzivec-smo-uporabili-zoper-nasilneza-ne-zoper-skupino.html

al kako se dica slikaju u prvim borbenim redovima.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 09:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=09&dd=19&nav_category=78&nav_id=1041207

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/09/2015 : 09:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Poisonous mushrooms a hazard for Migrants in Europe, posters in Kurdish distributed
http://ekurd.net/mushrooms-hazard-for-migrants-2015-09-19?

Islamic State urges Muslims not to migrate to Europe - sta, ponestace im zivih zidova?
http://ekurd.net/is-urges-muslims-not-to-migrate-2015-09-19?

"The Islamic State group (IS) has released a series of video productions urging Muslims not to migrate to European countries, telling them to come to IS’ self-declared caliphate instead."

"According to the propaganda videos, life is calm under the governance and “complete security” of Islamic law under IS rule – glossing over entirely the daily fighting, air strikes and zero tolerance of dissent in the group’s areas in Syria and Iraq."

zaboravili su samo dodati da se bere cvijece na svakom koraku, a iz okolokucnihvodopisala curi med i mlijeko

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 19/09/2015 : 09:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

http://www.24ur.com/novice/slovenija/policija-solzivec-smo-uporabili-zoper-nasilneza-ne-zoper-skupino.html

Elwude, ako HR krene putem Orbana, ti bi bio
idealan za ministra propagande, stvarno si sposoban i kompetentan, nema sta

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 09:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Poisonous mushrooms a hazard for Migrants in Europe, posters in Kurdish distributed
http://ekurd.net/mushrooms-hazard-for-migrants-2015-09-19?

Islamic State urges Muslims not to migrate to Europe - sta, ponestace im zivih zidova?
http://ekurd.net/is-urges-muslims-not-to-migrate-2015-09-19?

"The Islamic State group (IS) has released a series of video productions urging Muslims not to migrate to European countries, telling them to come to IS’ self-declared caliphate instead."

"According to the propaganda videos, life is calm under the governance and “complete security” of Islamic law under IS rule – glossing over entirely the daily fighting, air strikes and zero tolerance of dissent in the group’s areas in Syria and Iraq."

zaboravili su samo dodati da se bere cvijece na svakom koraku, a iz okolokucnihvodopisala curi med i mlijeko

eto isil je saveznik eu.
na djelu je međunarodna zavjera jenkija protiv eu i isila

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/09/2015 : 09:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by senokute

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Juče sam prošao kroz Croatiu, i tako slušajući radio
i mišljenje slušalaca sam stekao dojam da je većina
puka nastrojena tipa Kruger i ovih mu trabanata ovde.
Za ove ljudi bi bilo najgore da negdje zalutaju te
nabasaju na rulju, loše bi moglo završiti.
Trebalo bi im baciti neke letke da se drže što bliže
policije, jer tu su ipak najsigurniji.

Kao prvo od kud ti pravo da nas vrijeđaš ??
Ti svojim pisanjem raspiruješ mržnju ako bi gledali tvoj profil ( tvoj profil kroz psihologiju raspolaže s jako puno mržnje ), i netrpeljivost prema drugima.

Assad je ( a musliman je ) prorekao još 2013 godine što će se dogoditi Europi. Europljani zanemaruju to što je Asad prorekao Europi, mi upravo proživljavamo te probleme.

Raspolažemo različitim mišljenjima i informacijama ... od kud ti imaš pravo prozivanja ... ??

Hajd ne seri života ti.
Nije to nikakva mržnja nego razočarenje, iako sam malo požurio sa
zaključkom, jer Hrvati se eto opet bolje pokazaše nego što sam mislio,
i lošije nego što si se ti nadao.
I pazi, mi imamo iste informacije koje ti filtriraš
radi te svoje nakaradne ideologije i to rezultira različitim
mišljenjima.
A tu neki fašizam promovisati i još tražiti neki fer tretman,
ma daj,,,probudi se.

Kao prvo zašto voliš podmetati? O situaciji u Hrvatskoj sam izvijestio ono što sam znao, nigdje kritika. Kad ti ponestane argumenata počinješ etiketirati i vrijeđati. Cilj ti je isprovocirati svađu, očito. Nađi neke protuargumente i razgovara normalno, a nemoj se baviti nama koji razmišljamo drugačije od tebe niti nas vrijeđati. Zanimljivo kako je nekima Orban diktator i fašist, a Englezi koji su također zatvorili granicu, kao i Bugari i vođe u bogatim muslimanskim zemljama koje također ne žele primiti izbjeglice nisu. Kako kontradiktorno. Izbjeglice se mogu podijeliti u tri skupine: oni koji stvarno dolaze iz ratnih zona i koje trebaju dobiti pomoć, muškarci koji su se prikrpili ovim što im je pomoć potrebna a koji se žele dokopati Njemačke i bogatih zemalja iz Europe i onda na socijalu, i oni kojih je vjerojatno najmanje, ISILovaca. Kako god ako broj od više milijuna uđe u Europu to će destabilizirati većinu zemalja u Europi. U Hrvatskoj je u pripravnost dignuta 1. brigada, svi policajci su u pripravnosti, dižu se i oni s godišnjeg, sve to košta, kao i prijevoz, hrana, voda, medicinska skrb, crveni križ itd.

Ovo sam mislio napisati Krasu, ali ne da mi se kopati. Odvezem poznanika na pregled u bolnicu kojem je napukla fibula na odigravanju redovnog kola. I tako čekamo, meni je dosadno, kao i mnogima u čekaonici, pa nekako započne razgovor s nepoznatim ljudima koji također čekaju. Žalosno je što je moj poznanik morao čekati trti i pol sata na pregled kao i stariji čovjek s slomljenom nogom i rebrima, no to je neka druga priča. Svi koji me poznaju u živo mogu potvrditi kako se ja brzo skompam s nepoznatim ljudima i kako sam komunikativan. Kad su se sklapali prvi dogovori oko susreta stripofila između Hrvatske i Srbije, ja sam bio jedan od pokretača i inicijatora, kad se išlo u Beograd na sajam knjiga opet je Kruger bio među prvima, kad smo imali preveć stripova u gepeku opet Kruger rješava situaciju sa carinicima, ima dosta toga iz te prošlosti.

Uglavnom, sportskim ili bolje reći nogometnim rječnikom ti podmećeš drugome ono što sam činiš, nogometno rečeno, kad igrač loše igra, daje netočne paseve, ne pokriva u obrani ono što mu je trener rekao, pa da se to ne bi primijetilo galami na nekog drugog koji čini manje pogreške ali šuti, stječe se dojam kako ovaj ustvari puno griješi. E to ti upravo činiš, što nije fer.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 10:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

misliš?
teško če hr puten orbana ,kasno je za to.
može jedino privozit migrante šta brže od granice do granice.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 10:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-policajci-izbjeglice-usmjeravaju-na-ilegalni-prijelaz-jednoj-zeni-pozlilo/842837.aspx

znači pandurija legalno sudjeluje u ilegalnim radnjama.
ma krasno ,i sutra če isti likovi imat obraza nekom pisat kaznu zbog brzine,pomagat u deložaciji hr sirotinje,hapsit mulce zbog đointa itd.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 10:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bih-jos-nikoga-nije-ni-primila-a-vec-najavila-zatvaranje-granica/842717.aspx

beha se drži one ; "preventivom do zdravlja "

Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 19/09/2015 : 10:21:00  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:

quote:

quote:

misliš?
teško če hr puten orbana ,kasno je za to.
može jedino privozit migrante šta brže od granice do granice.

Ma i to sto kazes, ali ostani la lopti, bice vec neke prilike

Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 19/09/2015 : 10:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bih-jos-nikoga-nije-ni-primila-a-vec-najavila-zatvaranje-granica/842717.aspx

Ne kenjaj , beha je spremna primiti cak nevjerovatnih 5,000000
dusa

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 10:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Ne kenjaj , beha je spremna primiti cak nevjerovatnih 5,000000
dusa

baš nevjerovatan ispad humanosti,jedva zadržavan suze.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/09/2015 : 10:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
http://slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/300040/Default.aspx

http://www.zagrebinfo.hr/inzenjer-strojarstva-issa-albadeen-iz-damaska-napustajuci-hrvatsku-medu-nama-ima-terorista/

Edited by - Kruger on 19/09/2015 10:41:20
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/09/2015 : 10:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-policajci-izbjeglice-usmjeravaju-na-ilegalni-prijelaz-jednoj-zeni-pozlilo/842837.aspx

znači pandurija legalno sudjeluje u ilegalnim radnjama.
ma krasno ,i sutra če isti likovi imat obraza nekom pisat kaznu zbog brzine,pomagat u deložaciji hr sirotinje,hapsit mulce zbog đointa itd.

nije li negdje nedavno Kras rekao da je nekih godina policija u slo žmirila na neke radnje..
Sad ne žmire, već sudjeluju

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/09/2015 : 10:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Razumijevanje tragične izbjegličke krize i odgovori na 2 ključna pitanja: Zašto stižu mahom mladi muškarci i zašto tek sada ako rat u Siriji traje još od 2011?

http://www.advance.hr/vijesti/razumijevanje-tragicne-izbjeglicke-krize-i-odgovori-na-2-kljucna-pitanja-zasto-stizu-mahom-mladi-muskarci-i-zasto-tek-sada-ako-rat-u-siriji-traje-jos-od-2011/

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/09/2015 : 10:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Razumijevanje tragične izbjegličke krize i odgovori na 2 ključna pitanja: Zašto stižu mahom mladi muškarci i zašto tek sada ako rat u Siriji traje još od 2011?

http://www.advance.hr/vijesti/razumijevanje-tragicne-izbjeglicke-krize-i-odgovori-na-2-kljucna-pitanja-zasto-stizu-mahom-mladi-muskarci-i-zasto-tek-sada-ako-rat-u-siriji-traje-jos-od-2011/

Ovo je jedno peti put vec postavljeno ovde.prati mslo
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/09/2015 : 10:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
500e kazete..joooj.nedajte im da uteknu.ostavite kojeg i zamene.eto me letim
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 19/09/2015 : 11:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Juče sam prošao kroz Croatiu, i tako slušajući radio
i mišljenje slušalaca sam stekao dojam da je većina
puka nastrojena tipa Kruger i ovih mu trabanata ovde.
Za ove ljudi bi bilo najgore da negdje zalutaju te
nabasaju na rulju, loše bi moglo završiti.
Trebalo bi im baciti neke letke da se drže što bliže
policije, jer tu su ipak najsigurniji.

Kao prvo od kud ti pravo da nas vrijeđaš ??
Ti svojim pisanjem raspiruješ mržnju ako bi gledali tvoj profil ( tvoj profil kroz psihologiju raspolaže s jako puno mržnje ), i netrpeljivost prema drugima.

Assad je ( a musliman je ) prorekao još 2013 godine što će se dogoditi Europi. Europljani zanemaruju to što je Asad prorekao Europi, mi upravo proživljavamo te probleme.

Raspolažemo različitim mišljenjima i informacijama ... od kud ti imaš pravo prozivanja ... ??

Hajd ne seri života ti.
Nije to nikakva mržnja nego razočarenje, iako sam malo požurio sa
zaključkom, jer Hrvati se eto opet bolje pokazaše nego što sam mislio,
i lošije nego što si se ti nadao.
I pazi, mi imamo iste informacije koje ti filtriraš
radi te svoje nakaradne ideologije i to rezultira različitim
mišljenjima.
A tu neki fašizam promovisati i još tražiti neki fer tretman,
ma daj,,,probudi se.

Kao prvo zašto voliš podmetati? O situaciji u Hrvatskoj sam izvijestio ono što sam znao, nigdje kritika. Kad ti ponestane argumenata počinješ etiketirati i vrijeđati. Cilj ti je isprovocirati svađu, očito. Nađi neke protuargumente i razgovara normalno, a nemoj se baviti nama koji razmišljamo drugačije od tebe niti nas vrijeđati. Zanimljivo kako je nekima Orban diktator i fašist, a Englezi koji su također zatvorili granicu, kao i Bugari i vođe u bogatim muslimanskim zemljama koje također ne žele primiti izbjeglice nisu. Kako kontradiktorno. Izbjeglice se mogu podijeliti u tri skupine: oni koji stvarno dolaze iz ratnih zona i koje trebaju dobiti pomoć, muškarci koji su se prikrpili ovim što im je pomoć potrebna a koji se žele dokopati Njemačke i bogatih zemalja iz Europe i onda na socijalu, i oni kojih je vjerojatno najmanje, ISILovaca. Kako god ako broj od više milijuna uđe u Europu to će destabilizirati većinu zemalja u Europi. U Hrvatskoj je u pripravnost dignuta 1. brigada, svi policajci su u pripravnosti, dižu se i oni s godišnjeg, sve to košta, kao i prijevoz, hrana, voda, medicinska skrb, crveni križ itd.

Ovo sam mislio napisati Krasu, ali ne da mi se kopati. Odvezem poznanika na pregled u bolnicu kojem je napukla fibula na odigravanju redovnog kola. I tako čekamo, meni je dosadno, kao i mnogima u čekaonici, pa nekako započne razgovor s nepoznatim ljudima koji također čekaju. Žalosno je što je moj poznanik morao čekati trti i pol sata na pregled kao i stariji čovjek s slomljenom nogom i rebrima, no to je neka druga priča. Svi koji me poznaju u živo mogu potvrditi kako se ja brzo skompam s nepoznatim ljudima i kako sam komunikativan. Kad su se sklapali prvi dogovori oko susreta stripofila između Hrvatske i Srbije, ja sam bio jedan od pokretača i inicijatora, kad se išlo u Beograd na sajam knjiga opet je Kruger bio među prvima, kad smo imali preveć stripova u gepeku opet Kruger rješava situaciju sa carinicima, ima dosta toga iz te prošlosti.

Uglavnom, sportskim ili bolje reći nogometnim rječnikom ti podmećeš drugome ono što sam činiš, nogometno rečeno, kad igrač loše igra, daje netočne paseve, ne pokriva u obrani ono što mu je trener rekao, pa da se to ne bi primijetilo galami na nekog drugog koji čini manje pogreške ali šuti, stječe se dojam kako ovaj ustvari puno griješi. E to ti upravo činiš, što nije fer.

Orban je jedno prilicno veliko govno kao i njegova ideologija,
dok su ove apaske drzave sto ih pominjes ne samo govno vec jedan ogromni djubreluk (to sam vec negdje napomenuo) tj, ljudski izrod.
Nikad nisam imao problema prepoznati istinu, ili fudbalsi receno,
najjace je tim koji je svjestan svojih slabosti, al ne bi sad
tolko o fudbalu, izgubio sam sinoc 4-1.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/09/2015 : 11:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

di su pare imaju odlične baze.

Vrhunske.
Samo si pomiješao.
Oni nisu protiv dolaska izbjeglica.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 11:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

di su pare imaju odlične baze.

Vrhunske.
Samo si pomiješao.
Oni nisu protiv dolaska izbjeglica.

ne ,ti si pomiša.
ekipa se sprda sa svin i svačin.
i pristani se ponašat ka da imaš 60 godina.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 19/09/2015 : 11:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

http://www.vecernji.hr/svijet/viktor-orban-europu-ce-preplaviti-100-milijuna-muslimana-1025432

nemaš straha daš bez kruva ostat

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/09/2015 : 11:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Jasno je meni da se sprdaju sa svim i svačim. I odlični su u tome.

A jesi vidio ovo?
https://www.facebook.com/223412531115765/photos/a.223413837782301.1073741828.223412531115765/320308838092800/?type=1&theater

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 11:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
prigleda san cilu stranu.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 11:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

quote:
Originally posted by KRAS

http://www.vecernji.hr/svijet/viktor-orban-europu-ce-preplaviti-100-milijuna-muslimana-1025432

nemaš straha daš bez kruva ostat

scenarij i nije toliko nerealan.
u idučih 20 godina biče svašta

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/09/2015 : 12:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
KOLINDA JE GLUPACA
Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.54 seconds. Snitz Forums 2000