Author |
Topic  |
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 16/06/2018 : 17:24:48
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Inače, u Argentini zbog načina nastupa i djelovanja u reprezentaciji ga imaju pravo napadati, on je izbornik-igrač, dva anonimusa stavio u prvih 11, mogu misliti da je dogovorio postotak od idućih im transfera. Sva im je filozofija "Idi na Messija pa šta on odluči". Svaka čast golmanu Islanda na par dobrih intervencija.
Mislis na malog Pavona, pa taj je vec sad bolji od Di Marije..
Haha cuj ovo postotak od transfera, jbt Messi godisnje zaradjuje desetke milijuna eura, mos mislit kako dogovara postotke.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7538 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 16/06/2018 : 17:26:18
|
Loš je ovo rezultat za Hrvatsku, možemo zgazite ove Nigerijce i svejedno glatko ispast. Argentina će se vadit na nama, a Island uvijek može igrati na nulu. |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33155 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 16/06/2018 : 17:26:42
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Tutta
Ovo prvenstvo će definitivno odlučiti koje bolji - Messi vs. Ronaldo. Sve što su dosad postigli, stoje fifty fifty. Ronaldo je jučer učinio veliki korak naprijed. Tri gola, ne bilo kom, Španiji! Messi je se danas malo ukakijo. Nema veze, tek je počelo. Vidjet ćemo tko će od njih dvojice, svoju repku dalje dogurati. Za sad, 1:0 za Ronalda.
Ronaldu je mnogo teze jer cijeli Portugal zavisi od njega. Argentina ima dobar tim, oni bi i bez Messija bili jedan od jacih timova na SP.
Portugal je Europski prvak.
Koliko Portugal ovisi o Ronaldu, toliko i Argentina o Messiju. Ni manje, ni više. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7153 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 16/06/2018 : 17:27:57
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Inače, u Argentini zbog načina nastupa i djelovanja u reprezentaciji ga imaju pravo napadati, on je izbornik-igrač, dva anonimusa stavio u prvih 11, mogu misliti da je dogovorio postotak od idućih im transfera. Sva im je filozofija "Idi na Messija pa šta on odluči". Svaka čast golmanu Islanda na par dobrih intervencija.
Mislis na malog Pavona, pa taj je vec sad bolji od Di Marije..
Haha cuj ovo postotak od transfera, jbt Messi godisnje zaradjuje desetke milijuna eura, mos mislit kako dogovara postotke..
Malo je izgubio u zadnje vrijeme zbog utaje poreza pa možda želi vratiti, koliko brujiš o Mamiću valjda bi trebao znati da nekima para nikad dosta... ali dobro, kad nisi u stanju prepoznati ironiju. Ne mislim na Pavona, nego T...pmm i ovog Mezu kojeg je dobro naučio padati.
|
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 16/06/2018 17:30:13 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 16/06/2018 : 17:29:15
|
Ovo prvenstvo će definitivno odlučiti koje bolji - Messi vs. Ronaldo. Sve što su dosad postigli, stoje fifty fifty. Ronaldo je jučer učinio veliki korak naprijed. Tri gola, ne bilo kom, Španiji! Messi je se danas malo ukakijo. Nema veze, tek je počelo. Vidjet ćemo tko će od njih dvojice, svoju repku dalje dogurati. Za sad, 1:0 za Ronalda.
Ronaldu je mnogo teze jer cijeli Portugal zavisi od njega. Argentina ima dobar tim, oni bi i bez Messija bili jedan od jacih timova na SP.
Koliko Portugal ovisi o Ronaldu, toliko i Argentina o Messiju. Ni manje, ni više.
Naravno da nije tako, ali ne da mi se sad nadmudrivati. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/06/2018 : 17:30:45
|
Nemojte se zavaravati i misliti kako ce Island i protiv vas igrati bunker. Jedno je Argentina, drugo Hrvatska. Igrace bunker samo ako dodju u prednost.
Ne zavaravam se ja nista, ja navijam za Island, sad dobivamo Nigeriju i zadnje kolo potvrdjujemo prolaz kontra Mamicevaca.. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 16/06/2018 : 17:35:42
|
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2004899
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 16/06/2018 : 17:41:41
|
quote: Originally posted by brni
Nemojte se zavaravati i misliti kako ce Island i protiv vas igrati bunker. Jedno je Argentina, drugo Hrvatska. Igrace bunker samo ako dodju u prednost.
Ne zavaravam se ja nista, ja navijam za Island, sad dobivamo Nigeriju i zadnje kolo potvrdjujemo prolaz kontra Mamicevaca..

Sujeverje? Navijam protiv svojih, da ne izbaksuziram, jer samo tako pobedjujemo. Mucki provokatoru. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 16/06/2018 : 17:48:50
|
Ja recimo bas navijam protiv Srbije nakon sto su onako smenili Muslina a da se nijedan igrac nije pobunio. Jos posle kad su dali Vucicu dres. Primera radi, LeBron James i Steph Curry su se pre finala dogovorili da ko god pobedi nece ici kod Trumpa na prijem. To su ljudi od integriteta, za razliku od nekih.
Nije sujeverje, stvarno bi mi bilo drago da bas lose prodju. Vucicev i Kokezin poraz moja je pobeda  |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 16/06/2018 : 17:51:55
|
quote: Originally posted by johnhartson
Ja recimo bas navijam protiv Srbije nakon sto su onako smenili Muslina a da se nijedan igrac nije pobunio. Jos posle kad su dali Vucicu dres. Primera radi, LeBron James i Steph Curry su se pre finala dogovorili da ko god pobedi nece ici kod Trumpa na prijem. To su ljudi od integriteta, za razliku od nekih.
Nije sujeverje, stvarno bi mi bilo drago da bas lose prodju. Vucicev i Kokezin poraz moja je pobeda 
Ja to malo prozivam brnija.
Inace se slazem sa tobom, jos kada je Krstajic rekao hvala Vucicu, prelilo je casu.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/06/2018 : 17:52:16
|
quote: Originally posted by Caleb
Sujeverje? Navijam protiv svojih, da ne izbaksuziram, jer samo tako pobedjujemo. Mucki provokatoru.
Ne uopce, ne navijam za repku od onog trenutka kad sam shvatio ko poteze sve konce, upravlja svima i stavlja/mijenja svoje marionete..beskicmenjaci od igraca svojim postupcima i neprotivljenjem tom kriminalnom sistetmu svakako nisu pomogli da promjenim svoj stav.. |
Edited by - brni on 16/06/2018 17:52:42 |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33155 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 16/06/2018 : 17:55:05
|
Koliko Portugal ovisi o Ronaldu, toliko i Argentina o Messiju. Ni manje, ni više.
Naravno da nije tako, ali ne da mi se sad nadmudrivati.
Ne da ni meni!
p.s. Portugal je tukao Franzuze bez Ronalda.
Živio |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17912 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 16/06/2018 : 18:15:52
|
meni je ronaldo gadan ali kako je ona naj naj naj ovo ono i najomiljeniji kad mu cijeli stadion zvizdi |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/06/2018 : 18:32:39
|
Mislim da je Peru uz Venecuelu jedina južnoamerička reprezentacija koju još nisam gledao u izravnom prijenosu, čak ni onu prijateljsku utakmicu sa Hrvatskom. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Posted - 16/06/2018 : 18:47:20
|
Bravo za Var. Mnogi ce sada morati da promijene nacin igre i da budu pazljiviji u senaestercu. Mada, da se ja pitam ukinuo bih penale. |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7153 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 16/06/2018 : 18:48:56
|
Nije lako ni opucati penal ovako, jbt. A da, ovdje je VAR bio koristan ali dobro, nije Danska sila neka. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 16/06/2018 18:50:29 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/06/2018 : 18:50:55
|
Bravo za Var. Mnogi ce sada morati da promijene nacin igre i da budu pazljiviji u senaestercu. Mada, da se ja pitam ukinuo bih penale.
Koliko bi onda Ronaldu golova uzea.. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14561 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 16/06/2018 : 19:26:24
|
quote: Originally posted by don_draper
Ne moze Messi ni penal zabiti dok njegov rival samara Spanjolce
Zbog Ronaldova nastupa noć prije, teško je spavao...Ne znam zašto |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14561 Posts
Posted - 16/06/2018 : 19:27:26
|
quote: Originally posted by surfer
Evo priloga za statisticare:
Messi je prvi igrac u povijesti koji je protiv Islanda na SP promasio penal.
Inace bi ga tako namrgodjenog, mrzovoljnog, bezvoljnog, umisljenog, trebalo smjestit na klupu.
Radijus kretanja mu je 30 metara po sirini terena, 20 metara po dubini, i onda pucaj po golu cim stignes,bezveze, cesce nego bekovi u kosarci.
  |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14561 Posts
Posted - 16/06/2018 : 19:28:31
|
quote: Originally posted by johnhartson
Meni stvarno nije jasno da toliki broj ljudi bas toliko mrzi Mesija... Sta je covek tacno uradio da izaziva tolike negativne emocije kod ljudi?
Mnogo ih vise mrzi Ronalda. Svi oni koji su dobri imaju hrpu fanova i imaju i skoro isto toliko mrzitelja. Ne znam zasto si toliko iznenadjen zbog toga, to je uvijek tako bilo, bilo da je sport, muzika ili sta ja znam.
+1 |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14561 Posts
Posted - 16/06/2018 : 19:29:30
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Loš je ovo rezultat za Hrvatsku, možemo zgazite ove Nigerijce i svejedno glatko ispast. Argentina će se vadit na nama, a Island uvijek može igrati na nulu.
Tako je, baš se loše rasplelo za naše planove... |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14561 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia