forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Forumaš godine 2019. - Peyo
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/01/2020 : 14:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Koji nije Dalmoš, Peyo?

Onda Peyo :D

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5055 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 15/01/2020 : 14:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Slažem se da su forumaši pri glasovanju mogli malo više cijeniti zalaganja pojedinih forumaša
Ali kakva nam je država, tako i ovdje na forumu
Biserje pred svinje

Žao mi je onih koje sam preporučio u topicu sa kandidaturama

Jašta nego gluposti (ja sam prvo mislio da se zajebaješ).

Dvojici od 3 koje si nominirao je finale izmaklo za samo 1 glas, tako da teško da se može reći da su potpuno zanemareni i neprepoznati. Sa druge strane, to što je i taj 1 glas zaostatka bio dovoljan da budeš ovako ogorčen ne vidim kako bi se drugačije moglo protumačiti nego da su ova dvojica koji su u finalu (to su jedina dvojica koji su dobili više glasova od onih koje si ti nominirao, znači samo na njih se tvoj upis može odnositi) tu potpuno nezasluženo, što je vrlo bezobrazno prema njima koji su sve samo ne tip forumaša "koji dođu jednom u par dana, bace kakvu foru i odu svojim putem" i prema ljudima (da ne kažem "svinjama") koji su za njih glasali.

Možda bi mogli birati i topic godine? Ja nominiram Peyin "BD reprinti, integrali i još ponešto": http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=50886&whichpage=1
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/01/2020 : 14:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Inače, ovo su gluposti, šta znači biti zasluženo u izboru za forumaša godine?
Radimo ovo jednom godine, radi se o zabavi i opuštenom običaju.
Ovo je skroz nebitan izbor, ali ljudi koji bi drugima govorili kako da glasuju imaju ozbiljne probleme, i sve me strah kako se ponašaju kod važnijih izbora.

Mislim da ovo što si napisao vrijedi za tebe. U obranu Nesvrstanog su najglasniji ti, lajvud i paro. Od vas rigidnih spamera Nesvrstani je u osnovi O.K. lik, no moraš imati razumijevanja što je dio ljudi ogorčen zbog toga što je solar za dlaku izgubio od spamera. Na stranu sad to što je solar moderator, on je prije svega forumaš koji vrijedno radi na poboljšanju kvalitete rada ove stranice za razliku od Nesvrstanog. No s druge strane si upravu i spameri imaju pravo biti nominirani i pobijediti, to je dio igre.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29635 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/01/2020 : 14:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Nisam ogorčen. Žao mi je tih ljudi i tako sam napisao.
Znam koliko Solar potroši svog vremena na forum jer sam i ja pisao crtice. Znaš li ti?
Ljudi na ovom forumu idu u ekstreme, pa čim netko nešto napiše ispada da je nekakva krajnost. Eto ja sam sad ogorčen.
Poanta je bila da ljudi svakodnevno čitaju solarove informacije iz svijeta stripa, ne mogu zamisliti bonelli podforum bez njega, sad je preuzeo i recenzije, ali će radije dati glas nekomu tko dođe svaki treći dan i ostavi dva posta.

Rekao sam što sam htio, pa neću više tu pisati da ne iritiramo ljude.
Da sumiram - nisam ogorčen i ne dozivljavam ovo glasovanje kao naročito bitnu stvar, ali ja bih solaru dao plaću za njegov rad na forumu, a nekima je bilo teško dati glas da mu pokažu da cijene taj trud.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25960 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/01/2020 : 14:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Čemu ovoliko talasanje i prepirke? Ovo glasanje je izgubilo smisao još kada je 1Euro pobedio.

Tada je konkurencija bila strašna, da ne nabrajam koji su tad ljudi bili aktivni na forumu. Isto sam tada reagovao kao Supermark sada, iako situacija ovog puta nije ni približno katastrofalna. Možda je iz oba polufinala trebalo uzeti po dva takmičara, da bi bilo zanimljivije, ali dobro.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 15/01/2020 14:58:49
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5055 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 15/01/2020 : 15:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Ima onih koji ne čitaju Bonelli podforum jer ih ne zanima, a svejedno većinom čitaju samo stripovske topice. Ako su prvaci Bonelli pdf-a dobili manje glasova od prvaka non-Bonelli pdf-ova, to nije pokazatelj manjka popularnosti tih forumaša, već manjka popularnosti Bonellija

@manhunter: Ma dječja posla, pusti nas ;)

Edited by - vukozec on 15/01/2020 15:08:35
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8615 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/01/2020 : 15:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
@supermark

Pa poanta je u tome, kako je već rečeno, da je ovo zajebancija.
Da se recimo glasa za staff membera sajta godine, solar ako ne bi pobijedio, sigurno bi bio u finalu s nekim od recenzenata npr.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21626 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/01/2020 : 17:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
e ovde nisam zakasnio!!

drago mi je da su moji favoriti ušli u finale,ali ipak prednost dajem Pejotu, samo jer je manje sklon prepirkama od Jerka - iako mi je nesvrstani beskrajno drag,nepotrebno ulazi u rasprave,i bilo bi mi draže da energiju i vreme koje tako troši,preusmeri na pisanje o stripovima ili neku benigniju zajebanciju.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 15/01/2020 17:54:53
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2951 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 15/01/2020 : 18:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
I Peyo i Nesvrstani su mi među najdražim forumašima i s obojicom mi je gušt raspravljati i o stripovima i o sportu.

Nadam se da će Nesvrstani naći više vremena za pisanje o košarci, Asterixu i Tvrđama.
Glas za Peyu za njegovo pisanje o BD stripovima.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21626 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/01/2020 : 18:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
zar se ne kaže "glas za Peya"?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12914 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/01/2020 : 18:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ne kaže. Kaže se glas za Peyu.

Have mercy
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/01/2020 : 19:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

ali ja bih solaru dao plaću za njegov rad na forumu, a nekima je bilo teško dati glas da mu pokažu da cijene taj trud.

Pa daj mu plaću, tko ti brani?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5103 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 15/01/2020 : 19:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Solar .
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29635 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/01/2020 : 19:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ali ja bih solaru dao plaću za njegov rad na forumu, a nekima je bilo teško dati glas da mu pokažu da cijene taj trud.

Pa daj mu plaću, tko ti brani?

Njegov ugovor o radu mu brani da radi kod drugog poslodavca
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/01/2020 : 19:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
A ti mu onda daj đeparac.

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3075 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 16/01/2020 : 08:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
Peyo

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1652 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 16/01/2020 : 08:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Ne kaže. Kaže se glas za Peyu.

Ne.

Kaze se moj glas ide za Peyotl.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9950 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 16/01/2020 : 09:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Tezak izbor, ali glas Nesvrstanom

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/01/2020 : 14:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ovo mi je super kako u finalu glasa manje ljudi nego u polufinalima.
Ovo će vjerojatno biti finale s najmanje glasova još od onog eksperimenta s drugim krugom bez polla (koja budala li se toga dosjetila?).
Isto tako, Peyo je prvi u zadnjih pet godina koji će pobijediti bez foto-finiša.
U to ime, htio bih biti prvi koji će Peyu čestitati. Apsolutno zasluženo, iako za mene pomalo neočekivano.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21626 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/01/2020 : 16:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo mi je super kako u finalu glasa manje ljudi nego u polufinalima.
Ovo će vjerojatno biti finale s najmanje glasova još od onog eksperimenta s drugim krugom bez polla (koja budala li se toga dosjetila?).
Isto tako, Peyo je prvi u zadnjih pet godina koji će pobijediti bez foto-finiša.
U to ime, htio bih biti prvi koji će Peyu čestitati. Apsolutno zasluženo, iako za mene pomalo neočekivano.

а šta bi ti bilo očekivano?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/01/2020 : 16:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
NESVRSTANI

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21626 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/01/2020 : 16:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
sad tek pažljivije bacih pogled na polufinale,i videh da sam sa 12 osvojenih glasova (uz opasku da nijedan nije namešten) na petom mestu.Itekako sam zadovoljan rejtingom,sa obzirom da sam siguran da nisam dobio ni jedan glas od bonelijevaca,koji su definitivno najborojnije glasačko telo foruma.

Edited by - anto on 18/01/2020 17:26:50
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17441 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 18/01/2020 : 16:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Samo 57 glasova dosad ukupno?
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12914 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 18/01/2020 : 17:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Peyo naravno.

Have mercy
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 18/01/2020 : 18:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Glas za gospodina Peyu!

edit: uspio ga "ubacit" u 17:59:42 :)

Never leave it in the hands of the judges

Edited by - ReemCP on 18/01/2020 18:00:52
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000