Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 13/02/2020 : 11:51:47
|
quote: Originally posted by manhunter
Svako čita onako kako želi. Čovek je otvorio topic sa debilnom forom(sve ok, meni nije problem), ali i sa pismom sa venerološkog odeljenja u bolnici (u međuvremenu izbrisao). Ako on može da se zeza, mogu i ja, rekoh sebi. Ali očigledno nije tako.
Bugarke, Kubanke i Vijetnamke sam spomenuo zato što je Euro svojevremeno pisao o svojim uspesima kod tih etnija. Hteo je i da ih prostituiše po Evropi, sve to uz pratnju turbo folk zvezda. Postavljao je fotografije Kubanki i pričao šta je sa kojom radio. I onda ja imam frustracije?
Naći ću ti te topice, pa onda čitaj tri puta ako hoćeš. Pa ćemo se onda vratiti na ovo "sramotno". Hvala.
Samo vi uživajte.
WTF!????
Koga sam ja htio da prostituiram?
Kakve sam to slike KUBANKI stavljao?
PA ŠTA PRIČAŠ TI!???
Sve što sam stavio je bila fotografija prijateljice iz TRINIDADA I TOBAGA, onda jedna prijateljica sa VIETNAMA (sa kojom sam se družio mijesec dana dok sam bio u Vijetnamu) a na Kubi sam bio sa prijateljima i nisam stavljao nikakve slike Kubanki, osim onih sa Havane ili Tropicana Show. A da si malo više svijeta vidio, ti bi znao da su u Tropicana Show-u ARTISTKE (plesačice, akrobatkinje i slično) a ne KURVE kakvim ih ti želiš prikazati. Kubanci a pogotovo Kubanke su veseli ljudi, koji vole da plešu, druže se itd,...a Tropicana Show je na najmogučijoj profesionalnoj razini mogučeg, oni tamo vježbaju godinama, to je UMJETNOST čovječe, nisu to neke barske plesačice u nekoj diskoteci i svakako nisu nikakve kurve niti bilo šta slično. Ne znam kakve veze ima Bugarska (nisam tamo nikada ni bio) niti kakve veze ima Turbo folk, osim što ponekada slušam Mileta Kitiča u avtomobilu!???
Linkove koji si stavio:
-jedan je o world picnic party-ju (gdje mi je Airbnb ukrao ideju kako izgleda haha), jer sam i ja pričao o jeftinom smještaju bez skupocjenih hotela i to
-a drugi je o mom posjetu sahrane u Srbiji
Zato se izvini ili ima stvarno materiala za tužbu, jer pričaš laži o meni.
Kakva prostitucija???
I da sam slučajno spomenuo, sigurno je bilo mišljeno u zajebanciji (ja nisam nikada osuđen niti sam se ikada bavio time), dok ti pričaš kao da sam se ja time bavio ili sam razmišljao da se time bavim i da sam tražio nekakve Kubanke, Bugarke i Vijetnamke da se prostituiraju, mislim WTF!????
Ja sam čovjek koji je dosta putovao, upoznao dosta ljudi i nikada sa nikim nisam imao problema, niti sam ikada bio osuđen za bilo šta. Za razliku od tebe nije me stid družiti se sa Kubankama, Vijetnamkama, Tunizijkama, Trinidadčankama,....pa zamisli čak ni sa Bugarkinjama (ako ikada upoznam neku), za razliku od tebe znam uživati u dobrom plesu, cijenim plesačice koje se bave sa tim, prepoznam vrijednost, trud, zalaganje, profesionalnost, umjetnost u tome šta rade a ne smatram ih kurvama i prostitutkama, kada plešu npr salsu u "kostimu" |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Posted - 13/02/2020 : 12:21:23
|
quote: Originally posted by lwood
Šta skačete na manhuntera,čovik se zajebava.
Eto.
Ja kad budem postavio izveštaj sa dermatovenerologije, zezajte me do besvesti.  |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 13/02/2020 : 12:36:33
|
quote: Originally posted by lwood
Šta skačete na manhuntera,čovik se zajebava.
ma kurac se zajebava. Vidiš da je opsjednut sa mnom, kači nekakve 10 godina stare topike (u kojima sam se ja zajebavao, dok on sve shvača doslovce) a onda dava zle primjedbe. Recimo, ovaj topik če okačiti za 10 godina u nekoj prilici i napisat če, kako sam ja htio prevariti Zdravstveno Osiguranje npr...on se ne zna zajebavati niti kuži zajebanciju. Umjesto toga on je frustriran i zao. Umjesto da traži smijeh i šalu u zajebanciji on traži bolest, kriminal i slično. Jako neugodan čovjek. Recimo ja sam jednom u zajebanciji napisao da mi se ispustio nekakav prišt i pošto nisam znao tačno o čemu se radi mi smo se ovdje zajebavali kako se radi o genitalnim bradavicama o hpv i slično,...naravno da ništa od toga nije bila istina ali ovaj je to shvatio za ozbiljno i sada ovdje piše o sifilisu i slično uz to se čak sprda sa tim, ne znajuči da stvarno ima ljudi koji imaju ovakve bolesti i jako su nesretni zbog toga. I onda vidi da sam ja bio kod dermatologa i počne pisati ovakve stvari u nekakvim spolnim bolestima itd. Dok sam ja išao kod Dermatologa zbog problema sa Rosaceom i da se testiram na alergije, da znam šta ne smijem da jedem, čega se trebam kloniti itd.... Žao mi svakog čovjeka koji mora da ide negdje kod doktora na pregled, žao mi svakog čovjeka koji ima neku bolest, neki problem, pa makar se radilo o alergiji, prištu, zubobolji,....ovo se zove empatija. Kod Manhuntera ne samo da nema empatije, nego je jednostavno zao čovjek i zlonamjeran i zlopamtilo. Stvarno sramota, da je ovakav čovjek moderator.
Kad se več sječa svega i svačega i izvlači 10 godina stare topike, šteta što ne izvlači neke svoje gdje npr nije znao podnjeti uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije.
Skoro svi smu bili veseli i sretni zbog onolikog sportskog uspjeha Hrvatske Nogometne reprezentacije u nogometu (finale Svijetskog prvenstva!!!!), dok naravno Manhunter nije smogao čestitati i reči nešto lijepo tom uspjehu. Jednostavno nije mogao, jer je zavidan, zao, zlonamjeran,...nema on sreče i veselja u sebi, barem ako se ne radi o njemu, on se ne zna veseliti TUĐOJ SREĆI, ali svakako likuje tuđoj nesreči, tu je uvijek među prvima. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Posted - 13/02/2020 : 12:46:15
|
Vređaj i dalje, sad će stići Charlie i reći mi da treba da me bude sramota. |
|
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 13/02/2020 : 13:26:21
|
quote: (u kojima sam se ja zajebavao, dok on sve shvača doslovce)
Ne, on se zajebava a samo ti ovo shvaćaš doslovce.
Ti se zadnjih deset godina konstantno zajebavaš po forumu (uključujući i ovaj topic) i zadnji si koji se možeš buniti po tom pitanju. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 13/02/2020 : 14:20:55
|
quote: Originally posted by solar
quote: (u kojima sam se ja zajebavao, dok on sve shvača doslovce)
Ne, on se zajebava a samo ti ovo shvaćaš doslovce.
Ti se zadnjih deset godina konstantno zajebavaš po forumu (uključujući i ovaj topic) i zadnji si koji se možeš buniti po tom pitanju.
e pošto očito imam iskustva sa zajebancijom, ja je nikako ne mogu pronači ovdje:
-Bolje leči te picajzle na dermatovenerologiji.
-Euro je pokupio neku veneričnu bolest, bio je na pregledu, mazao kremu desetak dana, a sad mu je stigao račun.
- Misliš da se radi o sifilisu?
Šta god su Bugarke, Kubanke ili Vijetnamke donele u poklon.
- mrzim kad se to dogodi.
Šta tačno?
Kad dobiješ sifilis, kad brišeš guzicu ili kad staviš dečiji rekvizit na prst?
-Bugarke, Kubanke i Vijetnamke sam spomenuo zato što je Euro svojevremeno pisao o svojim uspesima kod tih etnija. Hteo je i da ih prostituiše po Evropi, sve to uz pratnju turbo folk zvezda. Postavljao je fotografije Kubanki i pričao šta je sa kojom radio. I onda ja imam frustracije?
-Ja kad budem postavio izveštaj sa dermatovenerologije, zezajte me do besvesti.
Eto, ja sa bogatim iskustvom zezancije ne mogu pronači šalu u ovim riječima. Uz to Manhunter nije poznat kao neki veliki šaljivđija, tako da ako bi to pisao npr lwood ili supermark, ili bagi, ili KRAS...ja bi čak to uzeo za šalu jer znam da su "luđaci" i da je to njihov stil, ali od strane "moderatora" meni ovo ne liči na šalu. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 13/02/2020 : 14:25:16
|
quote: Originally posted by nagor
Već sam rekao jednom. Evro bi morao imati samo jedan topic i to je to.
dok bi ti trebao da ih imaš deset |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 13/02/2020 : 14:54:13
|
quote: Originally posted by manhunter
Kad smo već kod tužbe, ima ovde zanimljivih stvari:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=38124&SearchTerms=a
a šta to?
Da ste me poslušali sada biste zaradili 15 eura više po gramu.
Prije 10 godina, za vrijeme kada je topik bio napisan, gram čistog zlata vrijedio je 31,5539 eura a danas vrijedi 46,5330 eura.
Da ste me slušali tada i počeli sakupljati zlato, danas bi (10 godina kasnije) zaradili TREČINU VIŠE. Ako to nije dobar biznis ne znam šta je. Toliko puta slušam "opet neka ideja o biznisu", "jesi li ikada ostvario neku ideju",...pa eto, šta fali ovoj?
Tko je prije 10 godina odkupovao zlato, zlatni nakit,...sada je za trečinu bogatiji. Ako ste pronašli rafineriju, istalili zlato na čistinu čistog zlata, danas ga možete prodati po 46,5330 eura za gram. Ako niste rastalili zlato u čisto zlato, možete prodati 14k, 18k, 9k u lokalnoj zlatari i još uvijek ste na plusu jer i oni plačaju tretjinu više nego što su plačali tada:
-8k danas vrijedi 14 eura za gram -14K vrijedi 24,10 -18K vrijedi 30,80 -itd....
i ne znam kojeg suca bi to zanimalo, ili o kakvoj tužbi je riječ.
Lijepo ideš do zlatara ili mijesta gdje odkupe zlato i prodaš. To ljudi rade svaki dan, u čemu je problem. Uz to ne plača se nikakav porez na dobit jer nema poreza na trgovanje sa zlatom. Ovo zna svaki sudac i biznismen.
I pošto pratiš svaki moj topik, sjetičeš se nekih (blago sa Ebaya, ili tako nešto) gdje sam ja kupio neki nakit, koji ne samo da danas vrijedi više jer se cijena zlata podigla za trečinu, nego se radi i o nakitu starim par sto godina, stavljao sam slike tamo, neke sam uspio kupiti, neke nisam uspio, ali dosta toga sam uspio, dosta toga i prodao, nešto još uvijek imam, nisam ni sve stavljao tamo, i sada zamisli koliko sam lijepih evriča zaradio.
I da ne pričam za bez veze, kako 1Euro nema pojma o biznisu, kako nisam ja nikada ništa uložio u svoj biznis, eto da skinem verižicu sa vrata, slikam i kažem, da može biti tvoja za 1800 eura. Kupuj sada jer za deset godina bit če skuplja za trečinu haha:

|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 13/02/2020 : 16:04:01
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by nagor
Već sam rekao jednom. Evro bi morao imati samo jedan topic i to je to.
dok bi ti trebao da ih imaš deset
Pa bilo bi manje stresa. Za tebe i za sve nas koji nismo pravovremeno uložili u zlato. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15829 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 13/02/2020 : 21:51:30
|
Pa dobro, treba malo progledati euru kroz prste, ipak ima čavao tamo... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12903 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Posted - 13/02/2020 : 22:18:16
|
Zlobni ste i nemate empatije, sramota!  |
|
Edited by - manhunter on 13/02/2020 22:31:27 |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12903 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 13/02/2020 : 22:46:59
|
Umesto sto zezate coveka, mogli ste da prelistate neke od ideja 1euro, da ih primenite u praksi, zaradite kes i platite coveku operaciju, kako ne bi cekao nekoliko godina.
1ero, je l boli mnogo?  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 14/02/2020 : 02:47:05
|
Meni je uvijek bila velika enigma (i prije nego sam se priključio stranici) zašto Caleb piše zelenim slovima. Mislim, nije da mi smeta al eto ta zelena slova mi ne daju mira godinama... |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29634 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)