Author |
Topic  |
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 26/03/2020 : 17:52:21
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by Tonto
>kakav vam je ekipa, zadnji album od Tool-a?
Meni je dobar. Zadnja stvar vrhunska, ostalo ok manje više.
Jesi slušao Slint? https://www.youtube.com/watch?v=XBE2EUT34aY Ako ti je dobar Death in vegas, trebalo bi i ovo.
Ja nisam bas bio ljubitelj Tool-a. Prolazili su mi ispod radara, ali ovaj zadnji je odlican. Ja uopce ne znam gdje bi to svrstao. Mozda i nigdje, kategorija-glazba, je dovoljna. Meni odlican. Slint? Ne, nikada. Sada upravo da. Odlicna stvar. Sad i ovo moram proucavat...jbg.
Mi imamo samo ona crvena rebarca na lp-u, ovaj zadnji meni vrlo dobar, volim taj malo čvršći ritam na bubnjevima. Pneuma najbolja.
 |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8958 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 26/03/2020 : 19:05:15
|
Pa dobro, nije ovaj zadnji nešto previše drukčiji ili bolji od predhodnika. Bar meni. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8958 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 26/03/2020 : 23:59:00
|
quote: Originally posted by Poli
Covjece, sta je ovo, obolio si!? :o
Šuti, dobro je. Ja san mislija da će bit Parni valjak. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Tonto
Advanced Member

8958 Posts
Posted - 27/03/2020 : 09:04:35
|
Dobro je ljudi, nece biti nista. Proslo je...
Jedino sto sam u trenutku slabosti obecao boljoj polovici da je vodim na kocert kad prodje sve ovo. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 27/03/2020 : 09:12:00
|
Ja san zna da ti covik postoji, jer san ga vidija na ulici. Ali mu nikad nisan vidija spot, ili cuja pismu, dok nisan otvorija ovo sta je Tonto postavija... Jesan li sad i ja zarazen? |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8958 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8958 Posts
Posted - 27/03/2020 : 09:36:30
|
Evo cujem da postoji kucni test... upalis pjesmu, ako ti se guzni misici krenu stiskat u ritmu gotov si. |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
Tonto
Advanced Member

8958 Posts
Posted - 27/03/2020 : 09:58:01
|
quote: Originally posted by vukozec
Jole je simpatičan tip, šta sad. Gore bi bilo da si odvrnuo nešto tipa Vatra.
Do agree. Jeste teški trash, al je feelgood... ni koncert mi neće teško pasti. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 27/03/2020 : 10:19:54
|
A ne znam...iako je onaj moj imenjak, postao dosta nesimpatican sudjelujuci u nekim komercijalnim emisijama i ponasajuci se pretenciozno, ipak imaju odlicnih pjesama. I odlicno odsviranih. Nisam ih davno doduse vidio ali prije 5-6 godina bio sam im na par koncerata, i bili su vise nego dobri. |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Posted - 27/03/2020 : 10:54:17
|
A ne znam...iako je onaj moj imenjak, postao dosta nesimpatican sudjelujuci u nekim komercijalnim emisijama i ponasajuci se pretenciozno, ipak imaju odlicnih pjesama. I odlicno odsviranih. Nisam ih davno doduse vidio ali prije 5-6 godina bio sam im na par koncerata, i bili su vise nego dobri.
Prije koju godinu su ih angažirali da nas zabavljaju na jednoj konferenciji. Uspjeli su zabavu na kojoj je parsto inženjera, od toga 99% muških, učiniti još dosadnijom nego inače. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/03/2020 : 11:13:59
|
Do agree. Jeste teški trash, al je feelgood... ni koncert mi neće teško pasti.
Djeluje ka izrazito pozitivan lik. Isto tako jedan od onih gažera tipa Stavros koji pošteno svoje odrade. Kažu ljudi da se po pirevima i feštama ne gasi. Inače, moran priznat da je interesantno da kad je rock u pitanju 100 ljudi 100 ćudi, a kod Jole smo svi ko jedan. Valjda znamo pripoznat kvalitetu |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/03/2020 : 11:15:15
|
A ne znam...iako je onaj moj imenjak, postao dosta nesimpatican sudjelujuci u nekim komercijalnim emisijama i ponasajuci se pretenciozno, ipak imaju odlicnih pjesama. I odlicno odsviranih. Nisam ih davno doduse vidio ali prije 5-6 godina bio sam im na par koncerata, i bili su vise nego dobri.
Vatra je dno dna. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/03/2020 : 11:18:41
|
Ja san zna da ti covik postoji, jer san ga vidija na ulici. Ali mu nikad nisan vidija spot, ili cuja pismu, dok nisan otvorija ovo sta je Tonto postavija... Jesan li sad i ja zarazen?
On ti je počea karijeru ka gažer u kafiću Vertigo(tada Mariella) u Matoševoj u našen kvartu. Znan jer mi starci žive nasuprot pa su mu svaki petak i subotu navečer jebali sve po spisku. |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Posted - 27/03/2020 : 11:24:30
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Do agree. Jeste teški trash, al je feelgood... ni koncert mi neće teško pasti.
Djeluje ka izrazito pozitivan lik. Isto tako jedan od onih gažera tipa Stavros koji pošteno svoje odrade. Kažu ljudi da se po pirevima i feštama ne gasi. Inače, moran priznat da je interesantno da kad je rock u pitanju 100 ljudi 100 ćudi, a kod Jole smo svi ko jedan. Valjda znamo pripoznat kvalitetu
Na koncertu Jole nisam bio, ali znam da je počeo kao Starwarsov apprentice pa vjerujem, jer Stavros je, majke mi, uživo vrh zabavljaštva u Hrvatskoj, skidam kapu čovjeku. 3 ure non-stop, bez pauze, ko Springsteen. |
Edited by - vukozec on 27/03/2020 11:24:50 |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 27/03/2020 : 11:57:50
|
Jebemu misa. Paralela Stavros-Springsteen? Osim pocetnog slova koji ih imenuje, tu staje svaka slicnost. Sablazan je to staviti u istu recenicu. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 27/03/2020 : 12:03:44
|
Ja san zna da ti covik postoji, jer san ga vidija na ulici. Ali mu nikad nisan vidija spot, ili cuja pismu, dok nisan otvorija ovo sta je Tonto postavija... Jesan li sad i ja zarazen?
On ti je počea karijeru ka gažer u kafiću Vertigo(tada Mariella) u Matoševoj u našen kvartu. Znan jer mi starci žive nasuprot pa su mu svaki petak i subotu navečer jebali sve po spisku.
Ma znan. Ispod fronte, di 'oni' side na gajbama i piju. Nisan usa u ona dva kafica u zivotu. Sad je samo jedan, jel da? I kladionica. Nisan ni u nju usa nikad. Samo u Tommya. Ne da mi se ni imenovat takve 'zabavljace', bog te, koga oni to 'zabavljaju' ? Meni je to dno dna, dna glazbene kace. Uzas. Da ih uopce sad ne uzimam u usta. Jer cu onda morat isprat justa sapunom... Ni njega ni onog drugog sta je sta dvadeset metri od fronte, u Gajevoj. Katastrofa i uzas. Apage satanas! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/03/2020 : 12:16:16
|
Kako misliš koga oni to zabavljaju? Kod nas i u susjednin državama bar tri puta više ljudi nego Saxon, Arcade fire i Napalm death zajedno. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8958 Posts
Posted - 27/03/2020 : 12:31:05
|
Vatra je dno dna.
Ništa nije gore od vatre. Između jednog koncerta vatre i deset jolinih biram ovo drugo. To što znaju svirat ne znači ništa kad je konačan proizvod golo govno. Zna i Žak Houdek pivat, oćemo sad slušat "hdz zna"...
...Jole je trash, ali recimo od tih zabavljačkih vrsta Bebeka baš volim. Žuta ruža, Laku noć svirači, Oprosti mi što te volim, Dabogda te voda odnijela, Da je sreće bilo... Onih par puta godišnje što se nacvrcam obavezno završavam s tim. Da je to malo bolje posložio na jedan album bio bi moj kandidat za top 10. |
 |
|
Topic  |
|