forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Vaših Top 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/04/2020 : 16:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Bas san nikidan ovo gleda, odlicno je. Ima ona neka mala muslimanka, mislin da je iz Malezije, svira Judas i Slayer na gitari, i pici ih nenormalno. Inace to mi stariji non stop pokazuje, ima svasta, cudo jedno. Tu mi stariji skida svasta. Nedavno mi je odsvira Cemetary gate, bas mu je srce bilo puno.

Svira ova i Judas

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/04/2020 : 17:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jesi Jere nesto zabuca ovdi? 'Svira ova i Judas'...
Pustija si od 'otrova' moju najdrazu pismu. Koju san i ja tija postavit, ali ceka san... Kakve to ima veze s Judasom?
Inace Only, kakva pisma, uf... Jedna od uopce meni najdrazih ikad. Pustan je makar jednom po sedmici, od kad je izasla.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/04/2020 : 19:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesi Jere nesto zabuca ovdi? 'Svira ova i Judas'...
Pustija si od 'otrova' moju najdrazu pismu. Koju san i ja tija postavit, ali ceka san... Kakve to ima veze s Judasom?
Inace Only, kakva pisma, uf... Jedna od uopce meni najdrazih ikad. Pustan je makar jednom po sedmici, od kad je izasla.

Ne kužin?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8967 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 23/04/2020 : 19:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ovo gori ti je link na jubito plejlistu, meni stoje cepelini. Tek kad odeš na youtube vidi se prvi video di teta svira judas.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/04/2020 : 19:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Ovo gori ti je link na jubito plejlistu, meni stoje cepelini. Tek kad odeš na youtube vidi se prvi video di teta svira judas.

Ne kužin kako san to izvea.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/04/2020 : 20:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Ne kužin kako san to izvea.

A neman pojma kako si ovo izveja. Ja kad otvorim tvoj izabrani video pici mi Anthrax i Only. Sta mi je bas drago.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 23/04/2020 : 21:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego, di je Ivi? Nije sinoc bija na prozivci.

Nisan stiga, vrag ga odnia.
Dajte neki izazov da ispunim za kaznu, da gol trčim sa Hajdukovim šalom po Maximiru.

Inače, za početak supergrupe dont lajkit tako da Van H. plus Satriani nisu prouzročili leptiriće u mom trbuhu.
Još mi i mister gitara nije napet.
Znam surfing sa elijenim i to, ali nekako mi udavi tu gitaru.
Meni važnija emocija i neki smisao od sušte tehnike.

Da ne bi samo kritizirao, ovi su mi i gori od njih.

Hypnos mi je isto malo prenatrpan sa kopijama svega što su našli na stolu.
Nije da nisu dobri, nego brate mili daj od svega po jedno, tako da mi je malo prezgusnuto.
The great work najbolja stvar zbog pokušaja free jazza.
Čak mi je The eclectic možda bolji (morao sam malo proširiti vidike)

Imam još podosta da pregledam šta naljepiste.
Drago mi je da se Jere vratia.
Nije baš neki košarkaški stručnjak, ali za mjuzu ima žicu.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/04/2020 : 21:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nisan nikada ove Sons of Apollo vidio ni cuo dosad, a ni necu vise nikad cini mi se. Uzasan mi je progresivni metal, sami pozeri. A osim toga ovo me vuce na Dream theatar, a ti su mi posebno nezgodni za vid i sluh.
Ona Chickenfoot grupacija meni je dobra utoliko sto su mi inace odlicnu Purple pjesmu i moj 'veliki hit' Highway star, otprasili s veseljem i entuzijazmom. Cak se i mister guitar smjesi, vidi se da im je gust. Bude dobrih tih 'supergrupa', postavit cu ti u buducnosti jedan nastup takve jedne skupine/nakupine.
Ja danas po dnevnoj zapovijedi, cijelo popodne Sisters of mercy i Bauhaus. Morao sam malo izici od jucerasnjeg blues moda...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8967 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 23/04/2020 : 22:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ništa danas osim allmana, a bojim se da bi to moglo potrajati par dana. Tako je to meni s njima.

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 23/04/2020 : 22:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ivane, kad prolistaš wiki vidiš da su dva komada iz teatra, jedan iz gunsa, jedan proglašen nekim supertruper basistom, svirao sa svima, sve u svemu ostarjeli nadrkani boj bend.
Imali turneju neadavno, ja stavio lovu na tebe da si barem na dva koncerta hodočastio, bio dobar koeficijent.
Nije valjda da sam uzalud kuću založio.

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 23/04/2020 : 22:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ja prije nekoliko dana isto bio na Bauhausu, ali kombinirao sa kraljicom siuxa Banshees.

Pregledavam žemske bubnjarice u ponudi i kako otišao dalje naletio na ovu malu, živi smijeh, skroz simpa.

Edited by - ivi skoj on 23/04/2020 23:09:39
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/04/2020 : 00:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Ivane, kad prolistaš wiki vidiš da su dva komada iz teatra, jedan iz gunsa, jedan proglašen nekim supertruper basistom, svirao sa svima, sve u svemu ostarjeli nadrkani boj bend.
Imali turneju neadavno, ja stavio lovu na tebe da si barem na dva koncerta hodočastio, bio dobar koeficijent.
Nije valjda da sam uzalud kuću založio.

Apage satanas! Vade retro!
Ne bi nikad... Moj ukus jest leprsav i lepezasto se siri u svim i k svim pravcima, ali jos uvijek je prefinjen. Tako da; znam da znam, i pretencioznim pozerima tu nema mjesta. Vis' i ucinilo mi se podzvukom na 'teatar snova', mada ja tu nikad nista ne bi dosanjao, kamoli odsanjao...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/04/2020 : 10:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nova stvar od Stonesa je bas prva liga. Stari neunistivi zombiji. Svaka cast!

https://youtu.be/LNNPNweSbp8

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8967 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 25/04/2020 : 10:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Dobri su... i aktualni. :)

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/04/2020 : 11:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Prate sve. Novonastala situacija im nista ne moze, uostalom oni su primjer kako zdrav i sportski zivot donosi dugovjecnost. Evala in! Ne mogu im bas pozeljeti jos ovoliko, ali bar jos jednu turneju, da ih jos jednom pogledam. Europa. Negdje. Dogodine, recimo.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 25/04/2020 : 13:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ništa danas osim allmana, a bojim se da bi to moglo potrajati par dana. Tako je to meni s njima.

Evo da ti se pridružim.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8967 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 25/04/2020 : 15:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Proširio sam malo listu danas.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/04/2020 : 15:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Danasnji menu; grill, piva i Judas Priest. I to samo 'Screaming', izvrtit cu ga posteno. Mozda i 'Defenders' zere. Zafalili su mi.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 25/04/2020 : 16:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

quote:

Evo da ti se pridružim.

Evo i ja odajem počast na svom wall of fameu:

A vrti se danas ovo:

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/04/2020 : 17:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Koji je ovo plocofon? Tom Petty, pravi junak.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 25/04/2020 : 18:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Pro-ject debut, iz Češke bez greške :D
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/04/2020 : 20:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Izgleda mi bas nice!
Sto imas od zvucnika?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/04/2020 : 14:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Tonto evo ti ako oćeš zaigrat:
https://myquiz.org/p/203615
Dobar je, ja san odigra jučer.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/04/2020 : 14:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Mike Oldfield:Discovery
A-Ha:Hunting high and low
Depeche Mode:Violator
Pet Shop Boys:Actually
Tears For Fears:Songs from the big chair
Duran Duran:Rio
New Order:Republic
Yazoo:Upstairs at Eric's
Talk Talk:It's my life
Euritmics:Sweet dreams

Prva tri su zicer, ostale sam ovako po sjećanju.
Inače zbog ograničenja od 1 kandidata na listi nema 7-8 albuma od Mikea Oldfielda.

Honorable mentions:hrpa toga, Jarre,Vangellis...Ma hrpa toga.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8967 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 27/04/2020 : 14:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
@ NESVRSTANI

Vidija sam, tenk ju. Obično ubijam oko u tu uru pošto crtkaram po cilu noć. :) ...a i ne znam da li mi se kvari ona pobjeda od sinoć na progresivi. :P

Edited by - Tonto on 27/04/2020 14:13:35
Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000