forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Euro 2020 (11.06.-11.07.)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 46

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/07/2021 : 00:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Sjajno prvenstvo. Puno golova i dobrih utakmica.

Sta vi kazete?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/07/2021 : 01:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dvije nedopustive situacije, od kojih jedna krajnje primitivna desile su se nakon utakmice. Prva je napuštanje stadiona od gotovo svih engleskih navijača prije proglašenja pobjednika. Mislim ono, baš ste bahati gvnri.
Ali druga - skidanje srebrnih medalja engleskih igrača čim su ih dobili...pa to stvarno moraš biti krajnja razina bahatosti, primitivizma, pa i nekulture.

Navijao sam za Italiju i drago mi je zbog toga, a nakon ovih situacija drago mi je još više.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3393 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 12/07/2021 : 01:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Kao Juventino, jako mi je drago što su Chiellini i Bonucci razbili ovo prvenstvo, Berna dao dva penala, a kapa dole golmanu, ali za mene je Federico Chiesa igrač prvenstva. Očekujem u budućnosti da bude lider ove nove Italije.
S druge strane, Southgate je svesno napravio ekipu koju je teško dobiti, ali zato je izgubio na kreativnosti, i čim su naleteli na prvu pravu ekipu, nestali su. Maltene nisu prdnuli skoro čitav meč na protivničkoj polovini.
Za ovo seljačenje sa skidanjem medalja nemam reči. Momci izgleda nisu svesni da dolaze iz zemlje koja nije iz prvog ešalona kvaliteta, treba da budete presrećni uspehom koji ste ostvarili, jer ćete se načekati opet na neko finale. No, time meni još i slađe što su olađeni.
Nakon jednog perioda suše, fudbal se vratio, tamo gde mu je i mesto, u Italiju.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/07/2021 : 01:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Bas su iritantni s Tim skidanjem medalja. Neki ko onaj mount nisu ni dozvolili da im ceferin objesi medalju. Sautgejt je inace Radio krive poteze. Umjesto da uvede vrhunske mlade igrace s klupe da mu igraju on ih uvede da mu pucaju penale Sto bi vecina trenera prepustila iskusnim igracima
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/07/2021 : 01:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Rispekt za Engleze. Ponosne nacije ne slave druga mjesta, pa makar nikada ništa ne osvojili.
Vidimo se u Katru.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3393 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 12/07/2021 : 02:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Rispekt za Engleze. Ponosne nacije ne slave druga mjesta, pa makar nikada ništa ne osvojili.

Nema to veze sa ponosom, već snobizmom.
Ponos mogu da imaju samo zemlje koje nešto znače u ovom sportu, a tu engleza nema na radaru.
Naučiće s godinama da cene ovaj uspeh kad im prođu karijere a ništa ovakvo ne dosegnu.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/07/2021 : 02:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Juhuu L'Italia🙂🙂🙂

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/07/2021 : 05:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

Nema to veze sa ponosom, već snobizmom.
Ponos mogu da imaju samo zemlje koje nešto znače u ovom sportu, a tu engleza nema na radaru.
Naučiće s godinama da cene ovaj uspeh kad im prođu karijere a ništa ovakvo ne dosegnu.

Upravo suprotno, lako je biti ponosan ako svako malo osvajaš sve živo. Ponos treba pokazati baš kada si u situaciji kao Engleska.
Čak i ako će cijeniti taj uspijeh za nekoliko godina, ne slave poraz pet minuta nakon kraja utakmice.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8970 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 12/07/2021 : 06:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Aj tintone ne pizdi i ne izmisljaj opravdanja. Skinija si medalju, triba ti je oduzet... stoka bezobrazna.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/07/2021 : 06:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Kao Juventino, jako mi je drago što su Chiellini i Bonucci razbili ovo prvenstvo, Berna dao dva penala, a kapa dole golmanu, ali za mene je Federico Chiesa igrač prvenstva. Očekujem u budućnosti da bude lider ove nove Italije.
S druge strane, Southgate je svesno napravio ekipu koju je teško dobiti, ali zato je izgubio na kreativnosti, i čim su naleteli na prvu pravu ekipu, nestali su. Maltene nisu prdnuli skoro čitav meč na protivničkoj polovini.
Za ovo seljačenje sa skidanjem medalja nemam reči. Momci izgleda nisu svesni da dolaze iz zemlje koja nije iz prvog ešalona kvaliteta, treba da budete presrećni uspehom koji ste ostvarili, jer ćete se načekati opet na neko finale. No, time meni još i slađe što su olađeni.
Nakon jednog perioda suše, fudbal se vratio, tamo gde mu je i mesto, u Italiju.

+1

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/07/2021 : 06:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Aj tintone ne pizdi i ne izmisljaj opravdanja. Skinija si medalju, triba ti je oduzet... stoka bezobrazna.

Čekaj, možda sam ja nešto propustio. Otkad je skidanje medalje znak bezobrazluka? Pa nije prvi put da se to radi...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33654 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 12/07/2021 : 07:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote

+1 Ono igraš doma, a odigraš ovako

quote:
Originally posted by Caleb

Kejn je danas vise igrao u odbrani, nego u navali. Englezi defanzivni, bruka su odigrali. Bunker u stilu Murinjovih autobusa. Sautgejt od Engleza napravio Italijane.

Zabari, tehnicki, nadmocni.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33654 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 12/07/2021 : 07:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
+1

quote:

Bravo i za Bonucija i Kjelinija. Veterani odigrali za respekt.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33654 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 12/07/2021 : 07:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
+1

quote:
Originally posted by Markos

quote:

Drago mi zbog chiese, covik vridi vise od svih talijana skupa.

Sjajan igrač.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/07/2021 : 07:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Italija je na kraju ovo zasluženo uzela, iako su dva najbitnija meča dobili posle penala. Nekako mislim da bi ove Engleze i Španci dobili da su prošli Italiju.

Engleska je u prvom poluvremenu bila neuporedivo bolja, odlično su pokrivali teren i bukvalno disali za vratom Italijanima čim bi ovi uzeli loptu. Ipak me čudi zašto Southgate nije pokušao da zatvori utakmicu drugim golom nego se povukao da sačeka nalete protivnika u drugom poluvremenu.

Skoro sve nakon 1:1 je išlo ka penalima, u kojima su Englezi poznati čokeri. Čak im je i selektor ispao najveći čoker od svih. Kakva panjina, i zbog suludih izmjena i zbog odabira redosleda kojim će mu igrači šutirati penale.

Ipak, it's comming to Rome.

Škoti se raduju

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12028 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/07/2021 : 07:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sjajno prvenstvo. Puno golova i dobrih utakmica.

Sta vi kazete?

Od 1994. I Svetskog prvenstva u Americi pratio sve do sada. Na ovom pogledao svega tri utakmice zbog jebenih TV prava. Jednostavno, ne mogu da jurim strimove i gledam na kompu. Ne ponovilo se.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/07/2021 : 07:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Southgateovo vođenje utakmice od poluvremena nadalje je potpuno nejasno. A kulminiralo je rasporedom izvođača penala.
Iako je dobro vodio Englesku do finala, glavni je krivac za ovako dobru propuštenu priliku. Tko zna hoće li se stvari jednako poklopiti u Kataru.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33654 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 12/07/2021 : 08:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Teško, bit će iskusniji, ali bit će i drugi. Flick će posložiti Njemačku, Španjolci su tu, kao i Francuzi, ovakvi Englezi teško mogu sa njima.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/07/2021 : 08:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čekaj, možda sam ja nešto propustio. Otkad je skidanje medalje znak bezobrazluka? Pa nije prvi put da se to radi...

Tačno,mogli su je stavit i u guzicu ,koga briga Ipak je Rim vječni grad a London vojni logor.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10680 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 12/07/2021 : 09:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Englezima je ovo najbolji plasman na EP u nogometu.

1968. i 1996 su bili treći.

Skidanje medalja nema veze sa ponosom, ali ima s odgojem.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16803 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 12/07/2021 : 10:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Bravo za Talijane...ne podnosim ove bahate i odvratne Engleze

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22375 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/07/2021 : 10:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Vecina ih skida medalje, na taj nacin hoce da pokazu kako su nezadovoljni sto su izgubili u finalu. E sad, mogu da ih shvatim, ali slazem se da je to izraz nepostovanja. Kad sudija svira kraj, to je to, budi covjek i prihvati realnost.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22375 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/07/2021 : 10:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Italijani se provukli na penale u polufinalu i finalu takodje.
Ipak nema nista da im se prebaci, koliko god da su dobri ili losi, cinjenica je da su svi ostali bili losiji. To isto vazi i za Grcku 2004. i Italiju 2006.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8970 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 12/07/2021 : 10:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Skidanje medalja nema veze sa ponosom, ali ima s odgojem.

To.

quote:
ali slazem se da je to izraz nepostovanja. Kad sudija svira kraj, to je to, budi covjek i prihvati realnost.

...i to.

Inače Southgate bolji u pripremi utakmice, Mancini boji u prilagodbi tijekom utakmice. Sve u svemu slabašno finale.

...i ovi penali su govno. Cili naslov stane u penal jednog djeteta. Igrali bi oni meni novu utakmicu odma ujutro pa ne bi bilo kalkuliranja i cekanja penala.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/07/2021 : 10:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ljudi su se rukovali sa svima, pozdravili talijanske igrače, primili medalje i onda ih skinuli. Koga točno nisu ispoštovali?
Možda sam ja glup ili i meni fali odgoja, ali i dalje vidim ovo kao ispravan potez. S tim da razumijem da se otpočetka Englezima traži svaka sitnica, pa sada i na ovo.

Za penale se apsolutno slažem da ih treba odstraniti iz finala.

Go to Top of Page
Page: of 46 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000