forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Najkula - opasno kul stripovi - zvanična tema
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 44

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11934 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/12/2022 : 01:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Najkula
New Member

220 Posts

Member since 21/06/2021

Posted - 18/12/2022 : 11:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Najkula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Najkula

quote:

mislim da znam šta je ??? 3 u 1,a i 3 od 4 za Super karusel - ovo zadnje ima na kobisu.

ovo ??? bi moglo ladno biti Ralf Azam - ah,kakav bi to bio potez Najkule,rejting bi joj skočio do neba.

Najave za "Super Karusel" neće biti ništa od onoga što je već u štampi. Za "Nada iznad svega" 3 i 4 i "Zorglubov trijumf" se već zna i uskoro stižu. Sve četiri najave su za ono što sledi kasnije...
Za jedno od njih ćemo pustiti par kadrova na našem instagram nalogu večeras, kao tizer.

Što se "???" tiče... teško da iko može i da pretpostavi šta je u pitanju.

tizer,večeras,čekam ga i dalje

Ups... tizer sada dostupan.

Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 18/12/2022 : 11:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

mislim da znam šta je ??? 3 u 1,a i 3 od 4 za Super karusel - ovo zadnje ima na kobisu.

ovo ??? bi moglo ladno biti Ralf Azam - ah,kakav bi to bio potez Najkule,rejting bi joj skočio do neba.

Najave za "Super Karusel" neće biti ništa od onoga što je već u štampi. Za "Nada iznad svega" 3 i 4 i "Zorglubov trijumf" se već zna i uskoro stižu. Sve četiri najave su za ono što sledi kasnije...
Za jedno od njih ćemo pustiti par kadrova na našem instagram nalogu večeras, kao tizer.

Sta je na tizeru, nemam instagram

Edited by - alaniusfordius on 18/12/2022 12:50:11
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17555 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 18/12/2022 : 12:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Od kog datuma je Kagester 3 u prodaji?
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2421 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 18/12/2022 : 13:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alaniusfordius

quote:

quote:

quote:

quote:

Na instagramu reklamiraju svoja izdanja a ovde reklamiraju instagram.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 18/12/2022 : 13:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
Kako god, sta je na tizeru?
Go to Top of Page

Largo
New Member

292 Posts

Member since 23/06/2021

Posted - 18/12/2022 : 13:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Largo a Private Message  Reply with Quote
Sa instagrama:
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10629 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/12/2022 : 13:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

https://www.picuki.com/profile/najkula_stripovi
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 18/12/2022 : 14:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima na pomoci, ne znam o cemu se radi... Da nisu oni Niskozemci, sto su nekada davno Decije novine objavile samo jedan album?
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10629 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/12/2022 : 15:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala svima na pomoci, ne znam o cemu se radi... Da nisu oni Niskozemci, sto su nekada davno Decije novine objavile samo jedan album?

Možda si pogodio.

Jako sliči na Seronove: Les petits hommes!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9258 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 18/12/2022 : 15:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Crtež liči na Niskozemce, a možda je i neki od nastavljača Marsupilamija crtao...
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10629 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/12/2022 : 15:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Ova trakica u desnom kutu dolje upućuje na Seronov potpis.
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2421 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 18/12/2022 : 15:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Hehehe, deluje zanimljivo.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21702 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/12/2022 : 20:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
zanimljivo,ali nisam oduševljen - navijam za neki "prljaviji" humor u Najkulinim stripovima.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Najkula
New Member

220 Posts

Member since 21/06/2021

Posted - 18/12/2022 : 21:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Najkula a Private Message  Reply with Quote

Bravo, momci! Pokušali smo da otežamo, ali trebalo je da pretpostavimo da neće dugo potrajati pre nego što se razreši "misterija".

Inače, za one koji se nisu susretali sa više Seronovih radova, njegov humor u Niskozemcima je poprilično prljav, da ne kažem surov... do te mere da dosta fora u ovom albumu teško da bi prošlo današnje filtere korektnosti, pogotovo za nešto što bi trebalo da bude "all ages" štivo.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21702 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/12/2022 : 21:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
odlično

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21702 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/12/2022 : 21:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Niskozemci - može;nego,ima toga baš,baš mnogo - to će sigurno ići u integralima?

Go to Top of Page

Najkula
New Member

220 Posts

Member since 21/06/2021

Posted - 18/12/2022 : 22:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Najkula a Private Message  Reply with Quote

Konkretno, ovaj album je van (v)arka ostatka serijala i funkcioniše u potpunosti kao zasebna pričica, te kao takav sasvim ima smisla da ide u "Super Karusel".

Inače, Đole (Vlada Tadić), koji je zaslužan za prevod, ovaj album je prikladno naslovio "Niskozemci: Prizemni humor".

Držimo fige da će dovoljnom broju čitalaca ovaj album biti upola zabavan koliko nama prilikom rada na njemu ("If you've enjoyed watching the show just half as much as we've enjoyed doing it, then we've enjoyed it twice as much as you.", Monty Python) da nam i najmanje opravda našu eventualnu ćaknutost koju bi iziskivalo objavljivanje integrala.

Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 20/12/2022 : 17:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
Zeljno iscekujemo sledecu misteriju...
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 20/12/2022 : 18:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Hvala ti Deki, hvala ti Vlado.

Dobio sam na lutriji života da mi je i ćale ljubitelj stripova i kolekcionar, pa sam od puzenja imao pristup divnim,divnim albumima Dečjih Novina. Kapetan Sabr, Gaša/Gaston, Spiru, Brik Bredford, Čovek sa srebrnom zvezdom... takođe sam imao sreće da mi ćale nije bio mentalno ograničena osoba koja ne dozvoljava svom detetu da strip čita, širi, cepa, šara i sve što ide uz to. Svi ti stripovi su prošli kroz moje ruke i jedan po jedan upućivali na to gde sam sada.
Iako ne mogu da odgovorno tvrdim, Niskozemce sam izabrao kao strip na kome sam naučio da čitam. Taj mučeni album DeNoa sada ne liči ni na šta, opet - po njemu je šarano, pisano, nošen je barem dve godine do vrtića/osnovne i nazad svakoga dana. Barem pedesetero klinaca u Ćupriji je pročitalo to remek-delo. I iako sam i njega, a i ostale albume (neke prilično papreno) preko kojih sam zavoleo strip kasnije nabavio u sjajnom stanju za ćaleta i sebe, ovaj ostaje najdraži strip u kolekciji i strip koji je najviše puta vađen sa polica.

Ne pamtim kada me je neka najava ovako obradovala, ne pamtim kada sam se izlasku nekog stripa ovako radovao.
Još jednom,
hvala Deki, hvala Vlado.

P.S. Čekamo onaj kultni! :P

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Najkula
New Member

220 Posts

Member since 21/06/2021

Posted - 22/12/2022 : 20:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Najkula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Hvala ti Deki, hvala ti Vlado.

Dobio sam na lutriji života da mi je i ćale ljubitelj stripova i kolekcionar, pa sam od puzenja imao pristup divnim,divnim albumima Dečjih Novina. Kapetan Sabr, Gaša/Gaston, Spiru, Brik Bredford, Čovek sa srebrnom zvezdom... takođe sam imao sreće da mi ćale nije bio mentalno ograničena osoba koja ne dozvoljava svom detetu da strip čita, širi, cepa, šara i sve što ide uz to. Svi ti stripovi su prošli kroz moje ruke i jedan po jedan upućivali na to gde sam sada.
Iako ne mogu da odgovorno tvrdim, Niskozemce sam izabrao kao strip na kome sam naučio da čitam. Taj mučeni album DeNoa sada ne liči ni na šta, opet - po njemu je šarano, pisano, nošen je barem dve godine do vrtića/osnovne i nazad svakoga dana. Barem pedesetero klinaca u Ćupriji je pročitalo to remek-delo. I iako sam i njega, a i ostale albume (neke prilično papreno) preko kojih sam zavoleo strip kasnije nabavio u sjajnom stanju za ćaleta i sebe, ovaj ostaje najdraži strip u kolekciji i strip koji je najviše puta vađen sa polica.

Ne pamtim kada me je neka najava ovako obradovala, ne pamtim kada sam se izlasku nekog stripa ovako radovao.
Još jednom,
hvala Deki, hvala Vlado.

P.S. Čekamo onaj kultni! :P

Lepa priča. Kakva vremena, kada se jedan strip-album razmenjivao između 50 klinaca, deluje gotovo nestvarno iz današnje perspektive...

Nema na čemu, svakako mi je drago da smo nekog obradovali ovom najavom.

Kad smo kod najava, nova upravo okačena na:
https://najkula.rs/najave/

Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

666 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 22/12/2022 : 21:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
planirao sam čitat taj strip u izdanju europe comicsa.pa da pitam prije nego kupim budući da sam malo pregledao preview.ima li u stripu prodavanja političke korektnosti i woke pizdarija?
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

666 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 22/12/2022 : 21:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
e da,moram pohvalit napredak u stilizaciji naslova na prednjoj strani stripa.prve tri knjige imale su neki generičan isti fonta ,a sada svaka ima stiliziran kao i što je u originalu.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9258 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 22/12/2022 : 21:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Kog stripa?
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2916 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 22/12/2022 : 22:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Misli na Vagabond ediciju, i da slazem se da su sva tri imala isti font naslova, po meni ne tako dobar. Mozda jedna mala zamerka, ta edicija je jedna od najboljih stvari godinama unazad. Tehnicki superiorna izdanja.
Go to Top of Page
Page: of 44 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000