Author |
Topic  |
stbojan
New Member

Serbia
280 Posts
Member since 29/10/2011 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1723 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 10/03/2023 : 16:27:14
|
Ako se ne varam, nije udruga već udruženje |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2434 Posts
Member since 13/01/2020 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2434 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 10/03/2023 : 18:11:08
|
quote: Originally posted by kreŠa
quote: Originally posted by borg
Kakav publicitet imaju, pre će biti Zadruga. Prva sezona.
Luna nije ništa zgrešila!
L(ag)una je to sve zakuvala.

|
Resistance is futile. |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2632 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 10/03/2023 : 21:25:58
|
Znači, zadrugari na čelu sa Borislavom. Vuk bi mogao da bude onaj potrčko, ili kako već..?
|
Carpe diem |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 11/03/2023 : 11:42:23
|
quote: Originally posted by Markos
Džimi je, kao i obično, na dobrom tragu. Ja ću probati sumirati neke svoje dojmove:
Jedino što Bora želi je riješiti se snažne konkurencije i postići monopol. DW je odavno već poprilično oslabio, sad je Fibra meta. Svima je savršeno jasno da je sve ovo isključivo usmjereno na pokušaj da se Fibra izbaci iz Srbije. Njemu ovakvo udruženje treba samo i isključivo iz tog razloga. Pošto su zabrane koje je pokušao provesti naišle na neočekivano jako otpor i negativne reakcije publike, sad je primamio ostale srpske izdavače nudeći im borbu za zajedničke interese i opće dobro, ali po meni je to samo pokušaj da zabrani koju je pokušao provesti osigura veći legitimitet i da pritom usput malo raspodijeli negativan publicitet i na ostale udrugare, što se, nažalost, već događa. Ja čovjeka ne poznajem, ali iz poteza koje vuče otkad se pojavio na strip-sceni ne vidim da je taj lik zainteresiran za dobrobit scene ili za neke zajedničke ciljeve. Dok smo praktički svi mi ostali od strip-fanova postali izdavači, on je u strip ušao slučajno, nanjušio potencijalnu zaradu i krenuo buldožerom, ne mareći pritom za spaljenu zemlju iza sebe. On o stripu nema pojma, sve za što je sposoban je kopirati tuđe kataloge i ideje, on se bavi strip-izdavaštvom isto kao što bi se bavio, ne znam, prodajom krumpira - sve što je bitno je daj samo da što jeftinije nabavimo i što skuplje prodamo. I sad će se on kao kroz udruženje boriti za ove proklamirane ciljeve? Ha ha ha.
U teoriji, ovakvo jedno cehovsko udruženje je, naravno, potrebno i dobrodošlo, ali u praksi to teško može donijeti neke rezultate. Iz mog iskustva, najveći igrači u takvim situacijama uvijek tjeraju vodu na svoj mlin i mali tu teško da mogu doći do izražaja jer im se često interesi suprotstavljaju. Velikima nikad nije u interesu ojačati male. Darkwood je jedva preživio prvi napad. Sad kad je konačno opet stao na noge, hop, najviša državna inspekcija poslana po anonimnoj prijavi izvrnula firmu naglavačke. Baš su zanimljive te slučajnosti. I sigurno je baš ugodno biti u udruženju s takvim šeretski raspoloženim kolegama. Nema ništa ljepše od dobre šale i pošalice.
ključni post teme! |
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10667 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 11/03/2023 : 13:48:50
|
quote: Originally posted by henry
Ako se ne varam, nije udruga već udruženje
https://www.xn--rjenik-k2a.com/Udruga
Udruga Svaki oblik slobodnog i dobrovoljnog udruživanja više fizičkih odnosno pravnih osoba koje se radi zaštite njihovih probitaka ili zauzimanja za zaštitu ljudskih prava i sloboda te ekološka, humanitarna, informacijska, kulturna, nacionalna, pronatalitetna, prosvjetna, socijalna, strukovna, športska, tehnička, zdravstvena, znanstvena ili druga uvjerenja i ciljeve, a bez namjere stjecanja dobiti, podvrgavaju pravilima koja uređuju ustroj i djelovanje toga oblika udruživanja. (Zakon o udrugama, Narodne novine 88/2001.) |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 11/03/2023 : 13:53:03
|
Henry je mislio na to da je srpska verzija "udruženje", a ne udruga. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 11/03/2023 13:56:48 |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10667 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts
Member since 10/04/2017 |
|
dovlajoe
Junior Member

.JPG)
Serbia
415 Posts
Member since 11/01/2019 |
Posted - 11/03/2023 : 16:58:27
|
quote: Originally posted by DzekDenijels
Znači, zadrugari na čelu sa Borislavom. Vuk bi mogao da bude onaj potrčko, ili kako već..?
Izgleda da i ti malo baciš pogled na zadrugu kad znaš da tamo ima neki potrčko. |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2632 Posts
Posted - 11/03/2023 : 20:04:14
|
quote: Originally posted by dovlajoe
Izgleda da i ti malo baciš pogled na zadrugu kad znaš da tamo ima neki potrčko.
To mi je omiljeni TV sadržaj...    |
Carpe diem |
 |
|
dovlajoe
Junior Member

.JPG)
Serbia
415 Posts
Member since 11/01/2019 |
Posted - 12/03/2023 : 08:35:02
|
Da ne ispadne da Rahana pominjem samo u negativnom kontekstu, upravo videh da je Rahan 1 i 2 stigao u striparnicu Alan Ford. Pa ko voli nek' izvoli. Stavio sam post na ovu temu pošto pretpostavljam da će ovde biti najvidljiviji za one koji su zainteresovani. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 12/03/2023 : 10:12:41
|
Evo na facebooku jedan tip napada striparnicu Alan Ford pa su ga svi ostali u komentarima pokopali  Ne znam jel se radi o izoliranom slučaju, al nadam se da ovo nije nekakva gerilska kampanja da se potkopa Alan Ford zbog uvoza Fibre. Do sada sam apsolutno svugdje vidio samo pozitivne komentare o toj striparnici. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
night
Senior Member

Serbia
1810 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 12/03/2023 : 10:26:37
|
U AF odlazim od 97-98 godine, koliko mi se čini. Uvek su i Miroslav nekad, i sada Marko bili vrhunac profesionalnosti i ljubaznosti. Uvek su imali i dalje imaju vrlo fer i korektan odnos. |
 |
|
Unngenant
Junior Member

Serbia
401 Posts
Member since 28/02/2012 |
Posted - 12/03/2023 : 10:33:44
|
Kakvih sve pacijenata ima (dobro grub sam, ali zaista to jesu psihološki problemi bez ikakve zajebancije), sam u striparnicama zatekao kao kupac, mogu misliti sa čime se Marko ili u Darkwood-u tek sreću. I sam lično kada sam prodavao uživo...Prvi put da sam za Mareta pročitao da se ikad iko žali oko slanja, za ČK, i knjižare ok...ali ovo je hard core... |
 |
|
matori paraliticar
Senior Member

2831 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 12/03/2023 : 11:34:56
|
Gde moze da se procita o tom napadu?
Bilo je raznih stvari u proslosti kao recimo kad je neko prijavio naslovnicu Lilith 18 sto je uzrokovalo da je fejsbuk stranica DW bila zatvorena.. tokom trajanja nekog BG sajma knjiga i sad u decembru slican tip napada na dw forum i na ovaj.
Ali dobro naravno ono sto je spomenuo paka moze ipak da je slucajnost ili izoliran slucaj..
|
Francuski Bogovi Grafizma |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 12/03/2023 : 12:33:59
|
Ma ono je bolesnik... nadam se da takva vrsta bolesti ne dolazi s godinama kolekcionarstva. Doduše, naručija je Zagora pa...   |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 12/03/2023 : 13:27:38
|
Da ne ispadne da Rahana pominjem samo u negativnom kontekstu, upravo videh da je Rahan 1 i 2 stigao u striparnicu Alan Ford. Pa ko voli nek' izvoli. Stavio sam post na ovu temu pošto pretpostavljam da će ovde biti najvidljiviji za one koji su zainteresovani.
Zakasnio si, pre 5 strana na ovom topiku je data informacija. Imao si dobru nameru. |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2632 Posts
Posted - 12/03/2023 : 17:23:26
|
Ovo sa zabranom Fibre i napadom na AF i Marka pokazuje da su zaista neki ljudi dno dna. Pazi, postoje likovi nezadovoljni radom AF!?    Pa čime ste nezadovoljni "rođaci"!? Ili je u pitanju samo fucking bot..? |
Carpe diem |
 |
|
jagodanbg
Advanced Member

3001 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 12/03/2023 : 18:21:53
|
quote: Originally posted by Paka01
Evo na facebooku jedan tip napada striparnicu Alan Ford pa su ga svi ostali u komentarima pokopali  Ne znam jel se radi o izoliranom slučaju, al nadam se da ovo nije nekakva gerilska kampanja da se potkopa Alan Ford zbog uvoza Fibre. Do sada sam apsolutno svugdje vidio samo pozitivne komentare o toj striparnici.
Video jutros, i planirao da mu odgovorim, ali sam imao pametnija posla. Teško oštećena osoba!
Izgleda da je obrisao post. |
Pumpaj |
Edited by - jagodanbg on 12/03/2023 18:25:35 |
 |
|
Saale
Starting Member
76 Posts
Member since 26/09/2022 |
Posted - 12/03/2023 : 20:21:35
|
Izgleda da i ti malo baciš pogled na zadrugu kad znaš da tamo ima neki potrčko.
To mi je omiljeni TV sadržaj...   
Vidi se... |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2632 Posts
|
Topic  |