forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 DARKWOOD: SUPERNOVA #9 – RAKETAŠ
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

matori paraliticar
Senior Member

2775 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 08/07/2025 : 16:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Valjda nisam nesto promasio i da je Darkwood u medjuvremenu izbacio jubilarni broj edicije SUPERNOVA, ciji je deveti broj upravo ovaj nas Raketas :)
Tesko je zamisliti izdavaca DW bez ove edicije u kojoj su izasla zaista znacajna dela vec.

Iskreno o Rocketeeru nisam znao puno pre citanja ali slutio sam da je strip koji nekome u DW mnogi znaci pa nije bilo dileme da ce ovo izdanje da bude uradjeno i vise nego dobro. Rocketeer je za mene pre citanje bio uglavnom jedan cini mi se relativno simpatican clan sada skoro pa usnulog DW foruma.
Pre nego sto kazem barem nesto o samom stripu moram reci da je ovo po tehnikalijama spektakularno izdanje, ovako debele korice cini mi se da nisam video u nekom drugom izdanju :) Malo je tesko citati strip zbog tezine ali moze se izdrzati sam stripski deo izdanja nije toliko obiman.
Ukoliko ne nameravate nabaviti ovo izdanje drugacije uradite to u nekoj od srpskih striparnica po ceni od otprilike 30 evra.

Meni su se crtez i price (cini mi se da ih je dve) dopale, jest tu je ono iritantno zamasnjivanje pojedinih reci po amer stilu, povremeno mozda malo previse 'domaci zargon' ili kako bi se reklo ali to samo blago smeta
jer vidi se da je posao radjen sa posvecnosti i ljubavlju a to je najvaznije a ne neki moji sitni komentarcici sto ne menjaju celoukupan utisak.

Bravo ekipi koja je bila umesana u ovom projektu!

Francuski Bogovi Grafizma

Edited by - matori paraliticar on 08/07/2025 17:30:15
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000