forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Bit če rata kažu svi....
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author  Topic Next Topic  

1Euro
Advanced Member

12589 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/06/2025 : 13:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Šta radi ovaj Izrael, nisu mi simpatični ali treba priznati da imaju muda. Koliko ratova vode? Gaza, Libanon, Sirija, Jemen, Iran, Zapadni brijeg,...

Znam da politika nije dozvoljena zato nečemo o sankcijama koje iz nekog razloga im nitko ne nabije (Rusima su nabili odmah prvi dan i svaki mijesec nove sankcije) dok ovima ništa, izgleda da mogu raditi sve nekažnjeno.

Pošto politika nije dozvoljena valjda možemo razgovarati o borbama?

Očekivao sam neki žešči odgovor Irana ali ništa....izgleda da nemaju više raketa, uništili su im lansere iz kojih su ispaljivali rakete, nemaju zračne obrane, nemaju aviona, sad su im još i one bunkere u kojima su razvijali jedersko oružje uništili...pobili su im sve zapovednike a onaj Ajatola nema pojma šta da radi...u neku ruku mi je žao Irana, koliko uništenja su pretrpjeli, koliko milijarde štete otišlo u vazduh,..a oni još uvijek računaju na neku diplomaciju, na neko mirno rješenje.
Naravno u Gazi se događa genocid ispred naših očiju a nitko ništa ne napravi,...

bvagner3
Senior Member

Croatia
2364 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 23/06/2025 : 16:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Dok mene ne diraju,j.be mi se i za zapad i za istok,i ko je koje vjere,stavova ili nacije,te tko protiv koga i zbog čega.Ljudska narav je takva i ljudi ratuju još iz vremena kada su živjeli u spiljama i brali banane,nije se puno toga promjenilo još od kamenog doba,samo način i sredstvo,a u suštini je sve ostalo isto...

#!??
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000