Author |
Topic  |
|
1Euro
Advanced Member

12589 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 23/06/2025 : 13:32:00
|
Šta radi ovaj Izrael, nisu mi simpatični ali treba priznati da imaju muda. Koliko ratova vode? Gaza, Libanon, Sirija, Jemen, Iran, Zapadni brijeg,...
Znam da politika nije dozvoljena zato nečemo o sankcijama koje iz nekog razloga im nitko ne nabije (Rusima su nabili odmah prvi dan i svaki mijesec nove sankcije) dok ovima ništa, izgleda da mogu raditi sve nekažnjeno.
Pošto politika nije dozvoljena valjda možemo razgovarati o borbama?
Očekivao sam neki žešči odgovor Irana ali ništa....izgleda da nemaju više raketa, uništili su im lansere iz kojih su ispaljivali rakete, nemaju zračne obrane, nemaju aviona, sad su im još i one bunkere u kojima su razvijali jedersko oružje uništili...pobili su im sve zapovednike a onaj Ajatola nema pojma šta da radi...u neku ruku mi je žao Irana, koliko uništenja su pretrpjeli, koliko milijarde štete otišlo u vazduh,..a oni još uvijek računaju na neku diplomaciju, na neko mirno rješenje. Naravno u Gazi se događa genocid ispred naših očiju a nitko ništa ne napravi,...
|
|
bvagner3
Senior Member

Croatia
2364 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 23/06/2025 : 16:18:47
|
Dok mene ne diraju,j.be mi se i za zapad i za istok,i ko je koje vjere,stavova ili nacije,te tko protiv koga i zbog čega.Ljudska narav je takva i ljudi ratuju još iz vremena kada su živjeli u spiljama i brali banane,nije se puno toga promjenilo još od kamenog doba,samo način i sredstvo,a u suštini je sve ostalo isto... |
#!?? |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|