forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Velike Bonelli priče 10 - Tex
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

LudensovPotrcko
Average Member

742 Posts

Member since 05/06/2018

Posted - 26/06/2025 : 18:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send LudensovPotrcko a Private Message  Reply with Quote
Tex protiv zlog privjeska!

Scenarij: Nizzi
Crtež: Villa

Broj u Italiji: 10.

Već dostupno na shop.strip-agent.hr

Uskoro i na (pre)ostalim prodajnim mjestima!

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1081 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 26/06/2025 : 18:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
To se čekalo. Pravo ljetno štivo za duboku hladovinu :)
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5195 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 26/06/2025 : 18:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
Konačno. Odmah kupujem.
Šteta samo što se intenzivno izmjenjuju Zagor-Tex-Zagor-Tex a tek sporadično ubacuju ostale... no znamo zašto pa što je tu je..

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12596 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/06/2025 : 18:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

Konačno. Odmah kupujem.
Šteta samo što se intenzivno izmjenjuju Zagor-Tex-Zagor-Tex a tek sporadično ubacuju ostale... no znamo zašto pa što je tu je..

ja ne znam.....zašto?
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17534 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 26/06/2025 : 18:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Šteta je što u kratkom razmaku iste priče izađu kod različitih izdavača na ovim prostorima, dok su neke objavljene samo u ZS...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12596 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/06/2025 : 18:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Zašto poskupljenje? Da li ima ovaj broj veči broj stranica? Da li ima više scena koje se događaju noču pa onda ide više crnila? Da li ima više teksta unutra? Da li su platnice iz kvalitetnijeg kartona?

Ili to samo tak,....da se više zaradi a sve ostalo isto. Mislim volio bi znati gdje ide moj novac i zašto ga moram plačati više?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19437 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/06/2025 : 20:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

Zašto poskupljenje? Da li ima ovaj broj veči broj stranica? Da li ima više scena koje se događaju noču pa onda ide više crnila? Da li ima više teksta unutra? Da li su platnice iz kvalitetnijeg kartona?

Ili to samo tak,....da se više zaradi a sve ostalo isto. Mislim volio bi znati gdje ide moj novac i zašto ga moram plačati više?

Oprosti.. ali dosadio si..
Poskupio je svima.. nije samo tebi..
Kupi ili ne kupi.. Ludens nece propast zbog tebe..
Objašnjeno je da je distributer brutalno digao cijenu.. nek netko ko ume nacrta strip ma temu kako se Bernard goji na nas racun..na putu je... bez uvrede da preseže kilazu krupnijeg od jednog Dade iz Libellusa..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19437 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/06/2025 : 20:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DOMI

Konačno. Odmah kupujem.

ja ne znam.....zašto?

Zato jer se Tex i Zagor dobro prodaju a ostalo kilavi...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33394 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/06/2025 : 21:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Vrhunska priča

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12596 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/06/2025 : 22:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

Oprosti.. ali dosadio si..
Poskupio je svima.. nije samo tebi..
Kupi ili ne kupi.. Ludens nece propast zbog tebe..
Objašnjeno je da je distributer brutalno digao cijenu.. nek netko ko ume nacrta strip ma temu kako se Bernard goji na nas racun..na putu je... bez uvrede da preseže kilazu krupnijeg od jednog Dade iz Libellusa..

pa za razliku od stade ovaca u kojoj se ti nalaziš ja sam vuk samotnjak a vukovi se baš ne zamaraju time šta rade ovce osim kada ih treba ubiti i pojesti, tako da si i ti meni dosadio, oprosti.

Zašto mi je poskupljenje problem ( a novaca imam dosta) više se radi zbog nekih mojih kaprica. Jednostavno se ne slažem sa poskupljenjima i to rješavam bojkotiranjem proizvoda. Npr. čokoladu Milka ne kupujem ako je više od 3 eura za 300 grama, Coca Colu ne pijem zbog Američke Politike, isto tako ne idem u Mc Donalds i ne pratim NBA,...sve zbog Američke Politike sa kojom se ne slažem,...itd da sad ne nabrajam. I ovakva poskupljenja u Hrvatskoj su me natjerala da ne kupujem sladoled u Hrvatskoj, da ne plačam parking (imam svoj sistem), a skoro sve stripove na kiosku sam prestao kupovati jedino par serijala sam još pratio i sada se opsano prebližavamo tome da ču smanjiti i to i zbog toga se bunim. Nije da nemam para nego ih ne želim dati a to je razlika. Svi ovi gore nabrojani mi žele uzeti više novca (mc donalds, coca cola, sladoled, stripovi,...) a ja se borim bojkotom protiv njih. Njihovi razlozi zašto su podigli cijenu svojih proizvoda me ne zanimaju jer ni njih ne zanima odakle meni novac
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000