forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Bit če rata kažu svi....

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
1Euro Posted - 23/06/2025 : 13:32:00
Šta radi ovaj Izrael, nisu mi simpatični ali treba priznati da imaju muda. Koliko ratova vode? Gaza, Libanon, Sirija, Jemen, Iran, Zapadni brijeg,...

Znam da politika nije dozvoljena zato nečemo o sankcijama koje iz nekog razloga im nitko ne nabije (Rusima su nabili odmah prvi dan i svaki mijesec nove sankcije) dok ovima ništa, izgleda da mogu raditi sve nekažnjeno.

Pošto politika nije dozvoljena valjda možemo razgovarati o borbama?

Očekivao sam neki žešči odgovor Irana ali ništa....izgleda da nemaju više raketa, uništili su im lansere iz kojih su ispaljivali rakete, nemaju zračne obrane, nemaju aviona, sad su im još i one bunkere u kojima su razvijali jedersko oružje uništili...pobili su im sve zapovednike a onaj Ajatola nema pojma šta da radi...u neku ruku mi je žao Irana, koliko uništenja su pretrpjeli, koliko milijarde štete otišlo u vazduh,..a oni još uvijek računaju na neku diplomaciju, na neko mirno rješenje.
Naravno u Gazi se događa genocid ispred naših očiju a nitko ništa ne napravi,...
4   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Salkan Posted - 23/06/2025 : 20:18:42
quote:
Originally posted by maverick

Sedamdesetih svrgnuli zakonitog vladara zemlje i natjerali narod da pređe sa Zoroasterove religije na Islam. Tjerali desetke tisuća malih Iračana da gaze po minskim poljima da oslobode put vojsci za osvajanje susjednog Iraka.

Jer u njihovim vjerskim tekstovima piše da će im se spasitelj Mahdi vratiti tek kad potpuno unište Izrael. Znači to je osnovni preduvjet i temelj Islama, potpuno uništenje Izraela da bi se vratio prorok Mahdi koji će ih povesti u potpuno osvajanje svijeta. Kad unište Izrael svi mi ostali smo na redu.

Evo 10 šekela za ovog slatkog gojića.
Nije beg cicija.
Potrudi se malo bolje za papirne novčanice, budi malo veća budala.
RAKOSI4 Posted - 23/06/2025 : 18:58:20
,,Zoroasterove religije,, ma ne sedamdesetih ,Arapi su ih islamizirali već odavno,prije mnogo stoljeća samo im nisu uspjeli nametnuti svoju kulturu jer je Perzijska bila jača.

Šteta Zoroasterove religije,u Iranu ih ima još sam 20,000 tisuća,baš šteta.

maverick Posted - 23/06/2025 : 18:24:53
Neće biti rata...to će se brzo završiti. A nije nikad trebala ni početi ova diktatura religioznih vođa Irana. Sedamdesetih svrgnuli zakonitog vladara zemlje i natjerali narod da pređe sa Zoroasterove religije na Islam. Tjerali desetke tisuća malih Iračana da gaze po minskim poljima da oslobode put vojsci za osvajanje susjednog Iraka. Da su uspjeli idući korak u osvajanju bi bila Sirija. Itd, itd.

Zašto žele uništiti Izrael? Jer u njihovim vjerskim tekstovima piše da će im se spasitelj Mahdi vratiti tek kad potpuno unište Izrael. Znači to je osnovni preduvjet i temelj Islama, potpuno uništenje Izraela da bi se vratio prorok Mahdi koji će ih povesti u potpuno osvajanje svijeta. Kad unište Izrael svi mi ostali smo na redu.
bvagner3 Posted - 23/06/2025 : 16:18:47
Dok mene ne diraju,j.be mi se i za zapad i za istok,i ko je koje vjere,stavova ili nacije,te tko protiv koga i zbog čega.Ljudska narav je takva i ljudi ratuju još iz vremena kada su živjeli u spiljama i brali banane,nije se puno toga promjenilo još od kamenog doba,samo način i sredstvo,a u suštini je sve ostalo isto...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000