Author |
Topic  |
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 23:59:23
|
Sto se mene tice, rat je prestao. Prosla me je ljutnja, svejedno mi je na sto mu stranica lici, mi cemo raditi na svojoj i dalje s istim motivima i istim entuzijazmom, pa neka ljudi odluce sami koja je bolja. Problemi oko Hodzica i Kolekcionara su druge prirode, al' neka se cuju. Da ne prodju tako jednostavno. Hodzic se toliko probahatio da je to nevjerojatno, a u mailovima osobama direktno ukljucenim u cijelu stvar izigrava nevinasce. Kolekcionar ista prica. Samo, problem je kad se zapetljaju u vlastite izmisljotine...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 29/01/2005 : 00:00:27
|
markos
dobricina kaze , da nisi izbacen sa s - net , a imao bi prilike braniti se da te netko tamo napadne nije nista lose napisao
vjerovatno mu smeta sto se njegovo ime spominje u ovim raspravam , a nije u mogucnosti da se brani no mislim da je sejo s njim neke stvari rijesio , jos da se seinfild razjasni s njim ( ali ne ovdje , po mogucnosti )i valjd je gotovo
|
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/01/2005 : 00:03:18
|
rolling on the floor laughing. Koliko ja vidim, njega nitko nije spomenuo nakon mene, dakle, ne proziva ga se. Nisam izbacen sa .neta iako sam to izricito trazio, dakle time sto me nije izbacio mi prkosi:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2876 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 29/01/2005 : 00:05:48
|
Marko,100% podržavam tvoju odluku o prestanku ovog "rata" i pozivam ostale da ucine isto.Odoh ja sad citati Syn City..
Bond.James Bond. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 29/01/2005 : 00:09:07
|
markos
mislim da je ostala nerazjasnjena stvar izmedju njega i seinfilda ali mislim da bi i to trebalo ostati za enku drugu priliku |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 29/01/2005 : 00:10:55
|
kad vec spominjes sin city, kupio sam ga u mc-a.
procitao, i stvarno ne vidim u cemu je sva strka oko tog stripa, kao "legendarni" etc.
prica nije toliko zamrsena, a crtez je solidan, na momente genijalan (scene kad je marv na kisi). imho naravno.
s njim sam kupio i kingdom come. e to je blago! rossove slikarije znaju ponekad i zasmetat, ali strip mi je savrsen! nakon zavrsavanja sam imao neki osjecaj zatvaranja knjige, potpunosti, kao i nakon watchmena. blaga zbunjenopst, ali ujedno i nevjerojatna cistoca. malo serem ali priblizno tako je i bilo....
________________________________________________ Damage Incorporated |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 29/01/2005 : 00:11:32
|
quote: Originally posted by Markos
LOL = laughing out loud
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Sad zakljucaj topic! Sad, sad, sad, Novi Sad, Sad ga zakljucaj, Sad, Sad, Sad - The Rolling Stones, Sad, sad ga zakatanci, SAD bi bilo isto ka' i USA, aj ga sad zakljucaj, aj pliz, pliz, ajdeeeeee, pliz...
lol, lol, lol, lol...pa onda još glasnije LOL, LOL, LOL ( brobudija san susjede ). E to je bila meni draga ploca Bryana Adamsa, dobro on je budija susjedstvo ali ti ga dodje na isto.
I na kraju ovih desesto stranica ispraznih pricica dokaz je kako mnoge strip i ne zanima baš kao ove price di možemo pickarati ali neka...
Javite se u rubriku PISMA ZAGORU. Garantirano odgovaramo na sve optužbe. lol(a)
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 29/01/2005 : 00:17:29
|
quote: Originally posted by byoman
s njim sam kupio i kingdom come. e to je blago! rossove slikarije znaju ponekad i zasmetat, ali strip mi je savrsen! nakon zavrsavanja sam imao neki osjecaj zatvaranja knjige, potpunosti, kao i nakon watchmena. blaga zbunjenopst, ali ujedno i nevjerojatna cistoca. malo serem ali priblizno tako je i bilo....
Iskopaj po netu Mooreov predlog za maxi serijal Twilight (ako ne možeš, poslacu ti na mail). Posle ceš biti znacajno manje oduševljen Waidovim plagijatom.
-- "The sphinx. That has tits, right?" |
 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
Posted - 29/01/2005 : 00:21:19
|
uf uf uf...ja kao i ivijek moram nesto dodati pa sam tako i dao post sa nazivom AU AU AU koji je izbacen zbog mojih komentara.malo sam potkacio Krugera i Doka jer sam htio njih prodrmati.Istina je da sam komentirao da je sajt previse slican Markovom ali samo zato jer sam htio vidjeti nesto drugacije.Malo mi je krivo sto se nije nastavilo pa da procitam koji suludi komentar kako sam navikao..smrc..s druge strane,na ovom forumu sam se doista znao pokvaciti sa Markosom i sa drugima ali iskreno receno kada sam bio izbacen sa foruma bio sam sam kriv ali ne pamtim da mi je tko brisao postove. :):) |
 |
|
cromosom
Starting Member
Croatia
33 Posts
Member since 02/04/2004 |
Posted - 29/01/2005 : 00:24:58
|
Prije zakljucavanja... rijetko se ukljucujem u rasprave, iako ih znam 'prolistati' kao zaneseni simpatizer ovog virtualnog prostora. Ova me rasprava, s isprikom zbog kasnjenja, odvela kao ljubitelja stripa i kontroverzi na stripovi.net. Iako je, kako sam uspio procitati na jednom mjestu, to tek pocetak rada na sajtu, prostor koji je oblikovan dovoljno je vizualno i sadrzajno/organizacijski uredjen da mu se moze pristupiti kao uglavnom realiziranom. I tu je kraj kontroverzi. Stripovi.net je plagijat u oblikovnom, organizacijskom i sadrzajnom smislu. Nesto drukcija atmosfera te stripovske internetske stranice, zbog razlicitih nijansi i tonova, ili nacina registriranja i(li) interakcije, ne mijenja puno na stvari. I ne vidim, premda ne sporim pravo, zasto bi netko komu je stalo prodati odredjeni strip ponudio svoj dragocjeni primjerak na Aukcijama stripovi.net-a s 100-tinjak clanova, umjesto da mu zeljeni prodajni primjerak bude dostupan ocima 2000 clanova stripovi.com? Valjalo je, zaista, poraditi na konceptu i traziti vlastiti put kakav imaju prodajno specijalizirana "striparna" ili uvijek zanimljive "strip vesti", jer za sve ima mjesta i potrebe, a ne umjesto maste i kreativnosti upotrijebiti indigo-papir. Iskreno, moja podrska stripovi.net-u u najboljoj namjeri i zelji da svaki projekt vezan uz strip uspije, ali i kritika vasem izboru pri 'trosenju' internetskog 'etera'.
tisucljetne mi kulture! |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Posted - 29/01/2005 : 00:25:39
|
quote: Originally posted by Djole
Iskopaj po netu Mooreov predlog za maxi serijal Twilight (ako ne možeš, poslacu ti na mail). Posle ceš biti znacajno manje oduševljen Waidovim plagijatom.
Iskreno, ne cita mi se scenarij 
I ne zelim si kvariti ovo odusevljenje. Nek je i plagijat, svidja mi se. 
BTW (svima): trebalo bi revitalizirat onu idejicu o skupnom narucivanju trejdova. steta sto je to propalo, zvucalo je bas dobro.
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 29/01/2005 : 00:27:38
|
Nije scenario, nego predlog, odnosno siže. I solidno je citljiv.
No, kako kažu, ignorance is bliss. ;)
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Posted - 29/01/2005 : 00:28:48
|
ja sam bio prvi dan malo na tom forumu, sve dok mi se nisu pocele desavati neke cudne stvari na kompu. nekakvi virusi se pojavili. sad jel to povezano s time. neznam. uglavnom vise ne posjecujem i ne pratim nikakave linkove tamo. svasta se da isprogramirati a ja se u to ne razumijem. jos da mi neko uvali neki spyware kako mu se digne. |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Posted - 29/01/2005 : 00:33:34
|
Moore mi je drag, s njim sam i poceo kopat po US stripovima (potaknut onim macanovim textom u prvom Q-u) i ostao odusevljen raznoraznim preacherima, hellblazerima, ligama, watchmenima etc.
Al' ipak mi se ne da citat taj prijedlog 
Ovo moram spomenut:
imam skeniranu prvu knjigu miraclemana (jel' se to ono opet izdaje?) i fenomenalan mi je pocetak, prvo ide jedan kratki stripic sa onim "starim" miraclemanom iz 50-ih, kad li vec, a onda ide dalje strip. kao u filmovima.
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 29/01/2005 : 00:49:36
|
Po želji za predlog.
Marvelman bi kao trebalo da se opet izdaje.
A bice textic na sajtu ovih dana.
 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 29/01/2005 : 01:04:50
|
quote: Originally posted by Porter
zanimljivo je da tog portera svi varaju... lol. a on kao naivac i postenjacina.
Ovo meni ne djeluje kao nespretno izrazavanje,nego kao bijedno izrazavanje.
Porter
ne vidis "lol"? salio sam se. 
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | --------------------------------- |
 |
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 29/01/2005 : 01:24:08
|
quote: Originally posted by Renky
A šta znaci lol ? ? Jel' "Lord Of Links" Ako je, onda nije u redu da svi koriste to lol jer se zna da postoji samo jedan LOL. [/quote]
mene ne umješavaj u ovo sranje...
_____________________ Hundreds F Vampires! |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 29/01/2005 : 01:29:09
|
  sve ovo me podsjeca na moje dvi kceri kad se potuku oko iste igracke jedino mi malo cudno šta tamo sa onog foruma bar po pricama ljudi brzo lete van jebate ako ne mogu podnit malo krvi i svade onda koji k... otvaraju sajt i žaj mi za dobricinu .. ocekiva sam negdi oko ovog datuma da ce zasist na prvo misto po broju postova jer takvu volju i samoprijegor te nevjerovatnu kolicinu slobodnog vremena odavno nisam vidija uostalom meni je magic priko kolumba posla sve izašle psdz I ZATO IM SE JAVNO ZAHVALJUJEM SAMO DVE RECI PARTIZAN PARTIZAN
TER KOLUMBO NE OTPLOVI NIKAD   |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Member since 02/11/2001 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 29/01/2005 : 04:47:29
|
Covjek vas ostavi same na par dana a vi napravite vise nereda nego onaj cunami neki dan. Ko je koga kopirao,sta je plagijat a sta nije...? Mene iskreno zaboli dupe.Meni je jedan sajt dovoljan.Svidja mi se "politika" ovdije a i raja je OK.Sto ga mijenjati za nesto drugo. Iskreno nisam ni znatizeljan. Ostajem uz .com dok me ne izbace. Pozdrav stafu.
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
|
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2876 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 29/01/2005 : 09:15:52
|
Zakljucajte i izbrisite smece od ovog topica vec jednom... Bilo mi dovoljno da negdje vidim, kako Kruger pise da on ne vrijedja i napada...
ROTFL LOL ROTFL LOL
Jack the Black. |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/01/2005 : 09:31:48
|
quote: Originally posted by byoman
marlowe 
pa zosko je napisao da se zeza....
________________________________________________ Damage Incorporated
stvar je u tome sto nije napisao da se zeza. napisao je taj uvredljivi post, bez ijednog smajlija, ili note da se zeza. da je stavio nesto od toga shvatio bih to kao neuspeli uzlet inspiracije (u ovom slucaju, skloniji sam da verujem, konstipacije). ovako, samo je kasnije napisao kako je time zeleo da provocira, i da mu je zao sto nije uspelo. to nije u redu, i ja sam pitao sta on time hoce da kaze. nisam dobio odgovor.
Double the powder and shorten the fuse!!! |
 |
|
Topic  |
|