Author |
Topic  |
zosko
Senior Member

1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 29/01/2005 : 09:56:59
|
quote: Originally posted by marlowe stvar je u tome sto nije napisao da se zeza. napisao je taj uvredljivi post, bez ijednog smajlija, ili note da se zeza. da je stavio nesto od toga shvatio bih to kao neuspeli uzlet inspiracije (u ovom slucaju, skloniji sam da verujem, konstipacije). ovako, samo je kasnije napisao kako je time zeleo da provocira, i da mu je zao sto nije uspelo. to nije u redu, i ja sam pitao sta on time hoce da kaze. nisam dobio odgovor.
previse si se ti ufurao u to kako si neka inteligencija i mjerilo svega. uostalom, nisam se uopste ni salio. sve stoji kako je napisano. sad si dobio odgovor. 'os da ti malo mahnem crvenom krpom pred nosom? |
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Posted - 29/01/2005 : 10:08:25
|
quote: Originally posted by zosko
pssst, djole, polij se benzinom i zapali u znak protesta, to uvijek pomaze (pssst, pssst, ignoriraj me)
djole, imam bolju ideju, polij benzinom djon vejna marlova i zapali njega u znak protesta |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Posted - 29/01/2005 : 10:43:17
|
quote: Originally posted by Djole
Budi zlatan pa mi roditelje i rodbinu ne spominji.
o milo, pa gdje ti vidis da spominjem tvoje roditelje? |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 29/01/2005 : 10:49:11
|
Pardon, treba anexirati i mcn-ovu i stinkyjevu "prepirku" i pozvati Zlatka da se razjasni sa Dark Housom, i to je definitvno to.
-- "The sphinx. That has tits, right?"
ona "prepirka" je ipak jaca i u opsegu i u dosegu; ovo je kilavo i mlako, treba to malo pojacat
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:09:20
|
Ako ih nisi spomenuo u postu koji si obrisao, interesatno je da se osecaš prozvanim, pošto nigde ne piše da se obracam tebi.
-- "The sphinx. That has tits, right?" |
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:15:54
|
Ako ih nisi spomenuo u postu koji si obrisao, interesatno je da se osecaš prozvanim, pošto nigde ne piše da se obracam tebi.
pa ja sam ti predlozio da se u znak protesta polijes benzinom i zapalis. ako ti pises da imas druge favorite za spaljivanje i molis da ti se ne spominju roditelji (traume iz djetinjstva?), ima nekog smisla kad pomislim da se obracas meni. bozic je nedavno prosao i rano je da upucujes zelje dedi mrazu. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/01/2005 : 11:18:27
|
quote: Originally posted by zagor
markos, kao sto vidim, osim ZWS, pokrao si i ovaj sajt koji ima identicni menu, boju pozdaine menua i sliku u lijevom gornjem uglu, sve kao i tvoj sajt.
http://www.asterix-obelix.nl/
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | ---------------------------------
Toliko si jadan i glup da ne vidis dalje od nosa, tj. vidis samo ono sto hoces vidjeti. Da si malo potrazio prije nego sto si ovo poslao vidio bi da je webmaster tog sajta logiran na ovom forumu, i to od 20.5.2003, dakle godinu i pol dana nakon sto stripovi.com sluzbeno postoje. http://forum.stripovi.com/pop_profile.asp?mode=display&id=1152 Drugo, slika koju on ima u lijevom gornjem uglu je identicna nasoj, samo sto je pozadina bijela a ne zuta. Ja sam ova "pocijepani" okvir izvadio iz Chico specijalaca, sto je dokaz da je original moj, a ne njegov. Dakle, ako bas hoces, on je pokrao nas, a ne mi njega. I ako treba, mozemo ga to i pitati, evo slobodno mu posalji mail pa pitaj.
Onda, sto je sljedece na redu, sto ces novo izmisliti? Ako si ti plagijator, to ne znaci da su i svi ostali.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 29/01/2005 : 11:18:35
|
Mislim da je najveci problem sa ovim topicom je u tome što on zapravo spada u rubriku "prijedlozi, komentari i kritike"! :)
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:20:04
|
Ni u jednom postu nisi spomenut, tvoja potreba da na njih odgovaraš je tvoja stvar. Tvoja potreba da pišeš i posle toga brišeš svoje postove u kojima mi predlažeš da spalim svoje roditelje je problem nekih koji te tolerišu ovde.
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:21:16
|
quote: Originally posted by cromosom
Prije zakljucavanja... rijetko se ukljucujem u rasprave, iako ih znam 'prolistati' kao zaneseni simpatizer ovog virtualnog prostora. Ova me rasprava, s isprikom zbog kasnjenja, odvela kao ljubitelja stripa i kontroverzi na stripovi.net. Iako je, kako sam uspio procitati na jednom mjestu, to tek pocetak rada na sajtu, prostor koji je oblikovan dovoljno je vizualno i sadrzajno/organizacijski uredjen da mu se moze pristupiti kao uglavnom realiziranom. I tu je kraj kontroverzi. Stripovi.net je plagijat u oblikovnom, organizacijskom i sadrzajnom smislu. Nesto drukcija atmosfera te stripovske internetske stranice, zbog razlicitih nijansi i tonova, ili nacina registriranja i(li) interakcije, ne mijenja puno na stvari. I ne vidim, premda ne sporim pravo, zasto bi netko komu je stalo prodati odredjeni strip ponudio svoj dragocjeni primjerak na Aukcijama stripovi.net-a s 100-tinjak clanova, umjesto da mu zeljeni prodajni primjerak bude dostupan ocima 2000 clanova stripovi.com? Valjalo je, zaista, poraditi na konceptu i traziti vlastiti put kakav imaju prodajno specijalizirana "striparna" ili uvijek zanimljive "strip vesti", jer za sve ima mjesta i potrebe, a ne umjesto maste i kreativnosti upotrijebiti indigo-papir. Iskreno, moja podrska stripovi.net-u u najboljoj namjeri i zelji da svaki projekt vezan uz strip uspije, ali i kritika vasem izboru pri 'trosenju' internetskog 'etera'.
tisucljetne mi kulture!
Zar te nije sram sto si toliki beskicmenjak i duplizac i sto nemas vlastito misljenje?  
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:22:23
|
Ni u jednom postu nisi spomenut, tvoja potreba da na njih odgovaraš je tvoja stvar. Tvoja potreba da pišeš i posle toga brišeš svoje postove u kojima mi predlažeš da spalim svoje roditelje je problem nekih koji te tolerišu ovde.
Nisam to vidio. Sto, kad, gdje?
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:24:33
|
Izmedu moja dva posta gde kažem da imam druge favorite za spaljivanje, i da bude zlatan i moje roditelje ne spominje, mali provokator mi je predložio da se medu tim favoritima nadu moji roditelji, rodbina i Bush, a onda je to obrisao i eto pitao gde ja to vidim da mi spominje roditelje.
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:24:34
|
quote: Originally posted by Markos
Nisam to vidio. Sto, kad, gdje?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
gluposti. |
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:26:03
|
Izmedu moja dva posta gde kažem da imam druge favorite za spaljivanje, i da bude zlatan i moje roditelje ne spominje, mali provokator mi je predložio da se medu tim favoritima nadu moji roditelji, rodbina i Bush, a onda je to obrisao i eto pitao gde ja to vidim da mi spominje roditelje.
dokazi djole. dokazi? |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:33:03
|
Ne znam da li Markos ima neki mehanizam koji može da potvrdi da si zaista obrisao svoju poruku.
A nije ni bitno.
Ko želi, može da mi veruje na rec. Ko ne želi, ne mora.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:33:28
|
Hm. To je vec jako bezobrazno, zosko. Mislim, ok, ako se svadjamo, svadjamo se, pa se i vrijedjamo. Ali spominjati roditelje je vrlo vrlo nisko.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:34:44
|
Mehanizma nazalost nema, bar mislim. Morao bi kopati jako puno da to provjerim. Ali ako je i izbrisana, ne mogu znati sto je bilo u njoj, mada nema razloga da ti ne vjerujem.
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Posted - 29/01/2005 : 11:35:28
|
Ne znam da li Markos ima neki mehanizam koji može da potvrdi da si zaista obrisao svoju poruku.
A nije ni bitno.
Ko želi, može da mi veruje na rec. Ko ne želi, ne mora.
vidis djole. sve su to vrijednosti na kojima zasniva demokracija i sloboda misljenja. dok se nikoga ne salje u picku materinu. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
Topic  |
|