forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 stripovi.com vs. stripovi.net
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 11:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
I ja svoje postove necu brisati.

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 11:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Hm. To je vec jako bezobrazno, zosko. Mislim, ok, ako se svadjamo, svadjamo se, pa se i vrijedjamo. Ali spominjati roditelje je vrlo vrlo nisko.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

markos, nije to tako pisalo kako djole prodaje. malo je paranoican jutros.
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 11:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Marš u picku materinu.

Ponovo.

--

to ti je kultura. spominjes mrtve.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/01/2005 : 11:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ljudi ne svadjajte se, onaj kretenko iz usrane Amerike je dosao ovdje da zavadi forumase i da isprovocira Markosa. Necemo mu valjda dopustiti da uziva u svojim prljavim rabotama??

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 12:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
To ti je odgovor koji ceš svaki put dobiti od mene kada mi se obratiš ili me negde spomeneš. Siguran sam da ce mi moderatori i webmaster to dozvoliti (uz opasku da to nije lepo i da treba da se stidim, naravno), tebi ionako dozvoljavaju sve živo.

--
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 12:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
djole shvacam da si malo napet jer si bez posla i zato sve to sto si bez povoda nadrobio, ne shvacam ozbiljno. netreba ti to.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 12:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Marš u picku materinu.

--
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 12:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 29/01/2005 : 12:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
Djole...nema smisla...

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/01/2005 : 12:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Dobricino topic ne postoji koji si postavio,to je greska koju dobijem kad kliknem na link.
Krugeru nista ja necu izgladiti s dobricinom i zagorom,nikada,ti lazovi ne postoje za mene,niti me ikada mogu uvrijediti s njihovim rijecima.Npr. kad bih mi markos,dado,wiz,magic da navedem par ljudi tako nesto rekli tj. govorili lazi onda bi se naljutio jer ih smatram prijateljima a ovo sto oni ovdje seru i govore me nasmijava.Evo tek sam sada ustao i vec sam veseo jer sam se toliko smijao njihovim glupostima :-))).

"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay
Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay
But uckf-ay you igp-ay"
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/01/2005 : 12:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Btw rekao sam ti da sam se izvinuo dobricini i zagoru prvi samo da vidim hoce li se i oni meni izvinuti zbog gluposti koje su rekli ali naravno to nisu uradili nego je dobricina cak poceo da igra zrtvu kao on zivi u zemlji u kojoj se to tako lako ne oprasta i trebace dosta vremena da povrati povjerenje i blabla.Dobro me je nasmijao lol (lol je ko macja guza) .
Da su se izvinuli i vidjeli da je svadanje preko neta ko kupiti kondom a ne jebati,ja bi to prihvatio jer smo svi donekli pretjerali i to bi bilo to,okrenut novi list ,tabula rasa,novi pocetak ali ne mogu moroni da to urade jer su na nivou zeca.
Da sam balasevic rekao bi im vi ste jedan obican mis ;-)))).
Dobricina moze ovdje da ostavlja reply-a dok ja npr. nikada takvo nesto nisam mogu da uradim na s.netu nisam mogao da se branim jer su mi postovi odmah izbrisani od dobricine,kao sto su i sejini i markosovi itd itd.
Zato je stvarno i vrijeme da se zagor i vitruvian banuju i da se ovaj topic zatvori prije nego sto jos vise debilstina bude napisano.

"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay
Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay
But uckf-ay you igp-ay"
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 13:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ajme Djole sta si me nasmijao! :))))

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 13:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
ah da, djoko, da ne zaboravimo. malo se skrenulo sa teme. kolika picka covjek mora biti ne podrzati ovdasnjeg webmastera u njegovom stavu a prozivati istog i moderatore cim vidis nesto sto ti se ne svidi.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 13:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by wiz

Djole...nema smisla...

Drago mi je da ti imaju smisla predlozi da spalim sebe, marlowea i moje roditelje.

--
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29716 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/01/2005 : 13:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dobro zosko, jedno je neslaganje sa mojim stavovima (zasto bi se slagao uostalom?) a drugo je kad ti netko psuje roditelje. Sorry, ali pretjerao si.

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 14:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
markos, ponavljam ti da nije moj stil nekome psovati roditelje. .
po ovome sto citam sada i prije ima drugih kandidata za takve bljuvotarije.

a sto se tice slaganja i neslaganja oko stavova. sta da kazem? moji prijatelji mene podrze pa bio u pravu ili ne. nesto mi to fali u ovom topiku od tvojih prijatelja. vecina ih gleda nekako sa visine i proziva te djetetom izmedju redova sto si zapoceo tu diskusiju, ili evropski suti. (svaka cast iznimkama) meni takvi prijatelji nisu potrebni.
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 29/01/2005 : 14:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by wiz

Djole...nema smisla...

Drago mi je da ti imaju smisla predlozi da spalim sebe, marlowea i moje roditelje.

--

mislio sam da nema smisla da se svadzas da budalom...

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 29/01/2005 : 14:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
hmmmm
bice tu svega

i ja sam nedugo rekao da ljudi postaju napuhanci, pa se neki uvrijediše

pa da, ne svida mi se to u što se ljudi razvijaju

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 14:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

hmmmm
bice tu svega

i ja sam nedugo rekao da ljudi postaju napuhanci, pa se neki uvrijediše

pa da, ne svida mi se to u što se ljudi razvijaju

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 14:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by wiz

Izvini.

--
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 29/01/2005 : 14:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by wiz

Izvini.

--

it´s ok...

Markos
Webmaster

Croatia
29716 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/01/2005 : 15:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

markos, ponavljam ti da nije moj stil nekome psovati roditelje. .
po ovome sto citam sada i prije ima drugih kandidata za takve bljuvotarije.

a sto se tice slaganja i neslaganja oko stavova. sta da kazem? moji prijatelji mene podrze pa bio u pravu ili ne. nesto mi to fali u ovom topiku od tvojih prijatelja. vecina ih gleda nekako sa visine i proziva te djetetom izmedju redova sto si zapoceo tu diskusiju, ili evropski suti. (svaka cast iznimkama) meni takvi prijatelji nisu potrebni.

Boje se valjda da ih perper ne proglasi dupeliscima. Inace, ja ne ocekujem od prijatelja podrsku "po sluzbenoj duznosti". Ako se slaze sa mnom, ok, ako ne, nema problema.

Sto se vase svadje tice, najbolje ce da i tebi i djoletu jedan dan puknemo zabranu, cisto kao malu packu da vas antagonizam zaboravite ubuduce. Mislim, ne morate se voljeti, dapace, ali ne morate se brate kaciti na svakom koraku. Ti imas malo provokatorski stil komunikacije pa ubuduce se malo suzdrzi prije nego dobacis nesto. Nema potrebe da se svadje nastavljaju danima, ok?
Dakle, malo hladovine za obojicu. (mada, sudeci kako forum svako malo crkava, to i nece biti neka kazna):-)

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 29/01/2005 : 16:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
ne vidim razlog sto je djole izletio
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/01/2005 : 16:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Može podpitanje?

Ne može!!

Dobro, dobro, necu...

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

zagor
New Member

227 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 29/01/2005 : 16:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit zagor's Homepage  Send zagor a Private Message
Markose, mogao bi malo seju i seinfelda da opomeneš vre?aju ?lanove tvog foruma.
Kod nas, na primjer nije dopušteno vre?ati i provocirati druge ?lanove.
A kod tebe ovdje se dopušta vre?anje. I sam u tome prednja?iš nad ostalim ?lanovima.

Ko je koga kopirao, Markos Nizozemca ili ovaj njega? To nije toliko bitno.
Pogledajte usporedbu:
stripovi.net/asterix.gif

Bitno je da je ovo savršen primjer kopiranja.
Tako da markosove optužbe na moj ra?un u vezi dizajniranja STRIPOVI.NET nemaju nikakve podloge, jer nije rije? o kopiranju. Svaki webmaster može pogledati i vidjeti da je source u STRIPOVI.NET potpuno druga?iji, t.j da nema ništa kopirano.
STRIPOVI.NET nije nikoga kopirao, izgra?en je na starom ZWS i tehni?ki dodatno poboljšan. Ako da ako je ko koga kopirao, onda je markos kopirao stari ZWS. Naravno dodatno ga uljepšao.
Zato bolje nau?i stru?ne izraze prije nego što se upustiš u raspravu, a posebno prije nego što po?neš nekoga optuživati i pljuvati.
Pored toga, mogao bi malo darkvud devila da opomeneš što vi?e i vre?a ?lanove tvog foruma.

---------------------------------
| STRIPOVI.NET |
---------------------------------
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.4 seconds. Snitz Forums 2000