forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 stripovi.com vs. stripovi.net
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/01/2005 : 17:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
@ melina
odgovorit cu ti na pitanja jezikom kojim najbolje baratam: Hochmut kommt vor dem Fall.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 26/01/2005 : 17:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Krugi, smiri dozivljaj...
Covjek koji ne provjeri informaciju koju dobije i jos doda na nju par neistina stvarno nije vrijedan podrske.
Na kraju, tvoje upadice i vjeciti cilj isprovocirati nekoga smo odavno prerasli. Dakle, bolje ti je da sutis, a ako vec iams potrebu nesto reci, reci sa nekim konkretnijim argumentima.

"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/01/2005 : 18:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
D Devil

nema ptorebe za daljnim raspravama , ti si rekao svoje , ja svoje
svi smo rekli svoj stav o tome i ok

zasto produbljivati raspravu

ako zelis uputiti otvorenu kritiku netu , mogu je ja prenjeti , nije problem
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 26/01/2005 : 18:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
ja se ne mešam, samo bi voleo da kažem ..ja sam na oba sajta zbog ljubavi do stripa, i zabole mene kako sajt izgleda!! meni je važno da dobijem informacije koje me zanimaju, pa ako ih dobijem ovde ili tamo...svejedno mi je , a mislim pošte ste vecina od vas stariji od mene, da bi trebali da se ponašata primerno svojim godinama, a ne da se svadžate zbog interneta...

Edited by - wiz on 26/01/2005 18:21:24
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 26/01/2005 : 18:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ovo nije svada, samo rasprava sa argumentima i to argumetima koji imaju pokrice. Wiz vazne su ti informacije? I meni su bile vazne informacije i kada sam na ZWS vidio gomilu dezinformacija dobio sam potrebu to reci i naglasiti!

Identitet svakog proizvoda je jako vazan. Sto bi sada nas nekoliko trebalo pljeskati ili sutiti sto je netko doslovno iskopirao izgled sitea? Ako je tako neinventivan kod samog izgleda sitea, sto ce tek biti kad ga pocne filati sa informacijama pardon dezinformacijama).

Jedan jedini se namece zakljucak, www.stripovi.net je klon nad klonovima.

"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6368 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 26/01/2005 : 19:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Kad sam cuo da se ponovno pokrece ZWS,moja prva misao je bila "sad ce biti prepucavanja".I eto,mracna slutnja se ostvarila.Samo se nadam da ce sve ostati na jednom civiliziranom nivou i bez vecih ispada.Lako je biti frajer preko neta.

Moje mišljenje o ovome?Evo ga:
Na stripovi.com ima toliko zanimljivog sadržaja,da ne idem cesto na .net.Ali neke stvari i mene smetaju ;samo ime,pocetna slika sa junacima itd.Tako da sam se vec jucer javio mailom mom bratu iz BG koji je jedan od moderatora na tom sajtu i iznio mu svoje primjedbe.Rekao mi je da to samo privremeno i da ce sve biti drukcije kad se stvari srede.Dakle,nema razloga za svadu.Dajmo deckima šansu,možda ugodno iznenade.

Ako na .net nadem tekstove,popise i ostale stvari koje su mi zanimljive,svakako cu ga posjecivati.Ako nece,ostat cu na .com,bar je to jasno.A na onaj forum se ne javljam iz razloga što mi se neda po cijele dane visjeti na netu.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/01/2005 : 19:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

@ melina
odgovorit cu ti na pitanja jezikom kojim najbolje baratam: Hochmut kommt vor dem Fall.

Ljepse zvuci Hochmut kommt stets vor dem Fall

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/01/2005 : 19:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
A sto se tice stripovi.net, stranica je nekvalitetna, i nije kopija stripovi.com jer je stripovi.net hiljadu puta losija stranica.

Kao sto je neko rekao, jedino sto se na stripovi.net moze naci su pirati kojih ovdje nema.

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/01/2005 : 20:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
D Devil

otprilike koliko je bilo netocnosti na ZWS - u , bilo je i na comu - u ( tako da ti ovaj argument nevrijedi )
na ZWs - u je bilo losih tekstova , ima ih i sad , ali to se da ispraviti

potrudicemo se da bude sto manje netocnosti na netu

meni je net bolji , iako tehnicki nije ravan comu
Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 26/01/2005 : 20:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
Neka sajtova ljudi! Sto vise to bolje. Treba ih koliko god ih bilo, nek se razvija strip scena... Ovo je sve skupa potpuno nepotrebno... Prestari smo za prepucavanja "ciji je veci".

kriv sam!
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/01/2005 : 20:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon
Ljepse zvuci Hochmut kommt stets vor dem Fall

dozvolite da se obratimo, nepotrebna rijec
Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 26/01/2005 : 20:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
al bolje zvuci, sta jes jes... (ali 'ko mene pita... uostalom, nije ni bitno)

kriv sam!
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/01/2005 : 20:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
OPET GUBIMO OSJECAJ ZA BITNO :)
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/01/2005 : 20:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Kako je njemacki samo slican holandskom,vidi se da su gostovali jedno 4 godine kod nas ;-))).
Hoogmoed komt voor de val.

"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay
Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay
But uckf-ay you igp-ay"
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8253 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/01/2005 : 20:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ti si u Flandriji?

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/01/2005 : 20:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Da u Mechelenu(Antwerpen)

"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay
Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay
But uckf-ay you igp-ay"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/01/2005 : 21:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Kowalsky

Prestari smo za prepucavanja "ciji je veci".

Moj.

Inace, jeste li culi za onu od This Mortla Coil, "It'll end in tears"?

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/01/2005 : 21:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

quote:
Originally posted by Melina
...ne da postoji osnova za tuzbu plagiranja, nego je moguce i parnicu dobiti.

oprosti

neovisno o slicnostima, iritantnim osobama i mojem osobnom misljenju itd. "zagoru" i co. cestitam na brzini kreiranja izbora, brzini servera, brzini i nacinu rada mozdanih vijuga (nije vic, kompliment) i budnosti.
jos jedan izdavac koji moze konkurirati lu i/ili pojava onih famoznih amera i ode com lagano u povijest, jer je postao trom (sajt), izmedju ostalog.

Cestitas im na brzini kreiranja izbora? Izbora cega?

kakve veze ima neki izdavac slican ludensu sa odlaskom stripovi.com u povijest? Trom? TROM? Ako mislis na teskoce u radu foruma, onda ok, inace...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 26/01/2005 : 21:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message
Eto da se i ja javim.
Da znate ne postoji samo stripovi.com i stripovi.net !!!
nego ima i jos jedan strip forum
http://forum.striparna.com od www.striparna.com
I moze reci ko sta hoce ili da je kopija bilo cega boli me briga i sada i slovenci imamo svoj stripo forum .
Taj forum je zasnovan samo zato da se pokrene strip scena i u sloveniji i nista drugo (sjetite se samo koliko puta smo se dogovarali da bi se stripdzije dobili u sloveniji - bezuspesno!!!)

Eto izvinite ako sam iskoristio forum za svoju reklamu

Jos komentar na temu: momci ne znam sto se svadjate medjusobno radi dviju foruma pa ako smo stripoljubci sta ima veze koliko ih ima vazno da strip scena djeluje i da se doznaju informacije koje trazimo i da se cujemo svi mi koji volimo stripove. A ne da se nekadasnji clanovi svadjaju i prepucavaju i odlaze

Pozdrav !

*   Web striparna     *
*  www.striparna.com  *
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/01/2005 : 21:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
TomDar, nije bitno koliko ih ima nego kakvi su i kakav im je sadrzaj. Postoje tenisice Adiads, Rebak, Pima i Nikey pa ih neki kupuju. Ovdje su ljudi valjda racunali na isto. Ako tko pogrijesi pa upise stripovi.net umjesto stripovi.com ...

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/01/2005 : 21:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
markos, iskreno, u svemu te razumijem osim u cinjenici sto si iznenadjen time
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/01/2005 : 21:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
zosko, ja iskreno tebe ne razumijem, totalno me zbunjujes svojim postovima. Ajd, recimo da sam malo dijete pa mi objasni onako opsirno . Ozbiljno mislim.

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/01/2005 : 21:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
markos, sta da objasnjavam. kad bih to pokusao, ti bi morao zakljucati topik nakon nekih pola sata i banirati pokretaca istog na neodredjeno vrijeme. :)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/01/2005 : 21:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
ajd, probaj, pa da vidimo:-)

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 27/01/2005 : 03:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:
Originally posted by CortoMaltese
Slazem se. Ko voli nek izvoli. Meni je glupo sto se forum ne moze citat bez registracije. Neka paranoja il sta? I dalje ne vidim svrhu toga sajta, osim mozda neke nostalgije drustva sa ZWS.

Zar je problem registrirati se? Ako ne zelis znaci da te ni ne zanima. Ako te ne zanima sto imas trazit tamo. Osim toga time se zasticuje privatnost korisnika. Tamo kad udjes mozes slobodno ici po profilima i doci do bilo cije e-mail adrese. Bas lijepo za spamere. Ovdje je zastita pomaknuta malo naprijed. Ne mozes pogledati profil ako nisi registiran!
Paranoja? Nije li paranoja otvoriti staff-room, odvuci tamo jedinog hrvatskog Bonelli crtaca zajedno sa par staffovaca koji provire samo kad se treba svadjat. I onda to jos skriti!
Svrha? Ovo me podsjeca na pitanja upucena Cro Copu cemu mu je trebao ulazak u politiku, igranje za Cibaliju...Jer je on tako htio! Ako Zagor hoce imati stranicu posvecenu stripu a ime volje, ljubavi i znanja onda neka si pravi. Posebice ako ju je vec imao. Ne znaci ako vec postoji stranica o stripovima da je zabranjeno praviti druge.

quote:
Originally posted by Seinfeld
Ma ustvari sve je jednostavno,ko voli stripovi.net nek ide tamo ko ne voli nek bude ovdje.

A zasto ja ne bih mogao biti i na s.com i na s.net ako su mi obje drage. Vec znam kako ce se ovdje gledati na clanove koji su tamo aktivni i obratno

Ljudi stvarno znaju biti pokvareni
Ali ocito se veliki sponzori vrte oko stripova da ima razloga za ovom svadjom. Glupost ne poznaje strip-junaka

Edited by - Tomek on 27/01/2005 03:06:55
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000