Author |
Topic  |
TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts
Member since 05/11/2003 |
Posted - 27/01/2005 : 11:08:09
|
quote: Originally posted by Markos
TomDar, nije bitno koliko ih ima nego kakvi su i kakav im je sadrzaj. Postoje tenisice Adiads, Rebak, Pima i Nikey pa ih neki kupuju. Ovdje su ljudi valjda racunali na isto. Ako tko pogrijesi pa upise stripovi.net umjesto stripovi.com ...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
E pa kod tog tvog primera o cipelama je ovako "nisam dovljno bogat da bi kupovao jeftino", tako je i sa sitom (vreme je novac) i ako mi se neka stranica ne svidi, ne trosim vise svoje vreme=novac na nju. Ne znam zasto se sikiras zbog toga sto postoji .net stranica (mislim da znam i to si napisao i tu te razumijem - to jeste da .net koristi one koji se zbune umjesto .com) tu postoji samo jedno riješenje (malo je kasno ...) trebalo bi pokupiti vse domene sa stripovi.* ili da bude stripovi.com jos bolja ili nek makar uzdrzi svoj kvalitet ...
Eto za mene ce biti stripovi.com jos uvijek #1 iako imam sad svoj forum, jer radi ove stranice sam poceo opet sakupljat stripove, navezao stikove sa ljudima sa foruma, ali ako bude koja druga stranica, koja ce mi ponuditi nesto sto necu naci ovde otici cu i pogledati i opet se vratiti ovamo...
Pozdrav !
* Web striparna *
* www.striparna.com *
|
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 11:10:11
|
Moj stav:
1. Sto vise sajtova o stripovima na "nasim" jezicima, to bolje. Ja cu ici na svaki sajt koji se pojavi, registrovati se, i ucestvovati u svim raspravama na forumima. 
2. Ocigledno je da oba sajta imaju slicnosti. Uostalom, radi se o stripovima. Stripovi.net ima neke novitete, koji su takodje ocigledni. Stripovi.com je sajt koji me je privukao od pocetka, nesto najbolje na internetu sto se pojavilo. Bar za mene. Stripovi. net me je osvezio i vrati u neke stare dane.
3. Vec duze vremena stripovi.com je postao sajt koji sve redje i redje otvaram i sve redje ucestvujem u raspravama. Razlozi su sledeci: - Teme se ponavljaju - Sve je manje zanimljivih tema - Sve je vise glupih tema - Sve je vise dupeuvlakaca odredjenim likovima - Sve je vise seratora koji nam "otkrivaju Ameriku" - Sve mi je vise nostalgije za starim sajtom i onim ljudima
4. Mrzim DIKTATORE i SUJETNE BUDALE.
Ali, nikad necu napustiti ni ovaj, a ni onaj sajt....jer... ....VOLIM STRIPOVE !  
P.S. Dado, zbog takvih ljudi kao sto si ti, kao sto je Magic, kao sto je Kruger, kao sto je Stripje, kao sto je Dok Lester, kao sto je Stinky, kao sto je Porter...i jos mnogi drugi kojima se izvinjavam sto ih nisam pomenuo (Dzimi, Dusman, Vitruvian, Porter, Ado, Darko...) , e zbog vas, bas zbog vas sam uvek uzivao u svim raspravama koje su se vodile i nadam se, koje ce se voditi jos godinama na ovim forumima... Hvala vam !!!  
|
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
|
Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
Posted - 27/01/2005 : 11:20:16
|
quote: Originally posted by Kruger
tiger jack
ti ocito nisi primjetio koliko ima tema kojih nema na com - u ( pretpostavljam da nisi usao u cjeli sajt , pa nisi u mogucnosti da uocis razilku ) a i slazem se s tobom , da ce u necemu svi strip sajtovi morati biti slicni
Cuj, cim sam vidio da ne mogu citati forum, a da se ne registriram, prošla me je volja za surfanjem po s.net-u. Od mene neceš procitati pljuvanje po toj stranici jer sam vec napisao: ima .com ima .net, pa tko voli nek izvoli, ali ovo mi smeta. I cipele kad kupujem probam ih, pa sam i ovdje htio vidjeti kakvo se društvo skuplja, kakve se teme nude i otvaraju, prije nego se eventualno registriram. A da na prvi dojam .net izgleda kao klonirani .com, pri tome ostajem. Onaj tko je vizualno kreirao stranicu mogao se malo više potruditi i biti originalniji. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 27/01/2005 : 12:30:38
|
Mislim da ce uskoro doci vrijeme kada ce mnogi od nas ovdje morati sami sebi postaviti jedno pitanje; jesam li COMOVAC ili sam NETOVAC?
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay |
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Posted - 27/01/2005 : 12:47:13
|
quote: Originally posted by kiky
Mislim da ce uskoro doci vrijeme kada ce mnogi od nas ovdje morati sami sebi postaviti jedno pitanje; jesam li COMOVAC ili sam NETOVAC?
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay
Mislim - mislis da si ti neki prorok ???
Morati - sta to lupetas, ko sta mora, samo bi se budale na taj nacin opredeljivale (ili dupeuvlakaci)???!!! |
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Posted - 27/01/2005 : 12:51:47
|
Licno, mene vise brine sto nema Magicnog Vetra, Mister Noa, Marti Misterije od tih vasih budalastina punih sujete i samoljublja.
Problem je sto neki misle da se sve vrti oko njih, i da nema njih, da bi sve stalo. Eto to je problem.
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 12:52:20
|
meni bi bilo neugodno otvorit sajt koji je toliko slican nekom drugome, imenom i vizualno
tekstovi o junacima su debelo ispod nivoa .com, ali mi se svida što u direktoriju o nekom junaku imaju i skenirani ulomci, popisi i sl., tako je sve na jednom mjestu
glupo je što forum nije otvoren bez registracije
|
Edited by - ken2 on 27/01/2005 12:53:10 |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 13:35:22
|
quote: Originally posted by perper
Licno, mene vise brine sto nema Magicnog Vetra, Mister Noa, Marti Misterije od tih vasih budalastina punih sujete i samoljublja.
Problem je sto neki misle da se sve vrti oko njih, i da nema njih, da bi sve stalo. Eto to je problem.
i meni je žao što ih nema. stripovi.com ili stripovi.net? meni to ne predstavlja nikakav problem |
 |
|
Advanced Member

Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 13:42:20
|
ako neko hoce da zasuce rukave i nesto pokusa sam, netraba ga se odma kritizirati i traziti detalje za okaljivanje. ako jedna druga grupa ljudi hoce da se bavi sa stvaranjem stranice, kao sto to ovdje radi markos i njegova ekipa, zasto ih se treba kuditi i napadati? na markosu i njegovoj ekipi je da pokazu da je njihov sajt bolji, ako je bolji, cineci to kroz sadrzaj, layout, upotrebljivost interface-a itd. naravno, drzi na oku da se neuzima sadrzaj sa ovog sajta i postavlja na onaj, ali nemogu se izbjeci slicnosti. iz prostog razloga sto je ovaj sajt usavrsavan 5 godina, i vjerovatno je blizu optimalnosti, jer u tom periodu su se mnoge greske i mogucnosti mogle isporbati i prepraviti. novi sajt, .net, nemoze izbjeci slicnost ovome ako je ovaj napravljen na priblizno optimalan nacin. jedino da ga se namjerno pravi slabijim, da bi bio razlicit. dakle nekritizirajte jedni druge nego se fokusirajte na svoj rad. smatrajte se konkurentima ali ne neprijateljima, jer tako cete podjeliti clanove foruma/sajta. pa ce nam svima biti losije. a neznam zasto bi bilo lose nama kako korisnicima, da imamo vise alternativa...
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 13:51:01
|
quote: Originally posted by Tomek
quote: Originally posted by CortoMaltese Slazem se. Ko voli nek izvoli. Meni je glupo sto se forum ne moze citat bez registracije. Neka paranoja il sta? I dalje ne vidim svrhu toga sajta, osim mozda neke nostalgije drustva sa ZWS.
Paranoja? Nije li paranoja otvoriti staff-room, odvuci tamo jedinog hrvatskog Bonelli crtaca zajedno sa par staffovaca koji provire samo kad se treba svadjat. I onda to jos skriti!
Mi nikog nismo odvukli. Goran je sudjelovao na forumu dok ga raznorazni Krugeri nisu umorili pa mu se nije dalo. Goran ima svoj profil u kojem pise njegov mail. Ako nekoga nesto zanima moze mu uvijek poslati mail. OK?
quote: Originally posted by Seinfeld Ma ustvari sve je jednostavno,ko voli stripovi.net nek ide tamo ko ne voli nek bude ovdje.
A zasto ja ne bih mogao biti i na s.com i na s.net ako su mi obje drage. Vec znam kako ce se ovdje gledati na clanove koji su tamo aktivni i obratno
Ma tko ti brani da budes aktivan na oba foruma. Gdje sam ja to rekao? Pa evo, jel Djole tamo, Magic je tamo moderator, Dzimi Gitara je tamo, Dado je isto registriran tamo, sve "ugledni" .com clanovi. I? U cemu je problem? JA SAM SAMO REKAO DA JE .NET KOPIJA .COM. SAMO TO. TI OCITO NE RAZUMIJES STO ZNACI RIJEC PLAGIJAT.
quote: Originally posted by Tomek Ljudi stvarno znaju biti pokvareni Ali ocito se veliki sponzori vrte oko stripova da ima razloga za ovom svadjom. Glupost ne poznaje strip-junaka
Da, da. Evo, ne mozemo se obraniti od sponzora. Od silnih bannera i reklama koje imamo gotovo da i nema drugog sadrzaja na stranicama. Nevjerojatno koliko dobro zaradjujemo na sajtu. Da, u pravu si, ljudi zaista znaju biti pokvareni.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 27/01/2005 : 13:58:43
|
Moj stav:
1. Sto vise sajtova o stripovima na "nasim" jezicima, to bolje. Ja cu ici na svaki sajt koji se pojavi, registrovati se, i ucestvovati u svim raspravama na forumima. 
To uopce nije upitno, dapace, zasto ne.
2. Ocigledno je da oba sajta imaju slicnosti. Uostalom, radi se o stripovima. Stripovi.net ima neke novitete, koji su takodje ocigledni. Stripovi.com je sajt koji me je privukao od pocetka, nesto najbolje na internetu sto se pojavilo. Bar za mene. Stripovi. net me je osvezio i vrati u neke stare dane.
Koji noviteti? Aukcije?
quote: Originally posted by perper 3. Vec duze vremena stripovi.com je postao sajt koji sve redje i redje otvaram i sve redje ucestvujem u raspravama. Razlozi su sledeci: - Teme se ponavljaju - Sve je manje zanimljivih tema - Sve je vise glupih tema - Sve je vise dupeuvlakaca odredjenim likovima - Sve je vise seratora koji nam "otkrivaju Ameriku" - Sve mi je vise nostalgije za starim sajtom i onim ljudima
Forum NIJE isto sto i sajt. FORUM je nesluzbeni dio sajta, namijenjen komunikaciji. SAJT stripovi.com su nase stranice o stripovima. Ti kritiziras Forum, a ne sajt. Forum ne kreiram i ne uredjujem ja, nego svih nas 2000 koji smo registrirani. Kad smo vec kod toga, od onih 100-tinjak ljudi koji su na .net forumu, ima ih mozda 10 koji nisu bili clanovi .com foruma. Dakle, i dalje ces biti nostalgican.
quote: Originally posted by perper 4. Mrzim DIKTATORE i SUJETNE BUDALE.
Pojasni.
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 14:09:03
|
Eto, vratih se ja sa skijanja i upalih racunar, naravno, odmah sam otisao i na stripovi.com i na stripovi.net ocekujuci da su oba sajta procvetala, kad ono samo svadje... Ljudi, umesto da se svadjate, radite na svojim sajtovima kako bismo mi, ljubitelji stripova, mogli da uzivamo.
Inace, bez uvrede, ocekivao sam mnogo vise od stripovi.net, posebno po pitanju skeniranih stripova jer je to ostala jedina moja "zamerka" Markosovom sajtu. Kazem pod navodnicima, jer niko od nas nema pravo tako nesto da zameri bilo kome (srecom, zato postoje gmail i yahoo accounti, pa se i sami kako-tako snalazimo).
Nadam se da mi niko nece zameriti sto sam registrovan na oba sajta. Vreme ce pokazati na kojem forumu cu provoditi vise vremena. Uostalom, vreme ce pokazati sve. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17303 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 14:11:35
|
tiger jack
sto se tice slobodnog pregledavanja stranice bez ulaska , tu nemogu nista moguce da je s - net kopija s - com , ali je cinjecnia da je s - net kopija zvs - a , a to onda znaci da je i s - com kopija zvs - a , jer zvs je postojao i prije s - coma i s - neta steta sto nisi imao prilike da vidis tu trecu stranicu o stripovima od koje je sve ovo pocelo
|
Edited by - Kruger on 27/01/2005 14:13:29 |
 |
|
Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts
Posted - 27/01/2005 : 14:18:02
|
quote: Originally posted by kiky
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay
Ne slažem se. Zapravo, totalno kriva pretpostavka. Onaj koji bi to tražio od tebe (ili sam od sebe??) bio bi budala. Ljudi, rijec je o stripovima - ne o politickim strankama, vjerskim sektama ili zaracenim državama. |
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 14:19:06
|
Mi nikog nismo odvukli. Goran je sudjelovao na forumu dok ga raznorazni Krugeri nisu umorili pa mu se nije dalo. Goran ima svoj profil u kojem pise njegov mail. Ako nekoga nesto zanima moze mu uvijek poslati mail. OK?
Iskreno sumnjam da bih na searchu nasao ista krugerovo sto je "umorilo" gparlova. Ali ako on tako misli onda u redu, necu se mijesati. Mene samo zanima sto bi vi bez Krugera, sve vam je on kriv-(
quote:
Ma tko ti brani da budes aktivan na oba foruma. Gdje sam ja to rekao? Pa evo, jel Djole tamo, Magic je tamo moderator, Dzimi Gitara je tamo, Dado je isto registriran tamo, sve "ugledni" .com clanovi. I? U cemu je problem? JA SAM SAMO REKAO DA JE .NET KOPIJA .COM. SAMO TO. TI OCITO NE RAZUMIJES STO ZNACI RIJEC PLAGIJAT.
A gdje ja kazem da mi Markos brani aktivnost na s.netu. Koliko vidim ja sam replicirao Seinfeldu jer njegova izjava znaci ako sam tamo da mi se ne svidja ovdje i obratno. Sto nije istina. Sad mene povlacis u pitanje dizajna. Ja se niti jednom rjecju nisam osvrnuo na to niti rekao da ono nije kopija. Pa necu ni sad. Ako ti toliko smeta imas sud i zagorov e-mail.
quote:
Da, da. Evo, ne mozemo se obraniti od sponzora. Od silnih bannera i reklama koje imamo gotovo da i nema drugog sadrzaja na stranicama. Nevjerojatno koliko dobro zaradjujemo na sajtu. Da, u pravu si, ljudi zaista znaju biti pokvareni.
O tome ja i govorim covjece Bozji! Ne shvacas ironiju. Pa nije ovo neka komercijalna stranica pa ce joj pojava s.neta odnijeti sponzore. Zato ne vidim razloga kome smeta postojanje s.neta |
 |
|
Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts
Posted - 27/01/2005 : 14:26:25
|
tiger jack
sto se tice slobodnog pregledavanja stranice bez ulaska , tu nemogu nista moguce da je s - net kopija s - com , ali je cinjecnia da je s - net kopija zvs - a , a to onda znaci da je i s - com kopija zvs - a , jer zvs je postojao i prije s - coma i s - neta steta sto nisi imao prilike da vidis tu trecu stranicu o stripovima od koje je sve ovo pocelo
Dobro, ovo oko foruma je zamjerka nacelne prirode. Nitko mi ne brani da se registriram, udem par puta i ako mi se ne svida, nikada više ne dodem. I meni je žao što nisam vidio tu pra-pra stranicu jer bih se onda vjerojatno ranije vratio kolekcionarstvu. My point is...neka cvjeta tisucu cvjetova!!! Stripovi.com su mi jako dobra stranica. Ako stripovi.net mogu biti bolji - super...ali prvi dojam ostavio me relativno suzdržanim, da ne kažem hladnim...
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 27/01/2005 : 14:29:15
|
Kao sto je Zagor lijepo napisao u svom replyu: slike govore vise od rijeci. Pa evo slika:
ZWS:

stripovi.com

stripovi.net

Tko je tu koga pokrao, bas me zanima. Evo krugeru, objasni ti nama.
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Posted - 27/01/2005 : 14:33:13
|
Moj stav:
To uopce nije upitno, dapace, zasto ne.
Koji noviteti? Aukcije?
quote: Originally posted by perper 3. Vec duze vremena stripovi.com je postao sajt koji sve redje i redje otvaram i sve redje ucestvujem u raspravama. Razlozi su sledeci: - Teme se ponavljaju - Sve je manje zanimljivih tema - Sve je vise glupih tema - Sve je vise dupeuvlakaca odredjenim likovima - Sve je vise seratora koji nam "otkrivaju Ameriku" - Sve mi je vise nostalgije za starim sajtom i onim ljudima
Forum NIJE isto sto i sajt. FORUM je nesluzbeni dio sajta, namijenjen komunikaciji. SAJT stripovi.com su nase stranice o stripovima. Ti kritiziras Forum, a ne sajt. Forum ne kreiram i ne uredjujem ja, nego svih nas 2000 koji smo registrirani. Kad smo vec kod toga, od onih 100-tinjak ljudi koji su na .net forumu, ima ih mozda 10 koji nisu bili clanovi .com foruma. Dakle, i dalje ces biti nostalgican.
quote: Originally posted by perper 4. Mrzim DIKTATORE i SUJETNE BUDALE.
Pojasni.
Ha, ha, ha...!!!
1. Ja tebi Markose nista licno nisam rekao,cak stavise, nemam nista protiv tebe, pa se zato pitam sto si ti uopste odgovara na nesto na sta nema potrebe da se odgovori.
2. Sto se tice noviteta, samo slepac ne vidi da ima razlika (ili onaj ko nece da vidi).
3. Kad sam rekao sajt, mislio sam forum, i zato...oprosti sto nisam bio precizan... A sto se tice sajta, sajt je perfektan, za mene najbolji sajt na kom sam bio. Moj HOMEPAGE... www.stripovi.com
4. Sta je 100-tinjak naspram 2000? To si hteo reci, zar ne? 
5. A to da mrzim diktatore i sujetne budale...Pa mrzis ih i ti, zar ne? 
A sad nesto stvarno licno... Markose, stvarno je bez veze sto se ti toliko primas oko toga... Nemas potrebe za tim, svako realan vidi i svi moraju priznati da je tvoj rad na ovom sajtu i tvoj doprinos stripovima ogroman. I super kvalitetan. Zato, ne srljaj dublje...
|
Edited by - perper on 27/01/2005 14:36:44 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 27/01/2005 : 14:36:53
|
Iskreno sumnjam da bih na searchu nasao ista krugerovo sto je "umorilo" gparlova. Ali ako on tako misli onda u redu, necu se mijesati. Mene samo zanima sto bi vi bez Krugera, sve vam je on kriv-(
Mozes naci, sigurno, nista nije brisano. Potrazi SuperHrvoje, orci i goblini, Diso vs. Ferri/Bignotti itd itd.
quote:
A gdje ja kazem da mi Markos brani aktivnost na s.netu. Koliko vidim ja sam replicirao Seinfeldu jer njegova izjava znaci ako sam tamo da mi se ne svidja ovdje i obratno. Sto nije istina. Sad mene povlacis u pitanje dizajna. Ja se niti jednom rjecju nisam osvrnuo na to niti rekao da ono nije kopija. Pa necu ni sad. Ako ti toliko smeta imas sud i zagorov e-mail.
Ja samo govorim da se radi o kopiji, nista drugo.
quote:
Zato ne vidim razloga kome smeta postojanje s.neta
ZATO JER JE DRSKA I BEZOBRAZNA KOPIJA! Nitko sretniji od mene da su napravili neki dobro organiziran zanimljiv i lijep sajt, to bi nam bila konkurencija i onda bi se morali potruditi da .com bude jos bolji. Ali oni su isli samo kopirati .com, i to me ljuti.
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17303 Posts
Posted - 27/01/2005 : 14:40:13
|
ja cu i objasniti fali ti sa zvs - a tamo gdje pise zagorove veb stranice slika zagora imam i ja negdje spremljenu pocetnu stranicu zvs - a dakle s - net je slicna zvs - u a cak si i ti kopirao meni , stavio si ga na ljevu stranu kao i zvs , novosti ti dolaze isto kao i na zvs - u ispod poceten slike , a noviteti sa kiosku su ti na desnoj strani kao sto je na desnoj strani kod zvs - a bila obajvest o naslovnicama iz strip izdanja dakle ti si doradio i uljepsao ono sto je zvs imao lose , a net je to isto uradio i sto je tu lose |
Edited by - Kruger on 27/01/2005 15:31:38 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 27/01/2005 : 14:42:48
|
quote: Originally posted by perper Ha, ha, ha...!!!
1. Ja tebi Markose nista licno nisam rekao,cak stavise, nemam nista protiv tebe, pa se zato pitam sto si ti uopste odgovara na nesto na sta nema potrebe da se odgovori.
Ako govoris opcenito o stripovi.com onda me se itekako tice.
quote: Originally posted by perper 2. Sto se tice noviteta, samo slepac ne vidi da ima razlika (ili onaj ko nece da vidi).
Ne znam, jedino chat mozda.
quote: Originally posted by perper 3. Kad sam rekao sajt, mislio sam forum, i zato...oprosti sto nisam bio precizan... A sto se tice sajta, sajt je perfektan, za mene najbolji sajt na kom sam bio. Moj HOMEPAGE... www.stripovi.com
OK.
quote: Originally posted by perper 4. Sta je 100-tinjak naspram 2000? To si hteo reci, zar ne? 
Ne, nego si rekao da si nostalgican za "onim" ljudima. Od "tih"# je ljudi 90% bilo i ovdje, to sam mislio reci, pa ta nostalgija ne drzi vodu.
quote: Originally posted by perper 5. A to da mrzim diktatore i sujetne budale...Pa mrzis ih i ti, zar ne? 
Kakve to veze ima sa ovom raspravom?
quote: Originally posted by perper A sad nesto stvarno licno... Markose, stvarno je bez veze sto se ti toliko primas oko toga... Nemas potrebe za tim, svako realan vidi i svi moraju priznati da je tvoj rad na ovom sajtu i tvoj doprinos stripovima ogroman. I super kvalitetan. Zato, ne srljaj dublje...
Ljudi, nije mi jasno kako ne razumijete jednu jednostavnu rijec. Plagijat. Zato se primam oko toga.
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17303 Posts
Posted - 27/01/2005 : 14:47:45
|
tiger jack
moram priznati da je s - com tehnicki gledano bolji od s - net mada sam i ja dao svoj doprinos u sastavljanju popisa na ovoj stranici , sad citam kako me markos ( valjda po treci put ) proziva zbog neki bezveznih razloga cudno da nije spomenuo da sam uradio dosta kvalitenih popisa vidim tomek me vjesto brani , pa cu malo sutjeti samo sam ti htio skrenuti paznju da je sve relativno , nista ne treba gledati zdravo za gotovo |
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Posted - 27/01/2005 : 15:01:36
|
Ma, meni nije jasno (a to je ocigledno) zasto ti imas takav (pogresan) stav prema ljudima koji se suprostave tvom misljenju i iznesu svoje?
Sto se tice "onih" ljudi, vecina od njih je imala svoja uverenja i stavove, kojih su se cvrsto drzali i na kraju bi dolazilo do sukoba i odlaska sa sajta. Problem je bila njihova licnost, koja u vecini slucajeva nije bila povodljiva, nije imala lazne uzore...bili su to ljudi sa zrelim i sopstvenim stavom i misljenjem.
Sto se tice drugih prica, preporucio bih roman Mese Selimovica "Tvrdjava" svima koji zele da jasno vide ovu situaciju. Tacnije onaj deo o vlasti i vodjama.
Ja nikad ne bih mogao da prihvatim podrsku (i da se ponosim njome) onih ljudi koji u stvari nemaju svoje misljenje, vec kopiraju moje. Cak stavise, strasno bi mi isli na zivce. I to su, moj Markose, u neku ruku plagijatori.. Ako vidis dobro, gomila njih je oko tebe.  
|
 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 15:26:29
|
ja cu i objasniti fali ti sa zvs - a tamo gdje pise zagorove veb stranice slika zagora ima i ja negdje spremljenu pocetnu stranicu zvs - a dakle s - net je slicna zvs - u a cak si i ti kopirao meni , stavio si ga na ljevu stranu kao i zvs , novosti ti dolaze isto kao i na zvs- u ispod poceten slike , a noviteti sa kisku su ti na desnoj strani kao sto je na desnoj strani kod zvs - a bila obajvest o naslovnicama iz strip izdanja dakle ti si doradio i uljepsao ono sto je zvs imao lose , a net je to isto uradio i sto je tu lose
Dobro re?eno Krugeru. Zamolio bih sve da pro?itaju ovu Krugerovu izjavu i da odatle krenemo u rješavanje ove nesuglasice. ZWS je imao menu lijevo, u sredini logo sliku i vijesti, a desno nova izdanja, glasanja i sli?ne zanimljivosti. I kako mi neko može re?i da ga kopiram, kad je ZWS postojao prije stripovi.com Ali Markos & co. se ne obazire jer njih vodi samo ?ista ljubomora i zloba. STRIPOVI.NET je izgra?en na sli?nom dizajnu starog ZWS sajta. Ako je Markos imao nekih pritužbi, mogao se je javiti na email pa da ljudski riješimo nesuglasice. A ne ovako cigana po forumu.
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | --------------------------------- |
 |
|
Topic  |
|
|
|