Author |
Topic  |
zagor
New Member

227 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 15:28:45
|
?ovje?e forum ti ni naša slova ne podržava... lol
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | --------------------------------- |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 15:33:26
|
quote: Originally posted by perper
Ma, meni nije jasno (a to je ocigledno) zasto ti imas takav (pogresan) stav prema ljudima koji se suprostave tvom misljenju i iznesu svoje?
Sto se tice "onih" ljudi, vecina od njih je imala svoja uverenja i stavove, kojih su se cvrsto drzali i na kraju bi dolazilo do sukoba i odlaska sa sajta. Problem je bila njihova licnost, koja u vecini slucajeva nije bila povodljiva, nije imala lazne uzore...bili su to ljudi sa zrelim i sopstvenim stavom i misljenjem.
Sto se tice drugih prica, preporucio bih roman Mese Selimovica "Tvrdjava" svima koji zele da jasno vide ovu situaciju. Tacnije onaj deo o vlasti i vodjama.
Ja nikad ne bih mogao da prihvatim podrsku (i da se ponosim njome) onih ljudi koji u stvari nemaju svoje misljenje, vec kopiraju moje. Cak stavise, strasno bi mi isli na zivce. I to su, moj Markose, u neku ruku plagijatori.. Ako vidis dobro, gomila njih je oko tebe.  
Sad me vec jako vrijedjas. Ja se ne suprostavljam tudjem misljenju ako je ono argumentirano i ispravno. Ako ja kazem da je .net vizaulna kopija .com, onda za to nudim argumente. Bilo tko tko me hoce uvjeriti u suprotno mora pruziti argumente, inace se naravno necu sloziti s njim.
tko je to od "onih" ljudi otisao sa ovog sajta? Konkretno. Bas me zanima tko su to ti "ljudi sa zrelim i sopstvenim stavom i misljenjem".
Kad stignem procitat cu.
Hoces reci da svi ucesnici na forumu u biti nemaju svoje misljenje nego uzimaju moje misljenje i samo vicu da kad treba. U pravu si, mene bi to isto jako nerviralo, samo problem je sto ih ja ne vidim oko sebe. Ili, paralela sa "ljudima sa zrelim i sopstvenim stavom i misljenjem", npr. Kruger je zreo kad kaze da Hitler nije zlocinac, a njih 500 koji se s tim ne slazu u biti samo ponavljaju moju tvrdnju? Jako si me uvrijedio.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 15:37:15
|
Ma ne, Kruger je jos zreliji kad Juznjacku zastavu popravlja na polici svog auta usred crnacke cetvrti u Udinama!
"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..." |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 15:37:56
|
kad sam ja to napisao da hitler nije zlocinac
ovo je vec cetvrti put da em za nesto bezvezno optuzujes
sto ti cuvas samo moje izjave koje ti se cine zanimljivim kao nabijanje na nos
kad smo bili strip dileri , hapseni od granicne policije , onda sam opet ja bio kriv
|
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 15:38:54
|
quote: Hoces reci da svi ucesnici na forumu u biti nemaju svoje misljenje nego uzimaju moje misljenje i samo vicu da kad treba. U pravu si, mene bi to isto jako nerviralo, samo problem je sto ih ja ne vidim oko sebe.
Tako je, slazem se s Mark... ups  
"Ja sam malo puk'o, znate, zivim kraj azotare i nocu ne mogu da spavam ako malo ne popijem" |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 16:02:00
|
Da, prosli smo dobro, ali daleko je to od poteza zrelog covjeka, zar ne?
"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..." |
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 16:06:47
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by perper
Ma, meni nije jasno (a to je ocigledno) zasto ti imas takav (pogresan) stav prema ljudima koji se suprostave tvom misljenju i iznesu svoje?
Sto se tice "onih" ljudi, vecina od njih je imala svoja uverenja i stavove, kojih su se cvrsto drzali i na kraju bi dolazilo do sukoba i odlaska sa sajta. Problem je bila njihova licnost, koja u vecini slucajeva nije bila povodljiva, nije imala lazne uzore...bili su to ljudi sa zrelim i sopstvenim stavom i misljenjem.
Sto se tice drugih prica, preporucio bih roman Mese Selimovica "Tvrdjava" svima koji zele da jasno vide ovu situaciju. Tacnije onaj deo o vlasti i vodjama.
Ja nikad ne bih mogao da prihvatim podrsku (i da se ponosim njome) onih ljudi koji u stvari nemaju svoje misljenje, vec kopiraju moje. Cak stavise, strasno bi mi isli na zivce. I to su, moj Markose, u neku ruku plagijatori.. Ako vidis dobro, gomila njih je oko tebe.  
Sad me vec jako vrijedjas. Ja se ne suprostavljam tudjem misljenju ako je ono argumentirano i ispravno. Ako ja kazem da je .net vizaulna kopija .com, onda za to nudim argumente. Bilo tko tko me hoce uvjeriti u suprotno mora pruziti argumente, inace se naravno necu sloziti s njim.
tko je to od "onih" ljudi otisao sa ovog sajta? Konkretno. Bas me zanima tko su to ti "ljudi sa zrelim i sopstvenim stavom i misljenjem".
Kad stignem procitat cu.
Hoces reci da svi ucesnici na forumu u biti nemaju svoje misljenje nego uzimaju moje misljenje i samo vicu da kad treba. U pravu si, mene bi to isto jako nerviralo, samo problem je sto ih ja ne vidim oko sebe. Ili, paralela sa "ljudima sa zrelim i sopstvenim stavom i misljenjem", npr. Kruger je zreo kad kaze da Hitler nije zlocinac, a njih 500 koji se s tim ne slazu u biti samo ponavljaju moju tvrdnju? Jako si me uvrijedio.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Znas sta ?
Mislim da ides u krajnosti i shvatas vecinu stvari pogresno. Nemogu vise ovo.
Navodis glupe primere. To ti je bez veze.
Nisam htio da te uvredim. Cak ni malo.(posto znam ponekad da preteram)
Nemas zasto da se nalazis uvredjenim. Zivi smo ljudi...sa manama...
   |
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Posted - 27/01/2005 : 16:10:10
|
quote: Originally posted by Kruger
D Devil
zajedno smo mogli biti izbodeni nozevima , ali ocito smo naletjeli na miroljubivu cetvrt
He, he, he...nisam znao da si takav provokator...
Uostalom, to su ti bili neki zabarski crnci... Imaju samo boju crnaca, a hrabrost Italijana.  |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 27/01/2005 : 16:11:42
|
quote: Originally posted by zagor
ja cu i objasniti fali ti sa zvs - a tamo gdje pise zagorove veb stranice slika zagora ima i ja negdje spremljenu pocetnu stranicu zvs - a dakle s - net je slicna zvs - u a cak si i ti kopirao meni , stavio si ga na ljevu stranu kao i zvs , novosti ti dolaze isto kao i na zvs- u ispod poceten slike , a noviteti sa kisku su ti na desnoj strani kao sto je na desnoj strani kod zvs - a bila obajvest o naslovnicama iz strip izdanja dakle ti si doradio i uljepsao ono sto je zvs imao lose , a net je to isto uradio i sto je tu lose
Dobro re?eno Krugeru. Zamolio bih sve da pro?itaju ovu Krugerovu izjavu i da odatle krenemo u rješavanje ove nesuglasice. ZWS je imao menu lijevo, u sredini logo sliku i vijesti, a desno nova izdanja, glasanja i sli?ne zanimljivosti. I kako mi neko može re?i da ga kopiram, kad je ZWS postojao prije stripovi.com Ali Markos & co. se ne obazire jer njih vodi samo ?ista ljubomora i zloba. STRIPOVI.NET je izgra?en na sli?nom dizajnu starog ZWS sajta. Ako je Markos imao nekih pritužbi, mogao se je javiti na email pa da ljudski riješimo nesuglasice. A ne ovako cigana po forumu.
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | ---------------------------------
Ovako: tvoja je stranica kao prvo centrirana, moja je poravnana u lijevo. Drugo, ti si na lijevoj strani imao samo linkove, ja sam stavio stablo. Trece, ti si u desnoj strani imao vijesti kao i u sredini, ja sam to iskoristio za "novo na kioscima" i slicne stvari. Cetvrto, tehnoloski, ZWS je bio miljama iza .com, a sad je .net samo preuzeo standarda koje je donio .com. Mozes se ti slagati ili ne koliko hoces, ali velika vecina ljudi koja je vidila .net se slaze da se radi o kopiji .coma. Mozda oni jesu moji istomisljenici ili dupelisci kao sto kaze perper, ali malo ih je previse da bi to bilo to.
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Posted - 27/01/2005 : 16:11:43
|
D Devil
zajedno smo mogli biti izbodeni nozevima , ali ocito smo naletjeli na miroljubivu cetvrt
He, he, he...nisam znao da si takav provokator...
Uostalom, to su ti bili neki zabarski crnci... Imaju samo boju crnaca, a hrabrost Italijana.  |
 |
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 16:33:47
|
Mislim da je svaka prepirka preko neta ko kupiti kondom da napuses balon... Niko ne popusta,svako fura svoje,zato je najbolje da se prestane vise pisati o stripovi.com/net/org . Ko hoce da pravi strip sajtove,neka pravi to,bolje za nas ljubitelje stripova. Ko hoce da kopira s.com sajt,go ahead ako ti to cini uzitak,ko hoce da krade tude tekstove da ih stavi na neki geociti server go ahead budi moron.Bolje da trosimo energiju na nesto drugo,svako moze vidjeti sta je original sta je kopija sta je bolje a sta je losije. za sada je s.com 10 svijetlosnih godina ispred s.net ,no oni su tek poceli i magic mi je rekao da ce taj site za godinu dana izgledati totlano drugacije,dakle toliko od mene za sada javim se na ovaj topic za 365 dana...
"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay But uckf-ay you igp-ay" |
 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Posted - 27/01/2005 : 16:34:26
|
?ekaj da te ispravim, na desnoj strani sam imao ne vijesti, ve? kviz, ankete i sli?no. Vijesti sam držao na srediti. Nema veze da li je kompletna stranica centrirana ili u lijevo. To se jednom html komandom podešava, lijevo, centar ili desno. Svejedno. Govoriš o bezna?ajnim stvarima. To nije poenta. Govoriš o uljepšavanju sajta, a ja govorim o kosturu sajta i navigaciji koju si ti ukrao sa ZWS. Zašto ja tebe nisam nikada napao? Zato što je krajnje infantilno jer nisi ti izmislio menu stablo, niti stranicu u lijevo i sli?no. Markos, ako je ko ukrao ideju dizajna, onda si to ti. Stripovi.com koristi isti oblik navigacije kao stari ZWS. A to je, uvod, spisak, naslovnice, menu lijevo, sredina vijesti, desno ankete i zanimljivosti itd... To što ti govoriš je samo estetsko uljepšavanje. Ja sam STRIPOVI.NET prepravio na osnovu starog ZWS, i naravno da sam ga uljepšao ali ne po uzoru na tvoj sajt ve? na ZWS jer ZWS je bio prije tvog famoznog sajta. Ako misliš da sam te kopirao, što je glupost jer možeš pogledati source web sajta, i vidje?eš da se moja daleko brže u?itava za razliku od tvoje koja je amaterskih 620KB.
Kad govoriš o menu stablu, pogledaj source i vidje?eš da je moj menu potpuno druga?iji od tvog. Osim ako nemaš autorska prava na "menu stabla". lol Nemoj se provaljivati ?ovje?e. Nemaš ni autorska prava na rije? stripovi. Kad je budeš imao, drage volje ?u promijeniti naziv i adresu sajta. A vjerujem da ?e i strip izdava?i promijeniti nazive ili ?e tebi pla?ati autorska prava na ime stripovi.
Kad kažeš da je stripovi.com bio miljama ispred ZWS, donekle je ta?no zato što je ZWS bio ne besplatnom serveru. Sada je druga?ije pa tako mogu kao i ti koristiti sve resurse. Ali vidje?emo, STRIPOVI.NET je tek po?eo sa radom. Uostalom, nikada nisam forsirao stripovi.com vs stripovi.net Ve? sam par puta javno rekao da nemam ništa protiv tvog sajta i da sva?e ne?u tolerisati na svom forumu. Uostalom ?emu ova rasprava na forumu? MOgao si mi se obratiti na email, pa da riješimo nesuglasice. Ali znaš da pravno nemaš ništa protiv mene, pa si zato odlu?io na forumu negodovati.
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | --------------------------------- |
 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Posted - 27/01/2005 : 16:36:22
|
Kad si toliki majstor markose, mogao si barem omogu?iti naša slova na forumu.
 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Posted - 27/01/2005 : 16:39:09
|
evo markos je kopirao sa mog foruma ideju brzog postavljanja teme-odgovora. lol.
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 27/01/2005 : 16:39:53
|
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | ---------------------------------
a koja su to "naša"? meni ccšdž odlicno rade iako nemam obicaj pisati slova s kvacicama radi onih koji forum prate izvan CE podrucja.
 |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 27/01/2005 : 16:40:00
|
Gdje gdje??????????
"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay But uckf-ay you igp-ay" |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 27/01/2005 : 16:40:31
|
sad si ga izazvao,sad ce to uraditi + ce dodati i cirilicu  
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 27/01/2005 : 16:40:55
|
evo markos je kopirao sa mog foruma ideju brzog postavljanja teme-odgovora. lol.
Ne vidim tu opciju???????
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 16:45:42
|
quote: Originally posted by Tiger Jack
quote: Originally posted by kiky
Mislim da ce uskoro doci vrijeme kada ce mnogi od nas ovdje morati sami sebi postaviti jedno pitanje; jesam li COMOVAC ili sam NETOVAC?
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay
Ne slažem se. Zapravo, totalno kriva pretpostavka. Onaj koji bi to tražio od tebe (ili sam od sebe??) bio bi budala. Ljudi, rijec je o stripovima - ne o politickim strankama, vjerskim sektama ili zaracenim državama.
Kapa dole majstore! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 16:46:45
|
quote: Originally posted by kiky
Mislim da ce uskoro doci vrijeme kada ce mnogi od nas ovdje morati sami sebi postaviti jedno pitanje; jesam li COMOVAC ili sam NETOVAC?
Mislim da cu u tom slucaju oterati sve u tri lepe pizde materine i otici na hr.rec.stripovi.
-- "The sphinx. That has tits, right?" |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 27/01/2005 : 16:53:42
|
Kol'ko štete može uciniti jedan post kad zaboraviš na kraju stavit smajlije... tek sad uvidjeh što ucinih!
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay |
Edited by - kiky on 27/01/2005 16:54:22 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 27/01/2005 : 16:57:40
|
Dobro, ja sam amater, ti si profesionalac. Nema problema. Neka ti bude. Ovo ocito nema smisla. Gluposti koje si nadrobio ovdje mi se ne da pobijati jer ionako s tim ocito necu nista postici. Neka ljudi sami odluce.
 |
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 27/01/2005 : 17:01:37
|
pa nije mi jasno što je problem u imenu...stripovi..pa zar da se stavi ime stripcici
_____________________ Hundreds F Vampires! |
 |
|
Topic  |
|