Author |
Topic  |
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 17:04:05
|
quote: Originally posted by kiky
Kol'ko štete može uciniti jedan post kad zaboraviš na kraju stavit smajlije... tek sad uvidjeh što ucinih!
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay
To se i meni jednom desilo od tada stavim smilie nakon svakog posta ,za svaki slucaj.
"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay But uckf-ay you igp-ay" |
 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 27/01/2005 : 17:04:58
|
markose, te "gluposti" su argumenti na koje nemaš šta re?i. volio bih barem komentar na naša slova, brzo postavljanje teme i onih amaterskih 640kb za po?etnu stranicu.
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | --------------------------------- |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 27/01/2005 : 17:36:03
|
quote: Originally posted by seinfeld
quote: Originally posted by kiky
Kol'ko štete može uciniti jedan post kad zaboraviš na kraju stavit smajlije... tek sad uvidjeh što ucinih!
To se i meni jednom desilo od tada stavim smilie nakon svakog posta ,za svaki slucaj.
Ma, stvarno nisam mislio da ce se itko obazirati na to što sam napisao, pa nisam niti ništa stavio na kraju posta! Obicna zafrkantska provala (bez ikakvih provokacijskih namjera prema bilo kome)! A i ponekad se, kao npr. danas, zacudim da ovdje još ima ljudi koji mene shvacaju ozbiljno!  
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 18:53:27
|
Ajd iskreno recite. Kome, osim Markosu, staffovcima, krugeru i zagoru (dakle, onima koji su u ovo i "upetljani" da se tako izrazim), ZAISTA puca kurac za ovo?
Markose, ja ne kuzim zasto si vitruviana opet banao sa foruma? Nije me bilo nekoliko dana na forumu (bio sam u zagrebu), pa jel banan zbog tih odgovora na stripovi.net?
________________________________________________ Damage Incorporated |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 19:23:09
|
Stripovi com su napravljeni iz ljubavi prema stripu,pa naletilo jos par 100-na ljudi na ovaj sajt i zaljubilo se u sajt i stripove kao u mladosti,samo sto je sad ljubav jaca nego prije 20 god. Ovo se odnosi na ove malo rutavije clanove . Puno je tesko iskrenim ljubiteljima,svalerati se okolo kad se ljubav rodila na sajtu sto je pravljen iz ljubavi a ne iz nekog drugog razloga.
Konkurencija je dobra stvar,pa da svako nadje ono sto mu odgovara i gdje se osjeca najbolje.
Porter |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 19:56:19
|
quote: Originally posted by byoman
Markose, ja ne kuzim zasto si vitruviana opet banao sa foruma? Nije me bilo nekoliko dana na forumu (bio sam u zagrebu), pa jel banan zbog tih odgovora na stripovi.net?
________________________________________________ Damage Incorporated
Bolje da si pitao zasto sam ga ja opet vracao! U zivotu sam svasta vidio ali malo takvih ljudi koji nemaju nimalo obraza ni srama. A da si malo pratio i ovaj topic, kao i mnoge ranije nebi ni postavio takvo pitanje sam bi vec znao odgovor. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 27/01/2005 : 20:13:17
|
I da se konacno i ja ukljucim jednim postom u ovu raspravu, po meni ne bas posve potrebnu. Smijesno mi je citati komentare kako smo MI, koji u nekim situacijama (neovisno od ove price ovdje) imaju slicno misljenje sa Markosom, DUPELIZCI i slicno, dok gospoda sa druge strane koji takodje zastupaju JEDNO misljenje, su ljudi koji imaju SVOJE STAVOVE. Smijesno zaista... 
U sve drugo ne bih ulazio zbilja, jer nemam vremena i jos manje volje pricati o vizualnom dizajnu i plagijatu sa ljudima koji ne znaju ni sto ti pojmovi oznacavaju.
I dalje stojim pri svome stavu da svaki ljubitelj stripova moze ici istovremeno i na jednu i na drugu stranu sve dok za sebe mogu pronaci nesto interesantno. A biti ce i nekih koji ce biti samo ja jednom siteu, dakako svakom je pravo da odabere ono sto mu se bude vise svidjalo. Naravno da je to neupitno, i nije cak ni tema ovoga topica, no sve ovo mi se ne svidja i osobno bih da mi pomalo skratimo tu pricu. I mozda se pokusamo okupiti u ovako kratkom vremenu i u velikom broju kad bude neka korisnija tema ili slucajno neki sastanak, mada cisto sumnjam.
|
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Posted - 27/01/2005 : 20:13:19
|
Jebiga dado.
Koliko vidim, njegov prvi reply na taj topik je bio sasvim normalan, a onda je Markos ubacio ono "nemas pojma", sto ga je, pretpostavljam, raspalilo (vitruviana). Markov prvi post ima stvari koje zvuce kao da su recene "s visine". Recimo, zadnja recenica. "da cemo imati pravu konkurenciju koja ce nas tjerati da radimo još više". Meni to zvuci "s visine".
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 27/01/2005 : 20:25:41
|
Jebiga dado.
Koliko vidim, njegov prvi reply na taj topik je bio sasvim normalan, a onda je Markos ubacio ono "nemas pojma", sto ga je, pretpostavljam, raspalilo (vitruviana). Markov prvi post ima stvari koje zvuce kao da su recene "s visine". Recimo, zadnja recenica. "da cemo imati pravu konkurenciju koja ce nas tjerati da radimo još više". Meni to zvuci "s visine".
________________________________________________ Damage Incorporated
Sve da ga Markos nije izbacio, izbacio bih ga ja. Kako ga samo nije sramota, prozvao je Markosa na onom drugom forumu rijecima: "je li to zbog predrasuda ili srama zbog psovanja majke vitruvianu prošle godine na forumu?" E ovo me je stvarno naljutilo. Da, tocno je, Markos je napisao "O picka li ti materina" ali nakon sto je iz cista mira napisana gomila uvreda i lazi na Markosov racun. To znaju mnogi ovdje na forumu. I tada sam ga ja izbacio i opet mu je sve bilo oprosteno i vratili smo mu nick. Oprosteno mu je i dovodjenje svojih prijatelja koji su pod drugim nickovima zajebavali pola foruma. Oprosteno mu je sto po treci put otvara temu zakljucanog topica. I svaki put se je borio kao svi su mogli biti u krivu samo on ne. Mislim sto sam jos trebao napraviti??? I nakon svega on ima obraza Markosa prozivati kako mu je opsovao majku. Ma daj molim te, a ono sto je on njemu prije toga rekao nije nista??? Ovim putem ispricavam se dobricini iliti vitruvijanu (ja svoju cast imam) jer sam ga prozvao u trenutcima kada se on ne moze braniti, no to mi nije bila namjera ali ti me povlacis za jezik. Osim toga mislim da nije potrebno da se sve svaki put objasnjava, a ne mora se sve ni znati. Bez ljutnje ti pisem i nadam se da ces i ti tako shvatiti.
A sto se tice onog nemas pojma, daj mi ti osobno reci imas li ti pojma tko je i kada stvorio ovaj site? A on je dosao na forum poslje tebe. I na to je bilo upuceno ono nemas pojma. Ubuduce znas da sam susretljiv za sva pitanja kontaktiraj me preko maila ili moba bez da moram nekoga treceg prozivati koji se i sam ne moze ukljuciti u raspravu.
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 27/01/2005 : 20:39:08
|
quote: Originally posted by zagor
markose, te "gluposti" su argumenti na koje nemaš šta re?i. volio bih barem komentar na naša slova, brzo postavljanje teme i onih amaterskih 640kb za po?etnu stranicu.
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | ---------------------------------
Nisam prozvan, no stvari su tehnicke prirode pa bih nesto i mogao odgovoriti. "Nasa" slova rade, mislim da je to do tvog podesavanja na racunalu. Meni se uredno mogu prikazati ali i ja obicno pisem bez nasih znakova jer nisam naucio.
Brzo postavljanje teme/odgovora niste ni ti ni Markos izmislili, cesto puta je ono vec sadrzeno u forumu koji stavis na WEB. A koliko sam vidio i onaj tvoj je jedan od besplatnih. Kome bi se isplatilo pravljenje osobnog kad vec odlicnih rijesenja ima i to sve besplatno.
Ovih 640 kb za pocetnu stranicu ne razumijem. Sto je za tebe pocetna stranica i sto je po tebi tesko 640 kb? Ne znam, slika sa naslovnice je ovdje teska 52 kb a file je jpg, kod tebe je teska 80 kb a jos je i gif file, sto bi u biti trebalo znaciti da bi trebala biti laksa a nije. Cak je i malo tamnija i neslozena sa onim ubacenim likovima (boje) jer ocito ima manje piksla, a to se vjerovatno desilo ako je neko veci file prebacivao u gif, bez prave komprezacije ili optimiziranja.
Ne zelim nista drugo komentirati, ranije sam mislio dati nekakve prijedloge, no sad bi se mozda shvatili zlonamjerno a to mi nije namjera. U svakom slucaju ja vam zelim uspjesan rad. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 20:44:01
|
Sjecam se mog prethodnog potpisa: Boze kakav je ovo dos'o vakat i zeman? 
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Posted - 27/01/2005 : 21:20:48
|
quote: Originally posted by Dado
Bez ljutnje ti pisem i nadam se da ces i ti tako shvatiti.
Pa jasno da sam to tako shvatio.
quote: Originally posted by Dado A sto se tice onog nemas pojma, daj mi ti osobno reci imas li ti pojma tko je i kada stvorio ovaj site?
Markos i staffovci 2001. godine iirc. to je bilo objasnjeno u jednom topiku vec 
Nisam ti ovaj odgovor slao na mail, jer nisam vidio potrebe za tim, s obzirom da se ne uplecu osobe koje se ne mogu same braniti.
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 27/01/2005 : 22:30:50
|
Ajde ljudi nemojte se svadjat. Valjda je i jednoj i drugoj stranici u interesu medjusobna potpora i promocija stripa, a ne nekakva, blago receno, infantilna prepucavanja.
  |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 28/01/2005 : 07:15:30
|
quote: Originally posted by Maximuss
Ajde ljudi nemojte se svadjat. Valjda je i jednoj i drugoj stranici u interesu medjusobna potpora i promocija stripa, a ne nekakva, blago receno, infantilna prepucavanja.

Maximusse sani se logirao na stripovi.net. To ce biti zanimlivo, vec mi je poslao par privatnih poruka 
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 10:07:29
|
quote: Originally posted by zagor
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | ---------------------------------
O tvojim "argumentima" bi imao štošta reci, ali nema smisla. Ljudi koji se bave dizajnom i webom profesionalno kao i ja su mi vec rekli svoje, tvoje mišljenje nema nikakvu težinu niti relevantnost. 640 kb za pocetnu stranicu nije amaterski nego je stvar izbora. Ja sam htio da ima dosta slika, jer je to po meni bitna informacija i nisam ih htio optimizirati da ne dobijem zbrljotine, kao sto je npr. slika na tvojoj pocetnoj stranici koja je blago receno katastrofalne kvalitete. Stranica se meni doma, na modemskoj liniji, nakon što izbrišem cache ucita za minut vremena cijela, bez problema, na obicnom pentium III laptopu. Netko tko dolazi na sajt svako 10 dana recimo, imat ce ucitati svaki put po nekih 50-60kb za nove naslovnice, ostalo ide iz cachea. Sto se slova tice, ja nisam kriv što si ti nesposoban i ne znaš postaviti svoju kodnu stranicu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16745 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 28/01/2005 : 10:09:43
|
quote: Originally posted by Maximuss

slažem se - to bi inace bilo normalno 
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 28/01/2005 : 10:13:06
|
Djecica se svadaju na kojoj su strani meniji? E, da mi je neko ovo pricao- otvoreno bi mu rekao "ala lažeš".
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 28/01/2005 : 10:13:16
|
Ajd iskreno recite. Kome, osim Markosu, staffovcima, krugeru i zagoru (dakle, onima koji su u ovo i "upetljani" da se tako izrazim), ZAISTA puca kurac za ovo?
Nazalost, to je tocno. Ali da ste vi u slicnoj situaciji, bas me zanima kako bi reagirali.
quote: Originally posted by byoman Markose, ja ne kuzim zasto si vitruviana opet banao sa foruma? Nije me bilo nekoliko dana na forumu (bio sam u zagrebu), pa jel banan zbog tih odgovora na stripovi.net?
Zato sto je bezobrazan, bahat, prepotentan i pokvaren. Covjek mi se javi u More Comicsu, prepozna me iz mog razgovora sa Edvinom i dodje pruzajuci ruku, bok, ja sam vitruvian. I ja sad, normalno, sto da radim, ok, evo ti ruka, usprkos svemu sto je nasrao na moj racun. Shvatio sam to donekle kao neku ispriku i ono, ajd da zaboravimo sto je bilo i idemo dalje, mada mi je bilo neugodno s njim pricati, ne znam gdje da gledam. I onda on nasere svakavih gluposti poslije, kompleksi, slabosti, uvrede, fizicki mi prijeti, ovo ono.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 28/01/2005 : 10:15:33
|
quote: Originally posted by dule_car
Djecica se svadaju na kojoj su strani meniji? E, da mi je neko ovo pricao- otvoreno bi mu rekao "ala lažeš".
to e to
Dobro, a recimo da tebi netko kopira sliku, na nacin da zadrzi kompoziciju i omjere, promijeni nesto tonove i neke sitnice?
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Posted - 28/01/2005 : 10:15:53
|
Najbolje mi je ono- o ljubavi prema konkurenciji. Ma niko ne voli konkurenciju...
Ajmo sad svi bojkot obadva site-a tri dana pa nek se webmassas malo skuliraju... (E, da- kad bi dankiji mogli izdržat tri dana bez- me included:))...
to e to
|
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 28/01/2005 : 10:17:53
|
Najbolje mi je ono- o ljubavi prema konkurenciji. Ma niko ne voli konkurenciju...
Ajmo sad svi bojkot obadva site-a tri dana pa nek se webmassas malo skuliraju... (E, da- kad bi dankiji mogli izdržat tri dana bez- me included:))...
to e to
He,he,he...   |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Posted - 28/01/2005 : 10:19:23
|
quote: Originally posted by Markos
to e to
Dobro, a recimo da tebi netko kopira sliku, na nacin da zadrzi kompoziciju i omjere, promijeni nesto tonove i neke sitnice?
Pa ništa... i desilo se da mi maznu cijelu slikicu- ja stavim sliku na net, i poslje je vidim na flaši od vina (al' se radilo o nekoj maloj seriji i neisplati se za to zajebavati)... Na kraju krajeva- meni uvijek ostaje "utjeha" da sam bolji... Uostalom .com je (kolko sam vidio na brzinu pregledavajuci drugi site) puno bolji i dovršeniji i šta te briga ko šta radi... Ti dalje drži svoje standarde i nemaš problema...
I sad pitanje- bez pakosti: a što nisi registrirao još koju stripovi domenu do sada?
to e to
|
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 28/01/2005 : 10:20:38
|
Ma... dobro, i ja sam idiot sto se uopce idem raspravljati.
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16745 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Topic  |
|