forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 stripovi.com vs. stripovi.net
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 28/01/2005 : 10:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
Dobro, idem ja polako na 3dnevni odmor...

(Baš me mrzi ici kod susjeda da se logiram:))))

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 28/01/2005 : 10:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by dule_car

Djecica se svadaju na kojoj su strani meniji?
E, da mi je neko ovo pricao- otvoreno bi mu rekao "ala lažeš".

to e to

Dobro, a recimo da tebi netko kopira sliku, na nacin da zadrzi kompoziciju i omjere, promijeni nesto tonove i neke sitnice?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

E, vala mi nisi jasan, Markose...
Sta mislis da postignes tim Kalimero pricama "nepravda, pa to ti je..."?
Pa, covece, samo slepci ne vide slicnosti izmedju ova dva sajta.
Ali, kakve to veze sad ima, i kakva sad "pobeda" moze da se ostvari i kakav ukus u ustima ostavlja takva "pobeda" ?
Da sam ja na tvom mjestu (a nisam) bilo bi me bas briga ko sta radi. Oni koji hoce da vide, videli bi i tacka.

Nego, reci ti nama ima li dje zivog Bernarda i znas li hoce li taj Mister No skoro izlaziti?

Edited by - perper on 28/01/2005 10:34:35
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2005 : 10:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

quote:

to e to

Dobro, a recimo da tebi netko kopira sliku, na nacin da zadrzi kompoziciju i omjere, promijeni nesto tonove i neke sitnice?

Pa ništa... i desilo se da mi maznu cijelu slikicu- ja stavim sliku na net, i poslje je vidim na flaši od vina (al' se radilo o nekoj maloj seriji i neisplati se za to zajebavati)... Na kraju krajeva- meni uvijek ostaje "utjeha" da sam bolji...
Uostalom .com je (kolko sam vidio na brzinu pregledavajuci drugi site) puno bolji i dovršeniji i šta te briga ko šta radi... Ti dalje drži svoje standarde i nemaš problema...

I sad pitanje- bez pakosti: a što nisi registrirao još koju stripovi domenu do sada?

to e to

Dobro, ovdje se ne radi o maloj seriji.
Sto nisam registrirao? Pa nisam mislio da je potrebno. Budala.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2005 : 10:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by perper

quote:

Ali, kakve to veze sad ima, i kakva sad "pobeda" moze da se ostvari i kakav ukus u ustima ostavlja takva "pobeda" ?
Da sam ja na tvom mjestu (a nisam) bilo bi me bas briga ko sta radi. Oni koji hoce da vide, videli bi i tacka.

Nego, reci ti nama ima li dje zivog Bernarda i znas li hoce li taj Mister No skoro izlaziti?

E pa nervira me kad me slijepci uvjeravaju da krivo vidim boje, samo to.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2005 : 10:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Mister No ce izaci sljedeci tjedan.:-)

Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 28/01/2005 : 10:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by perper

quote:

quote:

to e to

Ne skreci sad temu...
Ma otišo' i Markos na 3 dana

to e to

Go to Top of Page

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 28/01/2005 : 10:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
quote:

Mister No ce izaci sljedeci tjedan.:-)

To, lave!
Imas pivo za mustuluk!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/01/2005 : 11:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by Maximuss

Ajde ljudi nemojte se svadjat. Valjda je i jednoj i drugoj stranici u interesu medjusobna potpora i promocija stripa, a ne nekakva, blago receno, infantilna prepucavanja.

Maximusse sani se logirao na stripovi.net. To ce biti zanimlivo, vec mi je poslao par privatnih poruka

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich

Ma nemoj zezat, stari moj!!?!! Pa to je kao da im je tamo pala atomska bomba.

Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 12:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
molim vas, ne prekidajte rasprave i svadje. uzbudljivije nije bilo odavno na forumu

jedno pitanje za markosa:
jel ti stvarno mislis da si ti postavio standard sa stripovi.com za layout web stranice?
ako tako mislis, onda postavi patent na razgranati menu lijevo, vijesti u sredini, logo na vrhu i zanimljivosti i razne aplette u desno...meni se cini da je to generalni standard vec dugo vremena za pravljenje stranica.

ocito je da zagor i markos, nikad nece biti ravnodusni prema radu supernika, tako da ce za diskusiju, optuzbe i svadje uvijek biti materijala.

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 28/01/2005 : 12:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa ništa... i desilo se da mi maznu cijelu slikicu- ja stavim sliku na net, i poslje je vidim na flaši od vina (al' se radilo o nekoj maloj seriji i neisplati se za to zajebavati)... Na kraju krajeva- meni uvijek ostaje "utjeha" da sam bolji...
Uostalom .com je (kolko sam vidio na brzinu pregledavajuci drugi site) puno bolji i dovršeniji i šta te briga ko šta radi... Ti dalje drži svoje standarde i nemaš problema...

I sad pitanje- bez pakosti: a što nisi registrirao još koju stripovi domenu do sada?

Dobro, ovdje se ne radi o maloj seriji.
Sto nisam registrirao? Pa nisam mislio da je potrebno. Budala.

E, je*iga sad... Nažalost uvijek je potrebno a i to je najlakši nacin da neko ne uzme "slicno" ime... Nisam imao para (bilo je i skuplje nego sad) kad sam sebi registrirao slikar.com inace bi uzeo još i sve druge- .net.org.biz.... (Nedavno sam vidio da je zauzeto.)
Sad kad sam otvorio prodaju na net-u registrirao sam 2 slicne domene a sad sve nešto mislim da bi trebao još koju

Prije ili kasnije je neko morao doci na ideju da otvori još koji site o stripovima...

to e to

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2005 : 12:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Top

molim vas, ne prekidajte rasprave i svadje. uzbudljivije nije bilo odavno na forumu

jedno pitanje za markosa:
jel ti stvarno mislis da si ti postavio standard sa stripovi.com za layout web stranice?
ako tako mislis, onda postavi patent na razgranati menu lijevo, vijesti u sredini, logo na vrhu i zanimljivosti i razne aplette u desno...meni se cini da je to generalni standard vec dugo vremena za pravljenje stranica.

ocito je da zagor i markos, nikad nece biti ravnodusni prema radu supernika, tako da ce za diskusiju, optuzbe i svadje uvijek biti materijala.

Naravno da ga nisam ja izmislio, takav raspored elementana na stranici je jedan od nekoliko mogucih modela, naravno. Ali ja sam .com tako zamislio prije 4 godine, dok je ZWS izgledao onako kako je izgledao, pogledaj screenshot par topica ispod pa usporedi slicnost .com i zws. Razlika je ogromna, neusporediva, dok sad .net izgleda organizacijski identicno .com, samo sto je x tisuca puta losije izveden. Pogledaj graficke elemente na stranici, od pocetne slike i logoa do organizacije menija i styleova na vijestima/anketama, pa sam fali ona slika junaka u lejevom gornjem uglu da bude sve isto! Sama cinjenica da su ukrali ime (moze on govoriti sto hoce o zastiti imena stripovi, svima je jasno zasto su uzeli bas to ime - ako je .net nasljednik ZWS, zasto nije ostalo zws ime?) je dovoljna a kamoli ostalo. Bilo tko imalo objektivan ce na osnovu ona tri screenshota donijeti iste zakljucke o tome tko je koga tu maznuo. I na kraju, nema veze. Da je rekao, ok, svidja mi se vasa koncepcija, to je dobro, uzeo sam i prilagodio to malo, rekao bih mu u redu, nema problema. Ali kad me ide uvjeravati u suprotno, onda je to vec vrijedjanje zdravog razuma.

Sto se tice netrpeljivosti mene i zagora, nije tocno. Pogledaj prvu raspravu o stripovi.net ovdje, ja sam samo prigovorio zbog imena, ali nisam navaljivao, nema veze. Tek kad se pojavio "sadrzaj" na .net, onda sam reagirao. Takodjer, on je ostavio poruku u našem guestbooku prije par godina u kojoj hvali sajt. Nemam zaista nista osobno protiv njega, bas sam prije par dana u svastari dobronamjerno pitao zna li netko sto je s njim, ovako bi reagirao da je to napravio npr. Djole, Bernard ili netko treci od meni bliskih ljudi.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 13:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
O, perper...

Prema onome kako si ti to "objasnio", ti nisi covjek sa vlastitim misljenjem i stavovima ili kako si to vec nazvao. Nisi cak ni "dupelizac" kako si vec nazvao ekipu koja se slaze sa Markosom. Ti si odraz "dupelisca". To sto ti nemas isto misljenje kao vecina je OK, ako je to drugo misljenje rezultat tvojih stavova. No, koliko ja vidim, misljenje vecine itekako ima uticaj na tebe jer na takvo misljenje jednostavno reagujes suprotno i to je to tvoje famozno "slobodno" misljenje.

Sto se tice siteova, mislim da je sve skupa smijesno.
Zagorov prvi forum je imao vise sarma nego ovaj Markosov. Cinjenica.
Svi kasniji zagorovi forumi su bili blijeda kopija i djelovali su bezlicno poput registratora u knjigovodstvenom birou. Cinjenica.
Markosov site je otisao deset koraka dalje od Zagorovog i sve sto Zagor uradi ce djelovati kao kopija. Cinjenica.

zagore, aukcije nisu Markosov izum no njegov je izum (koliko znam) njihovo koristenje u kontekstu trgovine stripovima (bar na nasim prostorima). Najzad, kako spadam u starosjedioce, mogu traziti dlaku u jajetu i sjetiti se onog tvog dodavanja Svastare nakon sto je to Markos uradio na svom siteu pa onda onog kapricioznog brisanja foruma i chata (koji je bio najbolji od svih na oba sitea). U svakom slucaju, nije vrijeme stajalo dok tebe nije bilo i imaces strasno tezak zadatak da dostignes standarde stripovi.com.

Markose, tvoj site je bolji. Forumi su bolje koncipirani, tekstovi su strucnije napisani, recenzije su puno strucnije napisane (makar su one na ZWS-u imale svoju dusu ) i nema potrebe da se ti raspravljas ko je bolji. Dosad nisam primjecivao u tvom web-personalityju naznake paranoje no ulazak u ovu raspravu ti ne treba.

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/01/2005 : 13:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Baš, taj pedrer, tj. perper je uspio sve nas tu izvrijedjati na ovom forumu i prozvati seratorima koji se ponašaju kao da su otkrili ameriku. A zanimljivo je da se na ovom topicu on jednako tako ponaša... kao seronja koji je otkrio ameriku.
(nema smajlija)

and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay
Go to Top of Page

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 28/01/2005 : 13:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

O, perper...

Prema onome kako si ti to "objasnio", ti nisi covjek sa vlastitim misljenjem i stavovima ili kako si to vec nazvao. Nisi cak ni "dupelizac" kako si vec nazvao ekipu koja se slaze sa Markosom. Ti si odraz "dupelisca". To sto ti nemas isto misljenje kao vecina je OK, ako je to drugo misljenje rezultat tvojih stavova. No, koliko ja vidim, misljenje vecine itekako ima uticaj na tebe jer na takvo misljenje jednostavno reagujes suprotno i to je to tvoje famozno "slobodno" misljenje.

O, Heyoka oprecni....hmm...
Bolje da cutim. Nasao si se.
Go to Top of Page

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 28/01/2005 : 13:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Baš, taj pedrer, tj. perper je uspio sve nas tu izvrijedjati na ovom forumu i prozvati seratorima koji se ponašaju kao da su otkrili ameriku. A zanimljivo je da se na ovom topicu on jednako tako ponaša... kao seronja koji je otkrio ameriku.
(nema smajlija)

and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay

1. Kao prvo: ja sam cuo da je to tvoj hobi.Slatko ti je ime...

2. Kao drugo: Ja nikad nisam prozvao "sve vas tu", jer sam ja tu, i isto toliko sam privrzen sajtu kao i svi tu.

Nista vise. Nasao si se i ti.(evo smajlija )
Go to Top of Page

zagor
New Member

227 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 13:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit zagor's Homepage  Send zagor a Private Message
quote:
Ljudi koji se bave dizajnom i webom profesionalno kao i ja su mi vec rekli svoje, tvoje mišljenje nema nikakvu težinu niti relevantnost. 640 kb za pocetnu stranicu nije amaterski nego je stvar izbora.

Opa, ti si web profesionalac. Igrom slu?aja sam malo ve?i profesionalac od tebe, pa ti zato mogu re?i da je 640kb za po?etnu stranicu vrlo amaterski. To pitaj bilo kojeg web dizajnera.
Onaj menu ti se stalno kvari, a ?esto se i ne otvori.

quote:

Ja sam htio da ima dosta slika, jer je to po meni bitna informacija i nisam ih htio optimizirati da ne dobijem zbrljotine, kao sto je npr. slika na tvojoj pocetnoj stranici koja je blago receno katastrofalne kvalitete.

Kod tebe ne samo što nije optimizirano, ve? si ih naredao na po?etnu stranicu kao na vašaru.
Jesi li ?uo za web optimizaciju slike, a da se kvalitet ne izgubi. To je svakako mogu?e. Pa nije ni ?udo što bandwidth za?as potrošiš pa onda prosiš od ljudi pare za hosting.

quote:

Sto se slova tice, ja nisam kriv što si ti nesposoban i ne znaš postaviti svoju kodnu stranicu.

To je obaveza web mastera da izme?u "head" i "/head" postaviš "meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"

Sad sam gledao i vidio sam da si na sajt postavio tako da naša slova pokazuje, dok na forumu to nemaš. Ho?eš da te nau?im kako ste postavlja na forum? Javi mi se na email.

---------------------------------
| STRIPOVI.NET |
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2005 : 14:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by zagor

quote:
Ljudi koji se bave dizajnom i webom profesionalno kao i ja su mi vec rekli svoje, tvoje mišljenje nema nikakvu težinu niti relevantnost. 640 kb za pocetnu stranicu nije amaterski nego je stvar izbora.

Opa, ti si web profesionalac. Igrom slu?aja sam malo ve?i profesionalac od tebe, pa ti zato mogu re?i da je 640kb za po?etnu stranicu vrlo amaterski. To pitaj bilo kojeg web dizajnera.

Ok, nasi sajtovi govore tko je profesionalac a tko ne, to je sve sto cu reci o tome. U danasnje vrijeme, 640 kb nije puno. Menu meni radi ok.

quote:
quote:

Ja sam htio da ima dosta slika, jer je to po meni bitna informacija i nisam ih htio optimizirati da ne dobijem zbrljotine, kao sto je npr. slika na tvojoj pocetnoj stranici koja je blago receno katastrofalne kvalitete.

Kod tebe ne samo što nije optimizirano, ve? si ih naredao na po?etnu stranicu kao na vašaru.
Jesi li ?uo za web optimizaciju slike, a da se kvalitet ne izgubi. To je svakako mogu?e. Pa nije ni ?udo što bandwidth za?as potrošiš pa onda prosiš od ljudi pare za hosting.

O tvom poimanju dizajna smo vec sve vidjeli. Osim sto si kronicno cijepljen protiv dobrog ukusa, jos si i bezobrazan. Tvoja slika sa junacima na home page je toliko zamrljana da je to strasno. Toliko o optimizaciji bez gubitka kvalitete. Zaista si profesionalac.

quote:
quote:

Sto se slova tice, ja nisam kriv što si ti nesposoban i ne znaš postaviti svoju kodnu stranicu.

To je obaveza web mastera da izme?u "head" i "/head" postaviš "meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"

Sad sam gledao i vidio sam da si na sajt postavio tako da naša slova pokazuje, dok na forumu to nemaš. Ho?eš da te nau?im kako ste postavlja na forum? Javi mi se na email.

Sad sam vidio i zaista nema. Mora da se to u nekim medjuverzijama izgubilo, kako sam mijenjao i dodavao stvari na forumu. Tu si u pravu. Mada, meni naša slova uredno rade.

Go to Top of Page

zagor
New Member

227 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 14:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit zagor's Homepage  Send zagor a Private Message
eto markos je sklonio brzo postavljanje teme (quick reply), izgleda da mu nije uspjelo, pa je morao skloniti. eto zasto mu jucer forum nije radio.

markos, ja bih stvarno volio da ti imas nesto pravno protiv mene, bas da cujem sta bi rekao neki sudija jesi li ti kopirao mene ili ja tebe.

kad ti kazem da si ti ukrao kostur i navigaciju zws, a ti zapeo za dizajn. dizajn zws je bio za svoje vrijeme, tvoj sajt radi vec preko 3 godine, dok stripovi.net je tek poceo raditi prije par dana.

markose, je li ti citas moje poruke ili samo citas samog sebe?

zws je tehnicki bio razvijen, koliko je vec mogao biti, jer je bio na besplatnom serveru. a sada kad sam zakupio domen i hosting, obecavam da ce sajt biti bolji od tvog stripovi.com
naravno ti to neces nikada priznati jer svoje hvalis a po tudjem uvijek pljujes.
stripovi.net vec ima bolji forum i neke stvari koje nema stripovi.com
A imati cemo i recenzije i sve ono sto imate ovdje, plus jos mnogo vise. valjda se markos nece buniti da ima copyright na recenzije, kao sto tvrdi da ima autorska prava na rijec stripovi i aukcije.

a ja ti dajem izazov da mi se obratis na email ako imas nesto pravno reci. ovo preko foruma cmizdrenje je stvarno na tvom visokom nivou.

| STRIPOVI.NET |
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 28/01/2005 : 14:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:

Ovo je istina.

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/01/2005 : 14:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
E pa Zagore, ovo si mu mogao i odmah na mail lupit, a ne se sad tu prepucavat tko je veci web profesionalac. Boli mene sta je optimizirano, a sta nije. Nek je i duplo veca prva stranica, samo nek je oku ugodna i mozgu prihvatljiva. Za razliku od tvoje pocetne. A za ono sa prosnjom para ti mogu reci da si majmun!

Go to Top of Page

zagor
New Member

227 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 14:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit zagor's Homepage  Send zagor a Private Message
drago mi je da si priznao da nisi na forumu postavio encoding za nasa slova. samo nemoj dirati da opet forum ne zeznes, pa da citav dan ne radi kao jucer.

| STRIPOVI.NET |
Go to Top of Page

zagor
New Member

227 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 14:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit zagor's Homepage  Send zagor a Private Message
nije isto maximuse, ako postavis 2000 naslovnica po 200KB, a mozes ih optimizirati na high tako da ne izgubis kvalitetu. rezultat imas naslovnice po 100KB, znaci bandwidth se manje trosi.
to svaki webmaster zna, samo se izgleda markos krece u drugim krugovima strucnjaka.
isto tako je stavio thumbnails kod naslovnica, bespotrebno troseci bandwidth, pa kasnije ce biti "molim vas pomozite stripovi.com"

| STRIPOVI.NET |
Go to Top of Page

zagor
New Member

227 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 14:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit zagor's Homepage  Send zagor a Private Message
logo na stripovi.net je samo privremen. a kvalitet slike mu nije los zbog optimizacije, vec zbog drugih faktora. optimizacija nema veze sa tim, mozes izabrati high optimizaciju a da ne izgubis kvalitet slike.

| STRIPOVI.NET |
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 28/01/2005 : 14:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Malo smo kontradiktorni kao i uvijek "Zagore":))) Zanimljivo koliko volis obitavati na jednom "amaterskom" i losem site...
Nisam primjetio da bilo koj od staffova www.stripovi.com boravi na tvom forumu:))))

Gledaj i uci, ali molim bez kopiranja, kloniranja i slicnog:))))

"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/01/2005 : 14:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:

nije isto maximuse, ako postavis 2000 naslovnica po 200KB, a mozes ih optimizirati na high tako da ne izgubis kvalitetu. rezultat imas naslovnice po 100KB, znaci bandwidth se manje trosi.
to svaki webmaster zna, samo se izgleda markos krece u drugim krugovima strucnjaka.
isto tako je stavio thumbnails kod naslovnica, bespotrebno troseci bandwidth, pa kasnije ce biti "molim vas pomozite stripovi.com"

| STRIPOVI.NET |

Ne ulazim u u to oko optimizacije, jer o tome nemam pojma. Ako je istina to sto govoris, onda bi bilo dobro da to Markos ucini, mada sumnjam da on ne zna za tu opciju. Sto se tice donacija za stripove.com; zar mislis da je negativno sto smo se svi odlucili udruziti u placanju necega sto svi koristimo, a sto bi Markos inace morao platiti sam?

Edited by - Maximuss on 28/01/2005 14:27:20
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000