Author |
Topic  |
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 30/01/2005 : 22:49:18
|
quote: Originally posted by Tiger Jack Nisam baš razumio ovo...
htio sam pojasniti da su clanovi s.neta koji eto imaju obicaj optuzivati markosa za kradju isti oni koji su mu novce i poslali (ne svi, ovaj dio sto je presao sa s.coma) pa me cudi kako si se osjetio kompetentnim osudjivati te koji su ucinili ono sto ti nisi
al' ocito je ovaj topic posluzio mnogima za neke vlastite interese i "jacanju" statusa na ovom forumu (ovo se sad odnosi na ostale) tako da se napadaju ne zagor vec svatko tko je aktivan na onom forumu da bi se toga ocrnilo bez obzira sto su na s.net ljudi koji su ovdje od pocetka i koji svoj status ne jacaju verbalno nego djelima
zato smatram da je ovaj topic nepotreban, markos i zagor su mogli vuci svoje preko maila a ostali koji su se htjeli pokazati i dokazati pa reci nesto krugeru ne zasluzuju niti da mu se obrate |
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 30/01/2005 : 23:01:19
|
znam da ce se naci par saljivdzija pa reci "da, lijepim djelima hodzic i kolekcionar jacaju svoj status" ali niti sam mislio na njih, niti imam ikakve veze s njima a niti su oni ostavili posta u ovom topicu (kad ni ne mogu)
pa unaprijed molim da ne spominjete tu dvojicu (zapravo petoricu ako brojimo galana, hamzu i hombrea;-), pogotovo ne u kontekstu mojih postova |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 31/01/2005 : 00:13:32
|
Oh Boze vec ste dogurali do 21 stranice... Hajde privedite to kraju ja ovo vise ne mogu gledati jos manje citati, pa makar mi se i prijatelj Renky naljutio sto ce ostati bez sapunice. |
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 31/01/2005 : 06:38:09
|
quote: Originally posted by Dado
Oh Boze vec ste dogurali do 21 stranice... Hajde privedite to kraju ja ovo vise ne mogu gledati jos manje citati, pa makar mi se i prijatelj Renky naljutio sto ce ostati bez sapunice.
Ako nista .net nikada nece imati ovako dobrog moderatora. (Mrzim sebe zbog ovih rijeci ali neka. )
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
|
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 31/01/2005 : 10:18:18
|
Oh Boze vec ste dogurali do 21 stranice... Hajde privedite to kraju ja ovo vise ne mogu gledati jos manje citati, pa makar mi se i prijatelj Renky naljutio sto ce ostati bez sapunice.
Zbog toga postoje PISMA ZAGORU. Uvijek na ishodištu svih važnih zbivanja ali i ova sapunica dobro pjeni 
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 31/01/2005 : 10:22:43
|
Ne bih ga ja zakljucio. Nije ovo pre lose. Sve ce fino isplivat na povrsinu i znat ce se tko je tko:)
"BUT NOBODY KNOWS WHAT’S GONNA HAPPEN TOMORROW, WE TRY NOT TO SHOW HOW FRIGHTENED WE ARE..." |
 |
|
Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
Posted - 31/01/2005 : 10:22:48
|
quote: Originally posted by Tomek
quote: Originally posted by Tiger Jack Nisam baš razumio ovo...
htio sam pojasniti da su clanovi s.neta koji eto imaju obicaj optuzivati markosa za kradju isti oni koji su mu novce i poslali (ne svi, ovaj dio sto je presao sa s.coma) pa me cudi kako si se osjetio kompetentnim osudjivati te koji su ucinili ono sto ti nisi
al' ocito je ovaj topic posluzio mnogima za neke vlastite interese i "jacanju" statusa na ovom forumu (ovo se sad odnosi na ostale) tako da se napadaju ne zagor vec svatko tko je aktivan na onom forumu da bi se toga ocrnilo bez obzira sto su na s.net ljudi koji su ovdje od pocetka i koji svoj status ne jacaju verbalno nego djelima
Pa, ne cini mi se da ti je ovo baš logicno. Ja sam se obratio Zagoru, a ne tebi ili bilo kome drugom. Smeta mi da se (u nedostatku argumenata) ispaljuju fore tipa "...vjerojatno si to strpao u džep". To nije nikakva razina komunikacije. Je li netko poslao ili nije poslao donaciju za .com site nije presudno. Što to znaci? Ako si dao 50 ili 100 EURA, onda možeš nekoga bez argumenata nazvati lopovom?
Koliko li je tek nelogico ovo o napadanju ljudi koji su s .coma prešli na .net? "Prešli"???? Pa nije to Niko Kranjcar! Tko ti brani biti registriran na oba sajta...kao ja npr. Po tome ispada da bih morao napadati i samoga sebe...interesantna ideja
A ovaj dio o "jacanju statusa na forumu" mi je najjaci   Baš živim za to, u godini dana sam poslao 100-tinjak poruka, vidi se da ludujem za statusom... |
Edited by - Tiger Jack on 31/01/2005 10:27:10 |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16751 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 31/01/2005 : 10:27:37
|
quote: Originally posted by igorpb
Ako nista .net nikada nece imati ovako dobrog moderatora. (Mrzim sebe zbog ovih rijeci ali neka. )
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
ulizuješ se ha, i to javno , sram te bilo 
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
Advanced Member

Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 31/01/2005 : 12:16:56
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Ne bih ga ja zakljucio. Nije ovo pre lose. Sve ce fino isplivat na povrsinu i znat ce se tko je tko:)
"BUT NOBODY KNOWS WHAT’S GONNA HAPPEN TOMORROW, WE TRY NOT TO SHOW HOW FRIGHTENED WE ARE..."
ako ko nepotone i utusi se
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16751 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 31/01/2005 : 13:50:30
|
quote: Originally posted by byoman
krugeru, salji slobodno....
________________________________________________ Damage Incorporated
ocekju negdje popodne iza 4 ili 5 h , a mozda i kasnije , mail ( ne mislim da sad kod kuce camis i cekas , al tak se kaze ) sa skenom pocente stranice ZWS - a
mail ce vjerovatno biti poslan sa kompica mog prijatelja , ali ja cu se obratiti
|
Edited by - Kruger on 31/01/2005 13:51:35 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 31/01/2005 : 14:04:11
|
quote: Originally posted by Tiger Jack
Ja sam se obratio Zagoru, a ne tebi ( Tomek ) ili bilo kome drugom. Smeta mi da se (u nedostatku argumenata) ispaljuju fore tipa "...vjerojatno si to strpao u džep". To nije nikakva razina komunikacije.
posto se zagor vjerovatno vise nece javljati , da ja pokusam odgovoriti
mislim da on nije izrekao optuzbu , nego da je to rekao vise kao primjedbu , mozda je to nespretno uradio , ali ovdje ( na ovom topicu ) je izreceno mnogo gorih stvari
ja pomalo razumijem sto tomek hoce reci , ali mislim da i ti spadas u te neutralinije ljude u ovoj raspravi , kao i tomek |
Edited by - Kruger on 31/01/2005 14:05:04 |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 31/01/2005 : 14:49:18
|
Krugeru mozda je najbolje da i ti prestanes da budes pregovarac,ionako je sve receno u ovom topiku koji se ionako "ugasio",samo jos da se dim razide i kraj...
"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay But uckf-ay you igp-ay" |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 31/01/2005 : 15:10:26
|
Krugeru ako mi ikada bude trebao advokat javicu ti se! 
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 31/01/2005 : 15:35:04
|
quote: Originally posted by Tomek
znam da ce se naci par saljivdzija pa reci "da, lijepim djelima hodzic i kolekcionar jacaju svoj status" ali niti sam mislio na njih, niti imam ikakve veze s njima a niti su oni ostavili posta u ovom topicu (kad ni ne mogu)
pa unaprijed molim da ne spominjete tu dvojicu (zapravo petoricu ako brojimo galana, hamzu i hombrea;-), pogotovo ne u kontekstu mojih postova
Nije 5-toricu nego 8-moricu posto su obe osobe upotrebljavale po 4 nicka ,dok je jedan jos uvijek u opticaju
Porter |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16751 Posts
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 31/01/2005 : 21:24:22
|
ne vidim nikakvu slicnost izmedju zws-a anno 2000 i s.coma
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
 |
|
fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 31/01/2005 : 22:00:45
|
jedina slicnost koju ja vidim jest to da se na zws server cesto "kvario" kao i ovdje na stripovi.com! :-))) ostalo navedeno kao slicnost nema veze sa zdravom pameti! zato je bas dobro da je stavljen print.
 |
 |
|
mradje11
Junior Member

Canada
365 Posts
Member since 05/07/2004 |
Posted - 31/01/2005 : 22:28:23
|
quote: Originally posted by zveles
jedina slicnost koju ja vidim jest to da se na zws server cesto "kvario" kao i ovdje na stripovi.com! :-))) ostalo navedeno kao slicnost nema veze sa zdravom pameti! zato je bas dobro da je stavljen print.

Baš,koja greška pa nije da sd ne izdaje mjesec dana stripove ve#263; više od godine |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 31/01/2005 : 22:35:36
|
quote: Originally posted by SejoSexon
ne vidim nikakvu slicnost izmedju zws-a anno 2000 i s.coma
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
da bila je to stranica s podatcima kako uspjesno pokostiti travu u svom vrtu ako se stavi ova slika zagora , mozda s - net nece liciti na s - kom ili ce to naravno biti neuspjesna kopija kopiranja
dobro da je postavljena , jer ce ljudi vidjeti sto hoce i ova stvar je zavrsena jedni ce vidjeti ovo , a drugi ono
ni ja ne primjecujem neku pretjeranu slicnost izmedju s - neta i s - coma , mozda kad bi stavili tu zagorovu sluku na s -net , moglo bi se desiti da promjenim svoj uvid i posumnjam da su s - net i s - com slicni |
Edited by - Kruger on 31/01/2005 22:38:44 |
 |
|
Topic  |
|