forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 stripovi.com vs. stripovi.net
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/01/2005 : 22:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by fishleg

Hm, samo nesto, SD vise ne izdaje Bonnelijeve stipove
http://www.stripovi.net/sduvod.php

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem

ti podatci su stari 3 - 4 godine

etoi to je bilo na ZWS - u
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/01/2005 : 23:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

jedina slicnost koju ja vidim jest to da se na zws server cesto "kvario" kao i ovdje na stripovi.com! :-)))
ostalo navedeno kao slicnost nema veze sa zdravom pameti! zato je bas dobro da je stavljen print.

eno tamo na onoj stranici gdje webasteri raspravljaju o nekim svojim stvarima , malo su se osvrnuli i na ovaj slucaj s -com i s - net
dvojica webmastera su rekla da je s - net pagijat s - coma , a dvojica da nije , a jedan je neutralan
s ono malo podataka sto imaju ( a sto bi tek bilo da znaju cijelu pricu ) ljudi su opet rekli svoje misljenje i ocjenili situaciju

a slazem se s tobom da je van svake pameti usporedjivati stranicu koja se bavi obavjestavanjem ljudi kako da pokose svoj travnjak u vrtu ( ZWS ) i s - neta
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/01/2005 : 23:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
sad bas pogledah, trenutni rezultat je 4:3 da nije plagijat. i sta sad to treba da znaci? koga ce to razuveriti? sad ce, valjda, neko da promeni misljenje? gasite ovaj topic, bre.

Double the powder and shorten the fuse!!!
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 01/02/2005 : 01:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:
Originally posted by Tiger Jack
Pa, ne cini mi se da ti je ovo baš logicno.
Ja sam se obratio Zagoru, a ne tebi ili bilo kome drugom. Smeta mi da se (u nedostatku argumenata) ispaljuju fore tipa "...vjerojatno si to strpao u džep". To nije nikakva razina komunikacije.
Je li netko poslao ili nije poslao donaciju za .com site nije presudno. Što to znaci? Ako si dao 50 ili 100 EURA, onda možeš nekoga bez argumenata nazvati lopovom?

Ti si pitao da li je obicaj na s.netu optuzivati za kradju. Ako si se obracao Zagoru zasto onda nisi pitao "jeli Zagoru obicaj optuzivati ljude za kradju?" Mozda ovdje vrijedi ona "svi smo mi markos" ili "stranica to sam ja" ali ja sigurno necu odgovarati za nesto sto je zagor rekao. No kad se generalizira pa ispada da svi na s.netu optuzuju markosa za kradju onogo sto su isti ti ljudi mu i donirali onda se to tice i mene. Jer nije stvar da li je netko dao 5,10,50 eura ili ni kune nego u tome da se zbog zagorovog prepucavanja sa markosom odnosno spomenute optuzbe optuzuje cijeli s.net forum. Sam kazes da ne znaci ako si dao x eura da mozes nekoga nazvati lopovom. Ja molim da se navede tko je to ucinio (Zagor nije poslao donaciju znaci ne mislis na njega) jer u protivnim trazim ispriku svim clanovima s.neta bez obzira, ponavljam, jesu li poslali donaciju sto su prozvani za napadanje Markosa.

quote:

Koliko li je tek nelogico ovo o napadanju ljudi koji su s .coma prešli na .net? "Prešli"???? Pa nije to Niko Kranjcar!
Tko ti brani biti registriran na oba sajta...kao ja npr.
Po tome ispada da bih morao napadati i samoga sebe...interesantna ideja
A ovaj dio o "jacanju statusa na forumu" mi je najjaci
Baš živim za to, u godini dana sam poslao 100-tinjak poruka, vidi se da ludujem za statusom...

Jos sam napomenuo da se ovo odnosi na ostale no dobro, toliko o citanju onog sto pisem . Dakle ima ljudi koji su se logirali na onaj forum ali i postali aktivni (dakle registracija vas pojedinaca samo da bi mogli citati sto pise jer vas ka fol ne zanima ne spada u ovo o cemu govorim). Sad ti isti ljudi, koji su ovdje prije mjesec dana bili redovni normalni clanovi kao sto su i danas odjednom su postali "kaznjenici, pobunjenici, neprijatelji ove stranice...", pa im je obicaj optuzivati, pa brane lopove, pa stranica je katastrofa ali kakva ce i biti s obzirom tko su joj clanovi itd itd. (samo navodim ono sto su izrekli ljudi na ovom topicu). I kad bi bilo razloga tim uvredama ja bih shvatio, rekao "u redu, imate pravo, bolje da vise ne dolazimo". Ali ja se prije pitam "KOJI SU TO RAZLOZI?". Gdje su dokazi? Ocito sam ja (ili kruger?) sa hodzicem podijelio 450 eura a da se ni ne sjecam ili sa zagorom radio dizajn s obzirom da sam poznati web dizajner. I sto mi onda preostaje misliti nego da odredjeni cirkusanti(dakle opet kao i u prethodnom postu napominjem da se ovo ne odnosi na tebe a ni na jos neke casne iznimke:-) pokusavaju iskoristiti situaciju da bi iz nje izasli kao veliki prijatelji s.coma
Ali navikao sam na generale poslije bitke.

Edited by - Tomek on 01/02/2005 01:05:49
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/02/2005 : 01:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Uz dužno poštovanje, mislim da je onda clanak moga doživiti mali update, bez obzira što je napisan ako se ne varam 1999. Jedan ozbiljni strip sajt ili bar neki koji to pretendira biti triba bi voditi racuna o takvim stvarima. Zamisli kako je recimo neutralnom posjetitelju koji je imalo upucen u strip scenu a surfajuci naleti na s.net i procita nešto takvo. Razumin i opravdavan da za misec dana ne može biti naslovnica, recenzija i tekstova na tone ali bar postojeci tribaju na nešto slicititi. Meni je ono u najmanju ruku smišno. Ali ocito se nekome nije ucinilo smišno pa i dalje stoji tako.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 01/02/2005 : 01:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
Ma svasta...kao sto kaze Kowalski;udari po nekoj "zdrmanoj"temi pa da se konacno ova idiozia zakljuca.Mene ce nakon ovoga posta netko sigurno ZAKLJUCATI ali nema veze.Bile su Zagorove stranice,nestale su,pojavio se Marko sa Stripovi.com a sada Stripovi.net koji je ruku na srce definitivno kopiran po izgledu,sto ne bi imalo veze jer su neke stvari potpuno drugacije kod obojice.Pa ipak,ako se sjecam netko je Markosa nazvao neprofesionalcem,he he he,volio bih ja biti tako neprofesionalan.Samo toliko.DA JA NESTO BUBNEM U SVRHU ZATVARANJA TOPICA?UFFFFF..
Bih ali hmgrrrr....necu..
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/02/2005 : 01:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Baš super topic, vrlo inspirativan za rubriku PISMA ZAGORU ;o))

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 01/02/2005 : 09:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

quote:

Uz dužno poštovanje, mislim da je onda clanak moga doživiti mali update, bez obzira što je napisan ako se ne varam 1999. Jedan ozbiljni strip sajt ili bar neki koji to pretendira biti triba bi voditi racuna o takvim stvarima. Zamisli kako je recimo neutralnom posjetitelju koji je imalo upucen u strip scenu a surfajuci naleti na s.net i procita nešto takvo. Razumin i opravdavan da za misec dana ne može biti naslovnica, recenzija i tekstova na tone ali bar postojeci tribaju na nešto slicititi. Meni je ono u najmanju ruku smišno. Ali ocito se nekome nije ucinilo smišno pa i dalje stoji tako.

www.gradac.hr

treba ce to promjeniti , ali eto desi se da netko utvrdi da je SD prestao izdavati bonelijevce prije godinu dana , a ovdje ima hrpu podataka , moguce da ovdje na s - comu ni nepise kad je prestao SD sa strip izdavastvom ili da li jos izdaje stripove ( mislim na one dextere , johnny bravoe i ona dva druga cartoon networks stripove )
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/02/2005 : 09:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
tomek pretjerujes i karikiras stvari. Jasno je da je Tiger Jack govorio Zagoru. Isto tako je jasno da je dobar dio ljudi koji je jako aktivan na .net zaista sacinjen od onih potjeranih sa .com. Hodzic, Kolekcionar, Sani, vitruvian... Sve te stvari o kojima govoris se odnose na te clanove, a pogotovo na Hodzica, a nikako ne na tebe i ostale. Jer, sorry, ali ja ne mogu svariti da je Hodzic tamo zasticen kao licki medvjed, a dokazano je da je lopov. Sto se mene tice, to je zagorov najveci propust, i njegovih moderatora. I time samo pokazuju svoj stav, prkoseci kao .com jer ono sto se desilo tu tamo ne vrijedi. PA ako tako stvari stoje, onda nije ni cudo kako ih ljudi nazivaju. Eto ti tvoji razlozi. Sto se tice Krugera, on je tu ionako samo da svima kaze da je nebo ustvari zelene boje.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/02/2005 : 09:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by fumettisti

Ma svasta...kao sto kaze Kowalski;udari po nekoj "zdrmanoj"temi pa da se konacno ova idiozia zakljuca.Mene ce nakon ovoga posta netko sigurno ZAKLJUCATI ali nema veze.Bile su Zagorove stranice,nestale su,pojavio se Marko sa Stripovi.com a sada Stripovi.net koji je ruku na srce definitivno kopiran po izgledu,sto ne bi imalo veze jer su neke stvari potpuno drugacije kod obojice.Pa ipak,ako se sjecam netko je Markosa nazvao neprofesionalcem,he he he,volio bih ja biti tako neprofesionalan.Samo toliko.DA JA NESTO BUBNEM U SVRHU ZATVARANJA TOPICA?UFFFFF..
Bih ali hmgrrrr....necu..

Eto, u zadnji cas si se spasio zakljucavanja:-)

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 01/02/2005 : 10:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:
Originally posted by Tomek
I sto mi onda preostaje misliti nego da odredjeni cirkusanti(dakle opet kao i u prethodnom postu napominjem da se ovo ne odnosi na tebe a ni na jos neke casne iznimke:-) pokusavaju iskoristiti situaciju da bi iz nje izasli kao veliki prijatelji s.coma
Ali navikao sam na generale poslije bitke.

ne kuzim sugradjane sto zelis reci

sto kad vec tako ispadas ne izbacis imena na cisto
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 01/02/2005 : 11:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

tomek pretjerujes i karikiras stvari. Jasno je da je Tiger Jack govorio Zagoru. Isto tako je jasno da je dobar dio ljudi koji je jako aktivan na .net zaista sacinjen od onih potjeranih sa .com. Hodzic, Kolekcionar, Sani, vitruvian... Sve te stvari o kojima govoris se odnose na te clanove, a pogotovo na Hodzica, a nikako ne na tebe i ostale. Jer, sorry, ali ja ne mogu svariti da je Hodzic tamo zasticen kao licki medvjed, a dokazano je da je lopov. Sto se mene tice, to je zagorov najveci propust, i njegovih moderatora. I time samo pokazuju svoj stav, prkoseci kao .com jer ono sto se desilo tu tamo ne vrijedi. PA ako tako stvari stoje, onda nije ni cudo kako ih ljudi nazivaju. Eto ti tvoji razlozi. Sto se tice Krugera, on je tu ionako samo da svima kaze da je nebo ustvari zelene boje.

Ne zaboravi kolekcionara koji glumi nekog Albanca a Porteru je ukrao 50 $. Na netu i dalje glumi Albanca iako je dokazano o kome se radi.

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 01/02/2005 : 11:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

a ti si tu ( u ovj raspravi )da dokazes svima da je nebo crne boje
meni je zelena boja ljepsa nego crna

glupo je vitruvijana i sanija usporedjivati sa hodzicem ( ako je istina sto kazes za njega )
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/02/2005 : 11:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
glupo je vitruvijana i sanija

Oni nisu lopine.

Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 01/02/2005 : 12:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
quote:
Ti si pitao da li je obicaj na s.netu optuzivati za kradju. Ako si se obracao Zagoru zasto onda nisi pitao "jeli Zagoru obicaj optuzivati ljude za kradju?" Mozda ovdje vrijedi ona "svi smo mi markos" ili "stranica to sam ja" ali ja sigurno necu odgovarati za nesto sto je zagor rekao.

Nisam to pitao.
Dakle, nakon što je Zagor optužio Markosa da je maznuo lovu od donacija, pitao sam je li to obicaj na s.netu.
"To" = da webmaster mazne lovu od donacija.
Za raspravu je nevažno ima li ili nema donacija na doticnom sajtu.
Nisam namjeravao prozvati tebe ili bilo kojeg drugog covjeka, osim Zagora.
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 01/02/2005 : 15:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
jeste zavrsili,

daj.........vise, samo stvarate neprijateljetvo jedni prema drugima.

Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 01/02/2005 : 15:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
jos malo i skupicemo 12 zigosanih na .net

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16748 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/02/2005 : 15:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Top

jos malo i skupicemo 12 zigosanih na .net

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 01/02/2005 : 19:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
quote:

quote:

Da, a sada su ti isti podaci na stripovi.net. Netocne informacije.

Go to Top of Page

CortoMaltese
Average Member

Croatia
792 Posts

Member since 16/03/2003

Posted - 01/02/2005 : 19:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit CortoMaltese's Homepage  Send CortoMaltese a Private Message
quote:

Svrha? Ovo me podsjeca na pitanja upucena Cro Copu cemu mu je trebao ulazak u politiku, igranje za Cibaliju...Jer je on tako htio! Ako Zagor hoce imati stranicu posvecenu stripu a ime volje, ljubavi i znanja onda neka si pravi. Posebice ako ju je vec imao. Ne znaci ako vec postoji stranica o stripovima da je zabranjeno praviti druge.

A slusaj. Nije zabranjeno. Ali ja da pravim sajt o npr. stripovima, potrudio bih se ponuditi nesto novo , ili ovo vec postojece napraviti puno bolje od konkurencije. On nije napravio nista od toga.
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 01/02/2005 : 19:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
A jos jedna netocna informacija: Ferri otisao u penziju, nacrtao 60 naslovnica unaprijed.
http://www.stripovi.net/zagautori.php

Sorry, ali da sam ja netko tko je poceo skupljati stripove, i da procitam ovo te da SD jos uvijek izdaje stripove...
Mislim da ne treba previse truda da se to popravi. Ako vec je vec nesto objavljeno onda bolje da je objavjeno tocno, ako ne onda bolje da se i ne objavi.

Go to Top of Page

CortoMaltese
Average Member

Croatia
792 Posts

Member since 16/03/2003

Posted - 01/02/2005 : 19:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit CortoMaltese's Homepage  Send CortoMaltese a Private Message
A sto se tice pitanja jel s.net plagijat ili ne: nije plagijat, ali je (kako to dizajneri kazu kad ripaju nekog) "inspiriran" s.com-om.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/02/2005 : 19:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
evo sam napokon i ja ovo procitao do kraja...djole me nasmijao do suza,renky,zaludu ti sve brave,znam di živiš
necu komentirati,sve ste rekli...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/02/2005 : 04:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Dva sata! Dva jebena sata mi je trebalo da sve ovo procitam i ne mogu vjerovati što sam sve ovdje vidio!

Da li stripovi.net lici na stripovi.com?
Samo slijepci mogu kazati da ne lici.

Da li je stripovi.com preuzeo neke stvari sa zws-a?
Naravno da je. Pa i Markos je to sam naveo.

Da li je u ovom trenutku stripovi.com miljama ispred stripovi.net?
Naravno da nije! U ovom trenutku on je svjetlosnim godinama ispred!

Da li ce stripovi.net za godinu dana biti na razini stripovi.com?
Nemam pojma. Nisam prorok. Iskreno, nadam se da hoce. Što više dobrih strip siteova - to bolje!

Da li postoje stripovi.com i stripovi.net ekipe?
Ne postoje! Nažalost, nekoliko ljudi stalno to potencira i nada se da ce doci do tog raskola ali ja molim Zagora da prepozna te ljude i da ih malo ohladi. Tek tada ce doci u situaciju da ga (i njega i njegov site) pošteni ljudi tretiraju kao nešto pozitivno. Mislim da bi dobar feedback trebao biti osnovni pokretacki motiv Zagoru. Ja želim bez predrasuda biti u mogucnosti otici i na jedan i na drugi site, a to se na ovakav nacin ne radi. Kvalitet i poštivanje jedine su prave pozivnice i sve svoje snage treba usmjeriti upravo u tom pravcu. Mržnja nikada nije bila dobra vodilja.

Ono što meni nije jasno je zašto Zagor uporno drži stranu ljudima koji su dokazano radili sranja? Pa ja sam super sa Krugerom, Magicom, Dokom Lesterom i znam da su svi oni STRAŠNI MOMCI i pravi stripofili! E sada, Zagor je napravio strašan potez postavivši njih za moderatore jer su oni jamstvo (barem meni, a vjerujem da nisam jedini koji ovako misli) da cu tamo uvijek pronaci nekoga za dobru pricu, neovisno o kojoj temi je rijec. Meni osobno se ne svida da se neka tema drži zatvorena kao tabu. Najbolje je da je dovedemo do kraja i onda da znamo na cemu smo. Zbog svega toga podržavam Dadu i Markosa što nisu zakljucali ovaj topic.

Po meni, stripovi.com i stripovi.net su nešto poput dva cafe bara. U ovom trenutku stripovi.com je first class, a stripovi.net je tek otvoren i tek se treba pozicionirati, uz neizostavnu borbu za klijente. Iako neki misle da stripovi.net nema svoju svrhu postojanja, ja se ne bih složio s tim. Naime, tamo se može pricati o piratima i samim tim smatram da stripovi.net ima svoju svrhu postojanja. Barem za mene. E sada, da li ce se Zagor potruditi da se ta svrha postojanja proširi dobrim sadržajem (tekstovima, popisima, recenzijama i sl.) ostaje da vidimo. Iskreno, nadam se da cu za 3 mjeseca moci kazati kako je stripovi.net opravdao svoje postojanje s još nekim stvarima povrh navedene dozvole spominjanja pirata.

U ovom trenutku nervira me cinjenica što na stripovi.net Sejo i Seinfeld imaju gori tretman od odredenih likova koji su se dokazali kao clanovi najniže ljudske sorte! Zbog cega je to tako pitat cu Magica, Krugera i Doka koji su tamo moderatori, a smatram ih i prijateljima koje nikad ne bih upoznao da nije bilo stripovi.com.

E sada, ciji sam ja dupelizac? Odlican sam s Markosom, Dadom, Sejom, Heyokom, Magicom, Dokom, Krugerom, DDevilom (spominjem samo clanove koji su u glavnim ulogama na ovom topicu) i sa još barem 30-ak clanova koje sam upoznao zahvaljujuci ovom sjajnom siteu. Dakle ciji? Ocito niciji. Meni je najvažnije da mogu slobodno iznijeti svoje mišljenje, a onaj kome to ne odgovara ne treba niti komunicirati sa mnom.

Inace, moje skromno mišljenje je da bi Zagor trebao puno više vremena trošiti na stvaranje kvalitetnog sitea umjesto što drži stranu odredenim personama koje to nicim nisu zaslužile. Na ovaj nacin samo diskreditira sam sebe, a tako se ne rade temelji necega što pretendira biti kvalitetno. I pusti pricu majstore, neka djela govore za tebe! Ekipa moderatora koje ja poznajem (Magic, Kruger, Dok i DusMan) ti jamci izvrsno ishodište i iskoristi ga! Sve pocinje sa dobrom ekipom, a kako je sve ovo startalo nemoj se cuditi da ti i ta dobra ekipa pocne lagano napuštati brod zbog cinjenice što nece znati da li je svrha postojanja samog sitea stripovi.net furanje na trip "Tko je bolji: Markos ili Zagor?" ili ljubav prema stripu. Ako pitaš mene, u ovom trenutku tvoj egotrip je puno jace istaknut od ljubavi prema stripu.

Nažalost!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 02/02/2005 : 07:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Mudre rijeci care!

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000