Author |
Topic  |
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 16:19:42
|
quote: Originally posted by byoman
Pa, ip adrese se mijenjaju, zar ne? Kako si onda mogao kolekcionara, koji je na forumu prestao djelovat davno, usporedit sa galanom?
drugo, na kojem ste to topiku otkrili?
________________________________________________ Damage Incorporated
Ne mijenjaju se ako imas stalnu vezu. To sam otrkio tamo na .net forumu. Ne bi uopce to otkrivao da ovaj na pitanje "tko je tko" nije odgovorio "ja sam galan bio i ostao". Desilo se da s jedne adrese samo tri osobe poslale post i to bas hombre, kolekcionar i hamza. A poslije, galan i kolekcionar s druge, galan i hamza s trece...itd. Imam screen shot negdje.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 16:21:27
|
Da i ja imam stalno istu adresu jer mogu biti na netu 24 na dan .
"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay But uckf-ay you igp-ay" |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 28/01/2005 : 16:21:47
|
Dobro, sad idem offtopic, al kad sam vec poceo:
ako imas stalnu vezu, nikad se ne diskonektas ns neta? to mi se cini malo nerealno. ili, svaki put kad se konektas, bude ti dodijeljena ista adresa?
ako ti se ip adresa nikad ne mijenja, to mi se cini dosta glupo.
my 2 cents.
________________________________________________ Damage Incorporated |
 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 16:21:52
|
stripovi.net/qr.gif
copy and paste ovu adresu u novom prozoru kod mene nema quick reply
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | --------------------------------- |
Edited by - zagor on 28/01/2005 16:24:56 |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 16:22:54
|
zagore, imaš privatnu poruku.
A što se tice akcije...
Dakle, Markos placa godišnje odredenu sumu novca za web-prostor. Na tom web-prostoru je burza. U toj burzi se trguje i to poprilicno. Sigurno je da i to oduzima puno web-prostora što, pretpostavljam, povecava sumu koju Markos mora platiti.
Sve kad bi Markos uzimao "pikslu" za tu trgovinu, niko mu ne bi mogao "A" reci. Mogli bi otici na neki drugi forum ili nešto slicno no manje bi se web-prostora oduzimalo.
Bar mislim. Nemam ja puno veze od tehnickih kerefeka no znam da kad odeš kod nekoga i praviš trošak, ljudski je to nadoknaditi.
Nije to jedina akcija koja se putem ovog prostora organizovala: za pomoc djeci Srebrenice (Sejo pokretac), za pomoc djeci jednog sirotišta (Kowalsky je to organizovao, ne sjecam se tacno o kojem se domu radi), pa sastanci na kojima se raja UPOZNALA i ZABAVLJALA (kralj Gaston!)... Prijateljstva se sklapaju, nije to više puka "Molicu Zagor EX 25 i Tex LU 64, za ponijeti, a ne ovdje"-prica.
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
 |
|
Advanced Member

Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 16:24:32
|
nema druge, ovo ce zavrsiti podjelom forumasa. sranje. markos, tvoja stranica je kvalitetnija, u to nema sumnje, zagor mora jos puno toga da uradi da bi stigao ovaj nivo. ali pusti ga nek radi, nemoj se uplicati u diskusije oko sitnica. jer stvarno govorite o sitnicama. a tebi zagore bi isto tako bilo bolje da radis vise na sajtu nego da diskutujes i pokusavas da branis originalnost. pusti price i radi na sajtu. korisnicima vasih stranica je da sude sta im je bolje i gdje ce provoditi vise vremena.
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:24:49
|
quote: Originally posted by byoman
Dobro, sad idem offtopic, al kad sam vec poceo:
ako imas stalnu vezu, nikad se ne diskonektas ns neta? to mi se cini malo nerealno. ili, svaki put kad se konektas, bude ti dodijeljena ista adresa?
ako ti se ip adresa nikad ne mijenja, to mi se cini dosta glupo.
my 2 cents.
________________________________________________ Damage Incorporated
Nije glupo jer ima razlog za to,takav je dogovor u telekomunikaciji,IEEE standardi i sl. . Da ne pocnem o tome sada
"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay But uckf-ay you igp-ay" |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:27:22
|
quote: Originally posted by zagor
stripovi.net/qr.gif
copy and paste ovu adresu u novom prozoru kod mene nema quick reply
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | ---------------------------------
Ne znam što si radio. Jesi prckao sta po profilu? Meni to uredno tu stoji, a koliko vidim i ostalima. Ne znam.
 |
|
Advanced Member

Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 16:28:46
|
mozda je do opere, i do settingsa u njoj.
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:29:03
|
quote: Originally posted by Heyoka
A što se tice akcije...
Dakle, Markos placa godišnje odredenu sumu novca za web-prostor. Na tom web-prostoru je burza. U toj burzi se trguje i to poprilicno. Sigurno je da i to oduzima puno web-prostora što, pretpostavljam, povecava sumu koju Markos mora platiti.
Sve kad bi Markos uzimao "pikslu" za tu trgovinu, niko mu ne bi mogao "A" reci. Mogli bi otici na neki drugi forum ili nešto slicno no manje bi se web-prostora oduzimalo.
Samo na aukcijama, samo ovih 9 mjeseci je bilo preko 200.000 kuna prometa. 200.000 kuna, ponavljam.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:29:44
|
quote: Originally posted by Top
mozda je do opere, i do settingsa u njoj.
vjerojatno, jer svi ostali vide normalno, a podeseno je da se vidi na nivou cijelog foruma.
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:29:56
|
200000/7.5 euro wooooooooooooooooow puno walkind deada i invincible :-)
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 16:30:42
|
Ne moj da replyam nasu konverzaciju tu pred svima. Nisam niti jedan jedini topic niti post ostavio na tvom forumu! Javio sam ti se iskljucivo na PRIVATE MESSAGE. Zato molim da govoris istinu vec ako imas neodoljivu potrebu provoditi vise vremena na ovom "amaterskom" site, umjesto svom "profesionalnom" site...
"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..." |
 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:32:21
|
quote: Originally posted by seinfeld
eto opet me izbacise ,meni i markosu su postovi izbrisani jer smo dodirnuli nedodorljivog hodzica hehehe. Fuck stripovi.net jebes to sranje.
ne zato, vec sto je zabranjeno vrijedjati druge clanove foruma. a ti nisi vredjao sam adnana, vec i vitruviana, spamao po forumu i slicno, ulazio preko proxy, ometao rad foruma itd... i pored svega pustili smo te ponovo iako si vtruvianu psovao dijete, majku i zenu.
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | --------------------------------- |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
|
zagor
New Member

227 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:36:45
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Ne moj da replyam nasu konverzaciju tu pred svima. Nisam niti jedan jedini topic niti post ostavio na tvom forumu! Javio sam ti se iskljucivo na PRIVATE MESSAGE. Zato molim da govoris istinu vec ako imas neodoljivu potrebu provoditi vise vremena na ovom "amaterskom" site, umjesto svom "profesionalnom" site...
"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."
da bih te shvatio ozbiljno, moras prvo smanjiti slova. je li ti ovo vices na mene?  na stripovi.com forumu samo odgovaram na ovaj topic jer je rijec o neosnovanim optuzbama na mene, sajt i clanove stripovi.net foruma.
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:38:28
|
quote: Originally posted by zagor
quote: Originally posted by seinfeld
eto opet me izbacise ,meni i markosu su postovi izbrisani jer smo dodirnuli nedodorljivog hodzica hehehe. Fuck stripovi.net jebes to sranje.
ne zato, vec sto je zabranjeno vrijedjati druge clanove foruma. a ti nisi vredjao sam adnana, vec i vitruviana, spamao po forumu i slicno, ulazio preko proxy, ometao rad foruma itd... i pored svega pustili smo te ponovo iako si vtruvianu psovao dijete, majku i zenu.
--------------------------------- | STRIPOVI.NET | ---------------------------------
Lazovcino teska,virturvianu sam rekao da tako moze da prica s mamom ili ukucanima a ne sa mnom i to je bila ta i jedina "velika psovka".On je rekao meni i markosu da smo poremecene osobe,ajde car s ZWS reci sta je sada gore? Ja sam se njemu izvinuo na private i tebi da budem veci covijek od vas ,iako nista lose nisam uradio a magicu sam rekao da cu bas da vidim hocete li i vi da se meni izvinite i naravno niste . Toliko od mene i kad me citiras morone citiraj kako treba ,ne lazi da sam mu psovao majku,dijete,bebu,babu,psa macka i sl. .
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:40:21
|
To sto je on meni brisao postove a ostavljao njegove s vrijdeanjem i tebi rekao da sam mu psovao mater i ti mu povjerovao,to je tvoj problem isto kao sto je tvoj problem da nema lopova na tvom sajtu.
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:41:04
|
quote: Originally posted by zveles
oj, marko! vidim da slusas the white stripes! :-) jesi slusao the radio dept? ja se njima fiksam vec neko vrijeme. :-)

Dzolin je zakonç!!!
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:41:17
|
quote: Originally posted by zveles
oj, marko! vidim da slusas the white stripes! :-) jesi slusao the radio dept? ja se njima fiksam vec neko vrijeme. :-)

Slusam sve sto su izdali, u playlisti je cijeli opus pa na repeat!:-))) Zakon su!:-)
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 28/01/2005 : 16:42:50
|
markose, nisi trebao screenshot stavljat. ja nisam znao da oni imaju ip adresu koja se ne mijenja nikad, a to ste mi seinfeld i ti objasnili.
zagore i ostali, ako cete spominjat psovanja majki, djece, zena, lijepo recite tko kad kako a ne ovako iz neba pa u rebra, jer tko kaze da ne lazes (nhf).
ddevile, nemoj postat vasu privatnu prepisku. to je za vase, a ne nase oci.
zagore, sto se tice adnana i kolekcionara/hamze/galana, ako su krali i ako je dokazano, sta se tu ima filozofirat?
opet offtopic: zasto ulazak preko proxyja ometa rad foruma?
________________________________________________ Damage Incorporated |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:46:32
|
Zato sto tako ulazim na forum kad me je banuo pa ga to zivcira jer zaobilazim ban ;-)))!
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 16:47:21
|
Oooo, gospodinu je proradio dio mozga?;) Da, vicem na tebe jer lazes cim zines i to je tvoj najveci problem. Jedan jedini pravi argument ne mozes naci i suociti se sa bilo kime bilo kada. A glavno da se furas na kulturu i profesionalnost. Jesam bio dovoljno jasan ili?
"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..." |
 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Posted - 28/01/2005 : 16:51:14
|
evo markose, quick reply proradio i u operi. ;)
ne ometa ulazak preko proxija, vec mu je nekoliko puta bio zabranjen pristupa, tako da je koristio proxije kako bi dolazio na forum i ponovo provocirao clanove.
vitruvian mi je rekao da mu je seinfiled psovao dijete, majku i zenu. i rekao je da je magic isto to vidio, prije nego sto je vitruvian izbrisao uvrede.
sto se tice adnana, covjek je namirio stetu. a to ste su mnogi obasuli na njega drvlje i kamenje, to je vec nesto drugo. evo ti jedan moj slucaj. jednom sam vedranu jelenicu staff clanu stripovi.com poslao 100 dolara za neke stripove. i sta se desilo? kaze da novac nije dobio. i sta sam trebao? na sva zvona ga optuziti da mi je ukrao 100 dolara? ne pada mi na pamet, jer znam da vedran jelenic nije lopov.
i jos jedan slucaj. kupovao sam stripove od ariela, i uvalio mi je dosta losih stripova iako je tvrdio da su svi dobro ocuvani... i sta sad, trebao sam covjeka optuziti za prevaru?
seinfelde, tebe vise niko ne uzima za ozbiljno. u jednoj poruci se izvinjavas, a u drugoj iznova vredjas i provociras clanove stripovi.net
 |
|
Topic  |
|