forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 stripovi.com vs. stripovi.net
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

zagor
New Member

227 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 16:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit zagor's Homepage  Send zagor a Private Message
darkvud devil,
volim i ja vas. :)

---------------------------------
| STRIPOVI.NET |
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 28/01/2005 : 16:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
e, pa tako reci.
znaci magic je vidio to sto je seinfeld psovao vitruvianu....

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 28/01/2005 : 16:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by zagor

evo markose, quick reply proradio
i u operi. ;)

ne ometa ulazak preko proxija, vec mu je
nekoliko puta bio zabranjen pristupa,
tako da je koristio
proxije kako bi dolazio na forum i
ponovo provocirao clanove.

vitruvian mi je rekao da mu je seinfiled psovao
dijete, majku i zenu. i rekao je da je magic isto
to vidio, prije nego sto je vitruvian izbrisao
uvrede.

sto se tice adnana, covjek je namirio stetu.
a to ste su mnogi obasuli na njega
drvlje i kamenje, to je vec nesto drugo.
evo ti jedan moj slucaj.
jednom sam vedranu jelenicu staff clanu
stripovi.com poslao 100 dolara za neke stripove.
i sta se desilo? kaze da novac nije dobio.
i sta sam trebao? na sva zvona ga
optuziti da mi je ukrao 100 dolara?
ne pada mi na pamet,
jer znam da vedran jelenic nije lopov.

i jos jedan slucaj. kupovao sam
stripove od ariela, i uvalio mi je dosta
losih stripova iako je tvrdio
da su svi dobro ocuvani...
i sta sad, trebao
sam covjeka optuziti za prevaru?

seinfelde, tebe vise niko ne uzima
za ozbiljno. u jednoj poruci se izvinjavas,
a u drugoj iznova vredjas i provociras
clanove stripovi.net

| STRIPOVI.NET |

co'ece, zagor repa! daj da nazovemo edu da snimi ovo gore!!! :-)))

Edited by - zveles on 28/01/2005 17:01:28
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/01/2005 : 16:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
byo, daj ne ometaj regularni tok svadje sa svojim 16godisnjim intelektom. u ama bas svakom postu se proseres. oduvijek.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 28/01/2005 : 17:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
@marko i sein
ma krivo ste me skuzili, radio dept je jos jedna super grupa kao i white stripes. nisu glazbeni klonovi, drugacije zvuce, ali takodjer koriste bazicni rock (psihodeliju) kao osnovu svog glazbenog izricaja. ;-)

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
"Zagore" sa svojim maratonskim sranjima na ovom forumu u svega nekoliko dana uspio si svima dokazati svoje pravo lice i jedini cilj!.)))
Provocirati i srati po ljudima koji su ustrajni u svojim ciljevima. Ovaj site je izgraden sa ciljem sirenja popularizacije stripova i okupljanja stripofila. Tvoj jedini cilj je drugima zagorcavati zivot. Vjeruj mi, neces uspjeti.)))
Bilo bi ti pametnije da si ostao u drustvu svoje gumene erotske lutke zbog koje si jednom davno zatvorio ZWS. Tada mi se to cilnilo kao jako los potez, sada sa vremenskom distancom shvacam ta je to bio tvoj najpametniji i najplemenitiji potez:))))

"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

evo markose, quick reply proradio
i u operi. ;)

Ubuduce provjeri dobro ono sto tvrdis.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:

pored toga, da si imalo strucan, ne bi dozvolio da ti se ovo sa forumom desava.
u vezi quick reply, pa gdje sad? jucer bio, sada nestao. a kazes tu je godinu dana, samo niko ga nije primjetio. mozda zato sto je nevidljiv?

ja stvarno neznam na kojim si ti drogama, ja sam koristio ovaj forum i prije i stalno ima quick reply tak da neznam sto si ti radio i gledao. bio sam i na tvom zws-u prije i sada ovdje i misli da nije u redu pljuvati po necijem radu, tj. Markosovom. ti si na zwsu ukidao forum zato sto su se ljudi svadjali i kasnije si prekinuo sa sajtom. a to sto je Markos imao vremena i ljude da pokrene ovaj sajt svaka mu dala. svojevremeno sam i ja htio pokrenuti neki sajt u vremenu kada si ti ugasio svoju, ali Markos je kupio domenu i pokrenuo ovaj sajt. ja jednostavno nisam imao toliko materijala da bi stavio na sajt. pitaj Markosa da sam ja pokusao na geocitiesu nesto pokrenuti (vjerujem da se Markos toga sjeca), ali sam odustao jer mi je glupo da kopiram njegove ideje i ideje drugih s ovoga sajta.
tebe nema nekoliko godina i onda samo izronis s nekim glupim idejama da te pokrao, te tuzba ovo tuzba ono. ma daj molim te prekini s takvim glupim idejama. pa samo pogledaj koliko ima slicnih sajtova po internetu, krade se sve i nemres sada optuziti nekoga da je ukrao tvoju ideju, sto nisi nastavio sa svojim radom na zws nego si prestao?

ma mislim da je bespotrebno trositi rijeci na raspravu i tebe.

---
http://www.paucina.com/
http://www.infocor.hr/ najbolji shop u Hrvata :-)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

@marko i sein
ma krivo ste me skuzili, radio dept je jos jedna super grupa kao i white stripes. nisu glazbeni klonovi, drugacije zvuce, ali takodjer koriste bazicni rock (psihodeliju) kao osnovu svog glazbenog izricaja. ;-)

Ja sam mislio da im je to album (a ja kako sam skinuo sve albume i strpao ih u playlistu i ne znam kako se zovu). Nisam cuo, ali pronaci cu ih, jer white stripes su mi zakon.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 28/01/2005 : 17:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

u ama bas svakom postu se proseres. oduvijek.

slazem se.

isto vrijedi i za tebe.

razlika izmedju nas dvojice je sto ja priznam kad zaserem, kao npr. sad.

Edited by - byoman on 28/01/2005 17:05:36
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Opet ti kazem da lazes,nisam mu nikada opsovao mater,dijete i zenu opet da ti ponovim NIKADA.
Jedini covijek kojeg ja nikada ne bi uzeo za ozbiljno si ti s tvojim glupostima.
Vitruvian ti je to rekao jel e pa vitruvian onda laze,bas mi je drago da je MAGIC to vidio,sad cemo ga pitati da li je to tacno?Da li sam mu opsovao majku/dijete/zenu ko sto nas dobricina kaze ili kao sto sam ja rekao da tako moze da prica samo s svojim ukucanima ili mamom a ne sa mnom.Bas se pitam ko ce biti u pravu i ko ce od sada pa zauvijek zacepiti svoja glupa usta.

"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay
Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay
But uckf-ay you igp-ay"
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Pa naravno da mu nije cilj podici kvalitetan site. Zar ste mislili drugacije?

"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/01/2005 : 17:07:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

quote:

u ama bas svakom postu se proseres. oduvijek.

slazem se.

isto vrijedi i za tebe.

razlika izmedju nas dvojice je sto ja priznam kad zaserem, kao npr. sad.

djete drago
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Dobro je vas dvojica kvarite mi dozivljaj s zagorom ;-))),jedva cekam da se magic javi na ovaj topic pa da zagor odjebe s sajta jednom zauvijek(nakon izvinjenja of course) a moze i to izvinjenje od dobricine.

But uckf-ay you igp-ay"
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:

?ekaj da te ispravim, na desnoj strani sam imao ne vijesti, ve? kviz, ankete i sli?no. Vijesti sam držao na srediti.
Nema veze da li je kompletna stranica centrirana ili u lijevo. To se jednom html komandom podešava, lijevo, centar ili desno. Svejedno. Govoriš o bezna?ajnim stvarima. To nije poenta.
Govoriš o uljepšavanju sajta, a ja govorim o kosturu sajta i navigaciji koju si ti ukrao sa ZWS. Zašto ja tebe nisam nikada napao? Zato što je krajnje infantilno jer nisi ti izmislio menu stablo, niti stranicu u lijevo i sli?no.
Markos, ako je ko ukrao ideju dizajna, onda si to ti. Stripovi.com koristi isti oblik navigacije kao stari ZWS. A to je, uvod, spisak, naslovnice, menu lijevo, sredina vijesti, desno ankete i zanimljivosti itd... To što ti govoriš je samo estetsko uljepšavanje. Ja sam STRIPOVI.NET prepravio na osnovu starog ZWS, i naravno da sam ga uljepšao ali ne po uzoru na tvoj sajt ve? na ZWS jer ZWS je bio prije tvog famoznog sajta. Ako misliš da sam te kopirao, što je glupost jer možeš pogledati source web sajta, i vidje?eš da se moja daleko brže u?itava za razliku od tvoje koja je amaterskih 620KB.

Kad govoriš o menu stablu, pogledaj source i vidje?eš da je moj menu potpuno druga?iji od tvog. Osim ako nemaš autorska prava na "menu stabla". lol
Nemoj se provaljivati ?ovje?e. Nemaš ni autorska prava na rije? stripovi. Kad je budeš imao, drage volje ?u promijeniti naziv i adresu sajta. A vjerujem da ?e i strip izdava?i promijeniti nazive ili ?e tebi pla?ati autorska prava na ime stripovi.

Kad kažeš da je stripovi.com bio miljama ispred ZWS, donekle je ta?no zato što je ZWS bio ne besplatnom serveru. Sada je druga?ije pa tako mogu kao i ti koristiti sve resurse. Ali vidje?emo, STRIPOVI.NET je tek po?eo sa radom. Uostalom, nikada nisam forsirao stripovi.com vs stripovi.net
Ve? sam par puta javno rekao da nemam ništa protiv tvog sajta i da sva?e ne?u tolerisati na svom forumu.
Uostalom ?emu ova rasprava na forumu? MOgao si mi se obratiti na email, pa da riješimo nesuglasice. Ali znaš da pravno nemaš ništa protiv mene, pa si zato odlu?io na forumu negodovati.

ajme meni sto si tu natrkeljao, pa pogledaj, vecina stranica ima slicnu navigaciju ili istu. mislim da opce nama govora o kradji dizajna. pa nije napravio plagijat tvoje stranice, kakve veze ima source sajta? pa isti takav izgled mozes napraviti i bez tablica ako nisi znao :-)

---
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 28/01/2005 : 17:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:

djete drago

djedice najdrazi

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/01/2005 : 17:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
seinfeld, mislim da Magic ima pametnija posla nego da se ukljucuje u ovaj nesrecni topic.

Ja nemam. ;)

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/01/2005 : 17:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
smatram da ce net stranica ubrzo biti bolja od com. da.
koliko sam shvatio puno tamosnjih ljudi i suradnika dolazi vecinom iz trecih zemalja sa jako niskim standardom i zato dobro rezoniraju i zdravo razmisljaju.
ko ce u hrvatskoj, ili opcenito evropi, pisati recenzije ili tekstove o stripovima? niko. niko! ljudi ispijaju kavice na poslu, tracaju, odlaze na skijanje, putovanja oko svijeta, prezderavaju se, kurvaju, konzumiraju. i normalno da zaglupljuju. nisu prisiljeni koristiti mozak jer im se sve servira na gotovo. uvijek je to tako bilo.
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/01/2005 : 17:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

seinfeld, mislim da Magic ima pametnija posla nego da se ukljucuje u ovaj nesrecni topic.

Ja nemam. ;)

--
"The sphinx. That has tits, right?"

ima opet sastanak sa draskom mister noom?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
spiderman

a sto si ti sad zabrijao
meni kao promatracu , izgledas kao neki drogirani nabrijani zlikovac iz lazarijus leda

perper

ja sam onu pricu malo uvelicao , da bi se citalo i raspravljalo , ali izgleda ne vrijedi
crncima u italiji , koji su dosli iz afrike , juznjacka zastava nista ne znaci
njima je jednako kad ugledaju , naprimjer , zastavu litve i kad ugledaju zastavu americkog juga

D Devil

mozda si i ti bio neozbiljan kad si se druzio s jednim neozbiljkom

Tiger jack

bez obzira na sve , i ja sam nepristran , ali nepotrebno je isticati nepristranost kad se ona u tvom slucaju primjecuje ili u slucaju nekog drugog koji to izjavljuje
ako pomno procitas sto je ovdje napisano , vidjeces da na ovim dvjema stranicam ima clanova koji su bili i prije na toj prvoj ZWS strip stranici , i oni sad daju razlicite izajave o ovom slucaju
da samo znas kako je s - com izgledao na svom pocetku
mada ce netu biti tesko stici tehnicku kvalitetu izrade s - coma

Edited by - Kruger on 28/01/2005 17:51:10
Go to Top of Page

zagor
New Member

227 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit zagor's Homepage  Send zagor a Private Message
MARKOS, imas moj screenshot
da ti quick reply nije radio u operi.

Darkvud devil, misja uspjela. Naložio sam te.
Sad se upravo smijem. lol.

| STRIPOVI.NET |
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 28/01/2005 : 17:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ne bih rekao...nalozio me nisi;))) Ali si sam potvrdio sad pred svima sto ti je jedini cilj.

Edited by - Darkwood Devil on 28/01/2005 17:58:23
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 18:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Yep eto sad se otkrio da je ovdje da lozi,svaka daljna diskusija je nepotrebna,ja bi ga banovo s foruma reda radi.

But uckf-ay you igp-ay"
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 28/01/2005 : 18:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

spiderman
a sto si ti sad zabrijao
meni kao promatracu , izgledas kao neki drogirani nabrijani zlikovac iz lazarijus leda

a ti? gle ja se necu svadjati, ali ta prepucavanja su bezveze

quote:

MARKOS, imas moj screenshot
da ti quick reply nije radio u operi.

hm, cudno, nek Markos pogleda moje postove, valjda negdje ima gdje mu pise odakle sam ja pisao postove, tj. s kojim browserom sam surfao po forumu i stranicama, a to je opera. operu koristim vec jedno 2-3 godine jer je ie bezveze i ne drzi se standarda.

---
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8256 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 28/01/2005 : 18:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ne diraj mi operu;)
Enivej, mani je kvik riplaj (cik da mi sad neko kaze za moj inglis:)) radio i u njoj...

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000